Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım senin kanaman falan oldu mu benim olmadı ve nee zaman yendin
Yeneli 4 ay oldu.Evliliğimin 3 Ay'ı dolduğunda yani.kanamam saat 15.00 gibi ilişki olmasından başladı az az gece 23.00 a kadar devam etti.ertesi gün adet oldum devamı gelecek miydi bilmiyorum da sanmıyorum

Aynen canım içerde tırtıklı bir ortam var zaten erkeğin hoşuna giden de oranın öyle olması. Bazen ben de hissediyorum sinir bozucu bi gıdıklama oluyor.

Arkadaşlar ben şuan kulak çubuğunu başardım çok heyecanlıyım ne yapmam lazım. Biraz gel git yaptım. Gir çık yaptım. Dua edin lütfen

Arkadaşlar ben şuan kulak çubuğunu başardım çok heyecanlıyım ne yapmam lazım. Biraz gel git yaptım. Gir çık yaptım. Dua edin lütfen
İşaret parmağını sok hemen yani ara verme girmeden önce etrafında gezinebilirsin

İşaret parmağını sok hemen yani ara verme girmeden önce etrafında gezinebilirsin

İşaret parmağımı sokmadım ama 2 tane kulak çubuğunu streçledim onunla bir kaç kez gir çık yaptım. Çok kolay girdi. Çok mutluyum :) ama şuan bıraktım dışarı çıkmam gerekti malesef yarım saat anca çalışabildim. Güzel bir başlangıçtır ama. Herkesin Allah yardımcısı olsun
Bana cesaret geldi baya :)

Eşim bu akşam dene istiyor. Ben daha 2 kulak çubuğu anca alabildim. Ne yapayım kızlar. Dene yapayım mı. Yapabilir miyim. Yapamazsam cesaretim kırılır diye korkuyorum. Sadece 2 kulak çubuğu alabildim dahaca

Eşim bu akşam dene istiyor. Ben daha 2 kulak çubuğu anca alabildim. Ne yapayım kızlar. Dene yapayım mı. Yapabilir miyim. Yapamazsam cesaretim kırılır diye korkuyorum. Sadece 2 kulak çubuğu alabildim dahaca
Eşli denemeye Geçme sakın.sırası gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…