- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.981
aynen canım senin kanaman falan oldu mu benim olmadı ve nee zaman yendinAmin..evet tabi önemli olan bu,vaji ile baş etmeyi Öğrenmek..bi sene de geçse yine yapabiliriz artık çok şükür
aynen canım senin kanaman falan oldu mu benim olmadı ve nee zaman yendinAmin..evet tabi önemli olan bu,vaji ile baş etmeyi Öğrenmek..bi sene de geçse yine yapabiliriz artık çok şükür
Yeneli 4 ay oldu.Evliliğimin 3 Ay'ı dolduğunda yani.kanamam saat 15.00 gibi ilişki olmasından başladı az az gece 23.00 a kadar devam etti.ertesi gün adet oldum devamı gelecek miydi bilmiyorum da sanmıyorumaynen canım senin kanaman falan oldu mu benim olmadı ve nee zaman yendin
maşallah sen baya olmuş yeneli zevk alıyorsundur git gel yapıyorsundurYeneli 4 ay oldu.Evliliğimin 3 Ay'ı dolduğunda yani.kanamam saat 15.00 gibi ilişki olmasından başladı az az gece 23.00 a kadar devam etti.ertesi gün adet oldum devamı gelecek miydi bilmiyorum da sanmıyorum
kaç aydır yapıyorum egzersiz aparat o kadar kolay giriyor ki sadece vajinanın etrafında acı duyuyorumo zaman canım baskıyı acı sanıyor da olabilir tam beyinde bu işi bitirememişsin anladıgım kadarıyla hiç egzersiz yaptın mı canım sen
Evet biz ilk ilişkiden itibaren git gel yapıyoruz.zevk iki kere aldım bu konuda sorun eşimde malesef erken boşalma sorunu var galibamaşallah sen baya olmuş yeneli zevk alıyorsundur git gel yapıyorsundur
E canım etrafa emla sür madem bi de öyle denekaç aydır yapıyorum egzersiz aparat o kadar kolay giriyor ki sadece vajinanın etrafında acı duyuyorum
eşinin parmaklarını iki parmagını falan da yaptıysan ikili ilişkiye gecebilirsin canım
Onu yapmadım o zaman eşimle de parmak egzersizi yapıp yavaş yavaş ikiliye geçeyim teşekkürler canımeşinin parmaklarını iki parmagını falan da yaptıysan ikili ilişkiye gecebilirsin canım
Evet içerde tırtıklı bişeye sürtüyormuş gibi içim gıcıklıyor.daha çok,kendimi ilişkiye veremediğimde dikkatimi çekiyor.ardarda yapsak belki zamanla alışılır bilmiyorum ki.senin kaç ilişki oldu csnım ? Yeni yendin sanırım ara Verme
bebek istiyoruz canım hiç birşey sürmüyorum ön sevişmeyi uzun tutuyoruzE canım etrafa emla sür madem bi de öyle dene
Evet ya çok sinir bozucu zamanla geçer inşAynen canım içerde tırtıklı bir ortam var zaten erkeğin hoşuna giden de oranın öyle olması. Bazen ben de hissediyorum sinir bozucu bi gıdıklama oluyor.
İşaret parmağını sok hemen yani ara verme girmeden önce etrafında gezinebilirsinArkadaşlar ben şuan kulak çubuğunu başardım çok heyecanlıyım ne yapmam lazım. Biraz gel git yaptım. Gir çık yaptım. Dua edin lütfen
İşaret parmağını sok hemen yani ara verme girmeden önce etrafında gezinebilirsin
Tebrik ederim canim :) cok azimlisinEşim bu akşam dene istiyor. Ben daha 2 kulak çubuğu anca alabildim. Ne yapayım kızlar. Dene yapayım mı. Yapabilir miyim. Yapamazsam cesaretim kırılır diye korkuyorum. Sadece 2 kulak çubuğu alabildim dahaca
Süpersin canım tebrikler devamı gelecek en büyük adımı attınArkadaşlar ben şuan kulak çubuğunu başardım çok heyecanlıyım ne yapmam lazım. Biraz gel git yaptım. Gir çık yaptım. Dua edin lütfen
Eşli denemeye Geçme sakın.sırası gelmediEşim bu akşam dene istiyor. Ben daha 2 kulak çubuğu anca alabildim. Ne yapayım kızlar. Dene yapayım mı. Yapabilir miyim. Yapamazsam cesaretim kırılır diye korkuyorum. Sadece 2 kulak çubuğu alabildim dahaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?