Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Geçmiş olsun.şifa olsun inşsllah canım.Ben vaji yeneli hiç gitmedim jinekoloğa ç.merak ettim smear alınırken nefes yaptın mi ? Gerek olmadı mi yoksa ?

Tamam canım teşekkür ederim resim için ya çok sagol

Canım yaptım aparatı ve tamamına yakınını aldım hemen dua edin akşama eşli deneme yapıcam inşallah denemeden önce egzersiz yapmalımıyım sence

Geçmiş olsun.şifa olsun inşsllah canım.Ben vaji yeneli hiç gitmedim jinekoloğa ç.merak ettim smear alınırken nefes yaptın mi ? Gerek olmadı mi yoksa ?
Yok canım o kadar ani oluyo ve kısa sürüyoki anlamıyosum bile. Ben çok korkuyodum ama değmezmiş çok kolay

Arkadaşlar bnde yendim iki gün önce, tam anlamıyla anlamıyla p.. içeri alabildim. Çok şükür ama ilşki sonrası kanama oldu. Ve tuvalette büyük tuvaletimi yaparkende kan geliyor o yırtılan büyüyen yerden. Ne zamana düzelir. Bi sıkıntı varmı sizce? Yenen kızlık zarı yırtılan arkadaşlar lütfen fikir verin.

Kızlar sizce bu korkuyu yenmeden bilerek bebek sahibi olmak doğru mu? Bi yanim önce bebek yap sonra yenersin diyo bi yanımda çocuk varken asla yenemezsin diyo. Sizce ne yapmalıyım?

Canım acıdı mı cook

Kızlar sizce bu korkuyu yenmeden bilerek bebek sahibi olmak doğru mu? Bi yanim önce bebek yap sonra yenersin diyo bi yanımda çocuk varken asla yenemezsin diyo. Sizce ne yapmalıyım?
Yenmeden önce hamile kalanlar önermiyorlar.Yoğunluktsn dolayı vakit bulamayacak olmaktan mi yoksa Nasılsa bebiş işi tamam deyip azmetmeyi bırakmaktan mı önermiyorlar bilmem

İyi akşamlar arkadaşlar. Yeni evliyim 15 günlük. Bende bu sıkıntıyı yaşıyorum yardım edin lütfen. Vajinismus olduğumu kabullendim artık. Bir an önce aşmak istiyorum. Nasıl başlamam lazım

bence canım lk baş bu işi halletmelisin sonra cocugu bahane edeceksin erteleyeceksin ve eşinle aranda sorunlar artabilir o yüzden ilk baş hallet kafan rahat olsun sonra hamile kal şimdi hamile kalsan stres içerisinde dogum yapacaksın acaba bişey katarlar mı ne yaparelar diye düşüneceksijn

İyi akşamlar arkadaşlar. Yeni evliyim 15 günlük. Bende bu sıkıntıyı yaşıyorum yardım edin lütfen. Vajinismus olduğumu kabullendim artık. Bir an önce aşmak istiyorum. Nasıl başlamam lazım
canım ilk baş vajinayla ilgili anitomisini falan arastır bak ögren işlevlerini ve ne kadar esnek oldugunu ögren sonra eline ayna al ve oranı incele ilk gördüğünde dokunamayabilir bakamayabilir ve orayı ok küçük görebilirsin bu normal bişey sonra dokunmaya alış parmagınla sadece dokun oran dokunulmaya alışsın bu arada lavaboya girdiğinde drarını tut bırak bunlar kegel egzersizidir ve en önemlisi nefes egzersizi burnundan al agzından ver bunları hergun gunlük boş oldugun vakitlerde surekli yap yaptıkca kaslarının nasıl kasılıp gevsediğini göreceksin bu arada travogen ve madecassol diye merhem var iki tane bana kadın dogum vermişti bunları kullanabilirsin daha ilk olacagı için anestol da ilk başlar için kullanabilirsin sonra serce parmagını iki kremi karısttırıp sür hem oraya hem parmagına sonra oraya dokan ve agır agır ilerlemeye calıs bu arada bunları yaparken en rahat olabilecegin pozisyonda yap bunları sonra işaret parmagı ve orta paramkları yap iki parmakları bunları yaparken ilerlerken takıldıgın kaygılandıgın yerde dur bekle ve nefes al ver burnundan agzından yavasca ver kaygın gectiğinde tekrar ilerle göreceksin olacak canım baktın olmuyor parmak bi de itici geliyor insana erteleme sakın pes etme hırs yap ve devam et yapacagım ben bunu basaracagım de bu rahatsızlık erteleme rahatsızlıgı zaten pes etmediğin müddetçe başarı o kadar da uzak değil inan kendi parmakların bittiğinde eşine geç bunkara bi basla gene yardımcı olurum canım rabbim kolaylık versin başaraccaksın unutma :) :)

Çok teşekkür ederim canım yarın hemen başlıyorum. İnanıyorum olacak bu iş :)

Canım acıdı mı cook
Yok canım değişik bi his oluyo içeri p. başından fazlası girince ama değişik deyince yanlış anlama sakın güzel bir his. İçinizde hissediyordunuz eşinizi. Daa önceki günlerde yazmışım buraya sadece başını alabiliyorum diye. Burdan başını alabilip devamını alamayanlara sesleniyorum. Acıyan baş kısmı zaten içeri girince hiç acı yok. Baş kısmı bile acımıyor hatta doğru düzgün.

Öncelikle adınıza çok sevindim.Zarın bu ilişkide mi yırtıldı yoksa daha önce mi? birde parmak falan deniyor muydun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…