- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.181
aynen canım işte böyle hiç vakit kaybetmeden egzersize baslayalım dogru nefes burundan alıp agzından vermek kegel egzersizi dogru yönü bilmek rahat oldugun pozisyonda bu egzersizleri yapmak cok önemli kullandıgın kayganlkastırıcı krem falan var mı canım :)İnş tamamen yenicem 3yıldr hem ailevi hem vaji çok tükendim ilişkimzde yıprandı fakat hersye ragmen sewgi varsa aşılmyack şey yoktur dedik ve ısrarla mücadele ediyoruz
aynen canım snei cok iyi anlıyorum o sevinci hüznü aynı yolldan gectik sen yendin mi pekala ?Arkadaşlar ben ilk 1 hafta yapamadım sonra iyice ıkınıp orta parmağımı içeri sokarak orada bir yol olduğuna beynimi ikna ettim. Hatırlayınca gülüyorum parmağıö girince ne kadar şaşırmış sevinmiştim Amerika'yı keşfetmiş gibi. Sonra ise tamamen normal yoldan oldu ilk başta biraz efor gerekiyor genişletmek için ama bu acı değil baskı hissi diğer arkadaşların da dediği gibi.
Çok şükür benim bu sıkıntım 1 hafta kadar sürdü. Bakınca komik ama hüzünlü dediğin gibi canım.aynen canım snei cok iyi anlıyorum o sevinci hüznü aynı yolldan gectik sen yendin mi pekala ?
Emla.zytntagı.bbeyagı.anestol bunlrn hepsni denedim bazende hiçbişy sürmeden deniyorumaynen canım işte böyle hiç vakit kaybetmeden egzersize baslayalım dogru nefes burundan alıp agzından vermek kegel egzersizi dogru yönü bilmek rahat oldugun pozisyonda bu egzersizleri yapmak cok önemli kullandıgın kayganlkastırıcı krem falan var mı canım :)
Hangi asamadasin canimEmla.zytntagı.bbeyagı.anestol bunlrn hepsni denedim bazende hiçbişy sürmeden deniyorum
Buyur canım şu an iki parmakdayim tam başaramadım ama cevaplarım
Kızlar bildiğim kadarıyla küs işareti yaparak sokuluyormuş şahsen ben beceremediğim için aparat yapmiştim kendime size de tavsiye ediyorumUyumayan var mi iki parmakla ilgili acil sorum var
canım bu tedavide yapıpta geriye düştügünde olabilir bu normal birsey sana düşen inatla ısrarla pes etmeden durmadan denemen inan denedikçe denedikçe oluyor nefes egzersizini dogru yerde yapnman lazım kaygılandıgında nefes al ver ilerle sende yapabilirsin sadece pes etme ümitsizliğe düşme yeter :)
Canim nasil denedin olmadi2 parmak hatta 3 parmak tek bogum yaptım ama Penis olmadı .
Altta deniyorum hep.Canim nasil denedin olmadi
hiç mi zamanın yok calısıyporsun anladıgım kadarıylaYa sanki süre çok uzadı iki parmakta takılı kaldım gibi geliyor canım ondan sıkıldım sadece yapmak istediğimden bırakmakta istemiyorum ama o kadarda bi yogunluk var ki egzersize çok zor vakit buluyorum oturduğumda on on beş dk ancak yapabiliyorum o süre de de zaten ancak alışmış olunca bi sonraki aşamaya geçemiyorum
canım benim ben dört yıllık evliyim dort yıldır bu rahatsızlıgı cektim cok şükür kurtuldun ben yaptıysam sende yaparsın orası p...s göre ayna baktıysan küçük görünüyor ama p....s de girse gene aynı görüntüde o yani sabırla inatla pes etmeden egzersizlerine devam et yaparsın dogru nefes dogru kegel dogru yön dogru rahat pldugun pozisyonda yapman cok önemli nefes egzersizini dogru yerde kullanman cok önemli iyic egzersizleri yap alışsın orası sonra göreceksin rahat olacak pekala kanama geldi mi birleşmedenEgzersize ara vermiştimbugün iki parmağı yapamamıştım
Eşimle denedik, sanırım oldu ama canım acayip yandı baskı hissi hem orda hem karnimda hissettim
Belkide ben pozisyonu tutturamiyorum
Ben ne zaman normal olarak yapabilcem ya 1.5 yıl oldu artık yeterbunaldım
Offf of
kayganlaştırıcı yapabilirisn kolaylık olsun diye yada kndini tahrik ederim kendi sıvınla da yapabilirsin canım hangi asamadasınEmla.zytntagı.bbeyagı.anestol bunlrn hepsni denedim bazende hiçbişy sürmeden deniyorum
canım bi de baska pozisyon dene altta demek ki rahat degilsin baska pozisyonda dene nefes egzersizi uap cunku üç parmak almişssın yani, p...s basarmıs sayılırsın iki parmaktan daha kolaydır p...s almak inan bana baska bi pozisyonda dene benceAltta deniyorum hep.
Hayır canım yeni evli oldugum için sürekli gezme halindeyim ve öğrenciyim aynı zamanda ben böyle sakinlik içinde yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor ona alet acele hephiç mi zamanın yok calısıyporsun anladıgım kadarıyla
eşinin parmaklarını da aynı şekilde yaptın mı onlarınkini de yap ondan sonra eşli deneme canım inşallah basaracaksın ben inanıyorum sana ya herkes basaracak yenicem seni basaracagım de beynine :) unutma güçlüyüz pes etmek yok canım hadi basarılar :)Kendime inandim ve güvendim ve tekrar iki parmagi dün git gel yaptim. Insan nasil seviniyor. Sevincten agladim inanirmisiniz. Ben vajinismusu yendigimde neyaparim
aceba:)))) Ben bu arada 2 bucuk senedir evliyimcok anlayisli bir esim var. Namusuma cok dikkat ettim. Kizligimi esime teslim etcem düsüncesindeydim. Ama parmak egsersizinde kizlik zarima zarar vercegimden de korkmuyor degilim.
2 inci parmakdan sonra ne yapiosunuz? iliskiyi mi deniosunuz yoksa 3. parmaga mi geciyosunuz?
IYIKI VARSINIZ
gezmelerin bir süre dursun canım aksMLARI GİT GEZMEYE GÜNDÜZLERİ EGZERSİZLERİNİ YAP BU DAHA ÖNEMLİ BENCEHayır canım yeni evli oldugum için sürekli gezme halindeyim ve öğrenciyim aynı zamanda ben böyle sakinlik içinde yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor ona alet acele hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?