Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok iyi fikir tatlım sagol yine ya :) aynen benim derdimde gerçekten barışık olmaları inşallah biter bi an önce pes etmek ve sıkılmak istemiyorum bi an önce halletmek istiyorum artık

Bu mesajı diğer konuya yazmıştım ama sanırım burası daha aktif, inşallah size yardımcı olur.

Arkadaşlar dün gece parmak egzersizi yaptım yine. Tek parmağa geçmiştim zaten. İşaret parmağı yapmıştım en son. Yine başladım serçe parmaktan işaret orta parmak derken geldim iki parmağa. İki parmakta biraz tedirgin oldum. Ama nefes egzersizi sayesinde iki parmağı da aldım. Ve hiç acı yok. Önce biraz baskı vardı içimde beklettim baya git gel yaptım. Baskı tamamen gitti. Sonra eşim tutturdu benim parmakları deneyelim. Onun parmakları da çok kalın onun bir parmağı benim iki parmağım. Neyse başladık serçe parmaktan oldu orta parmak baş parmak hepsi çok kolay oldu şükürler olsun. Sonra eşim ili parmak istedi onu da kabul ettim ama bakmak istemedim. Uzandım rahat bıraktım kendimi eşim oldu dedi baktım tamamı girmiş sonra baskı oldu biraz. İçimde bekledi baya baskı gitsin diye yavaş yavaş git gel yaptı içimde bende o sıra derin nefes alıp verdim. Baktık saat baya geç olmuş bıraktık sonra :) kanama olmadı hiç acı da olmadı. Denemeyen varsa hemen başlasın arkadaşlar. Bende çok korkuyordum ama inanç ve cesaret çok önemli. Bir kulak çubuğundan sonra gerisi geliyor :)

ayy sen bana cesaret veriyorrsun maşallah yaaaa

Süpersin canım bitti sayılır hadi bakalım :)))

Canım tebrikler :) işte ben ds bunu anlatıyorum her önüme gelene.Bi başlayınca gerisi geliyor.egzersizle içine bişey almayı öğreniyoruz.ve bunun ne olduğu da önemli olmuyor artık kulak çöpü,parmak,aparat ,mum,pns hiç farketmiyor :))) kızlar hadi bakalım vaji yenenler yavsş yavsş Mısır gibi patlıyor ha gayret :)))

şu kulak çöpünü direkt mi sokuyorsunuz ayy!! pamuğu içerde kalırsa diye korkarım ben. bana bir resim atın lütfen bişey sarıyorsanız ucuna.. cesaretlendim epey ben de başlayacagım

şu kulak çöpünü direkt mi sokuyorsunuz ayy!! pamuğu içerde kalırsa diye korkarım ben. bana bir resim atın lütfen bişey sarıyorsanız ucuna.. cesaretlendim epey ben de başlayacagım
Streçlemiştim ben ama açıkcası çok Güvenilir gelmemişti bana o ve parmağa geçmiştim hemfn ,tekrar etmedim bi daha kulak çöpünü

Aynen canım gerçekten öyle başlayınca devamı geliyor. İnsanın korkusu siliniyor resmen :)

Ben başının bir kısmını alıp devamını getiremeyenlerdenim. Purpplee 'nın önerisi ile emla ve kayganlastırıcı sürerek eşim hazır oldugunda girişi deneyeceğim. İnsallah biter de bizlerde kurtuluruz...

cesaretlenmen lazım inan eşini Mutlu ettiğinde sende çok Mutlu olacaksın eşim bugün kendi istedi içimde hiç istek yok diyordu denemek istemiyordu eşim

Canım eşinle denerken takıldığın yerde Güzelce ıkın,ıkınırken de bizleri düşün dikkatin dağılsın :) acaba diyorum pozisyonla mi alakalı senin baş kısmını geçemeyişin hangi pozisyonda yapıyorsun ? Bu arada merak ettim az önce parmak yapayım dedim uzun zaman oldu bunca ilişki sonrası nasıl girecek bakim diye test edeyim dedim.kızlar parmak kolay ,pns ise en kolayıymış Tecrübe edince hak vereceksiniz

Arkadaşlar merhaba,
Çok uzun zamandır girmiyorum. 3 yıllık evliyim. 1 yıl önce vajinismus olduğuma kanaat getirip terapiye başladım. epey yol katettim. Parmak almak, oraya bir şeyin girmesi fikri bile korkutuyordu. Kanama, acı hepsi ayrı etki yaratıyordu. 3 ay gibi bir süre sonunda hem egzersiz yaptım, p.s kısmi giriş oldu. Kanama oldu evet ama korkulacak birşey olmadığını gördüm. aklımda sanki oradan şelale gibi kan akacağı canlanıyordu. Ama çamaşırımda yuvarlak bir leke oldu. Artık o korkum yok. Sonrasında aparatla da çalıştım, onda da sıkıntı yok. Bazen kayganlaştırıcı kullandım, bazen zeytinyağı. Uyuşturucu krem birkaç kere kullandım ama gerek duymuyorum. En büyük aparatta hafif bir sızı oluyor ama dayanılmayacak bir şey değil. Sinek ısırırı gibi bir şey. Gel gelelim hala tam olmadı artık vazgectik, bir şekilde çocuk olsun istiyoruz dedik. Ama yok bu da içime sinmiyor ben bu sorunu aşmak istiyorum. Çok emek verdim, çok yol katettim. Artık tek bir nokta kaldı. yenenlerden öneriler beklerim kızlar...

bende senin gibiydim canım aparatı alıyordum p. uç kısmını alıyordum sonra bir gün yeter dedim sıktım dişimi nefes egzersizi yapıp ıkındım acıyı düşünmedim eşimde yavaş yavaş ilerledi bir baktık oldu inan acıyor ama çok fazla değil dayanıyorsun ve bu üçüncü denememiz eşim istedikçe Mutlu olmaya başladım bana bile istek geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…