- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.161
Canım ya çok sevindim dua et banada hemen hallettin ya bi an önce benimde bitsin lütfen egzersizleri uzun süre yapıyordum degil mi canım bi başına oturdugun zaman bi saati buluyordu sanırım senin degil miGünaydın arkadaşlar. Müjde vermeye geldim.egzersizlerimin 3. gününde vajinismusu yenmiş bulunmaktayım :)
Şimdi ayrıntılı anlatıma geçiyorum dediğim gibi yardımı olsun diye ayrıntılı anlatıcam
Ben daha yeniyim dediğim gibi 3. günümdü. Parmak egzersizlerinde sizde biliyorsunuz eşimin iki parmağını da alabiliyordum. Dün gece yine parmakla başladık önce kendi parmaklarım sırayla ve iki parkimak.sonra eşimin parmaklarıyla da iki parmak yaptık. 20 dakika falan sürdü. Daha sonra eşim p...s denemek istedi kırmadım. Cesaretim de vardı aklımdaydı zaten. Sırt üstü yattım belime yastık koydum bacaklarımı iyice açtım vajina girişine yerleştirdim daha sonra ıkınmaya başladım eşimde ıkındığım anda yavaşça itti. Baş kısmı çok rahat girdi resmen pıt diye anında girdi :) acı da yok. Daha sonra ilerlemeye başladı eşim yavaş yavaş bende nefes egzersizi yapıyorum sürekli. Tabi o meşhur baskı başladı bende de ama acı değil kesinlikle. Baskı olduğu anda içimde beklettim kegel egzersizi nefes falan yaptım. Ben nefes verirken eşim yavaş yavaş itti. Tamamını aldım eşim git gel yapmaya başladı yavaş yavaş. Ben bu sıra da baskıyı azaltmak için başka şeyler düşündüm. Eşimle öpüştük bu gerçekten çok iyi geliyor aklımı çok güzel dağıttı dikkatimi oraya verdim :) size de tavsiye ederim. Eşim git gel yaptı baya sonra tekrar deneyelim dedik. Gir çık yaptı yine oldu. Tam birleşme yaşadık hatta eşim bo...dı.
İnanın hiç zor değil arkadaşlar kesinlikle acı yok. Ben giriş kısmına emla sürüyorum dünde sürdüm ama içine değil sadece girişe. Yavaş yavaş onu da bırakcam inşallah. Ve bebek yağı da kullanıyorum.
İyi ki sizi bulmuşum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Hep buralardayım bundan sonra. İsteyen herkese yardımcı olurum. Kendinize inanın arkadaşlar. Çok kolay yapamayacak kimse yok. Allah herkese nasip etsin inşallah :)
Canım ya çok sevindim dua et banada hemen hallettin ya bi an önce benimde bitsin lütfen egzersizleri uzun süre yapıyordum degil mi canım bi başına oturdugun zaman bi saati buluyordu sanırım senin degil mi
Ay hadi inşallah ya parmaklarım tamamda tam alamadım pnsi de ondan benim galiba on on beş günü buldu canım umutsuzluga da düşmek istemiyorumCanım ben ilk başladığımda işaret parmağını yaptım en son ikinci gün eş parmağına da geçtim iki parmak aldım eşimin. Dün gece de yine parmaklardan başlayıp p..s aşamasına geçtim. Hiç zorluğu yok. Üzerine git canım. İki parmak o kadar kolay ki. P...s hepsinden kolay. Takıldığın bir yer varsa sor. Sende yenmiş sayılırsın ne kalmış ki :)
arkadasım umutsuzluğa düşmee ben inanaıyorum yaparsıın. ne kalmıs hem..üstüne düş bırakmaaaAy hadi inşallah ya parmaklarım tamamda tam alamadım pnsi de ondan benim galiba on on beş günü buldu canım umutsuzluga da düşmek istemiyorum
ılk defa mı oldu ? acılmıştır iyice tabı p..ns ten sonra..sen yenmişssin o zman..Kızlar merhaba ben dün aksam eşimle birlikte oldum biraz zor oldu kasildim ama ilişkinin hemen sonrası yattığım yerde parmagimi O kadar rahat sokup cikardmki git gel falan o kadar rahat yaptim sanki orası bombostu kaydı gitti anlayamadım ilişki zor olmasına rağmen parmak acayip rahat girip cikti
Ilk defa bu kadar rahatlık ve icerde boşluk hissettim vajinada ama penis basi giriyo su an sadece dün aksam çok sasirdim egzersiz yaparken hayatta bu kadar rahat olmadım ve kayganlik yoktu icerde ilişki sonrası sasirdim böyle olunca penisi yenemedim hala tam olarakılk defa mı oldu ? acılmıştır iyice tabı p..ns ten sonra..sen yenmişssin o zman..
Yenmene çok sevindim. Darısı başımıza. Bugün bende deneyeceğim. Dua edinCanım ben ilk başladığımda işaret parmağını yaptım en son ikinci gün eş parmağına da geçtim iki parmak aldım eşimin. Dün gece de yine parmaklardan başlayıp p..s aşamasına geçtim. Hiç zorluğu yok. Üzerine git canım. İki parmak o kadar kolay ki. P...s hepsinden kolay. Takıldığın bir yer varsa sor. Sende yenmiş sayılırsın ne kalmış ki :)
Ay hadi inşallah ya parmaklarım tamamda tam alamadım pnsi de ondan benim galiba on on beş günü buldu canım umutsuzluga da düşmek istemiyorum
Yenmene çok sevindim. Darısı başımıza. Bugün bende deneyeceğim. Dua edin
İnş tamamen yenicem 3yıldr hem ailevi hem vaji çok tükendim ilişkimzde yıprandı fakat hersye ragmen sewgi varsa aşılmyack şey yoktur dedik ve ısrarla mücadele ediyoruztabiki tatlım bosuna gitme orada da aynı seyi yapacaklar sen egzersiz hiç yaptın mı hiç vakit kaybetmeden dene sürekli dogru nefes almak cok önemli agızdan al burnundan yavasca ver kegel önemli yönünü bulman ve kendini rahat hissettiğin pozisyon önemli canım ilişki yapmadan eveli ikinizde dus alın rahatşayın ön sevişmeyi uzun tutun cok uzun tutun ki vajinan kayganlaşsın sen pozisyonunu al ve eşin basını katsın p...s iki parmaktan kalın gibi görünse de iki parmaktan daha raht girer canım unutma :) girdiginde birşey hissedeceksin ki o kesinlikle acı değil baskı bunu unutma basarılar limdiden güzel haberlerini bekliyorum canım :)
Harika harika harika az kalmis bundan sonra iyice alisip kendini rahat hissedince esli denemeye gecebilirsnz sadece su bazli jel.onerebilirim canim bu evrede :)Arkadaşlar dün gece parmak egzersizi yaptım yine. Tek parmağa geçmiştim zaten. İşaret parmağı yapmıştım en son. Yine başladım serçe parmaktan işaret orta parmak derken geldim iki parmağa. İki parmakta biraz tedirgin oldum. Ama nefes egzersizi sayesinde iki parmağı da aldım. Ve hiç acı yok. Önce biraz baskı vardı içimde beklettim baya git gel yaptım. Baskı tamamen gitti. Sonra eşim tutturdu benim parmakları deneyelim. Onun parmakları da çok kalın onun bir parmağı benim iki parmağım. Neyse başladık serçe parmaktan oldu orta parmak baş parmak hepsi çok kolay oldu şükürler olsun. Sonra eşim ili parmak istedi onu da kabul ettim ama bakmak istemedim. Uzandım rahat bıraktım kendimi eşim oldu dedi baktım tamamı girmiş sonra baskı oldu biraz. İçimde bekledi baya baskı gitsin diye yavaş yavaş git gel yaptı içimde bende o sıra derin nefes alıp verdim. Baktık saat baya geç olmuş bıraktık sonra :) kanama olmadı hiç acı da olmadı. Denemeyen varsa hemen başlasın arkadaşlar. Bende çok korkuyordum ama inanç ve cesaret çok önemli. Bir kulak çubuğundan sonra gerisi geliyor :)
Aa pardon sen yenmissin zaten masallah cok hizlisiniz tebrikler canim cok sevindim darisi diger arkadaslara biz burdayiz yenen kisiler olarak hala elimden geldigince vakit buldukca yazmaya calisiyorum haydi yenmeyen kalmasin :)
Allah razı olsun yenip bırakmayanlardanTeşekkür ederim canım. Allah razı olsun hepinizden. Yenip bırakmamışsınız. Bende burdayım artık :)
BENDE KOCISI YOLLADIM BIRAZDAN DENICEM KORKUDAN AGLICAM YA NE IGRENC BISEY BU IKI PARMAGI GECEN BASARDIM SONRA YINE OLMADI BUGÜN INSALLAH OLUCAKYenmene çok sevindim. Darısı başımıza. Bugün bende deneyeceğim. Dua edin
sık sık yapıyorum hatta bugün zevk bile aldım cok güzel :) hiiç korkma canım acı falan yok kanamam da olmadı zaten zara degemezsin eline gelmez bile korma hiç ::)aynen öyle diyorum bunu mu yapamayacagım dıyorum ve oluyor parmaklar...sadece kayganlaştastırıcı kullanıyorum.uyusturma özellıgı yok.. tebrık ederım seni de.. çok yenısın tekrar yapıyorsun değil mi p..n s le sık sık.. bırde kanama oldu mu.ben henuz kan zar bişeye rastlamadım
canım p...s tam girmedi miIlk defa bu kadar rahatlık ve icerde boşluk hissettim vajinada ama penis basi giriyo su an sadece dün aksam çok sasirdim egzersiz yaparken hayatta bu kadar rahat olmadım ve kayganlik yoktu icerde ilişki sonrası sasirdim böyle olunca penisi yenemedim hala tam olarak
canım benim pes etmeden üstüne düş yapacaksın inanıyorum sana ya sadece dogru nefes kegel dogru yön ve dogru pozisyon cok önemli bunlARI yerinde yaptıgında inan bana anlamayacaksın anladıgın hissettiğin tek sey baskı olacak :)Ya canım
Allah razı olsun yenip bırakmayanlardan
canım bu tedavide yapıpta geriye düştügünde olabilir bu normal birsey sana düşen inatla ısrarla pes etmeden durmadan denemen inan denedikçe denedikçe oluyor nefes egzersizini dogru yerde yapnman lazım kaygılandıgında nefes al ver ilerle sende yapabilirsin sadece pes etme ümitsizliğe düşme yeter :)BENDE KOCISI YOLLADIM BIRAZDAN DENICEM KORKUDAN AGLICAM YA NE IGRENC BISEY BU IKI PARMAGI GECEN BASARDIM SONRA YINE OLMADI BUGÜN INSALLAH OLUCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?