- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.881
Evet sana yazdım canım dört gözle bekliyorumCanım bana mı yazdın. Bnde doktora gitmedim. Ama elimden geldiğince destek olmaya çalışırım bana yazdı isen.
Benim eşim de tepki gösteriyordu elimde jel filan görünce."Deneyelim mi ?"dediğinde" birazdan deneyelim egzersiz yapmalıyım öncesinde " gibi cümlelerim Yüzünden geriliyorduk.hatta nefes yapmandan bile rahatsız oluyordu konsantremi bozuyorsun diyordu.Onun bu gibi tepkileri Yüzünden uzuyordu süreç..sana tavsiyem eşinden gizli Yap bunları..jeli denemeden hemen önce sür kurumadan..özellikle de egzersiz tavsiye ediyorum sana..egzersizlerle hemfn yenersin azıcık kalmış senin.ve ilk denemeni de ön Sevişme olmadan yap,ben ilk iki öyle yapmıştım, çünkü nasıl olsa zevk alamıyoruz stresten.parmağo çıkarıp direkt ornis almıştım sen de öyle yapBenim sorunum şu aslında ben hazır olduğumda eşim olmuyor. Bu yüzden ne yapmam lazım. ? Emla, jel filan derken büyü bozuluyor. Robot gibi de degilizki
Maşlh yine iyi yapmışsınız ben yorgunluktan hiç bişey yapamadımKızlar bugün bayram hengamesine ragmen egzersizimi yaptım iki parmagı sadece tek bogumlarını alabildim inanılmaz bir yanma ve sanki yırtılıyormuş hissi oluştu tek parmak çok rahat şekilde baya hoop diye giriyor ama yine bunada şükür diyerek iki parmagı alamayınca buruklaşmadım degil
Aslında belki onun etkisi olmuştur yorgunluğumun ama duşa vakit bulabiliyorsam onada vaktim vardır diye oturdumMaşlh yine iyi yapmışsınız ben yorgunluktan hiç bişey yapamadım
Canım hangi aşamadasın şuan. Hiç parmak egzersizi vs yaptınmı? Birde hiç ilşkiye girebildiniz mi? Şuan hangi aşamada olduğunu anlat. Bnde sana yardımcı olmaya çalışayım.Evet sana yazdım canım dört gözle bekliyorum
Canım o vakinann iç katmaları. Kasılıp gevşeyen şeyler onlar. İlk defa içeri birşey girdiğinde oluyor o tuhaf his. Zamanla alışıyorsun parmakla alıştırınca da eşinin p girince o hissi hissetmiyorsun.Kızlar merhaba 2 parmak egzersizi yaparken içerde böyle bi et parçası var gibi sanki. Dokununca bi tuhaf oluyorum. Ama acı yok o nedir sizce?
Canım geçmiş olsun öncelikle.Egzerslz derken parmağa eldiven geçirip jelleyip vajene ittik girdi ya da aparat yaptık konu ittirdik.ilk ilişkin de oldupuna göre bunu rahatça yaparsın .egzrsiz sırasında kegel ve nefes egzersizi ve tabiki ıkınma yardımcı oluyoKızlar yeni evliyim. Baslarda cok zorlandım acı duydum ama zamanla basardik yani şöyle ki hepsini alamasam da çoğunu aldım ve baya kanamam oldu sonra yine denedigimizde yine kanamam oldu doktora gittim zarımın bozulduğunu ve bi süre ara verip yaranın iyilesmesini bekleyin dedi. Şimdi ilişki yaşamamızı kolaylaştırması için kegel egzersizi yapmaya başladım yavaştan ama siz ne tür bi rutin izliyorsunuz yani gün içinde ne sıklıkla kac kere yapıyorsunuz egzersizi? Birde başka önerdiğiniz egzersizler vs. Var mı?
teşekkür ederimBenim eşim de tepki gösteriyordu elimde jel filan görünce."Deneyelim mi ?"dediğinde" birazdan deneyelim egzersiz yapmalıyım öncesinde " gibi cümlelerim Yüzünden geriliyorduk.hatta nefes yapmandan bile rahatsız oluyordu konsantremi bozuyorsun diyordu.Onun bu gibi tepkileri Yüzünden uzuyordu süreç..sana tavsiyem eşinden gizli Yap bunları..jeli denemeden hemen önce sür kurumadan..özellikle de egzersiz tavsiye ediyorum sana..egzersizlerle hemfn yenersin azıcık kalmış senin.ve ilk denemeni de ön Sevişme olmadan yap,ben ilk iki öyle yapmıştım, çünkü nasıl olsa zevk alamıyoruz stresten.parmağo çıkarıp direkt ornis almıştım sen de öyle yap
Uzun zamandir girmedigim bu konuya internette gezinirken bi bakiyim dedim. Oncelikle bu HASTALIKLA ugrasan herkesin Allah yardimcisi olsun. Evet simdi hamileyim cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de cookkk ugrastim bu illeti yenmek icin denemedigim kalmadi. Egzersizler kesinlikle cok onemli. En azindan vajinamizi tanimamizi sagliyo. Ama en onemlisi kafada bitirmek ve kendimiz icin dogru pozisyonu belirlemek arkadaslar. Hepinize kolayliklar diliyorum.
Sen dilator mu deniyorsunMaalesef ben
canım benim ilk baş eşinle konuşmalısın kendin bu konuda bilinçlenirken o da bilinçlenmesi gerekiyor seni sıkmaması ve seni anlaması için tamam onlaırn işi de kolay dğil bekliyorlar bizi ama onun da desteği olması gerek ilk baş eşinle konuş sonra da hiç vakit kaybetmeden parmak egzersizlerine basla kegel egzersizi dediğimiz idrarını yaparken tut bırak bunu sürekli her lavobaya girdiginde yap sonra dogru nefes egzersizi bunu da günde yapma yirmi dk falan burnundan al yavaşca 3-4 saniyede ver göreceksin zamanla egzersizlerini yaparken faydasını sonra aynayı al incele organını bu bizim ve bunu uygun yaratılmış öyle olmasa bu kadar insan bunu yapamazdı bundan zevk alıyor millet bizim neyimiz eksik tatlım :) kendini rahat bıraktıkça ve nefes alıp verdikçe açıldıgını göreceksin hangi pozisyonda rahat hissediyorsan kendini o pozisyonda parmak egzersizlerini yap iki tane krem yazıcam bunları egzersizlerde kullanabilirsin travogen ve madecassol bunla r merhem isteren anestol da alabilir il baş girdiğine alışman için sonra yaptıkça bırakırsın inan ki bunları ben yaptıysam yapamayacak hiç kimse yok burada inan bana oraya bakamıyordum bile bak sen egzersiz yapıyormuşssun bile yani işin yarısını halletmişssin geri yarısını da başaracaksın :) kendi parakların bittiğinde eşine geç ama kontrol sende olacak sekilde eşin istediği kadar itmesin kontrol sende unutma ve bunu başaracagım de kendine ssürekli bunu yaptıysa bunu da hyaparım de inan korktugunnn gibi degil biliyorum şimdi diyorsun gel bi de bana sor tabi nyapmışssın demesi kolay diye ama ben eminim bu cümleleri yakın zamanda sende kullanacaksın :) :)4 aylık evliyim sadece 2-3 kere deneyebildik onda da hamile kaldım sandım ne hamile kalması milim girmedi diyo eşim.canim inanılmaz acıyor yarısına kadar alabiliyorum sonra odadan kaçıyorum eşim artık bana iyi davranmıyo parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum zorda olsa giriyo deneyince yapamıyorum eşim de çok sinirleniyo o anlarda anestol kayganlaştırıcı her şeyi denedim yaşımızda geldi çocuk istiyoruz ne olur yardım edin burdan yazın özelden yazın yol gösterin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?