- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.321
Bu arada tebrik ederim seni bir kez yapmissiniz:)))Canım ben de henüz yendim bu sorunu daha 1 kere yaptık :) ama parmakla kıyaslanamaz. bence sen egzersiz sırasında ve eşinle denemelerinde de güzel müzik aç, erotik müzik diyince böyle güzel enstrümantal şeyler çıkıyor. mum yak, güzel parfüm sık. ve keyif alıp alamayacğını düşünme. sadece rahat olmaya çalış. hatta eşli denemeye geçmeden eşinle birbirinize masajlar yapın masaj yağları ile. birkaç gün bu şekilde yapın sonra deneyin. tabii bu benim fikrim. ama masajın iyi geleceğini düşünüyorum hem sana hem eşine. gevşiyor insan :)
Canım hiç öyle düşünme seni çook iyi anlıyorum. Aynı şeyleri bence yaşadım. Biz ilk denemeler yapıp başarısız olduğumuz zamanlarda ön sevsme yapmayı denedik dakikalarca ama ben hiç odaklanamadım yeter olmuyo deyip bıraktım. Çünkü aklım hep p..s kısmındaydı. Ama şimdi yendim 3 kere p..s aldım baktım acı yok artık eşli denemelerde zevk almaya çalışıyorum çünkü aklımdan korku silindi. Ve istekli oluyorum. Şunu demek istiyorum parmak egzersizlerinden tiksinme yaptıkça onlar iğrenç gelmeyecek emin ol. Egzersizden sonra aklından korkular silinecek. Bunu hepimiz yaşadık çok iyi anlıyoruz seni. Ama böyle devam etmeyecek. Zevk alacaksın isteyeceksin
cok güzel canım harikasın eşinin parmaklarıı aldın mıInsallah canim.
Ben suan 2 parmagi sorunsuz git gel yapiyorum.
ya ben direkt p.. denesem parmak olayı itici geliyo olaydan iyice soğuyorum ya.. öyle hissediyorum yani.. sizce olmaz mı kremlerle ve direkt olarak p..eşinin parmakları iki parmak falan bitti mi inşallah canım tabiki yapaxcaksınız sizde tadacaksınız allahın izniyle :)
ik.,i parmaktan sonra yeterince egzersiz yapğtıgını düşünüyorsan ve hazır hissediyorsan kendini p.....s gecebilirsin canım ben zevk almadım ama ilişkiden aldım rabbim herkese yaşamayı nasip etsin inşallah :)Tebrik ediyorum seni güzelim. Sen kac sene evlisin?
Aynen yazdiklarinla beni anlattin ayni ayni yasadiklarim. Sen kac parmak egsersizi yaptikdan sonra iliski kismina gectin? Esin parmak egsersizi sende yaparken zevk aldinmi?? Yoksa iliskiden mi bahsediyorsun::)
beynin ikna olduysa canım olur tabi denedin mi hiç p.....s seni cok iyi anlıyorum parmakları yapamadıgın için mi yoksa itici geldiği için mi yapamadınya ben direkt p.. denesem parmak olayı itici geliyo olaydan iyice soğuyorum ya.. öyle hissediyorum yani.. sizce olmaz mı kremlerle ve direkt olarak p..
önceden kullandığım kayganlaştırıcı hemen kuruyodu ağda gibi oluyodu ben de onunla denediğim için acıdı zor gelmişti şimdi bebe yağı denedik tam manasıyla olmadı ama ucu girdi.. sonra adet oldum ama baya kaygan oldu faydası olacak gibi ondan sordum canım..parmak olayını sevmedim yapsam yaparım da iştebeynin ikna olduysa canım olur tabi denedin mi hiç p.....s seni cok iyi anlıyorum parmakları yapamadıgın için mi yoksa itici geldiği için mi yapamadın
Canim hemen iliskiden zevk allamazsin zaten beynin o iliskiye alisinca almaya baslarsinTebrik ediyorum seni güzelim. Sen kac sene evlisin?
Aynen yazdiklarinla beni anlattin ayni ayni yasadiklarim. Sen kac parmak egsersizi yaptikdan sonra iliski kismina gectin? Esin parmak egsersizi sende yaparken zevk aldinmi?? Yoksa iliskiden mi bahsediyorsun::)
Canım eşinin parmaklarını denesen bir de parmak tan sonra daha rahat olabılırdı penis diye diyorum.. bence beynın ıkna isen dırekt penıs neden olmasın dıyorumönceden kullandığım kayganlaştırıcı hemen kuruyodu ağda gibi oluyodu ben de onunla denediğim için acıdı zor gelmişti şimdi bebe yağı denedik tam manasıyla olmadı ama ucu girdi.. sonra adet oldum ama baya kaygan oldu faydası olacak gibi ondan sordum canım..parmak olayını sevmedim yapsam yaparım da işte
onu hiç teklif etmedim aslında..belki bi adım olur denerim..inşallah olur canım yaCanım eşinin parmaklarını denesen bir de parmak tan sonra daha rahat olabılırdı penis diye diyorum.. bence beynın ıkna isen dırekt penıs neden olmasın dıyorum
canım o zman senden olmayan birşeye p. s e de hazırlanmıs olursun yani. yada dediğim gibi aparat ile yap.onu hiç teklif etmedim aslında..belki bi adım olur denerim..inşallah olur canım ya
tavsiyen için teşekkürler canım mutlaka deniycem..canım o zman senden olmayan birşeye p. s e de hazırlanmıs olursun yani. yada dediğim gibi aparat ile yap.
Merhaba arkadaslar ben de yaklasık 2 aylık evliyim ve hala ilişki olmadı. Bu problemle ilk gece karşılaştık. Eşim çok anlayışlı. Bu elbet bir gün olacak benim acelem yok dedi. Sorun şu ki her şey cok güzel gidiyor hatta ilk isteyen ilk yakınlaşan ben oluyorum. İlk denemelerde bacaklarımı kapatıyordum asla dokunmasına izin vermiyordum ve bacaklarım titriyordu. 3. ve 4.denemelerde artık bacaklarımı açabilmeye başladım titreme sorunu ortadan kalktı. Penis dokununca kaçmıyorum, ama içeri sokamıyoruz. Aşırı bir baskı hissediyorum ve canımın yandığını düşünüyorum. Oranın yırtılacagını kanayacağını düşünüyorum. En çok da o baskı canımı acıtıyor. Kayganlaştırıcı ile denedik yine aynısı oldu.
Forumdaki bi arkadaşımızın tavsiyesiyle parmak egzersizi denemek istedim ama günlerdir oraya dokunamıyordum. 2 gündür cesaretimi topladım serçe parmağımı vazeline batırıp sokmaya çalıştım. 1-2 cm girdi ama ilerletemiyorum çünkü korkuyorum neden korktuğumu bilmiyorum ama ilerletince de baskıyı hissedip çekiyorum elimi. Başaramıyorum
Merhaba evet kasılıyorum sanırım:) parmak ucu girerken rahatım ama ilerletince kasılıyorum kendiliğinden çıkıyor. Nefes egzersizi yapmayı bilmiyorum sanırım ya da o an aklıma gelmıyo:) ıkınmaya çalıştım parmağımı sokmadan önce. Ikınırken vajina yukarı doğru kalkıyor gibi oldu. artık bunu aşmak istiyorum ben, sen ne durumdasın parmak egzersizlerinde misin?Canim bende 2 senedir evliyim. Bu problemle balayinda karsilastim. Severek isteyerek onunla bir olcam sanarken,bacaklarimla
ittim ve bana dokunmasina izin vermedim. Esim neye ugradigini sasirdi. Bende. ne vajinismusu duymustum
nede böyle bir problem olabilcegini. Kücüklükten NAMUS DEGERLERI BEYNIMIZR ISLETILIYOR. Ben tampon bile kullanamam sanirken parmak egsersizinde 2 parmagimla
bile git gel yapiyorum. 1-2 cm girdiyse baski hissediosan ,ve parmaginin gecmedigini düsünüosan,dar saniosan o vajina nin en büyük kasi. nefes vermen lazim parmagini icine koyarken ve kasmicaksin kendini. Cisini tutuo gibi yap,ozaman vajina kasini kassiyosun ve ayni anda nefes al. simdi "cizini birakio "gibi yap,kasini gevset ve nefesini ver sesli de yapabilirsin. pfuuuuu diye:) hic korkma
olucak. ama egserzleri yapman lazim.
Evet kasiliyosun canim. Ve yenceksin eminim. Ben iki parmakla git gel yapabiliyorum. gecen hafta denedimMerhaba evet kasılıyorum sanırım:) parmak ucu girerken rahatım ama ilerletince kasılıyorum kendiliğinden çıkıyor. Nefes egzersizi yapmayı bilmiyorum sanırım ya da o an aklıma gelmıyo:) ıkınmaya çalıştım parmağımı sokmadan önce. Ikınırken vajina yukarı doğru kalkıyor gibi oldu. artık bunu aşmak istiyorum ben, sen ne durumdasın parmak egzersizlerinde misin?
Kesinlikle benim eşim de aceleye gerek yok illa ki bi gün olcak diyor o böyle dedikçe kendimi eksik yetersiz hissediyorum. 16-17 yaşında çocuklar bile yapıyor ben neden yapamıyorum diyorum...Evet kasiliyosun canim. Ve yenceksin eminim. Ben iki parmakla git gel yapabiliyorum. gecen hafta denedim
olmadi ondan önceki hafta olmustu ve 3 gün önce yine oldu. Insan rahat olmasi lazim,zamanin olsun,stres yapmadan denemen gerekiyor ve mutlaka nefes egsersizi de cok önemli. Anlayisli es cok önemli. Allahima bin sükür olsun ki cok anlayisli beni bekleyen ve deger veren esim var. Ayy birde bana baski yapsa hadi hadi nezaman olcak yaaa falan dese varya ben hic ilerleyemezdim.Hepimiz basarcaz kizlar
aslında parmak egzersizini yapsan sorunsuz bir sekilde atlatırsın bence cunkü iki parmaktan sonra p....s rahat gecersin orası alışmıış olur beynin onun girdiğini alışıp hükmetmeyi bırakır ama gene de sen bilirsin sen kendini nasıl rahat hissedi,yorsan öyle yap canım yardımcı olacagımız birşey olursa yaz başaracaksın unutma pes etme yeter her savaş mücadele gerektiririr :)önceden kullandığım kayganlaştırıcı hemen kuruyodu ağda gibi oluyodu ben de onunla denediğim için acıdı zor gelmişti şimdi bebe yağı denedik tam manasıyla olmadı ama ucu girdi.. sonra adet oldum ama baya kaygan oldu faydası olacak gibi ondan sordum canım..parmak olayını sevmedim yapsam yaparım da işte
canım benim öncelikle orayı tanımalısı vajine esnek bir yapıya sahir ister serce parmagını kat ister p.....s o sekli alıyor ayna da baktıgında küçük görüyor olabilirsin ve bu da seni korkutuyor olabilir ama kesinlikle korkma inan ki p....s girip cıktıktan sonra da aynı boyutta oluyor büyümüyor yani :) zar dediğimiz sey küçücük bi et parcası biz bile anlamaıyoruz bazen o yüzden zarı büyütme gözünde içimiz parcalanıp patlayacak yırtılacak birşey degil zar zaten vajina agzında anotomisini arastır nette bak i,ncele ögren aynayı al karsına hatta tuvalet poziyonuna gec bak rahat hisset kendini, kötü seyler aklına getirme sadece bak seyret hafif hafif dokunuşlar yap parmakalrınla dudaklarına olsun oraya olsun yada önemli olan sey nefes egzersizi ve kegel hergün burnundan alıp agzından ver yavasca bunu sürekli boş kaldıgında yap canım her tuvalete girdiginde idrarını tut bırak sonraki önemli olan sey en rahat oldugun pozisyon ister tuvalet pozisyonunda deneyebilirsin ben ilk böyle yapmıştım böyle daha kolaydı bana göre krem veya bebe yagıyla serce parmagına sür ve oraya zile basar gibi sadece baskı uygula ilerletme bunu yap ki parmagın değişine alışsın orası sonra ilerlet baktın kaygılandın nefes al ver yavasca sakinleştirir bu seni dogru yaptıgın müddetce diyafram şişecek karnın sisecek gögüsten alma nefesi cok faydası olacak göreceksin bunları bi yap ilk bas gene konuşuruz ilk baş tedaviye karar vermel,isin canım ilk basını atlattıgıda gerisi corap söküğü gibi gelecek emi ol buna ve eşin anlayışlı cok iyi ama benim eşimde böyleydi ve dört yıl sonra yendim bence böyle yapmayın olur gider hiöç demeyin zaten bu hastalıgın mevzusu olur gider demekle baslıyor biliyor parmak bir o kadar iti ve korku verici görünüyor suan gözüne ama bi yapmaya basladgında almaya basladıgında daha da yapmak isteyeceksin eminim ve basaracaksın rabbim orayı p....s göre yaratmıs allahın izniyle sende basaracaksın hadi bakalım egzersize baslayım yenicez unutma beraber basaracagız :)Merhaba arkadaslar ben de yaklasık 2 aylık evliyim ve hala ilişki olmadı. Bu problemle ilk gece karşılaştık. Eşim çok anlayışlı. Bu elbet bir gün olacak benim acelem yok dedi. Sorun şu ki her şey cok güzel gidiyor hatta ilk isteyen ilk yakınlaşan ben oluyorum. İlk denemelerde bacaklarımı kapatıyordum asla dokunmasına izin vermiyordum ve bacaklarım titriyordu. 3. ve 4.denemelerde artık bacaklarımı açabilmeye başladım titreme sorunu ortadan kalktı. Penis dokununca kaçmıyorum, ama içeri sokamıyoruz. Aşırı bir baskı hissediyorum ve canımın yandığını düşünüyorum. Oranın yırtılacagını kanayacağını düşünüyorum. En çok da o baskı canımı acıtıyor. Kayganlaştırıcı ile denedik yine aynısı oldu.
Forumdaki bi arkadaşımızın tavsiyesiyle parmak egzersizi denemek istedim ama günlerdir oraya dokunamıyordum. 2 gündür cesaretimi topladım serçe parmağımı vazeline batırıp sokmaya çalıştım. 1-2 cm girdi ama ilerletemiyorum çünkü korkuyorum neden korktuğumu bilmiyorum ama ilerletince de baskıyı hissedip çekiyorum elimi. Başaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?