Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ya çok sevindim dua et banada hemen hallettin ya bi an önce benimde bitsin lütfen egzersizleri uzun süre yapıyordum degil mi canım bi başına oturdugun zaman bi saati buluyordu sanırım senin degil mi

Canım ya çok sevindim dua et banada hemen hallettin ya bi an önce benimde bitsin lütfen egzersizleri uzun süre yapıyordum degil mi canım bi başına oturdugun zaman bi saati buluyordu sanırım senin degil mi

Canım ben ilk başladığımda işaret parmağını yaptım en son ikinci gün eş parmağına da geçtim iki parmak aldım eşimin. Dün gece de yine parmaklardan başlayıp p..s aşamasına geçtim. Hiç zorluğu yok. Üzerine git canım. İki parmak o kadar kolay ki. P...s hepsinden kolay. Takıldığın bir yer varsa sor. Sende yenmiş sayılırsın ne kalmış ki :)

Ay hadi inşallah ya parmaklarım tamamda tam alamadım pnsi de ondan benim galiba on on beş günü buldu canım umutsuzluga da düşmek istemiyorum

Kızlar merhaba ben dün aksam eşimle birlikte oldum biraz zor oldu kasildim ama ilişkinin hemen sonrası yattığım yerde parmagimi O kadar rahat sokup cikardmki git gel falan o kadar rahat yaptim sanki orası bombostu kaydı gitti anlayamadım ilişki zor olmasına rağmen parmak acayip rahat girip cikti

ılk defa mı oldu ? acılmıştır iyice tabı p..ns ten sonra..sen yenmişssin o zman..

ılk defa mı oldu ? acılmıştır iyice tabı p..ns ten sonra..sen yenmişssin o zman..
Ilk defa bu kadar rahatlık ve icerde boşluk hissettim vajinada ama penis basi giriyo su an sadece dün aksam çok sasirdim egzersiz yaparken hayatta bu kadar rahat olmadım ve kayganlik yoktu icerde ilişki sonrası sasirdim böyle olunca penisi yenemedim hala tam olarak

Yenmene çok sevindim. Darısı başımıza. Bugün bende deneyeceğim. Dua edin

Ay hadi inşallah ya parmaklarım tamamda tam alamadım pnsi de ondan benim galiba on on beş günü buldu canım umutsuzluga da düşmek istemiyorum

Canım sakın ümitsizliğe düşme. Sen aşmış sayılırsın baksana p..s denemen bile olmuş. Yavaş yavaş gerisi gelir. Hep olacak diye başla. Buraya kadar geleceğini düşünüyor muydun başta. Bakamıyorduk bile oraya. Bak simdi parmak egzersizleri tamam. Sadece p..s kalmış. Bitmiş sayılır yani. Allahın izniyle yapacaksın. :)

İnş tamamen yenicem 3yıldr hem ailevi hem vaji çok tükendim ilişkimzde yıprandı fakat hersye ragmen sewgi varsa aşılmyack şey yoktur dedik ve ısrarla mücadele ediyoruz

Harika harika harika az kalmis bundan sonra iyice alisip kendini rahat hissedince esli denemeye gecebilirsnz sadece su bazli jel.onerebilirim canim bu evrede :)

Aa pardon sen yenmissin zaten masallah cok hizlisiniz tebrikler canim cok sevindim darisi diger arkadaslara biz burdayiz yenen kisiler olarak hala elimden geldigince vakit buldukca yazmaya calisiyorum haydi yenmeyen kalmasin :)

Aa pardon sen yenmissin zaten masallah cok hizlisiniz tebrikler canim cok sevindim darisi diger arkadaslara biz burdayiz yenen kisiler olarak hala elimden geldigince vakit buldukca yazmaya calisiyorum haydi yenmeyen kalmasin :)

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun hepinizden. Yenip bırakmamışsınız. Bende burdayım artık :)

sık sık yapıyorum hatta bugün zevk bile aldım cok güzel :) hiiç korkma canım acı falan yok kanamam da olmadı zaten zara degemezsin eline gelmez bile korma hiç ::)

BENDE KOCISI YOLLADIM BIRAZDAN DENICEM KORKUDAN AGLICAM YA NE IGRENC BISEY BU IKI PARMAGI GECEN BASARDIM SONRA YINE OLMADI BUGÜN INSALLAH OLUCAK
canım bu tedavide yapıpta geriye düştügünde olabilir bu normal birsey sana düşen inatla ısrarla pes etmeden durmadan denemen inan denedikçe denedikçe oluyor nefes egzersizini dogru yerde yapnman lazım kaygılandıgında nefes al ver ilerle sende yapabilirsin sadece pes etme ümitsizliğe düşme yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…