- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.061
Evet bu gidişle senden deneyimleri alacagım canım bekliyorum iki parmak yorumlarını :)
canım sonuç her ne olursa olsun bu azmini asllaa kaybetmee.. tedirgin olsanda başarsan da basaramasan da şevkini kırma . seni takipteyimBu akşam deneyeceğim canım hemen haber vericem olur inşallah tedirginim biraz ama :)
İnşallah canım azimli olcam hep. Birbirimize destek olalım her zaman. İyi ki varsınız :)canım sonuç her ne olursa olsun bu azmini asllaa kaybetmee.. tedirgin olsanda başarsan da basaramasan da şevkini kırma . seni takipteyim
Görmemişlerdir mutlaka yazarlar dert etmeBana cevap yazan yok mu acaba
sen de iyiki varsın canımİnşallah canım azimli olcam hep. Birbirimize destek olalım her zaman. İyi ki varsınız :)
Canım ben iki parmagı yapamadım aparat yap dediler onunla yaptım iki parmaktan az daha kalın onu yaptım ama eşli yine tamamını alamadım hazır hissettiğinde sanırım bi arkadaş dün egzersizler ilerlemeden eşli denemeyin gibi bişey söyledi eger yapamazsan şevkinizin kırılmasın diye sanırımKızlar meraba 2 parmaktan sonra eşi deneyelim dedik bebe yağı sürdüm eşime girmeye çalılırken acı oldu sonra hiç alamadım tabi sizce penis büyüklüğünde aparattan sonra mı eşli denem yapmam lazım
ay bende galiba parmaklarımın ikisi birden kalın geliyor ondan tedirgin oluyorum çünkü aparat daha kalındı aldım onu halbuki çok acayip bu iş :)Bu akşam deneyeceğim canım hemen haber vericem olur inşallah tedirginim biraz ama :)
Yapamadık zatenCanım ben iki parmagı yapamadım aparat yap dediler onunla yaptım iki parmaktan az daha kalın onu yaptım ama eşli yine tamamını alamadım hazır hissettiğinde sanırım bi arkadaş dün egzersizler ilerlemeden eşli denemeyin gibi bişey söyledi eger yapamazsan şevkinizin kırılmasın diye sanırım
Dr a muayene oldunmu canım bendr 5 ay denedim olmuyodu meğer polip varmışben gecen sene yendim evlendikten 1ay sonra :) ama hala hamile degilim kayganlastiricida kullanmiyorum :/
olabilir galiba ben daha içine bosaltmadıgım iççin tam birşey diyemiyorum yanlış birşey soylemekte istemem canım tamamen alıyor musun p...sYok yastikla destekliyorum belimi kalcami ayaklarımı havaya dikiyorum bebek istyrm insallah rabbim nasip ederse ... icerdeyken bosalma oluyor ya disinada sziiyor yada dışına tasiyor
tuvalet pozisyonunda dimi aynen onda devam et cunku altın en rahat oldugu pozisyon gibi geldi bana bi,r de ayaktayken ayaklarını ayır biraz öyle de egzersizleri yapabilirsinEgzersizi çömelir halde yapıyorum
ilk defa mı gececeksin egzersizlere ilk defa mı bakacaksın ayna da orayaİlk başlarken nasıl başlıyorsunuz egzersizlere
ben o kadar süreceğini düşünmüyorum ya cünkü gel git leri yapıyorum hızlı bir şekilde daha iki günlük oldugum için böyle gibi geliyor gercekten cok uzun 9 ay o kadar sürmez ya sürmesin :)Evet canım o baskı ilk zamanlar oluyor ama yaptıkça azalıyor ve sonunda hoc olmuyor zevk de biraz sabretmen lazım ben 9 ay oldu yeneli daha yeni zevk almaya başladım ama inan zevk aldığında hergun isticeksin sadece biraz sabır ve ara verme ne kadar çok yaparsan o kadar rahat olursun ben çok arali bir şekilde yapıyordum o yüzden çok geç zevk almaya başladım sen düzenli bir şekilde yazarsan iliskini daha erken basarirsin canim
Yok tamamen alamiyorum ucu giriyor bosalma iceri oluyor birazi siziyor disariolabilir galiba ben daha içine bosaltmadıgım iççin tam birşey diyemiyorum yanlış birşey soylemekte istemem canım tamamen alıyor musun p...s
ooo o zaman rahat olman lazım demek ki beyninde daha bitirememişsin diyecegim ama kürtaj olmussun vajinismus olan birisi kesinlikle bunu yaptıramaz diye düşünüyorumbence baska bi doktora daha git o da aynısını derse devaöm et yapmaya egzersiz yaptın mı hiçgeçtim canım sadece esnek dediler kızlık zarıma kürtaj bile oldum ama bozulmadı kızlık zarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?