Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar sizin de deliğiniz kurşun kalemin arkası kadar mı.. biraz açık olacak ama sormak istedim..
ayna da baktıgın görunen geni,şliği soruyorsun dimi canım evet aynen öyle ama egzersiz yaptıkca göreceksin orası öyle bir açılıyor ki ilk gördüğüm kandırmaca resmen diye güleceksin kendince sen onun öyle küçük delik gibi göründüğüne bakma canım orası açılıyor nasıl gidiyor egzersiz calısmaları :)

Arkadaşlar emla krem tam olarak nereye sürülüyor? Yanı sadece vajina girisine mi sürülecek yoksa içine de mi süreceğim? Bide denedigimiz sürece her gece sursem bir hafta 10 gün falan zararı olur mu? Kremi aldım ama henüz kullanmadim

canım benim bu normal olan bişey bu
olabilir cunku daha yeni yeni yapıyorsun ama pes etmeden devam et inan o yanmalar falan vız gelecek gidecek olmayacak denedikçe kasların gevseyecek biliyorum bir an önce olsun kurtulayım istiyor herkes ama sabırla egzersiz yapıcaz başka yol yok sonrası da gelecek allahın izniyle :)

her lavaboya girdiğinde yap boş vakitlerinde yolculukta her yerde yapabilirsin kegeli tut bırak kas bırak bunu yap sürekli bir de nefes egzersi var burnundan al agzından ver yavaşçça bu iikisi önemli

çok şükür elhamdülillah başardım rabbim bu rahatsızlıkla ugrasan herkese basarmayı nasip etsin :) ben yaptıysam herkes yapar eminim pes etmek yok inşaallah :)

Amin amin çok amin bebisinle bize dua edin lütfen.
Bize hikayenizi anlatır mısınız umut olsun bize
Ben de anne olmak istiyorum
Bu pskoloji insanı hayattan soğutuyor
Çookkkkk iyi anliyorum tatlim sizleri.. ben 3 yil boyunca tam olarak iliskiye giremedim. Ilk baslarda hic dokunamiyordum bile. Sonra biraz parmak egzersizi falan denedim. Yarim yamalak bagir cagir esimle iliskiye girdigimi zannettim. Jinekologa gittim alttan muayene etmek istedi (rahatsizligimi bilerek ). Izin vermedim tabi. Sadece bakti dokunmadan kizlik zarimin cok jnce oldugunu zarin hala yirtilmadigini ama cok kolay iliskiye girebilecegimi soyledi. Bu bana umut oldu. O kadar cok pozisyonda denedik ki. En son denedigimiz bir pozisyonda nasil oldugunu bile anlamadim. Inanamadim...esime soruyorum tekrar tekrar oldumu diye. O pozisyonu anlatiyim simdi. Yatagin kenarina bacaklarin disarda kalacak sekilde yatiyosun.popo yatagin kenarina gelicek. Ben iki ayagimin altina birer sandalye koydum. Bu sekilde deneyebilirsin canm. Rabbim yardim etsin.

Merhaba kızlar bua aralar yazamadım bi ameliyat geçirdim rahmimde polipler vardı onları aldırdım. Vajinal bir ameliyattı. Ama bayıltıyolar tabi. Nerden nereye kızlar ya 6 ay önce vajinaya bakamıyodum şimdi alttan muayeneler smear testleri falan normal doğumda yaparsam tam olcak:) sizler ne alemdesiniz?

Kızlar egzersizlerime devam ediyorum ancak iki parmakta sadece tek bogumlarını alabildim bugünde daha ileri gidemiyorum bir de parmaklarım nasıl durursa daha kolay girer acaba yardımcı olurmusunuz tek parmak çok güzel giriyorda ger türlü harekette yapıyorum ama iki parmak olmuyor nedense birazda adetim yeni bitti sayılır tekrar başa dönmekten korkuyorum bu adet döneminde halletmek istiyorum artık

'Canim benim bende seninle ayni durumdayim :) suan iki parmakdayim bende. Ama acikca söyleyim. Ben ölsem bir parmagi basaramam sanmistim. Ve iki parmakda hic bir agri veya kasilma hissetmedim. Bir parmak daha zordu benim icin. Aynanin önünce gec. Ordan bakarak yap. Ben anca öyle yapabiliyorum. Tam okumadim nezamandir evlisin canim

canım hiç pes etmeden devam et göreceksin denedikçe zor oluyor dediğin şey rahat olmaya baslayacak ilk başlarına dön bi bak bakamıyorduk dokunamıyorduk burak serce parak degil çöp bile girmez diyorduk simdi bak iki parmaktasın bunu yapan gerisini hayli hayli yapar tatlım sen cogunu basardın zaten az kaldı biraz daha sabret pes etme :)

Iki parmak üç parmak yerine aparata geçsen de olur.Peçeteden aparat yapıp dene

Ya gerçekten mi ben iki aylık evliyim daha sen ne zamandır evlisin ama egzersizlerime yeni sayılır öncesinde uzun bi süre baktım sadece

İnşallah az kalmış olsun ya sabrediyorum ama pes etmeye niyetim yok çok şükür

Peçeteye aparat nasıl yapabilirim acaba
Kendiminkini atıyorum.iki peçeteyi rulo yapıp streçledim üzerine de eldivenin tek parmağını geçirdim.jelledim.ucu biraz sivri günü olcak pns e benzeyecek yani.ben içine bişey kıymamıştım ama istersen sen kurşun kaleme sarabilirsin peçeteyi (olur da yumuşak yaparsan yamulmasın diye)ucu yuvarlak olsun bi de istersen tek peçete ile valla inceden Kalina gitsin.Ben tek parmaktan direkt buna geçmiştim beynen ikna olmuştum çünkü

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…