Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş tamamen yenicem 3yıldr hem ailevi hem vaji çok tükendim ilişkimzde yıprandı fakat hersye ragmen sewgi varsa aşılmyack şey yoktur dedik ve ısrarla mücadele ediyoruz
aynen canım işte böyle hiç vakit kaybetmeden egzersize baslayalım dogru nefes burundan alıp agzından vermek kegel egzersizi dogru yönü bilmek rahat oldugun pozisyonda bu egzersizleri yapmak cok önemli kullandıgın kayganlkastırıcı krem falan var mı canım :)

Arkadaşlar ben ilk 1 hafta yapamadım sonra iyice ıkınıp orta parmağımı içeri sokarak orada bir yol olduğuna beynimi ikna ettim. Hatırlayınca gülüyorum parmağıö girince ne kadar şaşırmış sevinmiştim Amerika'yı keşfetmiş gibi. Sonra ise tamamen normal yoldan oldu ilk başta biraz efor gerekiyor genişletmek için ama bu acı değil baskı hissi diğer arkadaşların da dediği gibi.

aynen canım snei cok iyi anlıyorum o sevinci hüznü aynı yolldan gectik sen yendin mi pekala ?

Ya sanki süre çok uzadı iki parmakta takılı kaldım gibi geliyor canım ondan sıkıldım sadece yapmak istediğimden bırakmakta istemiyorum ama o kadarda bi yogunluk var ki egzersize çok zor vakit buluyorum oturduğumda on on beş dk ancak yapabiliyorum o süre de de zaten ancak alışmış olunca bi sonraki aşamaya geçemiyorum

Egzersize ara vermiştim bugün iki parmağı yapamamıştım
Eşimle denedik, sanırım oldu ama canım acayip yandı baskı hissi hem orda hem karnimda hissettim
Belkide ben pozisyonu tutturamiyorum
Ben ne zaman normal olarak yapabilcem ya 1.5 yıl oldu artık yeter bunaldım

Offf of

Emla.zytntagı.bbeyagı.anestol bunlrn hepsni denedim bazende hiçbişy sürmeden deniyorum

Kendime inandim ve güvendim ve tekrar iki parmagi dün git gel yaptim. Insan nasil seviniyor. Sevincten agladim inanirmisiniz. Ben vajinismusu yendigimde neyaparim
aceba:)))) Ben bu arada 2 bucuk senedir evliyim cok anlayisli bir esim var. Namusuma cok dikkat ettim. Kizligimi esime teslim etcem düsüncesindeydim. Ama parmak egsersizinde kizlik zarima zarar vercegimden de korkmuyor degilim.
2 inci parmakdan sonra ne yapiosunuz? iliskiyi mi deniosunuz yoksa 3. parmaga mi geciyosunuz?

IYIKI VARSINIZ

hiç mi zamanın yok calısıyporsun anladıgım kadarıyla

canım benim ben dört yıllık evliyim dort yıldır bu rahatsızlıgı cektim cok şükür kurtuldun ben yaptıysam sende yaparsın orası p...s göre ayna baktıysan küçük görünüyor ama p....s de girse gene aynı görüntüde o yani sabırla inatla pes etmeden egzersizlerine devam et yaparsın dogru nefes dogru kegel dogru yön dogru rahat pldugun pozisyonda yapman cok önemli nefes egzersizini dogru yerde kullanman cok önemli iyic egzersizleri yap alışsın orası sonra göreceksin rahat olacak pekala kanama geldi mi birleşmeden

hiç mi zamanın yok calısıyporsun anladıgım kadarıyla
Hayır canım yeni evli oldugum için sürekli gezme halindeyim ve öğrenciyim aynı zamanda ben böyle sakinlik içinde yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor ona alet acele hep

eşinin parmaklarını da aynı şekilde yaptın mı onlarınkini de yap ondan sonra eşli deneme canım inşallah basaracaksın ben inanıyorum sana ya herkes basaracak yenicem seni basaracagım de beynine :) unutma güçlüyüz pes etmek yok canım hadi basarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…