- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.041
geçtim canım sadece esnek dediler kızlık zarıma kürtaj bile oldum ama bozulmadı kızlık zarım
İki parmak yapan arkadaşlara bişey sorucam kızlar iki parmağımı sokarken bi halka var o halkadan geçmiyor parmağımın ikiside orası yırtılacak gibi geliyor zorlayınca tek parmakla farkındayım o halkanın ama çok kolay giriyorhalkadan sonrası çok geniş üç parmaklık bile yer var ama o halka neden olur acaba kızlık zarı falan mı yoksa ileride olan arkadaşlar yukarıda bunu sormuştum ama
teşekkür ederim canım sızı oluyor ama hiç kanama olmadıÖncelikle geçmiş olsun , kürtaj için çok üzüldümRabbim uygun zamanda saglıkla kucagına almayı nasip etsin...
aklıma takılan soru şu , zar esnekse ilişki esnasında herhangi bir sızı ve kanama oluyor mu ?
Canım bana buradan bi arkadaş eger yorgun veya stresliysen gitmeyebilir rahatlaman lazım demişti belki öyle bir şeydirCANIM BENIM BEN ALMANYADA TEDAVI GÖRÜYORUM O HALKADAN BENDE COK KORKUYODUM MEGERSEM O VAJINANIN EN BÜYÜK KASIYMIS.BENDE KIZLIK ZARININ GIRISI FALAN SANMISTIM.BENDE IKI PARMAGI BASARDIM AMA
DÜN DENEYIM DEDIM BIR PARMAK BILE OLMADI.NIYE BÖYLE OLUYOR YAAA.BASARDIM SANIYORDUM NE ÜMITLER ETMISTIM.IKI SENEDIR EVLIYIM KENDIMI KADIN HISSETMIYORUM.ALLAHIM SABIR VER HERKESE.BASKA YARDIMCI OLABILCEKLERDEN HER BILGIYI ALIRIM. Sagolun
Bende kızlık zarını hemen dudakların yanında bişey sanıyordum çok şaşırdım o kadar egzersize denemeye hiç bişey olmadı ve daha elime hiç zar gibi bişeyde gelmiyorVeee ben kizlik zarimi bozcagimdan cok korkuyorum. Esim cok anlayisili. Pes etme olcak falan diyor. Ama kizlik zari yirtilabilirmi??
Bu arada istanbulda vajinismuskliniklerle görüstüm saka bi yana 4500 Tl istiolar. saka gibi ya.Hic gerek yok. Parmak egsersiziyle basarcaz eminim. Nekadar cok insan varmis bu problemle. Nekadar cok türk genci varmis. Ne kötü degilmi,ne hayallerle severek evleniyorsun ilk gece de böyle bisey le karsilasiosun. Ben bu konuyu kendimden önce ne duydum nede okudum. neler var neler
Canım bana buradan bi arkadaş eger yorgun veya stresliysen gitmeyebilir rahatlaman lazım demişti belki öyle bir şeydir
Onun etkisi oluyor sanırım canım ya bende moralim bozulmuştu ama öyle bişey varmışAhhh evet cok stresliydim. isden eve,hemen yemekleri koydum,evi toparladim
hemen bi odaya girip deneyim dedim ama esim istem gelme korkusu vardi dogru olabilir
Evet canım çok güzel hızlıca gidiyorsun iki parmaga geçmeyi düşünüyormusunKızlar bende parmak egzersizlerine başladım önce kulak çubuğuyla başladım sonra parmağa geçtim hemen sadece 1 saat çalışabildim serçe parmak ve işaret parmağını aldım. Git gel de yaptım biraz Bende de hiç kanama olmadı. Zar gibi bişeye de rastlamadım. Sızı ve acı da yok. Ben emla krem kullanıyorum. Tavsiye ederim gerçekten uyuşturuyor
Evet canım çok güzel hızlıca gidiyorsun iki parmaga geçmeyi düşünüyormusun
senın azmıne hayran kaldım..maşallah tebrikler arkadasım. devamı gelir inşaallah hemencik.Kızlar bende parmak egzersizlerine başladım önce kulak çubuğuyla başladım sonra parmağa geçtim hemen sadece 1 saat çalışabildim serçe parmak ve işaret parmağını aldım. Git gel de yaptım biraz Bende de hiç kanama olmadı. Zar gibi bişeye de rastlamadım. Sızı ve acı da yok. Ben emla krem kullanıyorum. Tavsiye ederim gerçekten uyuşturuyor
Evet canım çok güzel hızlıca gidiyorsun iki parmaga geçmeyi düşünüyormusun
senın azmıne hayran kaldım..maşallah tebrikler arkadasım. devamı gelir inşaallah hemencik.
Evet bu gidişle senden deneyimleri alacagım canım bekliyorum iki parmak yorumlarını :)Aynen canım düşünüyorum bu akşam deneyeceğim. Önce yine tek parmakla başlayacağım sonra iki parmağa geçeceğim inşallah olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dua edelim :)
T canım ya mümkünse her gün yap çünkü öyle yavaş ilerlesin ben bi ik ii gün ara verdiğinde bile ancak alışıyorumKuzular egsersizleri hergünmü yapiosunuz?
Ben en son iki hafta önce ve dün yaptim. Kandan cok korkuyorum.
Aynasiz yapabiliomusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?