- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.141
canım benim bu rahatsızlık sadece tedaviye baslasıya kadar sancısı sonra pes etmeden inatla başladıgın bir defa girdiğini gördüğünde yapasın geliyor zaten itici görünen parmak basarını gördükçe güzelleşiyor gözünde rabbim orayı p...s göre yaratmıs inan daha cocuk doguracagız işimiz cok ya biz neden yapamayalım yaparız ben bu işi yapacam seni yenecem diye kendi kendine telkinlerde bulun söyle tatlım sen egzersiz yapıyor musun suan :)ayy sen bana cesaret veriyorrsun maşallah yaaaa
cnım acaba nefes egzersizi kegel falan bunları dogu sekilde ve sogru yerde yapıyor musun ve yeterince egzersiz yaptın mı bunu bi düşün belki de yeterince egzersiz yapmadgın için olabilirArkadaşlar merhaba,
Çok uzun zamandır girmiyorum. 3 yıllık evliyim. 1 yıl önce vajinismus olduğuma kanaat getirip terapiye başladım. epey yol katettim. Parmak almak, oraya bir şeyin girmesi fikri bile korkutuyordu. Kanama, acı hepsi ayrı etki yaratıyordu. 3 ay gibi bir süre sonunda hem egzersiz yaptım, p.s kısmi giriş oldu. Kanama oldu evet ama korkulacak birşey olmadığını gördüm. aklımda sanki oradan şelale gibi kan akacağı canlanıyordu. Ama çamaşırımda yuvarlak bir leke oldu. Artık o korkum yok. Sonrasında aparatla da çalıştım, onda da sıkıntı yok. Bazen kayganlaştırıcı kullandım, bazen zeytinyağı. Uyuşturucu krem birkaç kere kullandım ama gerek duymuyorum. En büyük aparatta hafif bir sızı oluyor ama dayanılmayacak bir şey değil. Sinek ısırırı gibi bir şey. Gel gelelim hala tam olmadıartık vazgectik, bir şekilde çocuk olsun istiyoruz dedik. Ama yok bu da içime sinmiyor ben bu sorunu aşmak istiyorum. Çok emek verdim, çok yol katettim. Artık tek bir nokta kaldı. yenenlerden öneriler beklerim kızlar...
Hayir henuz baslamadim.adetim bugun bitti baslayacgm ins.canım benim bu rahatsızlık sadece tedaviye baslasıya kadar sancısı sonra pes etmeden inatla başladıgın bir defa girdiğini gördüğünde yapasın geliyor zaten itici görünen parmak basarını gördükçe güzelleşiyor gözünde rabbim orayı p...s göre yaratmıs inan daha cocuk doguracagız işimiz cok ya biz neden yapamayalım yaparız ben bu işi yapacam seni yenecem diye kendi kendine telkinlerde bulun söyle tatlım sen egzersiz yapıyor musun suan :)
hiç vakit kaybetme canım hemen basla yardımcı olabilecegim birşey varsa hemen yardımcı olurum :)Hayir henuz baslamadim.adetim bugun bitti baslayacgm ins.
Nasil aliyorsun parmaklari ikisi ust uste mi yanyana miBuyur canım şu an iki parmakdayim tam başaramadım ama cevaplarım
Üst üste parmağımı küs şeklinde yapıyorum uçları tek gibi oluyor sonrada biraz girince açıyorum ama tam giremedi dahaNasil aliyorsun parmaklari ikisi ust uste mi yanyana mi
Çok teşekkür ederim canım inşallah yapacağım egzersizlere devam ediyorum ama kegel denemedim daha bugünden itibaren onu da yapacağım.Allah razı olsun canımcanım benim ilk baş eşinle konuşmalısın kendin bu konuda bilinçlenirken o da bilinçlenmesi gerekiyor seni sıkmaması ve seni anlaması için tamam onlaırn işi de kolay dğil bekliyorlar bizi ama onun da desteği olması gerek ilk baş eşinle konuş sonra da hiç vakit kaybetmeden parmak egzersizlerine basla kegel egzersizi dediğimiz idrarını yaparken tut bırak bunu sürekli her lavobaya girdiginde yap sonra dogru nefes egzersizi bunu da günde yapma yirmi dk falan burnundan al yavaşca 3-4 saniyede ver göreceksin zamanla egzersizlerini yaparken faydasını sonra aynayı al incele organını bu bizim ve bunu uygun yaratılmış öyle olmasa bu kadar insan bunu yapamazdı bundan zevk alıyor millet bizim neyimiz eksik tatlım :) kendini rahat bıraktıkça ve nefes alıp verdikçe açıldıgını göreceksin hangi pozisyonda rahat hissediyorsan kendini o pozisyonda parmak egzersizlerini yap iki tane krem yazıcam bunları egzersizlerde kullanabilirsin travogen ve madecassol bunla r merhem isteren anestol da alabilir il baş girdiğine alışman için sonra yaptıkça bırakırsın inan ki bunları ben yaptıysam yapamayacak hiç kimse yok burada inan bana oraya bakamıyordum bile bak sen egzersiz yapıyormuşssun bile yani işin yarısını halletmişssin geri yarısını da başaracaksın :) kendi parakların bittiğinde eşine geç ama kontrol sende olacak sekilde eşin istediği kadar itmesin kontrol sende unutma ve bunu başaracagım de kendine ssürekli bunu yaptıysa bunu da hyaparım de inan korktugunnn gibi degil biliyorum şimdi diyorsun gel bi de bana sor tabi nyapmışssın demesi kolay diye ama ben eminim bu cümleleri yakın zamanda sende kullanacaksın :) :)
canımmm tekrar tebrik ediyorum sizi..inan o kadar sevindim kii, kendim başarmıs kadar oldumm :) harıkasınızz...Günaydın arkadaşlar. Müjde vermeye geldim.egzersizlerimin 3. gününde vajinismusu yenmiş bulunmaktayım :)
Şimdi ayrıntılı anlatıma geçiyorum dediğim gibi yardımı olsun diye ayrıntılı anlatıcam
Ben daha yeniyim dediğim gibi 3. günümdü. Parmak egzersizlerinde sizde biliyorsunuz eşimin iki parmağını da alabiliyordum. Dün gece yine parmakla başladık önce kendi parmaklarım sırayla ve iki parkimak.sonra eşimin parmaklarıyla da iki parmak yaptık. 20 dakika falan sürdü. Daha sonra eşim p...s denemek istedi kırmadım. Cesaretim de vardı aklımdaydı zaten. Sırt üstü yattım belime yastık koydum bacaklarımı iyice açtım vajina girişine yerleştirdim daha sonra ıkınmaya başladım eşimde ıkındığım anda yavaşça itti. Baş kısmı çok rahat girdi resmen pıt diye anında girdi :) acı da yok. Daha sonra ilerlemeye başladı eşim yavaş yavaş bende nefes egzersizi yapıyorum sürekli. Tabi o meşhur baskı başladı bende de ama acı değil kesinlikle. Baskı olduğu anda içimde beklettim kegel egzersizi nefes falan yaptım. Ben nefes verirken eşim yavaş yavaş itti. Tamamını aldım eşim git gel yapmaya başladı yavaş yavaş. Ben bu sıra da baskıyı azaltmak için başka şeyler düşündüm. Eşimle öpüştük bu gerçekten çok iyi geliyor aklımı çok güzel dağıttı dikkatimi oraya verdim :) size de tavsiye ederim. Eşim git gel yaptı baya sonra tekrar deneyelim dedik. Gir çık yaptı yine oldu. Tam birleşme yaşadık hatta eşim bo...dı.
İnanın hiç zor değil arkadaşlar kesinlikle acı yok. Ben giriş kısmına emla sürüyorum dünde sürdüm ama içine değil sadece girişe. Yavaş yavaş onu da bırakcam inşallah. Ve bebek yağı da kullanıyorum.
İyi ki sizi bulmuşum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Hep buralardayım bundan sonra. İsteyen herkese yardımcı olurum. Kendinize inanın arkadaşlar. Çok kolay yapamayacak kimse yok. Allah herkese nasip etsin inşallah :)
canımmm tekrar tebrik ediyorum sizi..inan o kadar sevindim kii, kendim başarmıs kadar oldumm :) harıkasınızz...
biliyorsun senın sayende ılk denememde tüm parmakları da aldım egzersızımı de yaptım dün senden ve herkesten ALLAH RAZI OLSUN herkesın yazdıklarını okudum ve dıkkate aldım çünkü..kararlı ve rahat olmak çok önemli.çünkü bu olay gercekten sadece psklojık kafan rahat olacak ve odaklanacaksın..
ne demek canım benim sorun olursa yardımcı olurum sorman yeterli suan hangi asamadasın :)Çok teşekkür ederim canım inşallah yapacağım egzersizlere devam ediyorum ama kegel denemedim daha bugünden itibaren onu da yapacağım.Allah razı olsun canım
canım benim hiç şüphen olmsın ki onu da alacaksın orası p...s göre yaratmış rabbim iki parmagı da yapacaksın p...s d alacaksın inşallah kaygılandıgında dur bekle derin nefes al ver burnundan al agzından ver denedikçe denedikçe göreceksin iki parmagın oldugunu sonra eşinin par aklarını yap zaten suan vajinismus değilsin artik parmaklarını alıyorsun bu hastalıgı zaten yendin telaş yapma hee diyelim olmadı ihtimal ki bu senin yapacagına inanıyorum ben :) o zaman pes etmeden tekrar tekrar dene seni yendim bunu da alacagım de kensine :) basarılar simdiden :)Kızlar günaydın ben ilk defa dün egzersize başladım nefes kegel ile birlikte önce kulak çöpü sonra serçe parmağı ve ardındann işaret parmağı derken orta parmakta yaptım hepsini başardımmbirde aparat yaptım onu da başardım.. rabbime şükürler olsunn. bugunde ıkı parmak deneyececeğim inşallah.. ve şunu söylemeliyim hiç acı yok hiçç.ki uyusturucu krem fln kullanmadım..sadece hafif baskı oluyor...istemek azmetmek çok önemli..dha oraya dokuanmayan bakamayan arkadaslar muhakkak egzersizlerle başlayınn.. bu süreçte beni hiç yalnız bırakmayan arkadaslarımdan ALLAH RAZI OLSUN..inşallah herkes atlatır biran evvel bu derdi..
Bende çok gitmyi düşündüm fakat ücret 8bin dediler çok arastrdım çok basarı öyüküleri ve geniş çaplı bilgiye sahip gbi geldiler sonra oraya gdip basaran bi bayanla tanıştım bna emla kremle egzrsz yap ordada onuyaptlr bna dedi ve denedim ewet biyere kdar geldm hepsi olmasada yarıya yakın p....si albliyorum bu azimle olacak bi iş bence yoksa doktorlar biyere kadar bol egzersz mutlaka başarılı sonuç veriyor diye düşünüyorum.Bu mesajı diğer konuya yazmıştım ama sanırım burası daha aktif, inşallah size yardımcı olur.
Canım yaa çok saol inşaallah kafaya koydum yapıcam bu akşam :)) eşimde aynı şekilde sırayla yapıcak parmakları dimi...sen ne zaman yendin acabacanım benim hiç şüphen olmsın ki onu da alacaksın orası p...s göre yaratmış rabbim iki parmagı da yapacaksın p...s d alacaksın inşallah kaygılandıgında dur bekle derin nefes al ver burnundan al agzından ver denedikçe denedikçe göreceksin iki parmagın oldugunu sonra eşinin par aklarını yap zaten suan vajinismus değilsin artik parmaklarını alıyorsun bu hastalıgı zaten yendin telaş yapma hee diyelim olmadı ihtimal ki bu senin yapacagına inanıyorum ben :) o zaman pes etmeden tekrar tekrar dene seni yendim bunu da alacagım de kensine :) basarılar simdiden :)
ben pazar günü yendim inan bakamıyordum dokunamıyordum ben yaptıysam sen o bu şu herkes yapabilir inanıyorum canım hiç vakit kaybetmeden başla krem falan ne kullanacaksın kendi parmakların bittiğinde hazır hissedersen eşinin parmaklarına gecebilirsin sana en rahat gelen poziisyondA YAP basaracaksın hiç şüphen olmasın yenecegim seni yapacagım de vajismusu korkut artık o bizden korksun :) :)Canım yaa çok saol inşaallah kafaya koydum yapıcam bu akşam :)) eşimde aynı şekilde sırayla yapıcak parmakları dimi...sen ne zaman yendin acaba
tabiki tatlım bosuna gitme orada da aynı seyi yapacaklar sen egzersiz hiç yaptın mı hiç vakit kaybetmeden dene sürekli dogru nefes almak cok önemli agızdan al burnundan yavasca ver kegel önemli yönünü bulman ve kendini rahat hissettiğin pozisyon önemli canım ilişki yapmadan eveli ikinizde dus alın rahatşayın ön sevişmeyi uzun tutun cok uzun tutun ki vajinan kayganlaşsın sen pozisyonunu al ve eşin basını katsın p...s iki parmaktan kalın gibi görünse de iki parmaktan daha raht girer canım unutma :) girdiginde birşey hissedeceksin ki o kesinlikle acı değil baskı bunu unutma basarılar limdiden güzel haberlerini bekliyorum canım :)Bende çok gitmyi düşündüm fakat ücret 8bin dediler çok arastrdım çok basarı öyüküleri ve geniş çaplı bilgiye sahip gbi geldiler sonra oraya gdip basaran bi bayanla tanıştım bna emla kremle egzrsz yap ordada onuyaptlr bna dedi ve denedim ewet biyere kdar geldm hepsi olmasada yarıya yakın p....si albliyorum bu azimle olacak bi iş bence yoksa doktorlar biyere kadar bol egzersz mutlaka başarılı sonuç veriyor diye düşünüyorum.
aynen öyle diyorum bunu mu yapamayacagım dıyorum ve oluyor parmaklar...sadece kayganlaştastırıcı kullanıyorum.uyusturma özellıgı yok.. tebrık ederım seni de.. çok yenısın tekrar yapıyorsun değil mi p..n s le sık sık.. bırde kanama oldu mu.ben henuz kan zar bişeye rastlamadımben pazar günü yendim inan bakamıyordum dokunamıyordum ben yaptıysam sen o bu şu herkes yapabilir inanıyorum canım hiç vakit kaybetmeden başla krem falan ne kullanacaksın kendi parmakların bittiğinde hazır hissedersen eşinin parmaklarına gecebilirsin sana en rahat gelen poziisyondA YAP basaracaksın hiç şüphen olmasın yenecegim seni yapacagım de vajismusu korkut artık o bizden korksun :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?