- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.861
Kızlllaarr sesiniz çıkmıyor neler yaptınızzsanırım herkes bayram telaşında, bakıyorum pek ses çıkmıyor
Kızlar normal delik boyutu ne kadar ıkınınca orta parmak rahat girecek kadar büyüyor. Normal dimi
Canım deliği ayna karşısında ıkınarak ilk fark ettiğimde yani bu egzersizlere ilk başladığımda bnmde o kadardı. Küçücüktü. Dedim hatta eşime de buraya o p.. Hayatta girmez diye. Sonra parmakla çalıştım. Özellikle git gel yapınca genişlediğini fark etim. Birde penis başını da alabildim sanki daa da büyüdü. Yani aslında o kadar esnekki orası. Bunları fark ettikten sonra zaten istemsiz kasılmalarım da azaldı. İnşallah tamamını almak istiyorum. Bu dertten kurtulmak istiyorum.ya kızlar sizin de deliğiniz kurşun kalemin arkası kadar mı.. biraz açık olacak ama sormak istedim..
Siz yendiniz mi peki acı varmıCanım deliği ayna karşısında ıkınarak ilk fark ettiğimde yani bu egzersizlere ilk başladığımda bnmde o kadardı. Küçücüktü. Dedim hatta eşime de buraya o p.. Hayatta girmez diye. Sonra parmakla çalıştım. Özellikle git gel yapınca genişlediğini fark etim. Birde penis başını da alabildim sanki daa da büyüdü. Yani aslında o kadar esnekki orası. Bunları fark ettikten sonra zaten istemsiz kasılmalarım da azaldı. İnşallah tamamını almak istiyorum. Bu dertten kurtulmak istiyorum.
Tam değil. Dediğim gibi başını biraz alabiliyorum artık. Daha da ilerleyecez inşallahSiz yendiniz mi peki acı varmı
Merhaba hanımlar bende 2 buçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk 2 yılı vajinismus illeti yüzünden mahvoldu sakın ümidinizi yitirmeyin vajinismus meğer tedavisi çok kolay bir hastalıkmış ben başardığımda bumuymuş 2 senedir olmayan şey dedim.Sizlere en büyük tavsiyem bulunduğunuz şehirde vajinismus tedavisi yapan bir doktor araştırın.Ben bu illeti mum ve bebek yağı sayesinde çözdüm ve tabiki kegel egzersizleri inanın hiç zor bişey değil bende hep ümitsizlik vardı yapamam ömür boyu böyle devam edicek sanıyordum sakın öyle düşünmeyin ve ertelemeyin bunu
Canım bana mı yazdın. Bnde doktora gitmedim. Ama elimden geldiğince destek olmaya çalışırım bana yazdı isen.Canım benim bulunduğum şehirde özel dr yok bu konuda bana yardımcı olabilir misin özelden çok dua ederim..
Yok canım taktikleri öğrendiğine göre gerilemezsin çok da ara Verme tabi adet bitince tekrar yap egzersiz.Bu arada sen ilk ilişkini yaşamamış miydin ?Kızlar bugün adetim bitti ve eşli denemede canım biraz sıkkındı galiba ondan yapamadım sonra parmak egzersizi yaptım tek deneme de işaret parmağımı kolayca aldım inşallah adet zamanı araya girince gerilememişimdir degil mi ya öyle olmasını hiç istemiyorum
Moralini yüksek tut,yapabildiklerine odaklan.Bu işte moral önemli.İlk zamanlar bu kadarı da olmuyordu dimi ? Hem egzersiz yapıyor muydun sen ?Penis başı giriyor devamı gelmiyor. Delirecem artık
hayır canım malesef daha ilişkim tam olmadı yarısını alabildim en son adetimden önceYok canım taktikleri öğrendiğine göre gerilemezsin çok da ara Verme tabi adet bitince tekrar yap egzersiz.Bu arada sen ilk ilişkini yaşamamış miydin ?
Aynen salsa nında dedigi gibi ilk hallerini düşün hemen olmuyor deme canım kendini salmayı bile ögrenmişsindir yavaş yavaş ilerleyeceksin belki bu kadar karamsar olmaPenis başı giriyor devamı gelmiyor. Delirecem artık
Yok disiplinli bir şekilde yapamıyorum egzersiz. Ama ilk zamanlar kulak çöpünu bile alamamıştimMoralini yüksek tut,yapabildiklerine odaklan.Bu işte moral önemli.İlk zamanlar bu kadarı da olmuyordu dimi ? Hem egzersiz yapıyor muydun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?