- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.841
cok kastıgın ve korktugun için olabilir canım ama zamanla denedikçe denedilkçe göreceksin bak rahatlayacak orası :)
canım benim aparata geç demiştim sana birde buralardan uzakk kalma vajinusmusu nasıl yendik syflarını nbol bol oku aparata geç burdan yardımcı olalım ya da parmakla yenen varsa yardım eder inşallah sanakafayı yemek üzereyim
Mayisda bir yıl oldu parmak egzersizi yapmama rağmen p. Olmuyo.
Bazen diyorum ki galiba hiçbir zaman asamiycam anne olamiycam bazende gözümde basitleşio ama olmuyo....
bazen ilişki yakın olan adeti tetikleyebilirAynısı bendede oldu ucunun biraz fazlası ve orta parmağını tamamını aldım ve benimde kırmızılık geldi bi gün sonrada adet oldum o yüzden bende hala anlayamadım canım
aynen ttalım işte böyle ya biz güçlüyüz vajinismusta neymiş bebeğimizi doğuracağız daha oradan :) basarılar canım benim nefesi burnundan al yavasca agzından ver ve verirken ilerletmeye calıs eger kaygılanma olursa dur bekle tekrar nefes al ver ve verirken ilerle canım hadi simdi sıra bizde bu sefer maglup olan biz olmayacagız :) :)Agrisada durmak yok. 3 yıl erteledim değişen bise olmadı bu sefer kararliyim
canım egzersiz yap bol bol p...s gecmeden de egzersiz yap iki parmak yap p...s le yapacagın gün sıcak bir duş al rahatla gevse esinle önsevişme yap uzun tut ki gevse iyice sonra da kenedini hangi pozisyonda rahat hissediyorsan üstte de olabilirsin kontrolün sende olması sartıyla ucunu al baktın kaygılandın nefes al ver burnundan al agzından ver canım yavasca kaygın gectiginde nefeswini verirken ilerlet göreceksin olacak canım olmasa bile denedikce denedikce milim m,lim de olsa illaki, ilerleyecek bu arada beynine ben basaracagım seni yenecegim de insalalah basaracaksın :)kafayı yemek üzereyim
Mayisda bir yıl oldu parmak egzersizi yapmama rağmen p. Olmuyo.
Bazen diyorum ki galiba hiçbir zaman asamiycam anne olamiycam bazende gözümde basitleşio ama olmuyo....
aynen ttalım işte böyle ya biz güçlüyüz vajinismusta neymiş bebeğimizi doğuracağız daha oradan :) basarılar canım benim nefesi burnundan al yavasca agzından ver ve verirken ilerletmeye calıs eger kaygılanma olursa dur bekle tekrar nefes al ver ve verirken ilerle canım hadi simdi sıra bizde bu sefer maglup olan biz olmayacagız :) :)
Anestol sürersen biraz uyuşur ve çıkarken bişey hissetmezsin ben de öyle oldu ..gerçi benim kullandığım long time di..Olacak gibiiiii ama korkuyorum parmakta sıkıntı yok giriyor ama çıkarken çok agriyor. Sizde de böyle mi?
Anestol sürersen biraz uyuşur ve çıkarken bişey hissetmezsin ben de öyle oldu ..gerçi benim kullandığım long time di..[/QU
Onuda denerim bi
Egzersizleri zar zor olmayana kadar yapacaksın4 aylık evliyim sadece 2-3 kere deneyebildik onda da hamile kaldım sandım ne hamile kalması milim girmedi diyo eşim.canim inanılmaz acıyor yarısına kadar alabiliyorum sonra odadan kaçıyorum eşim artık bana iyi davranmıyo parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum zorda olsa giriyo deneyince yapamıyorum eşim de çok sinirleniyo o anlarda anestol kayganlaştırıcı her şeyi denedim yaşımızda geldi çocuk istiyoruz ne olur yardım edin burdan yazın özelden yazın yol gösterin ne olur
bebek yağı iyi oluyo mu[/QUOT
Eşimin p.. sürüyoruz canım. O daha kaygan oluyor. Bnde de ıslanma olduğunda başını rahat alabiliyorum ama sonrasını henüz halledemedik kasılıyorum çünkü sonrasında. İnşallah onu da başaracağız.
Bunu bende merak ediyorum yokmu cevap vercek kızlar benmde öyle ama özellikle yenenler deae dha iyi olcakya kızlar sizin de deliğiniz kurşun kalemin arkası kadar mı.. biraz açık olacak ama sormak istedim..
Canım sana öyle görünüyordu delik ince uzunlamasına genişliyorBunu bende merak ediyorum yokmu cevap vercek kızlar benmde öyle ama özellikle yenenler deae dha iyi olcak
Canım sana öyle görünüyordu delik ince uzunlamasına genişliyor[/QUOTE
yani şu an bende bu boyutta.. herkesin böyledir inşallah :) ıkınınca fındık kadar oluyo diyim
Bunu bende merak ediyorum yokmu cevap vercek kızlar benmde öyle ama özellikle yenenler deae dha iyi olcak[/QUO
Tabiki öyle değil kasılıp gevsedigi için size öyle geliyor, sonuçta oradan bebek cikiyor
Merhabaaa vajiniyi yenerken adet oldum karnım çok agryoooo berbat haldeyimKızlllaarr sesiniz çıkmıyor neler yaptınızzsanırım herkes bayram telaşında, bakıyorum pek ses çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?