Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İki parmaktan sonra p..se geçtim ben canım. Ve hemen oldu. İki parmağı içeride beklet git gel yap iyice. Sonra çıkardığında vakit kaybetmeden p..s dene canım.

Ben 2 parmaga gectim ve git gel yaptim ve basardim. 3. parmaga gecmem gerekmiyormu?
Veee egsersizden sonra mi direk p..s denedin?
ama zevk almiosun ilk degilmi?

Evet canım içerisi öyle doğal yapısı o. Katman katman. Erkek ve kadının zevk alaması için öyleymiş. Zamanla alışacaksın onları hissetmeyeckin bile :)
Çok teşekkür ederim bu arada en yakın zamanda sizlere nasip olsun inşallah :)

Ben 2 parmaga gectim ve git gel yaptim ve basardim. 3. parmaga gecmem gerekmiyormu?
Veee egsersizden sonra mi direk p..s denedin?
ama zevk almiosun ilk degilmi?

Yok canım zevk alamadım dahaca. 3. Parmağa geçmeye çok gerek yok bence. İki parmaktan sonra p..s çokta kolay oluyor. Ama eşinin parmaklarını dene önce canım. Onların iki parmağı daha kalın oluyor zaten :) ve eşinin parmağı olduğu için oraya sana ait olmayan yabancı bir cisim girmesi fikrine alışıyorsun. P..si de bunu düşünerek yapıyorsun farkında olmadan

Tamam bu akşam gidince deneyeceğim peki parmak egzersizi için en uygun pozisyon hangisi?
canim yari oturur yari yatar pozisyonda onune ayna al once nefes ile ikin deligi gorunce parmsk egzersizine bslaa..en basta tuvalet pozisyonunda aynaya bi bak nasil acik gorecrksin delik..sonra ikna olursun zaten oranin delik olduguna

Kesinlikle katiliyorum esinin parmaklrini al iki parmaktan sonra zaten olur

Aynen canım iş gerçekten insanın kendisinde bitiyormuş. Ama arkadaş destekleri de çok önemli. İnsana cesaret veriyor. İyi ki buldum burayı, sizleri. Doktora gitmeyi hiç istemiyordum. Gerekte yokmuş zaten. Bizi en iyi yaşadığımız şeyi yaşayanlar anlardı çünkü :)

Hayır canım içi dar değil. Bunu en iyi yaşayanlar bilir.bize de öyle geldi başta. İçi dar dedim hep. Serçe parmağın tam oturuyor çünkü parmağı sarıyor tamamen. O yüzden dar diye düşünüyoruz. Ama sonra baktık p..s bile girdi. Yani boyutlara göre genişliyor içerisi canım. Kesinlikle çok esnek bir yer. Bebek bile çıktığına göre düşün :)

Offf şuan öyle bir gaza getirdiniz ki beni akşam parmak egzersizi için sabırsızlanıyorum. İnsan bazen bunları birtek kendi yaşıyor zannediyor ne ilginç sormaya korkutuğum utandığım şeyleri sizlerin zaten bilmeniz içimi çok rahatlattı.

Tabiki de rahatlatır canim herkesle paylasilacak seyler degil ki..ama burada hepimiz aynı benzer durumlardayiz..sen aksam mutlaka denee. Once tuvalet pozisyonunda bir dur al altina aynayı bak oyle..deligi gorunce bi nefes al verirken ikin iyice acilacak..sonra yari uzan yari yat aynada onunda ayir bacaklarini basla egzersize.ben bu pozisyonda rahat yaptim sende dene bakalım.ama daha rahat ettigin bisey olursa oyle de yapabilirsin. Ve sonucu muhakkak bize..yalniz değilsin bunu bil

İnsanı en çok rahatlatan da bu oluyor zaten canım. En iyi yaşayanlar anlar. Ben burayı ve başarı öykülerini günlerce okudum. Tamamen benim yaşadıklarımdı. Şimdi çok iyi anlıyorum gerçekten çok kolaymış. Serçe parmağı aldıktan sonra kendine güvenin geliyor zaten. En kısa zamanda aşacaksın biliyorum. Serçe parmak işaret parmağı iki parmak sonra da eş parmakları. Bu saydıklarım o kadar kısa bir zamanda oluyor ki. Yaptıkça güvenin gelecek zaten. Haberlerini bekliyorum akşama :)

inan bana hiç dar değil canım ben,im bak yenenlerden kime sorsan suan ayna da gördüğünde küçük görünüyoer evet ma p...s de girse gene aynı görnüyor egzersizleri yaptıkca nasıl esnek ve nasıl boş birsey oldugunu anlayacaksın inşallah yapacaksın eminim bak parmakta giriyor gerisidegelecek demektir bu hadi basla bir an önce egzersizlere bekliyorum güzel haberlerini korkularının beynine hükmetmesine izin verme pes etme pes etmezsen kazanan sen olacaksın canım biliyorum suan bunları yenmişsiniz demesi kolay diyebil,rsin cunku bana da yazdıklarında öyle diyordum ama ta k,i orayı tam kesfedene kadar dogru nefes alıp vermek dogru yönü bulmak dogru zamanda kegel yapmak dogru ve rahat pozisyonda yapmak egzersizleri bunlar cok önemli seyler bunları dogru yerde yaptıgında basarılı olman kacınılmaz zaten :) :)

Tamam da neyim
ozaman? iliskiye giremiyorum kasiliyorum
ühühüp
canım benim ilişkiye girebilmen için beyni,n ikna olasıya kadar egzersiz yapmalısın egzersiz yapıyorsun dimi eşinin parmaklarını falan yapıyorusn dimi sen ilk vajinismustun tamam ama parmak katabilmeye basladıgında vajinismusluk biter cunkü vajinismus olan bi insan serce parmagı bırak oraya dokunamaz bile sen ise bunları atlatmıssın

Canim bu cok mantikli geldi bana haklisin. Bende mutlaka denemem gerekiyor. Parmak egsersizlerini yaptikdan sonrami denedin? kac parmakdan sonra iliskiye gectin?
parmak egzersizlerini yap iki parmaktan sonra hazır hissedersen kendini p....s gecebilirsin üst poziyonda dene o olmazsa baska dene birçok pozisyon var hangisinde en rahat ve güvende hissediyorsan onda yap :) hadi baasaracaksın eminim :) pes etme yeter

aklına oraya verme canım aklın eşin de olsun sevginizde olsun hiç önsevişme yapıp ikiniz de hosuna gidecek kadar öpüşmediniz mi k.b acıkca yazdım

aklına oraya verme canım aklın eşin de olsun sevginizde olsun hiç önsevişme yapıp ikiniz de hosuna gidecek kadar öpüşmediniz mi k.b acıkca yazdım

Tabiki öyle oldu ama beyinim bana böyle blok cekiyor nasil tarif etsem. O heycanim onu isteme gibi bir durumum bir anda sönü veriyor cünkü iliskiden korkuyorum. Dedigim
gibj esim
cok anlayisli. Ben istemeden zaten denemez bile ama bende tedirginlik olusuyor ve bir anda degisik duygular icindeyim. Veeee biliomusunuz bir gün iliskiye girmekden zevk alabilcegimi hic düsünemiyorum. Ne garip. Parmak egsersizlerindeki hissler hosuma
gitmiyor bende bunla kiyasliorum

inan parmaktan hoşlanmıyor insan ama p...s girdikten sonra gercekten hosuna gidiyor zevk alıyorsun güzel birşey herkes de tatmalı bunu sen parmakta nerdesin suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…