- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.301
eşinin parmakları iki parmak falan bitti mi inşallah canım tabiki yapaxcaksınız sizde tadacaksınız allahın izniyle :)canım adet oldum ara verdik maalesef ama egzersiz yapıyorum az kaldı inşallah dua et:)
Canım ben de henüz yendim bu sorunu daha 1 kere yaptık :) ama parmakla kıyaslanamaz. bence sen egzersiz sırasında ve eşinle denemelerinde de güzel müzik aç, erotik müzik diyince böyle güzel enstrümantal şeyler çıkıyor. mum yak, güzel parfüm sık. ve keyif alıp alamayacğını düşünme. sadece rahat olmaya çalış. hatta eşli denemeye geçmeden eşinle birbirinize masajlar yapın masaj yağları ile. birkaç gün bu şekilde yapın sonra deneyin. tabii bu benim fikrim. ama masajın iyi geleceğini düşünüyorum hem sana hem eşine. gevşiyor insan :)Tabiki öyle oldu ama beyinim bana böyle blok cekiyor nasil tarif etsem. O heycanim onu isteme gibi bir durumum bir anda sönü veriyor cünkü iliskiden korkuyorum. Dedigim
gibj esim
cok anlayisli. Ben istemeden zaten denemez bile ama bende tedirginlik olusuyor ve bir anda degisik duygular icindeyim. Veeee biliomusunuz bir gün iliskiye girmekden zevk alabilcegimi hic düsünemiyorum. Ne garip. Parmak egsersizlerindeki hissler hosuma
gitmiyor bende bunla kiyasliorum
Tabiki öyle oldu ama beyinim bana böyle blok cekiyor nasil tarif etsem. O heycanim onu isteme gibi bir durumum bir anda sönü veriyor cünkü iliskiden korkuyorum. Dedigim
gibj esim
cok anlayisli. Ben istemeden zaten denemez bile ama bende tedirginlik olusuyor ve bir anda degisik duygular icindeyim. Veeee biliomusunuz bir gün iliskiye girmekden zevk alabilcegimi hic düsünemiyorum. Ne garip. Parmak egsersizlerindeki hissler hosuma
gitmiyor bende bunla kiyasliorum
eskişehirde değil ama ankara da var,bende onun yanında 10 11 günlük bi terapi sonrasında yendim,ama azimli olmalısın diyordu hepArkadaşlar ESKİŞEHİR de cinsel terapist, pskiyatr, yani bu vajınusmus konsunda uzman kişi ve kurum var mı? Bilenler duyanlar acil yazabilir mi rica etsem..
Cevap icin tesk.ben bu mesaji yazali epey oldu.suan cok sukur iyi bir ilerleme kaydettim.kndim atlaticam allahin izniyle..siz ankaradan mi?eskişehirde değil ama ankara da var,bende onun yanında 10 11 günlük bi terapi sonrasında yendim,ama azimli olmalısın diyordu hep
canımsın, öyle düşünme. ben de en son bıraktım, ki ben egzersizleri fln yapıyordum çok ilerleme kaydetmiştim. artık tüp bebek olur diyordum ki 3 yıllık evliliğin sonunda dün yendim :) istersen her şeyi sorabilirsin mesajla ya da burdan. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yeter ki ümitsizliğe kapılma. pes etme...Mrb, uzun zamandır okuyorum bu bölümü ama hiç yazmadım. İki yıllık evliyim ve malesef bnde bu hastalıktan muzdaribim. Ikı yıllık erteleme döneminden sonra doktora gittim ve tedaviye başladım. Fakat şu an vajina kapı duvar. Daha yolun başındayım ama cok umutsuz ve isteksizim. Burada yazılan çoğu şeyin aynısını yaşıyorum. Vajina girişinde bişi var sanki ve giriş yok dokunamıyorum bile doğru düzgün bakalım ne olucak. Bebek istiyorum olmazsa nasıl bebek sahibi olucaz? Vajinismustan kurtulamayanlar için tüp bebek mi oluyor. Çok umutsuzum
canımsın, öyle düşünme. ben de en son bıraktım, ki ben egzersizleri fln yapıyordum çok ilerleme kaydetmiştim. artık tüp bebek olur diyordum ki 3 yıllık evliliğin sonunda dün yendim :) istersen her şeyi sorabilirsin mesajla ya da burdan. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yeter ki ümitsizliğe kapılma. pes etme...
Yok canım. Canın acımıyor. Doğru pozisyonu bulup yeterli ıslaklık sağlannca çok kolay. Rabbim yardım etsinCanım acıdı mı cook
Bu ilişkide yırtıldı canım. Çünkü kanamam oldu. Öncelri başını alabilmiştim ama kanamamıştı. Demekki daha fazlasnm girmesi gerekmiş.Öncelikle adınıza çok sevindim.Zarın bu ilişkide mi yırtıldı yoksa daha önce mi? birde parmak falan deniyor muydun sen?
canım beni hepimiz gibi sende kurtulacaksın elbet bu rahatsızlıgı yasayana göre tedavi uzun ve zor gibi görünüyor ama aslında oyle değil tedavisi cok basit ve hiç acı kan hiçbirsey olmuyor canım benim rabbim orayı p.....s göre yaratmış onu da gecelim cocuk cıkıyor oradan nasıl kapı duvar olabilir ki biliyorum seni cok iyi anlıyorum ama bu kadar gözünde büyütüpte umutsuzluga düşme daha iki aya kadar sinir krizleri geciriyordum ümitsizdim dddört yıllık evvliyim bi de sen düşün ama ne yaptım ne ettim üstüne düştüm sakın vajinismusa kanıp orayı küçümseme orası tünel sen serce parmagını katsan serce parmagın kadar p...ss katsan p.....s kadar kalınlıga sahip hatta daha fazlası bile sürekli yenerim seni yenicem bende yapabilirim de kendine beynine işlet bu kdar esnek birşey organımız :) inan bana kanama bile olmayabilir kanama olsada bir iki damla birsey ve zar korkulu rüyamız olan sey hiç eli,mize gelmez baksak anlamayız bile :) öncelikle tedaviye odaklan kesinlikle pes etme pes etmediğin sürece basarman kaçınılmaz zaten ::) sonra bir ayna al ve tuvalet pozisyonda bak orya dudK kısımlarını hafif hafif dokun sonra oraya zile basar gibi bas biraz sece parmagınla krem olarak anestol madecassol ve travogen önerebilirim kadın dogum önermişti bana da bu arada her günn burnundan nefes al agzından yavasca ver bos vakitlerinde yap bu nu lavaboya girdiginde idrarını tut bırak bunları her gün yap o kremleri karıstır hem parmagına hem de oraya biraz değdir zile basar gibi yap sonra ilerletmeye calıs baktın kaygılandın nefes al ver verirken ilerle yaptıkca basardıkca yapasın gelecek zaten canım bi sorun olursa yaz yardımcı olurum :)Mrb, uzun zamandır okuyorum bu bölümü ama hiç yazmadım. İki yıllık evliyim ve malesef bnde bu hastalıktan muzdaribim. Ikı yıllık erteleme döneminden sonra doktora gittim ve tedaviye başladım. Fakat şu an vajina kapı duvar. Daha yolun başındayım ama cok umutsuz ve isteksizim. Burada yazılan çoğu şeyin aynısını yaşıyorum. Vajina girişinde bişi var sanki ve giriş yok dokunamıyorum bile doğru düzgün bakalım ne olucak. Bebek istiyorum olmazsa nasıl bebek sahibi olucaz? Vajinismustan kurtulamayanlar için tüp bebek mi oluyor. Çok umutsuzum
agır agır bırakmaya calıs canım bu şekilde olman da normal yavas yavas düzecek hersey sen artık vajinismus degilsin bunu da atlatacaksın nereden nereye geldik bi düşünsene ümitsizliğe kapılmak yok allahın izniyle hersey yoluna girer canım anestolu da bırakmaya calıs p....s gecmeden parmakta bırakmayı da ögrenebilirsin bunda da yapabilirsin ama parmakta bırak bence iyice ona beynin kanaat getirdiğinde zaten p.....s kolay olacak :)Iyi geceler arkaşlar biz eşimle 4. birlesmeyi yaptik bu gece.ama hala pnsi tam alabilmek için 5 dakka falan uğraşıyorum,yavaş yavaş milim milim alıyorum.aslinda aci falan hic yok sadece biraz yanma oda geciyor zaten.diger bir sorunda hala ilişkiden önce anestol kullanmam...bu yüzden kendimi tam yenmiş gibi hissetmiyorum.
Bu süreyi hızlandırmak için ne yapmalıyım acaba
Tam benim sorularıma cevap olmuş senin bu geceki denemem canım.bende çok bırakmak istiyorum ama bir yandanda korkuyordum,inşllah yarın gece kremsiz deneyecegim.umit oldun bana...peki kayganlaştırıcı kullandınız,yoksa onuda mı biraktiniz@Sosyaljo İyi geceler canım bende bununla ilgili yazacaktım. Bizimde eşimle 4. Denememizdi bu gece. Bende hep emla kullanıyordum. Bu gece sürmeden denedik ve çok kolay oldu hiç acı yok diğerlerinden hiç farkı olmadı. Hatta daha kolay oldu diyebilirim. Uyuşturucu krem sayesinde ilişkiye girebiliyorum gibi geliyor. Çok iyi anlıyorum seni bende öyle düşünüyordum ama alakası yokmuş. Ne acı oldu ne baskı ne yanma. Hiç bişey olmadı. Kesinlikle yarın kremsiz denemenizi tavsiye ederim. Sen yemişsin sonuçta 4 kere ilişki olmuş. Zorlanmayacaksın emin ol :)
Yarin gece birakmaya calisacagim inslalh hersey yolunda gider canimagır agır bırakmaya calıs canım bu şekilde olman da normal yavas yavas düzecek hersey sen artık vajinismus degilsin bunu da atlatacaksın nereden nereye geldik bi düşünsene ümitsizliğe kapılmak yok allahın izniyle hersey yoluna girer canım anestolu da bırakmaya calıs p....s gecmeden parmakta bırakmayı da ögrenebilirsin bunda da yapabilirsin ama parmakta bırak bence iyice ona beynin kanaat getirdiğinde zaten p.....s kolay olacak :)
Canim eger islaklik olmazsa kayganlastirici az birsey kullanin baska kullanmayin zaten girince islaklik olusacaktirYarin gece birakmaya calisacagim inslalh hersey yolunda gider canim
inan parmaktan hoşlanmıyor insan ama p...s girdikten sonra gercekten hosuna gidiyor zevk alıyorsun güzel birşey herkes de tatmalı bunu sen parmakta nerdesin suan
Canım ben de henüz yendim bu sorunu daha 1 kere yaptık :) ama parmakla kıyaslanamaz. bence sen egzersiz sırasında ve eşinle denemelerinde de güzel müzik aç, erotik müzik diyince böyle güzel enstrümantal şeyler çıkıyor. mum yak, güzel parfüm sık. ve keyif alıp alamayacğını düşünme. sadece rahat olmaya çalış. hatta eşli denemeye geçmeden eşinle birbirinize masajlar yapın masaj yağları ile. birkaç gün bu şekilde yapın sonra deneyin. tabii bu benim fikrim. ama masajın iyi geleceğini düşünüyorum hem sana hem eşine. gevşiyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?