- 11 Ekim 2016
- 11
- 11
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.261
Emla ve kayganlastırıcı kullanıyor musun ?İyi akşamlar arkadaşlar. 3. p..s denemesi de başarılı oldu. Ben hep klasik pozisyonda deniyordum. Bu defa ben üstte sırtım esime dönük sekilde denedim. İnanın daha kolay oldu. Özellikle yönü çok kolay bulunuyor ve giris de daha kolay oluyor :)
Merhaba okudum ve çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum. Sormak istediğim bişey var parmak egzersizinde orta parmağımla denediğimde sanki üst kısmı çok pütürlü geldi bana içerisi öyle mi herkeste acaba?Günaydın arkadaşlar. Müjde vermeye geldim.egzersizlerimin 3. gününde vajinismusu yenmiş bulunmaktayım :)
Şimdi ayrıntılı anlatıma geçiyorum dediğim gibi yardımı olsun diye ayrıntılı anlatıcam
Ben daha yeniyim dediğim gibi 3. günümdü. Parmak egzersizlerinde sizde biliyorsunuz eşimin iki parmağını da alabiliyordum. Dün gece yine parmakla başladık önce kendi parmaklarım sırayla ve iki parkimak.sonra eşimin parmaklarıyla da iki parmak yaptık. 20 dakika falan sürdü. Daha sonra eşim p...s denemek istedi kırmadım. Cesaretim de vardı aklımdaydı zaten. Sırt üstü yattım belime yastık koydum bacaklarımı iyice açtım vajina girişine yerleştirdim daha sonra ıkınmaya başladım eşimde ıkındığım anda yavaşça itti. Baş kısmı çok rahat girdi resmen pıt diye anında girdi :) acı da yok. Daha sonra ilerlemeye başladı eşim yavaş yavaş bende nefes egzersizi yapıyorum sürekli. Tabi o meşhur baskı başladı bende de ama acı değil kesinlikle. Baskı olduğu anda içimde beklettim kegel egzersizi nefes falan yaptım. Ben nefes verirken eşim yavaş yavaş itti. Tamamını aldım eşim git gel yapmaya başladı yavaş yavaş. Ben bu sıra da baskıyı azaltmak için başka şeyler düşündüm. Eşimle öpüştük bu gerçekten çok iyi geliyor aklımı çok güzel dağıttı dikkatimi oraya verdim :) size de tavsiye ederim. Eşim git gel yaptı baya sonra tekrar deneyelim dedik. Gir çık yaptı yine oldu. Tam birleşme yaşadık hatta eşim bo...dı.
İnanın hiç zor değil arkadaşlar kesinlikle acı yok. Ben giriş kısmına emla sürüyorum dünde sürdüm ama içine değil sadece girişe. Yavaş yavaş onu da bırakcam inşallah. Ve bebek yağı da kullanıyorum.
İyi ki sizi bulmuşum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Hep buralardayım bundan sonra. İsteyen herkese yardımcı olurum. Kendinize inanın arkadaşlar. Çok kolay yapamayacak kimse yok. Allah herkese nasip etsin inşallah :)
Canım o pütürler vajen kaslarımız :) körüklü otobüsün körüğü gibi, kasılıp gevşeyen ve uzayan :))Merhaba okudum ve çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum. Sormak istediğim bişey var parmak egzersizinde orta parmağımla denediğimde sanki üst kısmı çok pütürlü geldi bana içerisi öyle mi herkeste acaba?
Canım vajina ici katman katman et ona hic takilma o vajinanin dogal yapısı imis.hepimizin ayni.sen nefes al burundan ikinarak ver ve devam et ikindikca parmak kayar goreceksinn.Merhaba okudum ve çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum. Sormak istediğim bişey var parmak egzersizinde orta parmağımla denediğimde sanki üst kısmı çok pütürlü geldi bana içerisi öyle mi herkeste acaba?
Destekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar yalnız olmamak çok güzel.Canım vajina ici katman katman et ona hic takilma o vajinanin dogal yapısı imis.hepimizin ayni.sen nefes al burundan ikinarak ver ve devam et ikindikca parmak kayar goreceksinn.
Dar olduğunu düşünme beyine o düşünceyi verme.bu olay zaten pskljik.. parmagini icinde beklet hafif git gel yap sokup cikarmaya çalış nefesle bak nsil oluyor..sonrada bize buradan sonucu yaz hakliymissiniz diyeceksin.bugün basla mesela üstüne git ertelemeDestekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar yalnız olmamak çok güzel.
Henüz bir egzersiz yapmıyorum sadece bir kere parmağımla denedim yinede içinin çok dar olduğunu düşünüyorum.Egzersizlere başlamak istiyorum hayırlısıyla.
Tamam bu akşam gidince deneyeceğim peki parmak egzersizi için en uygun pozisyon hangisi?Dar olduğunu düşünme beyine o düşünceyi verme.bu olay zaten pskljik.. parmagini icinde beklet hafif git gel yap sokup cikarmaya çalış nefesle bak nsil oluyor..sonrada bize buradan sonucu yaz hakliymissiniz diyeceksin.bugün basla mesela üstüne git erteleme
Hayır, benimki kullanmadı canım, ona bi etkisi olmadı uyuşturucunun.Uyusturucu krem kullananlara bir sorum olacak ? Eşli denemede eşiniz prezervatif kullanıyor mu ?
Tamam bu akşam gidince deneyeceğim peki parmak egzersizi için en uygun pozisyon hangisi?
Seni çok iyi anladım. Teşekkür ediyorum akşam deneyeceğim ve hemen yazıcam.Canım ben başta aynayı altıma koyup çömeliyordum ama pnsli denemen nasıl olacaksa öyle alış başta ben deligi görmek için yapıyorum şimdi yarı oturur vaziyette demişti bi arkadaş burada bende öyle yapıyorum ayrıca parmagım girdi içerisi küçük gibigeliyor demiştin ya parmağını içeride gezdir ben parmağımı ilk soktugumda çıkarırken sanki yanları yapışıyor gibi o kadar dar geliyordu sonradan açıldığını farkediyorsun rahatlayınca parmagım kaç katı genişlikte orası mesela etler yığınla üst üsteğmen arasına elini koysan hepsi yıgılır üzerine ama ne kadar koyarsan o kadar açılır öyle düşün
Evet canım birde buraya yazınca insan gayrete geliyor buradan okuyunca herkesi sagolsun çok yardımcı yenen arkadaşlar hadi başarılar :)Seni çok iyi anladım. Teşekkür ediyorum akşam deneyeceğim ve hemen yazıcam.
sen vajinismus değilsin suan tatlım parmak kattıgın anda vaji nismusluk bitti kurtuldun :) göbek atarız kurtuldugunda ne olacak göbek atarız :)
Canım asıl öne oturunca p..s yönü popoya doğru oluyor. Çünkü p..s in dışarıdaki yönü erkek yattığı zaman yukarı doğru yani erkeğin vücuduna doğru oluyor. Ters oturduğun zaman da tam oluyor. İnanın parmaktan daha kolay. Acı yok sadece baskı var. Ben o pozisyonda baskı bile hissetmedim git gel bile yaptım kendim.
Sizde en kısa sürede yeneceksiniz eminim. Parmağı yaptıktan sonra oldu sayın. İki parmaktan sonra zaten p..s çok kolay oluyor. P..si iki parmak gibi düşünün. Yenemeyecek kimse yok burda eminim ben. :)
İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz arkadaşlar
O konuda korkun olmasın. Şuanda ilişkiden korktuğun için canın acıyacak diye düşündüğün için zevk alamıyosun. Şöyle dene eşinle anlaş bu gece sadece ön sevişme olacak de bak o zaman eski hislerin yerine gelir ilişki olmayacağını bildiğin için korkun gider hislerin geri gelir.BENIM BIRDE SORUM OLUCAK.ESIMi COK SEVIYORUM AMA NEZAMAN ÖN SEVISME OLURSA ILISKI KORKUSU YÜZÜNDEN HISSLERIM VE DUYGULARIM HEYCANIM HERSEY YOK OLU VERIYOR(ESIM ZATEN ANLAYISLI BEN ISTEMEDIKTEN SONRA ILISKIYE GIRMEZ). AMA YINE DE TIRSIYORUM.Sorum su,egsersizlerden sonra iliski asamasina gecen arkadaslar,hissleriniz heycaninz oluyormu?
Bende ön sevismede yok oluyor buyüzden de iliskiyi denemiyorum acikcasi
Canim bu cok mantikli geldi bana haklisin. Bende mutlaka denemem gerekiyor. Parmak egsersizlerini yaptikdan sonrami denedin? kac parmakdan sonra iliskiye gectin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?