Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sevındim canım benim tebrik ederim acı duyuyordun bu sefer hissetmedin galiba nasıl basardın yarıya kadar alanlara ısık olsun anlatacakların anlatır mısın :)
teşekkür ederim canım acı duyuyorum ama katlanıyorum alışıcaz zamanla git gel yaparken nefes alıp veriyorum ve ıkınıyorum zorlandığım yerde kendimi telkin ediyorum nefes egzersizi yapıyorum

Onu ben başka üyeye yazmıştım canım.Eşki deneme yapmayınca geri gidiyorum diyorsan yap tabi.Bak şimdi hatırladım ben vajen pns dokunmasına alışması için arada dokundururordum pns yanaşınca otomatik kilitlenme durumunu ortadan kaldırmak için.Ara ara sen de öyle yapabilirsin Barışık olmalarını sağla yani.egzersizlere yoğunluk ver bi an önce yenersin

Bi Söyleyeyim bakalım ne der.tşk ler canım

Siz tamamen atlattinizmi nasil oldu
evet benim tamamen bitti cok şükür daha yeni yendim bende o bakamayanlardan ve dokunmayanlardandım birgün bi doktorun motive etmesiyle hayatta yapamayacagım seyi yani parmagı aldım sonra bazı seylerden dolayı ara verdim ve tekrar basına gectm bu sefer hiçç alamadım sinir krizi mi gecirmedim neler yasadım neler herkes gibi kendimi işe yaramaz beceriksiz hissettim sonra birgun tuvalet pozisyonunda denemek aklıma geldi ve denedim o şekilde cok rahat oldu işaet orta hepsini yaptım anestol . travogen ve madecassol diye şüç krem kullanmıştım bunları yaparken ama aynı gunde anestolu bıraktım uyusturucuya alışmasın psiikolojikmen yapmış olmayayım diye onu bırakarak devam etti egzersizlere sonra eşinin parmakları ilk baş dısstan birşey oldugu için almak zor oluyordu ama sonra ayakta yapmaya calıstım ayaklarım yerde iken daha güvende hissettim daha bi güvenim geldi sonra eşimle ikimizin iki parmakları yapmaya calıstım benimkini yaptım eşiminkinde bira<z zorlandım ama yapa yapa alıştım ve ilerledim sonra eşli deneme ye gectim onu da ayakta yaptım basını aldım devamı cok zor geliyordu olması cunkü orası tıkınıyor gibi ilerlemeyecek gibi geldi ama sırt ustü pozisyonda deneyince biraz daha ilerledi tıkanıyor sandıgım sey baskı oldugunu anladım evet suan zevk almıyorum git gel yapıyorum hızlanıyorum ama dediğim gibi daha yeni oldugu için zevk yok sadece baskı var oranın cok ıslak olması cok önemli kaymasına cok yardımcı oluyor p.....s gectiğimde krwem falan hiç kullanmadım canım

teşekkür ederim canım acı duyuyorum ama katlanıyorum alışıcaz zamanla git gel yaparken nefes alıp veriyorum ve ıkınıyorum zorlandığım yerde kendimi telkin ediyorum nefes egzersizi yapıyorum
Canım ya senin için o kadar sevindim ki şu an kendim kadar sevindim:))) tebriklerrrr

Sizin adiniza sevindim basarmis olmaniza tebrik ederim....En rahat üst pozisyon hariç hangi durumda girer tam olarak ben aynaya bakiyomus gbi oturur pozisyonda arkama yastık koyuyorum iki tane sirt ustu yatarak olmuyo gbi ama daha çözemedim acikcasi

Ayrıca bende bakamiyodum dokunamiyodum esim yaklaşınca direk bacaklarimi kitliyodum ve o kadar kasmaktan kendimi boynumun tutulduğunu bacaklarimin kasilmaktan agridigini ve kas katı olduğunu biliyorum rabbim geçen hafta nasip etti ve bir anda parmak denemesi yaptım ve başardım inanmak ve artık kafada bunu oturtmak gerekiyo yapicam artık biticek bu iş diye... Bende sizin gbi çok sknti çektim düşünün bide zar operasyonu gecirdim o kadar kotu imkansız durumdaydim sizi o kadar iyi anliyorumki

hiç denedin mi üstte bacakların havadayken de olabilir sırt üstü bacaklafrın havada tabiki ayıracaksın eşin üstten katmaya calsıacak p...s

bende seni cok iyi anlıyorum canım benim o yüzden ben bile başardım sen cok daha iyisini yapacaksın yaparsın da eminim hiç pes etme iki parmagı rahat girip cıkasıya kadar iyice yap ondan sonra eşli denemeye gec :)

Ustte duramiyorum imkansiz gbi hala sanki duvar var gbi ama ben altta iken imkansizlik kalkiyo ortadan
bak eşin koltuga yataga fark etmez yatsın poposu yatak ucunda olsun ayaklarını da sandalyeye koysun sende yatakla sandalye arasında eşinin bacakları hiiç esnemeden dursun sende o araya gec ve üstte o sekilde dene bence öyle daha gücvende hissedecekain cükü ayaklar yere bastıgında daha saglam ve güçlü hissediyorsun kendini

Peki alttayken tam yatarak mi yarı oturur pozisyondami daha ii girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…