- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.081
olması gerekn kan miktarı bu tatlım normal yani he zarı dar olur kalın olur biraz fazla olabilir o da avuc kadar bile değilYenenlere sorum olacak , kanama ne yogunlukta oluyor ? Ben penis basını almayı denediğimde pamuk pembe lekelenmişti. bir kaç damla leke oldu. Normal mi ?
benim zarıma esnek hatta kanamayabilir dedi doktor aynen de öyle oldu kac gundur hiç kanamam olmadı canım olmayabilirÖncelikle geçmiş olsun , kürtaj için çok üzüldümRabbim uygun zamanda saglıkla kucagına almayı nasip etsin...
aklıma takılan soru şu , zar esnekse ilişki esnasında herhangi bir sızı ve kanama oluyor mu ?
canım benim bak kendinde diyorsun iki parmaga kadar aldım diye yani öneceden yapmışsın bu tedavide geriye düşebilirsin de ilerleyebilirsin de senin beynin bu tedaviye ne kadar ikna olur ve sen ne kadar pes etmeden inat edersen başarırsın hiç ümitizliğe kapılma ya ne ki bu rabbim p....s göre yaratmış organımızı dqaha cocuk doguracagız bu ümitsizlik ne tatlım haydi toparlanma zamanı ve egzersiz zamanı pes etmek yok inan ben bakamıyordum ya neler sanıyordum neler de hepsi boşmuş diyorum inana sende öyle diyeceksin sen şimdi ne durumdasın neleri yapabiliyorsun bana yazar mısın yardımcı olmak isterim :)CANIM BENIM BEN ALMANYADA TEDAVI GÖRÜYORUM O HALKADAN BENDE COK KORKUYODUM MEGERSEM O VAJINANIN EN BÜYÜK KASIYMIS.BENDE KIZLIK ZARININ GIRISI FALAN SANMISTIM.BENDE IKI PARMAGI BASARDIM AMA
DÜN DENEYIM DEDIM BIR PARMAK BILE OLMADI.NIYE BÖYLE OLUYOR YAAA.BASARDIM SANIYORDUM NE ÜMITLER ETMISTIM.IKI SENEDIR EVLIYIM KENDIMI KADIN HISSETMIYORUM.ALLAHIM SABIR VER HERKESE.BASKA YARDIMCI OLABILCEKLERDEN HER BILGIYI ALIRIM. Sagolun
aynen canım daha neler var neler buna da sükür hiç pes etme bende düşünüyordum gitmeyi oralara ama hiç düşünme bence yenersin inat edersen bir ay bile sürmez :) haydi ne duruyoruz baslayalım egzesize :)Veee ben kizlik zarimi bozcagimdan cok korkuyorum. Esim cok anlayisili. Pes etme olcak falan diyor. Ama kizlik zari yirtilabilirmi??
Bu arada istanbulda vajinismuskliniklerle görüstüm saka bi yana 4500 Tl istiolar. saka gibi ya.Hic gerek yok. Parmak egsersiziyle basarcaz eminim. Nekadar cok insan varmis bu problemle. Nekadar cok türk genci varmis. Ne kötü degilmi,ne hayallerle severek evleniyorsun ilk gece de böyle bisey le karsilasiosun. Ben bu konuyu kendimden önce ne duydum nede okudum. neler var neler
belki sadece basını aldıgın için oluyor olabilir sürekli deneyin canım göeceksin ilerleyecek tamamını alacaksın :)Yok tamamen alamiyorum ucu giriyor bosalma iceri oluyor birazi siziyor disari
canım zarı biz göremeyebilir mişiz bile düşünebiliyor musujn o kadar ince birşymiş o agzın kenarında ben sordum doktora da gülmüştü bana :) :) göremediğimiz seyden korkuyoruz resmen ahhh vajiinismus ahh :)Bende kızlık zarını hemen dudakların yanında bişey sanıyordum çok şaşırdım o kadar egzersize denemeye hiç bişey olmadı ve daha elime hiç zar gibi bişeyde gelmiyor
stresliyken moral yokken etkiler tabi moral yüksek vücut rahat olmalı canımAhhh evet cok stresliydim. isden eve,hemen yemekleri koydum,evi toparladim
hemen bi odaya girip deneyim dedim ama esim istem gelme korkusu vardi dogru olabilir
Aynen haklısınız insallah bu kadar girmesiyle bile olur bebek çok istyrmm☺ vajiyi yenip hemen hamile kalan varmikibelki sadece basını aldıgın için oluyor olabilir sürekli deneyin canım göeceksin ilerleyecek tamamını alacaksın :)
canım kızlık zarı dediğimiz sey vajina deliğinin etrafında bulunan et parcası zar sekilleri var onların anotomisini arastırırken görmüşsündür kimisinde kalın kimisinde kanama yapmayacak kadar esnek olabilir kişiden kişiye değişir sen ayna da bakacaksın anotomisini gördüğün zarlardan hangisine benziyor zarın yada kadın doguma gidip zarın hakkında bilgi alabilirsin özele git ama beynini, kapalı olmadıgına ikna etmen için ayna karsısında oraya bakıp ıkınıp deliğin acıldıgını görmen lazım lazım ki beynin olmadıgına inansın parmak egzersizi falan yapkızlar bu kızlar zarının yapısını bılen var mı. tamamen kapalı birşey olmadıgını bılıyorum. az cok arastrdım ama beynımı oranın kapalı olmadıgına ıkna edemıyorum.. hanı belkı bırınız detaylı bilgi almıstır bir uzmandan vs. paylaşır mısnız benımle
tabi ki var tatlım hatta yenmeden kalan insanlar var ama tavsiyem tamamen yen ondan sonra düşün diyorum ben kafan rahat olursa daha iyi olur sıkıntıyı bitirmeden baska birşeye gecersen o da baska bir sıkıntı dogurur canım bence ama gene de sen bilirsin arkandayım yardımcı olabilecegim bir konu olursa her zamanAynen haklısınız insallah bu kadar girmesiyle bile olur bebek çok istyrmm☺ vajiyi yenip hemen hamile kalan varmiki
canım kendi iki parmagını da eşi,nin parmaklarına da iyice alış iyice dene hemen gecme iyice alışsın sonra hazır hissettiğinde egzersizden sonra p....s alKızlar meraba 2 parmaktan sonra eşi deneyelim dedik bebe yağı sürdüm eşime girmeye çalılırken acı oldu sonra hiç alamadım tabi sizce penis büyüklüğünde aparattan sonra mı eşli denem yapmam lazım
1.5 yıllık evliyim son 2 3 haftadır vajinin farkındayım ve ben kizlik zarimi actirdim 1 yildir bebek olmuyo sanıyoduk çok istiyoruz artik bebekleri gördükçe icim sızlıyor her çocuk icimde bi isteği daha kabartiyo esim artık yeter boyutunda niye olmuyo diye hastaneye gidelim sen hazır olunca artık diyotabi ki var tatlım hatta yenmeden kalan insanlar var ama tavsiyem tamamen yen ondan sonra düşün diyorum ben kafan rahat olursa daha iyi olur sıkıntıyı bitirmeden baska birşeye gecersen o da baska bir sıkıntı dogurur canım bence ama gene de sen bilirsin arkandayım yardımcı olabilecegim bir konu olursa her zaman
Her gördüğüm tanıdık teyzeler allah sanada nasip etsin bi tane sizin de olsun olmuyomu diye diye iyice beni kotu ediyorlar sinirim bozuluyo artık üzülüyorumtabi ki var tatlım hatta yenmeden kalan insanlar var ama tavsiyem tamamen yen ondan sonra düşün diyorum ben kafan rahat olursa daha iyi olur sıkıntıyı bitirmeden baska birşeye gecersen o da baska bir sıkıntı dogurur canım bence ama gene de sen bilirsin arkandayım yardımcı olabilecegim bir konu olursa her zaman
tuvalet pozisyonunda dimi aynen onda devam et cunku altın en rahat oldugu pozisyon gibi geldi bana bi,r de ayaktayken ayaklarını ayır biraz öyle de egzersizleri yapabilirsin
bugün tam bir ilişki yaşadık çok mutluyumooo o zaman rahat olman lazım demek ki beyninde daha bitirememişsin diyecegim ama kürtaj olmussun vajinismus olan birisi kesinlikle bunu yaptıramaz diye düşünüyorumbence baska bi doktora daha git o da aynısını derse devaöm et yapmaya egzersiz yaptın mı hiç
Tabiki de canim insallah sürmesin.. ben çok fazla yapamiyordum 15 20 günde bir oluyordu ama ne zman düzenli bir şekilde yapmaya başladık o zman zevk almaya başladım bide ben hep üstte yapardım alta geçtiğimde zevk almaya başladım sende öyle yap canım ve sakin ara verme 2 günde yapmaya çalışben o kadar süreceğini düşünmüyorum ya cünkü gel git leri yapıyorum hızlı bir şekilde daha iki günlük oldugum için böyle gibi geliyor gercekten cok uzun 9 ay o kadar sürmez ya sürmesin :)
öyle yapıyorum canım bend altta yapıyorum zaten :)Tabiki de canim insallah sürmesin.. ben çok fazla yapamiyordum 15 20 günde bir oluyordu ama ne zman düzenli bir şekilde yapmaya başladık o zman zevk almaya başladım bide ben hep üstte yapardım alta geçtiğimde zevk almaya başladım sende öyle yap canım ve sakin ara verme 2 günde yapmaya çalış
hiç egzersizw baslamadın mı canım egzersizleri yapmaya calış :)1.5 yıllık evliyim son 2 3 haftadır vajinin farkındayım ve ben kizlik zarimi actirdim 1 yildir bebek olmuyo sanıyoduk çok istiyoruz artik bebekleri gördükçe icim sızlıyor her çocuk icimde bi isteği daha kabartiyo esim artık yeter boyutunda niye olmuyo diye hastaneye gidelim sen hazır olunca artık diyo
aynı durumdayım ve ben 4 yıldır cekiyorum canım seni cok iyi anlıyorum ama tedavi olmaya karar verip egzersizin basına gectiğinde inan bana kurtulacaksın :)Her gördüğüm tanıdık teyzeler allah sanada nasip etsin bi tane sizin de olsun olmuyomu diye diye iyice beni kotu ediyorlar sinirim bozuluyo artık üzülüyorum
yok canım o kastıgında ve ilk yeni yaptıgında oluyor zamanla onu bile hissetmiyorsun bence ayakta devam et ayaklarından güç ve güven alacaksın :)Ayakta olmadı canım evet ya rahat oluyor ama halka var gibi demiştim ya acaba o pozisyonda olunca mı belli oluyor halka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?