Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiç korkma canım benim inan hiçbirşey yok orası p..s göre yaratmıs yaradan vajinanın sıvısı da var ilk zaman oldugu için ön sevişmeyi uuzun tut ve sen olsun kontrol prezervatife gerek yok bence geleceginde eşin cıksın oradan dısarıya yuapsın sen olamaz yapamam diye düşünme yaparım yapıcam de hiçbi,rsey kullanmana gerek yok bence duşunızu alın rahatlayın enerjiniz iyi oldugu bi vakitte önsevişmeyi uzun tutun ve kontrol sende olsun üstte olabilir daha rahat diyen cok ister misyoner de olabilir bel kısmına yastık koy ve burnundan al agzından ver nefes egzersizi ıkınmayı yap girerken baktın kasarsan dur bekle nefes al ver verirken yavas ver rahat olsun dersen gene kayganlastırıcı kullanabilirsin canım sorun varsa sorabilirsin kanamadaa kimisinde hiç kimişsşnde bir iki damla gelir canım kaygılanma hiç :)

tebrik ederim canım cok sevindim senın adına olmayacak olan birşey yok yeter ki biz isteyelim :)

Yani normalde herkes esini arzular ben hic sorun yasayacagimi dusunmezken 1 ay kala fena halde tutustum nasil yapariz vs.diye ama insallah buraya yaziyor olmam :) cok tesekkurler bu yazdiklarim bile rahatlamama neden oldu..sorum olursa yazacagim :)

sana üstte rahat olur dedim dimi üstte hiç kasılmıyor bence bana öyle geldi sana da öyle mi :)

Yani normalde herkes esini arzular ben hic sorun yasayacagimi dusunmezken 1 ay kala fena halde tutustum nasil yapariz vs.diye ama insallah buraya yaziyor olmam :) cok tesekkurler bu yazdiklarim bile rahatlamama neden oldu..sorum olursa yazacagim :)
tabiki yaz tatlım inşaaalah ihtiyacın olugu için degil desteklemek için yazacagına inanıyorum canım hiç korkma vajinanın anotomisene bak netten incele oraya aynayla bak dokan rahatla yani biz kadınlar istedikten sonra yapamayacagımız birsey yok tatlım allahın izniyle inşallah rabbim tamamına erdirsin mutluluklar simdiden bi< gibi sakın yanlış bilgilerle dolupta dört yıl bekleme canım çünkü boşuna kimseye kulak asma ben ne bakabiliyordum ne dokunABİLİYORDUM organımı bilmiyordum ne kadar vahim bi durum o yüzden sen bak ögren utanma sakın cünki eşinle yaşayacaksın bunu diyenlere kulak asma yok patlayacalk yok kanlar akacak falan filan :) :) sacömanın sacması yani kanama bile olmayabilir olursa bir iki damla yani vücudumuzda zaten anlattıkları kadar kan var herhalde ölücez o zmana ama bak ben hayattayım hiç kanamam olmadı :) :)

sana üstte rahat olur dedim dimi üstte hiç kasılmıyor bence bana öyle geldi sana da öyle mi :)

Aynen canım bana da öyle geldi. Üstteyken dizler yere bastığı için bacaklarını kasamıyorsun ve kontrol sende oluyor. Baskı da çok az alıyor ve hemen geçiyor. Git gel yapmak bile kolay :) teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

tüm pozi,styonları dene canım dogru pozisyon olmasıgı için gibi geldi
S silelikiz canım yatak kenarını denedin mi? ben alt ve üstte yapamadım. bugün ilk defa bu pozisyonu denedim ve tam giriş oldu. hem de 3 kere :) inşallah devamı da gelir tabii. ama bir kere oldu ya artık inancım sonsuz :) sormak istediğin olursa mesaj da atabilrsin.

Canım içine girerken parmagım ayrılıyor birbirinden ona adapte olurken girişi yapamıyorum :))
sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)

ne demek canım benim her zaman tamam bizim faydamız vardır ama iş sende bitiyor tatlım sen gayratli olmassn istersen bir dk iyileştirmeye kalkayım faydası olmaz süpersin hadi devam yakında hoş olmaya başlayacak eminim :)

Çok teşekkür ederim bi deneyim yinede aparat yaptım ama sagolun :)

Merhabalar, tüp bebek sorunlarimla ugrasirken tesadufen bu sayfaya denk geldim ve evlendigimde ilk 1 ay bu sikintiyi yasadim benimki cok kisa bir sure tabii. bana cok mantikli gelen ve bu sikintiyi asmama yardimci olan birsey paylasabilirim 1 kisinin bile isine yarasa oyidir. Doktorum bana ilk gittimde muayene sirasinda sadece sunu soyledi alttan muayne ederken ultrasonu soktugunda bagirdim ve kasildim noldu diye sordu bende aciyo dedim ve bana bunu beynin aci olarak kabul ederse 5 senede gecse olmaz bu acı degil bu cok normal ve bundan haz alman lazim dedi cok mantikli geldi ben her seferinde hic deneyimlemedigim birsey oldugu icin hep esimden gelen her hamleyi acı olarak algiladim ve olmadi ne zaman doktorum bunu soyledi ve bu aci degil diye beynime komut verdim o zaman oldu. Buyuk sikintisi olanlar vardir bu ne dio diyenler olanilir ama ben bunsekilde astim paylasmak istedim. Herkese sikintilarini asabildigi gunler diliyorum

Çok teşekkür ederim bi deneyim yinede aparat yaptım ama sagolun :)

Canim sen hlletmissin artik

Arkadaslr konu sadece beynimizde bitiyor yoksa yenince diyoruz ki aaa bu mu imis demi onun icin fazla kasmayalim kasarsaniz aci olur birde yaparkwn acido diye cikarmayalim bekleyip kegel yapalim

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…