Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Süpersin canım çok iyi devam et :)

Eşli denemeye Geçme sakın.sırası gelmedi
Ya ben eşimle arada hep denedim hala da deniyorum canım başını biraz geçtim egzersizlere başladığımdan beri bi farkı yada zararı olur mu onunla denemeyince bu defada korkum geri geliyor alışmam için zaman geçmesi gerekiyor bi egzersiz bi eşli devam ediyorım

Hangi aşamadan sonra eşli denemeye başladın canım

Hangi aşamadan sonra eşli denemeye başladın canım
İşte canım ilk işaret parmağımı aldım denedim aparat yaptım denedim tek farkı egzersizden önce başını bile çok zor alıyordum egzersizle başı giriyor devamı girmedi hiç daha

İki parmak yapan arkadaşlara bişey sorucam kızlar iki parmağımı sokarken bi halka var o halkadan geçmiyor parmağımın ikiside orası yırtılacak gibi geliyor zorlayınca tek parmakla farkındayım o halkanın ama çok kolay giriyor halkadan sonrası çok geniş üç parmaklık bile yer var ama o halka neden olur acaba kızlık zarı falan mı yoksa

İşte canım ilk işaret parmağımı aldım denedim aparat yaptım denedim tek farkı egzersizden önce başını bile çok zor alıyordum egzersizle başı giriyor devamı girmedi hiç daha

Canım bence başını alman çok büyük gelişme. Yavaş yavaş nefes verirken iterek tamamını çok rahat alırsın bence. Çünkü p.. İki parmaktan daha kalın kesinlikle. P... Başını alırsan iki parmağı da alabilirsin bence

Evet biz ilk ilişkiden itibaren git gel yapıyoruz.zevk iki kere aldım bu konuda sorun eşimde malesef erken boşalma sorunu var galiba
bak erken boşalma sorunu varsa canım mastürbasyon yapsın ve tam bosalacagında p...s agzına parmagıyla baskı uygulasın 20 sn beklesin basık bir sekilde tekrar aynı seyşleri üç defa falan yapsın bu işlemi sonra boşalabilir canım bu egzersizi hergun yapabilir bu geciktirir önler bi deneyin işe yarıyor :)

Onu yapmadım o zaman eşimle de parmak egzersizi yapıp yavaş yavaş ikiliye geçeyim teşekkürler canım
bişey degil tatlım eşinin iki parmagını yap iyice gel gite alışsın ondan sonra ikili ilişkiye gecebilirsin kendini hazır hissettiğinde ve en rahat hissettiğin pozisyonda deneyebilirsin kontrolun sende olması sartıyla kaygılandıgında nefes al ver

Aynen @mtluuuuu arkadaş doğru söylüyor egzersizi ne kadar azim edersen o kadar kolaylaşıyor
aynen cnım bu iş erteleme işi zaten sen tedavi olmaya karar verdiğinde yuzdse 50 sini halletmiş oluyorsun geriye bu parmakları katmak kalıyor ve bir kere kattıgında basardıgınıgörüyorun ve basardıkca basarası geliiyor insanın o yüzden programa gerek yok kendini hazor hissettiğin de gecebilirsin he diyelim ki olmadı hatta geriye düştün ki bu tedavi de olacak olan bişey bu normal yani gene azimle pes etmeden yapacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…