Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben iki parmagı yapamadım aparat yap dediler onunla yaptım iki parmaktan az daha kalın onu yaptım ama eşli yine tamamını alamadım hazır hissettiğinde sanırım bi arkadaş dün egzersizler ilerlemeden eşli denemeyin gibi bişey söyledi eger yapamazsan şevkinizin kırılmasın diye sanırım

Ay
Bu akşam deneyeceğim canım hemen haber vericem olur inşallah tedirginim biraz ama :)
ay bende galiba parmaklarımın ikisi birden kalın geliyor ondan tedirgin oluyorum çünkü aparat daha kalındı aldım onu halbuki çok acayip bu iş :)

Yap
Yapamadık zaten

Yok yastikla destekliyorum belimi kalcami ayaklarımı havaya dikiyorum bebek istyrm insallah rabbim nasip ederse ... icerdeyken bosalma oluyor ya disinada sziiyor yada dışına tasiyor
olabilir galiba ben daha içine bosaltmadıgım iççin tam birşey diyemiyorum yanlış birşey soylemekte istemem canım tamamen alıyor musun p...s

ben o kadar süreceğini düşünmüyorum ya cünkü gel git leri yapıyorum hızlı bir şekilde daha iki günlük oldugum için böyle gibi geliyor gercekten cok uzun 9 ay o kadar sürmez ya sürmesin :)

geçtim canım sadece esnek dediler kızlık zarıma kürtaj bile oldum ama bozulmadı kızlık zarım
ooo o zaman rahat olman lazım demek ki beyninde daha bitirememişsin diyecegim ama kürtaj olmussun vajinismus olan birisi kesinlikle bunu yaptıramaz diye düşünüyorumbence baska bi doktora daha git o da aynısını derse devaöm et yapmaya egzersiz yaptın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…