- 7 Ağustos 2017
- 97
- 27
- 38
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.221
Ya evet bende bunu denedim ama olmadı jel veya bebe yağı sürmedim ondan mıYa ama yönü popoya dogru diye ögrendik hep canım o zaman sen sırtını dönünce yönü nasıl kolay oldu pns yönü önüne gelmiş olmadı mı maşallah sana ya müthiş bi örneğin önümüzde seni okudukça gayrete geliyorum bak hemen yaptı diye
Sen yendin mi canımYa evet bende bunu denedim ama olmadı jel veya bebe yağı sürmedim ondan mı
Yok canım tam değil iki parmak rahat alabiliyorum şükür ama eşli denemede canım yandı biraz yarısından sonra ağrı oluyor bende anlamadım tabi kastığımdan mı korktuğumdan mı bilemiyorum.bebe yağının çok faysası var ama.birde p...nboyuna gelecek kalınlıkta aparat yapmam lazımSen yendin mi canım
Anestol krem sür önce deliğin içine doğru birde kegeli ve nefesi yap aparat içerdeyken kegel yspınca bayağı acılıyor sonrada kolay itiliyor.aslında egzersizde herşey o kadar kolay oluyor ki gel gelelim ki p..se onda zorlanıyorum işte sanırım aparatı kalınlaştırmam gerekliAynen canım kastıgımızdan bende şu an agrı var hala nasıl kastıysam aparatı alırken :)
Ya ama yönü popoya dogru diye ögrendik hep canım o zaman sen sırtını dönünce yönü nasıl kolay oldu pns yönü önüne gelmiş olmadı mı maşallah sana ya müthiş bi örneğin önümüzde seni okudukça gayrete geliyorum bak hemen yaptı diye
Anestol varda alışmayım diye denememiştim canım ya bilmiyorum yapsam mıAnestol krem sür önce deliğin içine doğru birde kegeli ve nefesi yap aparat içerdeyken kegel yspınca bayağı acılıyor sonrada kolay itiliyor.aslında egzersizde herşey o kadar kolay oluyor ki gel gelelim ki p..se onda zorlanıyorum işte sanırım aparatı kalınlaştırmam gerekli
İnş yani..Burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim Allah hepsinden razı olsun umarım bizde bir gün başarı hikayemizi yazarız.
Anestol varda alışmayım diye denememiştim canım ya bilmiyorum yapsam mı
Ya ama yönü popoya dogru diye ögrendik hep canım o zaman sen sırtını dönünce yönü nasıl kolay oldu pns yönü önüne gelmiş olmadı mı maşallah sana ya müthiş bi örneğin önümüzde seni okudukça gayrete geliyorum bak hemen yaptı diye
Tamam canım yarım deneyecegim inşallahBende emla kullanıyorum canım. Sadece dışına sürüyorum. Ve gerçekten kolaylaştırıyor. Bırakamam diye düşünme sakın. Vajinismusu yenen onu da bırakır. Ben azaltmaya bile başladım
Başarılar şimdiden canım olacak inan. Zaten bişey kalmamış olmuş sayılır :)Tamam canım yarım deneyecegim inşallah
Başarılar şimdiden canım olacak inan. Zaten bişey kalmamış olmuş sayılır :)
Hadi inşallah canım ya çok sagol tavsiye için :)
sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)Haklısın canım malesef bitmiyor ondan artık buna önem vermeliyim az önce rimeli aparat haline getirdim ve baya aldım aşırı bi yanmayla ama dayandım biraz daha aparat büyütmeye çalışıcam artık iki parmagı yönetemiyorum içine girerken sanırım
P Poouh canım, sana yardımcı olabilmek için detaylıca yazmak istedim. Ben de iki parmakta zorlanmıştım. Sanki biri giriyor diğeri takılıyor gibiydi.sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?