Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende artık p. yarıya kadar alıyorum sorun git gel yaparken deliğin etrafında acı duymam sanki yar orası fena acı duyuyorum girerken sıkıntı yok ama git gel olunca

Vajinismus değilim ama ilk hafta yapamadık balayı için kurduğumuz hayaller suya düştü :)
Ne kadar gereksizmiş düşününce.

Bende artık p. yarıya kadar alıyorum sorun git gel yaparken deliğin etrafında acı duymam sanki yar orası fena acı duyuyorum girerken sıkıntı yok ama git gel olunca
kasıyor olabilir misin baskıyı acı sanıyor olabilir misin canım hiç kadın doguma gidip oranın nnasıl bir zara sahip oldugunu ögrendin mi

Canim oncelikle sana diyecegim o ki ben yenebildiysem herkes yener. Eger emla krem ve kayganlastirici kullanirsan cok rahat iliskiye girebilirsin inan cok cok kolay hic vakit kaybetmeden dene faydasini goreceksin birde bol bol ikin Allah yardimcin olsun

Canım egzersizler ne durumda ?

bende olmadı canım böyle birşey allah allah acaba kastında ondan mı öyle hissettin bilemedim ki her yaptıgında mi oluyor bu dediğin
Evet içerde tırtıklı bişeye sürtüyormuş gibi içim gıcıklıyor.daha çok,kendimi ilişkiye veremediğimde dikkatimi çekiyor.ardarda yapsak belki zamanla alışılır bilmiyorum ki.senin kaç ilişki oldu csnım ? Yeni yendin sanırım ara Verme

zamanla gecer bence canım denedikçe ben iki gün deneyebildim oldu yani ama bu sıralarda cok kattım cıkardım falan inşaalah bugun bir daha deneyecegiz inşsllah gene olur :) artık korkum yok canım ya olsun olmasın eskisi gibi erteleyeyim olur mu olmaz mı derdim yok ya geriye düşsem bile üstüne gitmeyi ögrendim artık rahatım inşaallah rabbim herkese nasip etsin :)

psikolojikmen de olabilir canım benim kafanı ona takma zevk almaya bak zaten bi zevkin tadını alsak aklımıza acı mı korku mu zar mı yoksa tırtıklama mı hiçbirsey aklımıza gelmeyecek eminim :)

Merhaba kızlar tek parmak derken artık iki parmağıda alabiliyorum ve elimle git gel yapabiliyorum eskiye göre kendime güvenim geldi korkularım azaldı artık ikili ilişkiye geçmeli miyim bir de peçeteden aparatlardan bahsedilmiş nasıl yapıldığı konusunda yardım alabilir miyim?

Ya o bende de var galiba ama bilemiyorumki zamanla gecer belki.

eşinin parmaklarını iki parmagını falan da yaptıysan ikili ilişkiye gecebilirsin canım

Amin..evet tabi önemli olan bu,vaji ile baş etmeyi Öğrenmek..bi sene de geçse yine yapabiliriz artık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…