Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende ikili ilişkide deliği bulmakta zorlanıyorum ama ben şuan iki parmaktayım o yüzden mi tam acılmadı ondan mı acaba
aynanın karsısında göre göre yapa yapa alışırsın yönüne de yerinede zaten zamanla korkuyu üstünden attıkça aynaya gerek duymadan parmagınla arayıp bulacaksın :) iki parmmagı da cok dene dene ki alışsın genişlesin orası :)

Kızlar merhaba ben p..s başını aliyorum parmak nefes tüm egzersizleri ve esim icerdeyken ikiniyorum da her sey normal kendimi de rahat bırakıyorum ama neden ilerleyemiyoruz anlamıyorum hepsi nasıl girecek herşeyi düzgün yaptığıma son derece eminim hatta rahatim yaparken ama hepsi girmiyo neden acaba

ilk basları öyle oluyor canım benimde aynı seyler oldu tıkanıyor gibi sanki yırtılacak gibi oluyor dimi ama sen pes etme illaki milim milim gene ilerler o önsevişmeyi uzun tutun iyice ıslanmaya özen göster büyük ihtimal ilerleyememenin sebebi acı sandıgın yada ilerleyemediğini sandıgın seyin baskı olması canım pes etmeden dene denedikçe geçiyor

çok şükür bugünde başardım :) yenenlere sorum olacak ilk başlar oldugu için mi zevk alamıyorum yada baskıyı cok hissediyorum ve ileriki zamanda gecer mi sizce ya :)

Artık o kadar rahatimki dune kadar bebe yagi kullaniyodum bugün çok rahattim ama girmemesi rahatsız etti beni olmuyomu yine acaba diye.. herkes ikininca hop diye giriyor diyor o nasıl oluyorki ben herşeyi deniyorum yinede rahat girmiyo hemen icerdeyken...

Evet canım ya onun farkındayım ama bide aparatla deniyorum ondan parmaga çok takılı kalmadım

İki parmak yapan arkadaşlara bişey sorucam kızlar iki parmağımı sokarken bi halka var o halkadan geçmiyor parmağımın ikiside orası yırtılacak gibi geliyor zorlayınca tek parmakla farkındayım o halkanın ama çok kolay giriyorhalkadan sonrası çok geniş üç parmaklık bile yer var ama o halka neden olur acaba kızlık zarı falan mı yoksa ileride olan arkadaşlar yukarıda bunu sormuştum ama

onlar iyice gevsemiş olabiilirler belki de sen farkında değilsn ama kasıyor da olabilirsin denedikçe geçer canım bazılarının hemen bazılarının biiraz yavastan ilerleyebillir kişiden kişiye vajina farklı seninki esnek olabilir benimki dar öyle düşün başaracaksın canını sıkma sakın :)

tek parmak rahat girdiği ,çin o kadar hissetmezsin belki de iki parmakta ilk başları öyle oluyor ama yaptıkça geçiyor canım krem falan kullanıyor musun egzersiz yaparken

Tesekkur ederim çok saolun birde içeri spermler gidiyor bi kısmı çıkıyor normal degilmi tam girmediği icin

İlk başlarken nasıl başlıyorsunuz egzersizlere
Canım makyaj aynasının büyük gösteren kısmını al üzerine çömel incele bi oranı deligi bul sonra parmagınıda etrafında gezdir yavaş tutacağım sokmaya çalış bogumlarını boga girsin meseka

çok şükür bugünde başardım :) yenenlere sorum olacak ilk başlar oldugu için mi zevk alamıyorum yada baskıyı cok hissediyorum ve ileriki zamanda gecer mi sizce ya :)
Evet canım o baskı ilk zamanlar oluyor ama yaptıkça azalıyor ve sonunda hoc olmuyor zevk de biraz sabretmen lazım ben 9 ay oldu yeneli daha yeni zevk almaya başladım ama inan zevk aldığında hergun isticeksin sadece biraz sabır ve ara verme ne kadar çok yaparsan o kadar rahat olursun ben çok arali bir şekilde yapıyordum o yüzden çok geç zevk almaya başladım sen düzenli bir şekilde yazarsan iliskini daha erken basarirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…