Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya evet bende bunu denedim ama olmadı jel veya bebe yağı sürmedim ondan mı

Yok
Sen yendin mi canım
Yok canım tam değil iki parmak rahat alabiliyorum şükür ama eşli denemede canım yandı biraz yarısından sonra ağrı oluyor bende anlamadım tabi kastığımdan mı korktuğumdan mı bilemiyorum.bebe yağının çok faysası var ama.birde p...nboyuna gelecek kalınlıkta aparat yapmam lazım

Aynen canım kastıgımızdan bende şu an agrı var hala nasıl kastıysam aparatı alırken :)

Aynen canım kastıgımızdan bende şu an agrı var hala nasıl kastıysam aparatı alırken :)
Anestol krem sür önce deliğin içine doğru birde kegeli ve nefesi yap aparat içerdeyken kegel yspınca bayağı acılıyor sonrada kolay itiliyor.aslında egzersizde herşey o kadar kolay oluyor ki gel gelelim ki p..se onda zorlanıyorum işte sanırım aparatı kalınlaştırmam gerekli

Canım asıl öne oturunca p..s yönü popoya doğru oluyor. Çünkü p..s in dışarıdaki yönü erkek yattığı zaman yukarı doğru yani erkeğin vücuduna doğru oluyor. Ters oturduğun zaman da tam oluyor. İnanın parmaktan daha kolay. Acı yok sadece baskı var. Ben o pozisyonda baskı bile hissetmedim git gel bile yaptım kendim.
Sizde en kısa sürede yeneceksiniz eminim. Parmağı yaptıktan sonra oldu sayın. İki parmaktan sonra zaten p..s çok kolay oluyor. P..si iki parmak gibi düşünün. Yenemeyecek kimse yok burda eminim ben. :)
İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz arkadaşlar

Anestol varda alışmayım diye denememiştim canım ya bilmiyorum yapsam mı

Bende emla kullanıyorum canım. Sadece dışına sürüyorum. Ve gerçekten kolaylaştırıyor. Bırakamam diye düşünme sakın. Vajinismusu yenen onu da bırakır. Ben azaltmaya bile başladım

Bende emla kullanıyorum canım. Sadece dışına sürüyorum. Ve gerçekten kolaylaştırıyor. Bırakamam diye düşünme sakın. Vajinismusu yenen onu da bırakır. Ben azaltmaya bile başladım

20 gun sonra evleniyorum ve hafiften bie tirsma yasadim acaba mi derken burayi okuyorum.benim sorunumda ya hamile kalirsam kisminda.hap kullanmaya cesaret edemedim bir ay kaldi yan etki gosterir diye ama ilk geceden prezervatifle olur diyende var olmaz diyende acaba siz nasil denediniz onu merak ettim? Bir de hicbir fikrim yok benim yaaa kayganlastirici falan lazim mi.benim nisanlimda konusmaktan hoslanmiyo boyle seyleri konusamiyruzda

selamlar iyi geceler kızlar. şu an bir şaşkınlık halindeyim ki anlatamam. Evet oldu :) Foruma ocak ayında üye oldum, nisan ayında konuşmalara dahil oldum, sonra bıraktım. En son geçen hafta yazmıştım. Neyse gelelim benim olayıma :) 3 yıllık evliyim (birkaç gün önce de yıl dönümümüzdü:)) ve 1 yıl önce vajinismus olduğuma kanaat getirip (düşünün bunu anlamam bile 2 yıl sürmüş :)) internette araştırma yaptım ve bir terapist ile görüşmeye başladım. başladıktan 15 gün sonra babamı kaybettim araya zaman girdi. sonra toparlandım başladım, şubat ayında parmak egzersizleri bütün ödevleri başardım, süreç hızlı bile oldu ruh halime göre. Ancak tam sonuca ulaşamadık. Bir kaç kere p.s ilk kısmı girdi ilerleme olmadı. Derken erteleye erteleye, deneme de yapmayı bıraktık. gerçekten bu hastalık erteleme hastalığıymış. Geçenlerde benden haber alamayan (yani yaptık, oldu vs diye) terapistim aradı, randevu aldım bir kere daha görüştük. Bana önerilerde bulundu. vazgeçme dedi. deneye deneye başaracaksın dedi. Ben de sürecim 1 yılı bulduğu için artık iyice ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Neyse gel gelelim cumartesi terapistle görüştüğüm gün evde yeniden parmak ve aparat egzersizi yaptım. aparat egzersizine eşimi de dahil ettim, ki bence püf noktalardan birisi de bu. Bana burda Annep demişti bunu. ama eşim parmak egzersizine dahi olmak istememişti hiç. Cumartesi günü aparatı ona verdim ve onun yerleştirmesini istedim. Böylece kendimi teslim etme fikrine alıştım sanırım. Ve eşim bugün itiraf etti ki, bunu alıyorsa p.s olması lazım. ayrıca bugün deneme sırasında rahat olduğumu da farketmiş. Arkadaşlar çok uzattım sanırım ama oldu :)))) eşim oldu dedikten sonra inanamayıp gerçekten mi dedim. Tam 3 kez denedik, tamamı girdi hatta 2. ve 3. seferde git-gel de yaptı.

Buraya bunu yazmak gerçekten çok güzel bir duyguymuş. İnanın olduktan sonra, biz bunun için mi bu kadar beklemişiz, bunu mu yapamamışız, bundan mı korkmuşum dedim. Hala şaşkınım. Umarım burada bu sorunla uğraşan bütün herkes bunu aşar. ve aşacak. :) yardımcı olabilmeyi çok isterim. Gece şu vakit olmasa terapistimi arayacaktım, sorunumu bilen arkadaşlarıma yazacaktım. İlk sizinle paylaştım :) <3

sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)

sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)
P Poouh canım, sana yardımcı olabilmek için detaylıca yazmak istedim. Ben de iki parmakta zorlanmıştım. Sanki biri giriyor diğeri takılıyor gibiydi.

ilk olarak elini avuç içi aşağı bakacak şekilde uzat. sonra orta parmak üstte, işaret parmak altta kalacak şekilde, küs işareti yap ve elini ters çevir. yani bu defa işaret üstte orta parmak altta kalıyor.ve vajinaya giriş yaparken önce üstte ve kısa duran işaret parmağını girdirmeye çalış (tabi iki parmağı ayırma), ıkınır gibi yaparken iki parmağı bütün olarak göndermeyi dene :)
umarım faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…