Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emla ve kayganlastırıcı kullanıyor musun ?

Arkadaşlar günaydınn..Sizlere iyi haberlerim var. İki gün parmak egzersizi yaptım 2.gün p..s i aldım ama tamamı değil.Belki pozısyondan belki heyecandan vs.. Ama hergün parmak ve aparat egzersızı yaptıktan ve hemen ardına P.. S İ aparat gibi düşünüp yaptıktan sonra bu iş olacak gibi..

Kafa rahatlığı çok önemli. Oraya odaklan hiç acı olmuyor acıyı düşünme kendını telkin et, azmet, takıldıgın kaygılandıgın yerde nefes egzersızı yap çıkarmadan..orası dipsiz bir kuyuu..

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Merhaba okudum ve çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum. Sormak istediğim bişey var parmak egzersizinde orta parmağımla denediğimde sanki üst kısmı çok pütürlü geldi bana içerisi öyle mi herkeste acaba?

Canım o pütürler vajen kaslarımız :) körüklü otobüsün körüğü gibi, kasılıp gevşeyen ve uzayan :))

Canım vajina ici katman katman et ona hic takilma o vajinanin dogal yapısı imis.hepimizin ayni.sen nefes al burundan ikinarak ver ve devam et ikindikca parmak kayar goreceksinn.

Canım vajina ici katman katman et ona hic takilma o vajinanin dogal yapısı imis.hepimizin ayni.sen nefes al burundan ikinarak ver ve devam et ikindikca parmak kayar goreceksinn.
Destekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar yalnız olmamak çok güzel.
Henüz bir egzersiz yapmıyorum sadece bir kere parmağımla denedim yinede içinin çok dar olduğunu düşünüyorum.Egzersizlere başlamak istiyorum hayırlısıyla.

Dar olduğunu düşünme beyine o düşünceyi verme.bu olay zaten pskljik.. parmagini icinde beklet hafif git gel yap sokup cikarmaya çalış nefesle bak nsil oluyor..sonrada bize buradan sonucu yaz hakliymissiniz diyeceksin.bugün basla mesela üstüne git erteleme

Tamam bu akşam gidince deneyeceğim peki parmak egzersizi için en uygun pozisyon hangisi?

Canım ben başta aynayı altıma koyup çömeliyordum ama pnsli denemen nasıl olacaksa öyle alış başta ben deligi görmek için yapıyorum şimdi yarı oturur vaziyette demişti bi arkadaş burada bende öyle yapıyorum ayrıca parmagım girdi içerisi küçük gibigeliyor demiştin ya parmağını içeride gezdir ben parmağımı ilk soktugumda çıkarırken sanki yanları yapışıyor gibi o kadar dar geliyordu sonradan açıldığını farkediyorsun rahatlayınca parmagım kaç katı genişlikte orası mesela etler yığınla üst üsteğmen arasına elini koysan hepsi yıgılır üzerine ama ne kadar koyarsan o kadar açılır öyle düşün
Tamam bu akşam gidince deneyeceğim peki parmak egzersizi için en uygun pozisyon hangisi?

Seni çok iyi anladım. Teşekkür ediyorum akşam deneyeceğim ve hemen yazıcam.

Canim bu cok mantikli geldi bana haklisin. Bende mutlaka denemem gerekiyor. Parmak egsersizlerini yaptikdan sonrami denedin? kac parmakdan sonra iliskiye gectin?

BENIM BIRDE SORUM OLUCAK.ESIMi COK SEVIYORUM AMA NEZAMAN ÖN SEVISME OLURSA ILISKI KORKUSU YÜZÜNDEN HISSLERIM VE DUYGULARIM HEYCANIM HERSEY YOK OLU VERIYOR(ESIM ZATEN ANLAYISLI BEN ISTEMEDIKTEN SONRA ILISKIYE GIRMEZ). AMA YINE DE TIRSIYORUM.Sorum su,egsersizlerden sonra iliski asamasina gecen arkadaslar,hissleriniz heycaninz oluyormu?
Bende ön sevismede yok oluyor buyüzden de iliskiyi denemiyorum acikcasi

O konuda korkun olmasın. Şuanda ilişkiden korktuğun için canın acıyacak diye düşündüğün için zevk alamıyosun. Şöyle dene eşinle anlaş bu gece sadece ön sevişme olacak de bak o zaman eski hislerin yerine gelir ilişki olmayacağını bildiğin için korkun gider hislerin geri gelir.

Canim bu cok mantikli geldi bana haklisin. Bende mutlaka denemem gerekiyor. Parmak egsersizlerini yaptikdan sonrami denedin? kac parmakdan sonra iliskiye gectin?

İki parmaktan sonra p..se geçtim ben canım. Ve hemen oldu. İki parmağı içeride beklet git gel yap iyice. Sonra çıkardığında vakit kaybetmeden p..s dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…