Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen vajinismus değilsin suan tatlım parmak kattıgın anda vaji nismusluk bitti kurtuldun :) göbek atarız kurtuldugunda ne olacak göbek atarız :)

Daha önce yatak ucu ve anestol ile denediğimde de oldu gibi olmuştu sanki onlarda da dün gece dede kan yok acaba olmuyor mu
Kendimi eksik hissediyorum hayattan zevk almıyorum enerji dolu bir insandm şimdi farklı...

Daha önce yatak ucu ve anestol ile denediğimde de oldu gibi olmuştu sanki onlarda da dün gece dede kan yok acaba olmuyor mu
Kendimi eksik hissediyorum hayattan zevk almıyorum enerji dolu bir insandm şimdi farklı...
canım benim bende de kan gelmedi bu normal birşey bu senin organının esnek oldugunu daha esnek oldugunu gösteriri dha sevinmen lazım cnım benim :) girdiginde iç,nde hissetmiyor musun girdiğini yada eşin görmüyor mu

Haklısın canım malesef bitmiyor ondan artık buna önem vermeliyim az önce rimeli aparat haline getirdim ve baya aldım aşırı bi yanmayla ama dayandım biraz daha aparat büyütmeye çalışıcam artık iki parmagı yönetemiyorum içine girerken sanırım
gezmelerin bir süre dursun canım aksMLARI GİT GEZMEYE GÜNDÜZLERİ EGZERSİZLERİNİ YAP BU DAHA ÖNEMLİ BENCE

canım benim bende de kan gelmedi bu normal birşey bu senin organının esnek oldugunu daha esnek oldugunu gösteriri dha sevinmen lazım cnım benim :) girdiginde iç,nde hissetmiyor musun girdiğini yada eşin görmüyor mu

Hissediyorum ama acayip canım yanıyor baskı yani karnimda bile baskı oluyor doğru pozisyonu bulamadığımdan korku dolu geceler oluyo
Anne olmak istiyorum ben :+

p...s parmaktan daha rahat girir canım benim farklı pozisyonlarda dene derin nefes al ver ıkın göreceksin olacak iki parmagı iyice yap alıştır sonra önsevişme falan yapıyor musunuxz
On sevismede sikinti yok bebe yagini bile bıraktım rahatladigim için ama p...s olmuyo parmak skntisi yok pozisyonlarda deniyorum ama sknti

Ücret çok yüksek, bu paraya değen bir hizmet almış olsaydım ya da böyle bir hizmet görseydim tavsiye ederdim. Konuya baktığım zaman önerilerin çoğu bana o dönem söylenenler ile aynı. Egzersiz yaparak, doğru bilgi, nefes egzersizleri ve kasları kullanma ile sorun zaten çözülüyor. Psikolojik destek bazıları için gerekiyor olabilir ama benim gittiğim dönemde bununla ilgili hiçbir destek olmadı. 8 bin lira para talep edilip halen doğru düzgün bir psikolojik danışmanlık ve hasta takibi yoksa değmez bence. İnşallah en kısa sürede yenersiniz hepiniz.

On sevismede sikinti yok bebe yagini bile bıraktım rahatladigim için ama p...s olmuyo parmak skntisi yok pozisyonlarda deniyorum ama sknti
Demekki pns hala farklı geliyo gözünde büyüyo ..parmaktan daha kalın aparatları başla ve pns boyutuna ulaşana kadar kalınlaştır bence pns gözünde ancak böyle küçülür

Demekki pns hala farklı geliyo gözünde büyüyo ..parmaktan daha kalın aparatları başla ve pns boyutuna ulaşana kadar kalınlaştır bence pns gözünde ancak böyle küçülür
Haklısınız olabilir onuda deneyim artık skldim ya tukendim birakcam en sonunda diye korkuyorum skldim bu surecten

Kızlar bugün aparat yaptım rimelin etrafına havlu peçete sarıp streçledim baya girdi 9 cm civarında enide çok kalındı 3 cm e yakındı ilk defa bu kadar büyük bişey aldım ilk alırken çok kolaydı içinde çok az git gel yaptım sonrakilerde o kadar tamamını alamadım yarısını ancak alabildim ama belim ve rahmimde agrı oldu neden bilmiyorum

Aldıktan sonra agrı oldu yani şimdi devam ediyor agrısı hala ama aldıgım için baya sevinçlerdeydim :) aaa nasıl girdi falan oldum :) biraz daha büyük boyunu yapıcam yarın inşallah dua edin biraz biraz büyütüyorum boyunu ve içimde kayıp gittikçe kendime güvenim geliyor :))

Ya ama yönü popoya dogru diye ögrendik hep canım o zaman sen sırtını dönünce yönü nasıl kolay oldu pns yönü önüne gelmiş olmadı mı maşallah sana ya müthiş bi örneğin önümüzde seni okudukça gayrete geliyorum bak hemen yaptı diye

Haklısınız olabilir onuda deneyim artık skldim ya tukendim birakcam en sonunda diye korkuyorum skldim bu surecten
Canım büyük gelen maddelerden aparat yap bende senin gibi sabırsızlık yaptım neden olmuyor girdi işte parmak diye ama en azından yolu açılır onlarıda al belki dedikleri gibi pns gözünde büyüyordu ben hala pnse çok büyük diyorum o yüzden aparatların ölçüsünü büyütmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…