- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.001
Süpersin canım çok iyi devam et :)İşaret parmağımı sokmadım ama 2 tane kulak çubuğunu streçledim onunla bir kaç kez gir çık yaptım. Çok kolay girdi. Çok mutluyum :) ama şuan bıraktım dışarı çıkmam gerekti malesef yarım saat anca çalışabildim. Güzel bir başlangıçtır ama. Herkesin Allah yardımcısı olsun
Bana cesaret geldi baya :)
Ya ben eşimle arada hep denedim hala da deniyorum canım başını biraz geçtim egzersizlere başladığımdan beri bi farkı yada zararı olur mu onunla denemeyince bu defada korkum geri geliyor alışmam için zaman geçmesi gerekiyor bi egzersiz bi eşli devam ediyorımEşli denemeye Geçme sakın.sırası gelmedi
Teşekkür ederim canım :)Tebrik ederim canim :) cok azimlisin
Çok teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir umudum arttı baya. Size de destekleriniz için çok teşekkür ederim :)Süpersin canım tebrikler devamı gelecek en büyük adımı attın
Eşli denemeye Geçme sakın.sırası gelmedi
Ya ben eşimle arada hep denedim hala da deniyorum canım başını biraz geçtim egzersizlere başladığımdan beri bi farkı yada zararı olur mu onunla denemeyince bu defada korkum geri geliyor alışmam için zaman geçmesi gerekiyor bi egzersiz bi eşli devam ediyorım
Süpersin canım çok iyi devam et :)
İşte canım ilk işaret parmağımı aldım denedim aparat yaptım denedim tek farkı egzersizden önce başını bile çok zor alıyordum egzersizle başı giriyor devamı girmedi hiç dahaHangi aşamadan sonra eşli denemeye başladın canım
İşte canım ilk işaret parmağımı aldım denedim aparat yaptım denedim tek farkı egzersizden önce başını bile çok zor alıyordum egzersizle başı giriyor devamı girmedi hiç daha
Canım vajinım etrafında et parçaları mı var ondan mı acı duyuyorsun..birde ben iki parmagımı sokunca sanki yırtılacak gibi zorlandım sonra girdi tabikaç aydır yapıyorum egzersiz aparat o kadar kolay giriyor ki sadece vajinanın etrafında acı duyuyorum
doktor muayenesinden gectin mi belki vajina zarında bir sorun vardırkaç aydır yapıyorum egzersiz aparat o kadar kolay giriyor ki sadece vajinanın etrafında acı duyuyorum
bak erken boşalma sorunu varsa canım mastürbasyon yapsın ve tam bosalacagında p...s agzına parmagıyla baskı uygulasın 20 sn beklesin basık bir sekilde tekrar aynı seyşleri üç defa falan yapsın bu işlemi sonra boşalabilir canım bu egzersizi hergun yapabilir bu geciktirir önler bi deneyin işe yarıyor :)Evet biz ilk ilişkiden itibaren git gel yapıyoruz.zevk iki kere aldım bu konuda sorun eşimde malesef erken boşalma sorunu var galiba
egzersiz programı mı sen bilirsin tatlım normal doktorlar her bir haftaya bir bogum diyor ama o da baya uzar sen hazır nhissettikce bir parmakta alabilirsin iki parmakta bu seni yapmana baglı benceEgzersiz programı nasıl yapılıyor ???
Aynen @mtluuuuu arkadaş doğru söylüyor egzersizi ne kadar azim edersen o kadar kolaylaşıyoregzersiz programı mı sen bilirsin tatlım normal doktorlar her bir haftaya bir bogum diyor ama o da baya uzar sen hazır nhissettikce bir parmakta alabilirsin iki parmakta bu seni yapmana baglı bence
bişey degil tatlım eşinin iki parmagını yap iyice gel gite alışsın ondan sonra ikili ilişkiye gecebilirsin kendini hazır hissettiğinde ve en rahat hissettiğin pozisyonda deneyebilirsin kontrolun sende olması sartıyla kaygılandıgında nefes al verOnu yapmadım o zaman eşimle de parmak egzersizi yapıp yavaş yavaş ikiliye geçeyim teşekkürler canım
en saglıklısı canım denedikce kasların gevseyecek hiçbirşey ssürme kendi salgısı yetiyor ona :)bebek istiyoruz canım hiç birşey sürmüyorum ön sevişmeyi uzun tutuyoruz
aynen cnım bu iş erteleme işi zaten sen tedavi olmaya karar verdiğinde yuzdse 50 sini halletmiş oluyorsun geriye bu parmakları katmak kalıyor ve bir kere kattıgında basardıgınıgörüyorun ve basardıkca basarası geliiyor insanın o yüzden programa gerek yok kendini hazor hissettiğin de gecebilirsin he diyelim ki olmadı hatta geriye düştün ki bu tedavi de olacak olan bişey bu normal yani gene azimle pes etmeden yapacaksın :)Aynen @mtluuuuu arkadaş doğru söylüyor egzersizi ne kadar azim edersen o kadar kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?