- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.201
sen vajinismus değilsin suan tatlım parmak kattıgın anda vaji nismusluk bitti kurtuldun :) göbek atarız kurtuldugunda ne olacak göbek atarız :)Kendime inandim ve güvendim ve tekrar iki parmagi dün git gel yaptim. Insan nasil seviniyor. Sevincten agladim inanirmisiniz. Ben vajinismusu yendigimde neyaparim
aceba:)))) Ben bu arada 2 bucuk senedir evliyimcok anlayisli bir esim var. Namusuma cok dikkat ettim. Kizligimi esime teslim etcem düsüncesindeydim. Ama parmak egsersizinde kizlik zarima zarar vercegimden de korkmuyor degilim.
2 inci parmakdan sonra ne yapiosunuz? iliskiyi mi deniosunuz yoksa 3. parmaga mi geciyosunuz?
IYIKI VARSINIZ
canım benim ben dört yıllık evliyim dort yıldır bu rahatsızlıgı cektim cok şükür kurtuldun ben yaptıysam sende yaparsın orası p...s göre ayna baktıysan küçük görünüyor ama p....s de girse gene aynı görüntüde o yani sabırla inatla pes etmeden egzersizlerine devam et yaparsın dogru nefes dogru kegel dogru yön dogru rahat pldugun pozisyonda yapman cok önemli nefes egzersizini dogru yerde kullanman cok önemli iyic egzersizleri yap alışsın orası sonra göreceksin rahat olacak pekala kanama geldi mi birleşmeden
Yok tam girmiyo iste parmak mükemmel girise sahip su an kendime inanamıyorum ama p...s Yok olmuyocanım p...s tam girmedi mi
canım benim bende de kan gelmedi bu normal birşey bu senin organının esnek oldugunu daha esnek oldugunu gösteriri dha sevinmen lazım cnım benim :) girdiginde iç,nde hissetmiyor musun girdiğini yada eşin görmüyor muDaha önce yatak ucu ve anestol ile denediğimde de oldu gibi olmuştu sankionlarda da dün gece dede kan yok acaba olmuyor mu
Kendimi eksik hissediyorum hayattan zevk almıyorum enerji dolu bir insandm şimdi farklı...
p...s parmaktan daha rahat girir canım benim farklı pozisyonlarda dene derin nefes al ver ıkın göreceksin olacak iki parmagı iyice yap alıştır sonra önsevişme falan yapıyor musunuxzYok tam girmiyo iste parmak mükemmel girise sahip su an kendime inanamıyorum ama p...s Yok olmuyo
p...s parmaktan daha rahat girir canım benim farklı pozisyonlarda dene derin nefes al ver ıkın göreceksin olacak iki parmagı iyice yap alıştır sonra önsevişme falan yapıyor musunuxzYok tam girmiyo iste parmak mükemmel girise sahip su an kendime inanamıyorum ama p...s Yok olmuyo
gezmelerin bir süre dursun canım aksMLARI GİT GEZMEYE GÜNDÜZLERİ EGZERSİZLERİNİ YAP BU DAHA ÖNEMLİ BENCE
canım benim bende de kan gelmedi bu normal birşey bu senin organının esnek oldugunu daha esnek oldugunu gösteriri dha sevinmen lazım cnım benim :) girdiginde iç,nde hissetmiyor musun girdiğini yada eşin görmüyor mu
On sevismede sikinti yok bebe yagini bile bıraktım rahatladigim için ama p...s olmuyo parmak skntisi yok pozisyonlarda deniyorum ama skntip...s parmaktan daha rahat girir canım benim farklı pozisyonlarda dene derin nefes al ver ıkın göreceksin olacak iki parmagı iyice yap alıştır sonra önsevişme falan yapıyor musunuxz
Ücret çok yüksek, bu paraya değen bir hizmet almış olsaydım ya da böyle bir hizmet görseydim tavsiye ederdim. Konuya baktığım zaman önerilerin çoğu bana o dönem söylenenler ile aynı. Egzersiz yaparak, doğru bilgi, nefes egzersizleri ve kasları kullanma ile sorun zaten çözülüyor. Psikolojik destek bazıları için gerekiyor olabilir ama benim gittiğim dönemde bununla ilgili hiçbir destek olmadı. 8 bin lira para talep edilip halen doğru düzgün bir psikolojik danışmanlık ve hasta takibi yoksa değmez bence. İnşallah en kısa sürede yenersiniz hepiniz.Bende çok gitmyi düşündüm fakat ücret 8bin dediler çok arastrdım çok basarı öyüküleri ve geniş çaplı bilgiye sahip gbi geldiler sonra oraya gdip basaran bi bayanla tanıştım bna emla kremle egzrsz yap ordada onuyaptlr bna dedi ve denedim ewet biyere kdar geldm hepsi olmasada yarıya yakın p....si albliyorum bu azimle olacak bi iş bence yoksa doktorlar biyere kadar bol egzersz mutlaka başarılı sonuç veriyor diye düşünüyorum.
Demekki pns hala farklı geliyo gözünde büyüyo ..parmaktan daha kalın aparatları başla ve pns boyutuna ulaşana kadar kalınlaştır bence pns gözünde ancak böyle küçülürOn sevismede sikinti yok bebe yagini bile bıraktım rahatladigim için ama p...s olmuyo parmak skntisi yok pozisyonlarda deniyorum ama sknti
Haklısınız olabilir onuda deneyim artık skldim ya tukendim birakcam en sonunda diye korkuyorum skldim bu surectenDemekki pns hala farklı geliyo gözünde büyüyo ..parmaktan daha kalın aparatları başla ve pns boyutuna ulaşana kadar kalınlaştır bence pns gözünde ancak böyle küçülür
Pns yarıya yakın ucu dyeblirzHangi asamadasin canim
Epey asmissiniz canm az kalmis hayret ve sabirPns yarıya yakın ucu dyeblirz
Hayır asla vazgeçmiyoruzHaklısınız olabilir onuda deneyim artık skldim ya tukendim birakcam en sonunda diye korkuyorum skldim bu surecten
Ya ama yönü popoya dogru diye ögrendik hep canım o zaman sen sırtını dönünce yönü nasıl kolay oldu pns yönü önüne gelmiş olmadı mı maşallah sana ya müthiş bi örneğin önümüzde seni okudukça gayrete geliyorum bak hemen yaptı diyeİyi akşamlar arkadaşlar. 3. p..s denemesi de başarılı oldu. Ben hep klasik pozisyonda deniyordum. Bu defa ben üstte sırtım esime dönük sekilde denedim. İnanın daha kolay oldu. Özellikle yönü çok kolay bulunuyor ve giris de daha kolay oluyor :)
Canım büyük gelen maddelerden aparat yap bende senin gibi sabırsızlık yaptım neden olmuyor girdi işte parmak diye ama en azından yolu açılır onlarıda al belki dedikleri gibi pns gözünde büyüyordu ben hala pnse çok büyük diyorum o yüzden aparatların ölçüsünü büyütmeye devamHaklısınız olabilir onuda deneyim artık skldim ya tukendim birakcam en sonunda diye korkuyorum skldim bu surecten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?