- 15 Nisan 2017
- 13.696
- 16.134
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.941
bence canım lk baş bu işi halletmelisin sonra cocugu bahane edeceksin erteleyeceksin ve eşinle aranda sorunlar artabilir o yüzden ilk baş hallet kafan rahat olsun sonra hamile kal şimdi hamile kalsan stres içerisinde dogum yapacaksın acaba bişey katarlar mı ne yaparelar diye düşüneceksijn
Önecilkle tebrik ederim , gözün aydın. Darısı basımıza... Ben de basını alıp devam ettiremeyenlerdenim. Başıda tam giriyor mu emin değilim... O hafif sızıyı hissedince kapamaya başlıyorum kendimi.Yok canım değişik bi his oluyo içeri p. başından fazlası girince ama değişik deyince yanlış anlama sakın güzel bir his. İçinizde hissediyordunuz eşinizi. Daa önceki günlerde yazmışım buraya sadece başını alabiliyorum diye. Burdan başını alabilip devamını alamayanlara sesleniyorum. Acıyan baş kısmı zaten içeri girince hiç acı yok. Baş kısmı bile acımıyor hatta doğru düzgün.
tabiki de olacak canım benim biz kadınlar yeterki istiyelim ve pes etmeyelim :) hemen vakit kaybetmeden başla gelişmelerden haberdar et beni :)Çok teşekkür ederim canım yarın hemen başlıyorum. İnanıyorum olacak bu iş :)
hiç ümidini kaybetme ısrarla egzersizini yap bir hafta bile sürse milim ilerlemek pes etme gene ilerleyeceksin canım takıldıgın yerleri sor yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)Haklisin canimm
aslında canım benim acıdı yok hem de hiç yok ya:) biz baskıyı acı sanıyoruz sadece ilk baş basını alırken gerisi gelmiyordu cunku ilerlerse yırtılacak acıyacak sanıyordu ama ilerleyince aslında acı degil baskı oldugunu anladım :)Yok canım değişik bi his oluyo içeri p. başından fazlası girince ama değişik deyince yanlış anlama sakın güzel bir his. İçinizde hissediyordunuz eşinizi. Daa önceki günlerde yazmışım buraya sadece başını alabiliyorum diye. Burdan başını alabilip devamını alamayanlara sesleniyorum. Acıyan baş kısmı zaten içeri girince hiç acı yok. Baş kısmı bile acımıyor hatta doğru düzgün.
bende olmadı canım böyle birşey allah allah acaba kastında ondan mı öyle hissettin bilemedim ki her yaptıgında mi oluyor bu dediğinYenen Arkadaşlara bir sorum olacak.(yenenler burda değiller artık sanki gerçi)Git gel sırasında pns sanki içerde hırt hırt diye ses çıkarıyo gibi.hani birşey gıcırdatılınca insanın içinde tuhaf bir rahatsızlık olur ya ben de rahatsız oluyorum o durumdan.sizde de böyle mi
canım bende acı sızı sanıyordum girdiğinde ama sonra ilerledikçe baskı oldugunu anladım belki baskıdır o degilse de egzersizlerini bol bol yap iki parmagı yap alıssın orasıÖnecilkle tebrik ederim , gözün aydın. Darısı basımıza... Ben de basını alıp devam ettiremeyenlerdenim. Başıda tam giriyor mu emin değilim... O hafif sızıyı hissedince kapamaya başlıyorum kendimi.
Merhaba, 2aylık evliyim. Eşimle 5yılın sonunda evlendik. 27yaşındayım.evlendiğimiz ilk 15gün ilişkiye giremedik çok ağrım oluyordu içeri giremiyordu bile kullandığım adet kesiciye bağlayarak ilacı bıraktım. Ancak sonrasında tekrar denediğimizde olmayınca özel bi doktora gittim vajinal septum denilen kızlık zarının ön kısmında bi et olduğunu bu yüzden ilişkinin zor olduğunu söyledi. Zara dokunmadan eti alacağını söyledi.Farklı bi hastanede başka bi doktora gittik. Ancak zarın içini açıp etin nereye kadar gittiğine bakmam gerekli dedi. Eşim istemdi. Diğer doktoru aradık böyle bişeye gerek olmadığını etin hemen önde olduğunu tekrar söyledi ve ameliyatı orda oldum. Aradan 15gün geçti dikişleri aldı ve gayet esnek zarım olduğunu ilişkinin kolay olacağını söyledi. Ancak 20gündür denememize rağmen içeri girdiğinde aşırı bi yanma hissediyorum. Bu yüzden kendimi geri çekiyorum. Vajinismus olmadığımı ikimizde biliyoruz. Çünkü aşırı istek var ancak birleşme gerçekleşmiyor. Bazı kadınların anlattığı çok kabayacak yataktan kalkamayacağım hissi yok. Hatta ilk gece hamile kalırım diye dalga geçerdim. Nerden bilebilirdim et parçası olduğunu. Engel olacağını şimdi biz ne yapacağız. Doktora yeniden muayene olmak istemiyorum sıkıldım artık. Yardımcı olur musunuz bana da fikirlerinizi bekliyorum
Doktorun ameliyatı yapamadığını düşündük artık dün gece diğer doktorun dediğine inanmaya başladım artık ama ameliyatı yapanda sıkıntınız ortadan kalktı içerisi çok rahat dedi doktorla ilgili internette hep iyi şeyler okudumda gittim ne yapıcam bilmiyorumCanım bizdede isteksizlik oldugundan böyle degiliz ki onun istekle bi alakası yok kanama hisside bende yok ama elinde olan bişey degil malesef keşke elimizde olsa
canım hiç birli,ktelik oldu mu ilişki oldu mu oraya penisi katmakta veya baska birşey katmakta sorun yok sadece acı oldugu için itiyorsun dimi dogru mu anladımMerhaba, 2aylık evliyim. Eşimle 5yılın sonunda evlendik. 27yaşındayım.evlendiğimiz ilk 15gün ilişkiye giremedik çok ağrım oluyordu içeri giremiyordu bile kullandığım adet kesiciye bağlayarak ilacı bıraktım. Ancak sonrasında tekrar denediğimizde olmayınca özel bi doktora gittim vajinal septum denilen kızlık zarının ön kısmında bi et olduğunu bu yüzden ilişkinin zor olduğunu söyledi. Zara dokunmadan eti alacağını söyledi.Farklı bi hastanede başka bi doktora gittik. Ancak zarın içini açıp etin nereye kadar gittiğine bakmam gerekli dedi. Eşim istemdi. Diğer doktoru aradık böyle bişeye gerek olmadığını etin hemen önde olduğunu tekrar söyledi ve ameliyatı orda oldum. Aradan 15gün geçti dikişleri aldı ve gayet esnek zarım olduğunu ilişkinin kolay olacağını söyledi. Ancak 20gündür denememize rağmen içeri girdiğinde aşırı bi yanma hissediyorum. Bu yüzden kendimi geri çekiyorum. Vajinismus olmadığımı ikimizde biliyoruz. Çünkü aşırı istek var ancak birleşme gerçekleşmiyor. Bazı kadınların anlattığı çok kabayacak yataktan kalkamayacağım hissi yok. Hatta ilk gece hamile kalırım diye dalga geçerdim. Nerden bilebilirdim et parçası olduğunu. Engel olacağını şimdi biz ne yapacağız. Doktora yeniden muayene olmak istemiyorum sıkıldım artık. Yardımcı olur musunuz bana da fikirlerinizi bekliyorum
Hiç olmadı henüz ben sanıyorum ki penisin hepsi girdi ama başının yarısı anca girdi saçmalama diyo eşimcanım hiç birli,ktelik oldu mu ilişki oldu mu oraya penisi katmakta veya baska birşey katmakta sorun yok sadece acı oldugu için itiyorsun dimi dogru mu anladım
vajinismus değilsin ama acıdan korkuyorsun ve bu yüzden istemsiz kasıyorsun dimiHiç olmadı henüz ben sanıyorum ki penisin hepsi girdi ama başının yarısı anca girdi saçmalama diyo eşim
Hiç olmadı henüz ben sanıyorum ki penisin hepsi girdi ama başının yarısı anca girdi saçmalama diyo eşimcanım hiç birli,ktelik oldu mu ilişki oldu mu oraya penisi katmakta veya baska birşey katmakta sorun yok sadece acı oldugu için itiyorsun dimi dogru mu anladım
Kastığımın farkında değilim aslında bana göre ben çok rahatım eşimde çok zevke geliyosun içerdeki acıya dayanamıyosun diyo acısındanda korkmuyorum ki acısına dayanamıyorum sadecevajinismus değilsin ama acıdan korkuyorsun ve bu yüzden istemsiz kasıyorsun dimi
Yok canım malesef büyük aparat yapıp onu aldım en son eşim şehir dışına gitti deneme yapamıyorum şu an için
Bilemiyorum canım tıbbi bi durum varsa çok başka bi doktora gitmene fayda ver en azından korkun geçerDoktorun ameliyatı yapamadığını düşündük artık dün gece diğer doktorun dediğine inanmaya başladım artık ama ameliyatı yapanda sıkıntınız ortadan kalktı içerisi çok rahat dedi doktorla ilgili internette hep iyi şeyler okudumda gittim ne yapıcam bilmiyorum
o zaman senin girişte cıkışta bir sorun yok baska bi doktora daha git canım bi belki baska bir sorun vardır acıyacak kadar kasmış olsan eşin hissetmesi gerek eşin hissetmiyorsa orayla ilgili bir problem var o zamanKastığımın farkında değilim aslında bana göre ben çok rahatım eşimde çok zevke geliyosun içerdeki acıya dayanamıyosun diyo acısındanda korkmuyorum ki acısına dayanamıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?