- 21 Nisan 2017
- 1
- 0
- 16
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.961
sorabilirsin canım yardımcı olurum :)merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve aynı sıkıntıları yaşıyorum egzersizlerle ilgili sormak istediklerim var bana yardımcı olabilirmisiniz
kasıyor olabilir misin baskıyı acı sanıyor olabilir misin canım hiç kadın doguma gidip oranın nnasıl bir zara sahip oldugunu ögrendin miBende artık p. yarıya kadar alıyorum sorun git gel yaparken deliğin etrafında acı duymam sanki yar orası fena acı duyuyorum girerken sıkıntı yok ama git gel olunca
kasmamak elde değil acı duyduğum için birçok doktora gittim kızlık zarım esnekmiş hiç kanama yaşamadımkasıyor olabilir misin baskıyı acı sanıyor olabilir misin canım hiç kadın doguma gidip oranın nnasıl bir zara sahip oldugunu ögrendin mi
Canim oncelikle sana diyecegim o ki ben yenebildiysem herkes yener. Eger emla krem ve kayganlastirici kullanirsan cok rahat iliskiye girebilirsin inan cok cok kolay hic vakit kaybetmeden dene faydasini goreceksin birde bol bol ikin Allah yardimcin olsunArkadaşlar okuyup bana destek verirseniz duacınız olurum
bu vajinismus denen imtihanı egzersizleri ve kremli kayganlaştırıcılı egzersizli sekilde yapabilince yendim sanmıştım
gel görki kemdiliğinden hiç bişekilde alamıyorum icime
zaten diger türlü oldugundada gitgel hadisesi yapamıyor gibiyiz
size sorum bu ne zaman ve nasıl gecer?
ben ömrümün sonuna dek zevk almadan egzersizle mi ilişkiye gireceğim
benim aşamamı atlatan arkadaşlarım buraları bi yeşillendirir misiniz?
egzersizden sonraki aşamaya nasıl geçtiniz?
Canım egzersizler ne durumda ?Önecilkle tebrik ederim , gözün aydın. Darısı basımıza... Ben de basını alıp devam ettiremeyenlerdenim. Başıda tam giriyor mu emin değilim... O hafif sızıyı hissedince kapamaya başlıyorum kendimi.
Evet içerde tırtıklı bişeye sürtüyormuş gibi içim gıcıklıyor.daha çok,kendimi ilişkiye veremediğimde dikkatimi çekiyor.ardarda yapsak belki zamanla alışılır bilmiyorum ki.senin kaç ilişki oldu csnım ? Yeni yendin sanırım ara Vermebende olmadı canım böyle birşey allah allah acaba kastında ondan mı öyle hissettin bilemedim ki her yaptıgında mi oluyor bu dediğin
zamanla gecer bence canım denedikçe ben iki gün deneyebildim oldu yani ama bu sıralarda cok kattım cıkardım falan inşaalah bugun bir daha deneyecegiz inşsllah gene olur :) artık korkum yok canım ya olsun olmasın eskisi gibi erteleyeyim olur mu olmaz mı derdim yok ya geriye düşsem bile üstüne gitmeyi ögrendim artık rahatım inşaallah rabbim herkese nasip etsin :)Evet içerde tırtıklı bişeye sürtüyormuş gibi içim gıcıklıyor.daha çok,kendimi ilişkiye veremediğimde dikkatimi çekiyor.ardarda yapsak belki zamanla alışılır bilmiyorum ki.senin kaç ilişki oldu csnım ? Yeni yendin sanırım ara Verme
psikolojikmen de olabilir canım benim kafanı ona takma zevk almaya bak zaten bi zevkin tadını alsak aklımıza acı mı korku mu zar mı yoksa tırtıklama mı hiçbirsey aklımıza gelmeyecek eminim :)Evet içerde tırtıklı bişeye sürtüyormuş gibi içim gıcıklıyor.daha çok,kendimi ilişkiye veremediğimde dikkatimi çekiyor.ardarda yapsak belki zamanla alışılır bilmiyorum ki.senin kaç ilişki oldu csnım ? Yeni yendin sanırım ara Verme
o zaman canım baskıyı acı sanıyor da olabilir tam beyinde bu işi bitirememişsin anladıgım kadarıyla hiç egzersiz yaptın mı canım senkasmamak elde değil acı duyduğum için birçok doktora gittim kızlık zarım esnekmiş hiç kanama yaşamadım
Hanimefendi once eski mesajlarimi bi okuyun sonra konusun lutfen uslubunuzu hic begenmedim cok merakliysan evet evliyim ve hic oyle birsey yasamayacak kadar duzgun bir insanim.Anlamadim ne iliskisi? ikinci iliskiden bahsediyosunda,evli falan degilmisin yani yuhh sana
canım bosver arkadas büyük ihtimal yanlış anladı yoksa kimse kimseye birşey söylemek haddi değilHanimefendi once eski mesajlarimi bi okuyun sonra konusun lutfen uslubunuzu hic begenmedim cok merakliysan evet evliyim ve hic oyle birsey yasamayacak kadar duzgun bir insanim.
O zaman dogru anladigindan emin olup konussun cunku hos degil.canım bosver arkadas büyük ihtimal yanlış anladı yoksa kimse kimseye birşey söylemek haddi değil
Ya o bende de var galiba ama bilemiyorumki zamanla gecer belki.Yenen Arkadaşlara bir sorum olacak.(yenenler burda değiller artık sanki gerçi)Git gel sırasında pns sanki içerde hırt hırt diye ses çıkarıyo gibi.hani birşey gıcırdatılınca insanın içinde tuhaf bir rahatsızlık olur ya ben de rahatsız oluyorum o durumdan.sizde de böyle mi
eşinin parmaklarını iki parmagını falan da yaptıysan ikili ilişkiye gecebilirsin canımMerhaba kızlar tek parmak derken artık iki parmağıda alabiliyorum ve elimle git gel yapabiliyorum eskiye göre kendime güvenim geldi korkularım azaldı artık ikili ilişkiye geçmeli miyim bir de peçeteden aparatlardan bahsedilmiş nasıl yapıldığı konusunda yardım alabilir miyim?
haklısın canımO zaman dogru anladigindan emin olup konussun cunku hos degil.
Amin..evet tabi önemli olan bu,vaji ile baş etmeyi Öğrenmek..bi sene de geçse yine yapabiliriz artık çok şükürzamanla gecer bence canım denedikçe ben iki gün deneyebildim oldu yani ama bu sıralarda cok kattım cıkardım falan inşaalah bugun bir daha deneyecegiz inşsllah gene olur :) artık korkum yok canım ya olsun olmasın eskisi gibi erteleyeyim olur mu olmaz mı derdim yok ya geriye düşsem bile üstüne gitmeyi ögrendim artık rahatım inşaallah rabbim herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?