- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.241
hiç korkma canım benim inan hiçbirşey yok orası p..s göre yaratmıs yaradan vajinanın sıvısı da var ilk zaman oldugu için ön sevişmeyi uuzun tut ve sen olsun kontrol prezervatife gerek yok bence geleceginde eşin cıksın oradan dısarıya yuapsın sen olamaz yapamam diye düşünme yaparım yapıcam de hiçbi,rsey kullanmana gerek yok bence duşunızu alın rahatlayın enerjiniz iyi oldugu bi vakitte önsevişmeyi uzun tutun ve kontrol sende olsun üstte olabilir daha rahat diyen cok ister misyoner de olabilir bel kısmına yastık koy ve burnundan al agzından ver nefes egzersizi ıkınmayı yap girerken baktın kasarsan dur bekle nefes al ver verirken yavas ver rahat olsun dersen gene kayganlastırıcı kullanabilirsin canım sorun varsa sorabilirsin kanamadaa kimisinde hiç kimişsşnde bir iki damla gelir canım kaygılanma hiç :)20 gun sonra evleniyorum ve hafiften bie tirsma yasadim acaba mi derken burayi okuyorum.benim sorunumda ya hamile kalirsam kisminda.hap kullanmaya cesaret edemedim bir ay kaldi yan etki gosterir diye ama ilk geceden prezervatifle olur diyende var olmaz diyende acaba siz nasil denediniz onu merak ettim? Bir de hicbir fikrim yok benim yaaakayganlastirici falan lazim mi.benim nisanlimda konusmaktan hoslanmiyo boyle seyleri konusamiyruzda
tebrik ederim canım cok sevindim senın adına olmayacak olan birşey yok yeter ki biz isteyelim :)selamlar iyi geceler kızlar. şu an bir şaşkınlık halindeyim ki anlatamam. Evet oldu :) Foruma ocak ayında üye oldum, nisan ayında konuşmalara dahil oldum, sonra bıraktım. En son geçen hafta yazmıştım. Neyse gelelim benim olayıma :) 3 yıllık evliyim (birkaç gün önce de yıl dönümümüzdü:)) ve 1 yıl önce vajinismus olduğuma kanaat getirip (düşünün bunu anlamam bile 2 yıl sürmüş :)) internette araştırma yaptım ve bir terapist ile görüşmeye başladım. başladıktan 15 gün sonra babamı kaybettimaraya zaman girdi. sonra toparlandım başladım, şubat ayında parmak egzersizleri bütün ödevleri başardım, süreç hızlı bile oldu ruh halime göre. Ancak tam sonuca ulaşamadık. Bir kaç kere p.s ilk kısmı girdi ilerleme olmadı. Derken erteleye erteleye, deneme de yapmayı bıraktık. gerçekten bu hastalık erteleme hastalığıymış. Geçenlerde benden haber alamayan (yani yaptık, oldu vs diye) terapistim aradı, randevu aldım bir kere daha görüştük. Bana önerilerde bulundu. vazgeçme dedi. deneye deneye başaracaksın dedi. Ben de sürecim 1 yılı bulduğu için artık iyice ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Neyse gel gelelim cumartesi terapistle görüştüğüm gün evde yeniden parmak ve aparat egzersizi yaptım. aparat egzersizine eşimi de dahil ettim, ki bence püf noktalardan birisi de bu. Bana burda @Annep demişti bunu. ama eşim parmak egzersizine dahi olmak istememişti hiç. Cumartesi günü aparatı ona verdim ve onun yerleştirmesini istedim. Böylece kendimi teslim etme fikrine alıştım sanırım. Ve eşim bugün itiraf etti ki, bunu alıyorsa p.s olması lazım. ayrıca bugün deneme sırasında rahat olduğumu da farketmiş. Arkadaşlar çok uzattım sanırım ama oldu :)))) eşim oldu dedikten sonra inanamayıp gerçekten mi dedim. Tam 3 kez denedik, tamamı girdi hatta 2. ve 3. seferde git-gel de yaptı.
Buraya bunu yazmak gerçekten çok güzel bir duyguymuş. İnanın olduktan sonra, biz bunun için mi bu kadar beklemişiz, bunu mu yapamamışız, bundan mı korkmuşum dedim. Hala şaşkınım. Umarım burada bu sorunla uğraşan bütün herkes bunu aşar. ve aşacak. :) yardımcı olabilmeyi çok isterim. Gece şu vakit olmasa terapistimi arayacaktım, sorunumu bilen arkadaşlarıma yazacaktım. İlk sizinle paylaştım :) <3
tüm pozi,styonları dene canım dogru pozisyon olmasıgı için gibi geldiHissediyorum ama acayip canım yanıyor baskı yani karnimda bile baskı oluyor doğru pozisyonu bulamadığımdan korku dolu geceler oluyo
Anne olmak istiyorum ben :+
Yani normalde herkes esini arzular ben hic sorun yasayacagimi dusunmezken 1 ay kala fena halde tutustum nasil yapariz vs.diye ama insallah buraya yaziyor olmam :) cok tesekkurler bu yazdiklarim bile rahatlamama neden oldu..sorum olursa yazacagim :)hiç korkma canım benim inan hiçbirşey yok orası p..s göre yaratmıs yaradan vajinanın sıvısı da var ilk zaman oldugu için ön sevişmeyi uuzun tut ve sen olsun kontrol prezervatife gerek yok bence geleceginde eşin cıksın oradan dısarıya yuapsın sen olamaz yapamam diye düşünme yaparım yapıcam de hiçbi,rsey kullanmana gerek yok bence duşunızu alın rahatlayın enerjiniz iyi oldugu bi vakitte önsevişmeyi uzun tutun ve kontrol sende olsun üstte olabilir daha rahat diyen cok ister misyoner de olabilir bel kısmına yastık koy ve burnundan al agzından ver nefes egzersizi ıkınmayı yap girerken baktın kasarsan dur bekle nefes al ver verirken yavas ver rahat olsun dersen gene kayganlastırıcı kullanabilirsin canım sorun varsa sorabilirsin kanamadaa kimisinde hiç kimişsşnde bir iki damla gelir canım kaygılanma hiç :)
pes etmöe dene canım illaki olacak eşinin parmakalrını da yaptın dimiOn sevismede sikinti yok bebe yagini bile bıraktım rahatladigim için ama p...s olmuyo parmak skntisi yok pozisyonlarda deniyorum ama sknti
sana üstte rahat olur dedim dimi üstte hiç kasılmıyor bence bana öyle geldi sana da öyle mi :)İyi akşamlar arkadaşlar. 3. p..s denemesi de başarılı oldu. Ben hep klasik pozisyonda deniyordum. Bu defa ben üstte sırtım esime dönük sekilde denedim. İnanın daha kolay oldu. Özellikle yönü çok kolay bulunuyor ve giris de daha kolay oluyor :)
tabiki yaz tatlım inşaaalah ihtiyacın olugu için degil desteklemek için yazacagına inanıyorum canım hiç korkma vajinanın anotomisene bak netten incele oraya aynayla bak dokan rahatla yani biz kadınlar istedikten sonra yapamayacagımız birsey yok tatlım allahın izniyle inşallah rabbim tamamına erdirsin mutluluklar simdiden bi< gibi sakın yanlış bilgilerle dolupta dört yıl bekleme canım çünkü boşuna kimseye kulak asma ben ne bakabiliyordum ne dokunABİLİYORDUM organımı bilmiyordum ne kadar vahim bi durum o yüzden sen bak ögren utanma sakın cünki eşinle yaşayacaksın bunu diyenlere kulak asma yok patlayacalk yok kanlar akacak falan filan :) :) sacömanın sacması yani kanama bile olmayabilir olursa bir iki damla yani vücudumuzda zaten anlattıkları kadar kan var herhalde ölücez o zmana ama bak ben hayattayım hiç kanamam olmadı :) :)Yani normalde herkes esini arzular ben hic sorun yasayacagimi dusunmezken 1 ay kala fena halde tutustum nasil yapariz vs.diye ama insallah buraya yaziyor olmam :) cok tesekkurler bu yazdiklarim bile rahatlamama neden oldu..sorum olursa yazacagim :)
sana üstte rahat olur dedim dimi üstte hiç kasılmıyor bence bana öyle geldi sana da öyle mi :)
S silelikiz canım yatak kenarını denedin mi? ben alt ve üstte yapamadım. bugün ilk defa bu pozisyonu denedim ve tam giriş oldu. hem de 3 kere :) inşallah devamı da gelir tabii. ama bir kere oldu ya artık inancım sonsuz :) sormak istediğin olursa mesaj da atabilrsin.tüm pozi,styonları dene canım dogru pozisyon olmasıgı için gibi geldi
sen parmakları yapıyorsun dimi neden yönetemiyorsun ki küstüm sekliyle ama tek parmak gözükecek sekilde yap canım yönetirsin hemen pes etme devam et illaki olacak eminim :)
ne demek canım benim her zaman tamam bizim faydamız vardır ama iş sende bitiyor tatlım sen gayratli olmassn istersen bir dk iyileştirmeye kalkayım faydası olmaz süpersin hadi devam yakında hoş olmaya başlayacak eminim :)Aynen canım bana da öyle geldi. Üstteyken dizler yere bastığı için bacaklarını kasamıyorsun ve kontrol sende oluyor. Baskı da çok az alıyor ve hemen geçiyor. Git gel yapmak bile kolay :) teşekkür ederim tavsiyelerin için :)
Çok teşekkür ederim bi deneyim yinede aparat yaptım ama sagolun :)P Poouh canım, sana yardımcı olabilmek için detaylıca yazmak istedim. Ben de iki parmakta zorlanmıştım. Sanki biri giriyor diğeri takılıyor gibiydi.
ilk olarak elini avuç içi aşağı bakacak şekilde uzat. sonra orta parmak üstte, işaret parmak altta kalacak şekilde, küs işareti yap ve elini ters çevir. yani bu defa işaret üstte orta parmak altta kalıyor.ve vajinaya giriş yaparken önce üstte ve kısa duran işaret parmağını girdirmeye çalış (tabi iki parmağı ayırma), ıkınır gibi yaparken iki parmağı bütün olarak göndermeyi dene :)
umarım faydası olur :)
Çok teşekkür ederim bi deneyim yinede aparat yaptım ama sagolun :)P Poouh canım, sana yardımcı olabilmek için detaylıca yazmak istedim. Ben de iki parmakta zorlanmıştım. Sanki biri giriyor diğeri takılıyor gibiydi.
ilk olarak elini avuç içi aşağı bakacak şekilde uzat. sonra orta parmak üstte, işaret parmak altta kalacak şekilde, küs işareti yap ve elini ters çevir. yani bu defa işaret üstte orta parmak altta kalıyor.ve vajinaya giriş yaparken önce üstte ve kısa duran işaret parmağını girdirmeye çalış (tabi iki parmağı ayırma), ıkınır gibi yaparken iki parmağı bütün olarak göndermeyi dene :)
umarım faydası olur :)
kaymaz canım ya sen iyice orta parmakla isaret parmagının basını basına dogru eğ ortanın basını o şekilde kaymaz diye düşünüyorumCanım içine girerken parmagım ayrılıyor birbirinden ona adapte olurken girişi yapamıyorum :))
Canim sen hlletmissin artikKızlar bugün aparat yaptım rimelin etrafına havlu peçete sarıp streçledim baya girdi 9 cm civarında enide çok kalındı 3 cm e yakındı ilk defa bu kadar büyük bişey aldım ilk alırken çok kolaydı içinde çok az git gel yaptım sonrakilerde o kadar tamamını alamadım yarısını ancak alabildim ama belim ve rahmimde agrı oldu neden bilmiyorum
Tebriklerselamlar iyi geceler kızlar. şu an bir şaşkınlık halindeyim ki anlatamam. Evet oldu :) Foruma ocak ayında üye oldum, nisan ayında konuşmalara dahil oldum, sonra bıraktım. En son geçen hafta yazmıştım. Neyse gelelim benim olayıma :) 3 yıllık evliyim (birkaç gün önce de yıl dönümümüzdü:)) ve 1 yıl önce vajinismus olduğuma kanaat getirip (düşünün bunu anlamam bile 2 yıl sürmüş :)) internette araştırma yaptım ve bir terapist ile görüşmeye başladım. başladıktan 15 gün sonra babamı kaybettimaraya zaman girdi. sonra toparlandım başladım, şubat ayında parmak egzersizleri bütün ödevleri başardım, süreç hızlı bile oldu ruh halime göre. Ancak tam sonuca ulaşamadık. Bir kaç kere p.s ilk kısmı girdi ilerleme olmadı. Derken erteleye erteleye, deneme de yapmayı bıraktık. gerçekten bu hastalık erteleme hastalığıymış. Geçenlerde benden haber alamayan (yani yaptık, oldu vs diye) terapistim aradı, randevu aldım bir kere daha görüştük. Bana önerilerde bulundu. vazgeçme dedi. deneye deneye başaracaksın dedi. Ben de sürecim 1 yılı bulduğu için artık iyice ümidimi kaybetmeye başlamıştım. Neyse gel gelelim cumartesi terapistle görüştüğüm gün evde yeniden parmak ve aparat egzersizi yaptım. aparat egzersizine eşimi de dahil ettim, ki bence püf noktalardan birisi de bu. Bana burda @Annep demişti bunu. ama eşim parmak egzersizine dahi olmak istememişti hiç. Cumartesi günü aparatı ona verdim ve onun yerleştirmesini istedim. Böylece kendimi teslim etme fikrine alıştım sanırım. Ve eşim bugün itiraf etti ki, bunu alıyorsa p.s olması lazım. ayrıca bugün deneme sırasında rahat olduğumu da farketmiş. Arkadaşlar çok uzattım sanırım ama oldu :)))) eşim oldu dedikten sonra inanamayıp gerçekten mi dedim. Tam 3 kez denedik, tamamı girdi hatta 2. ve 3. seferde git-gel de yaptı.
Buraya bunu yazmak gerçekten çok güzel bir duyguymuş. İnanın olduktan sonra, biz bunun için mi bu kadar beklemişiz, bunu mu yapamamışız, bundan mı korkmuşum dedim. Hala şaşkınım. Umarım burada bu sorunla uğraşan bütün herkes bunu aşar. ve aşacak. :) yardımcı olabilmeyi çok isterim. Gece şu vakit olmasa terapistimi arayacaktım, sorunumu bilen arkadaşlarıma yazacaktım. İlk sizinle paylaştım :) <3
İnşallah bakalım canımCanim sen hlletmissin artik
parmak ta zorlanıyorsan aparat yap yada eşinin parmagını dene canımkaymaz canım ya sen iyice orta parmakla isaret parmagının basını basına dogru eğ ortanın basını o şekilde kaymaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?