Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve daha ilişki hiç gerçekleşmedi. Hep bi olur olur diye diye 2 yılı devirdim eşimede haksizlik yapiyorum cok anlayışlı ama nereye kadar. Parmak egzersizi yaptim bir kac defa ama bıraktım daha fazlasina ilerleyemedim Banada yardımcı olursaniz sevinirim. En cok istedigim şey bu illeti kendim yenmek. Artik bebek istiyorum

kesinlikle mtluuuuu arkadasimin soylediklerine katiliyorumm..

Kayganlaştırıcıyı bırakmadım canım. Başaracaksın çok kolay oluyor canım. Giriş bile hiç zor olmadı bu sefer. En kolay ilişkim oldu diyebilirim. Acır diye düşüncen olmasın acımıyor :) hangi pozisyonda daha rahatsan onda dene. Ben üstte denedim saha sonra altta. İkiside acısız he rahat oldu. Akşam haberlerini bekliyoruz :)

Teşekkür ederim canım. Ben daha yeni evliyim Ağustos 20 de evlendim. Durumumun hemen farkına varıp araştırma yaptım. Egzersizlerimin 3. Gününde yendim çok şükür. Ben en son iki eş parmağı aldım git gel yapıp içimde beklettim zevk alamadım ama acı vs hiç olmadı :) daha sonra eşli denemeye geçtik. Ve hemen de oldu. Daha yeni yendim yani bende. 4 kere ilişki denedik yendikten sonra hepsi de oldu Allaha şükür :)
Gerçekten hiç bir zorluğu acısı yok. Allah herkese tez zamanda yenmeyi nasip etsin inşallah

ben de aynı düşünüyorum.kendim yenebilirim biliyorum. doktor falan iş uzuyor ve daha çok psikoloji bozuyor. benim de 3 sene oldu artık bir gün bile beklemeyelim. yazın bana da cesaret verdi. gelen yardımları benimle de paylaşırsan sevinirim.

Teşekkür ederim canım. Ben daha yeni evliyim Ağustos 20 de evlendim. Durumumun hemen farkına varıp araştırma yaptım. Egzersizlerimin 3. Gününde yendim çok şükür. Ben en son iki eş parmağı aldım git gel yapıp içimde beklettim zevk alamadım ama acı vs hiç olmadı :) daha sonra eşli denemeye geçtik. Ve hemen de oldu. Daha yeni yendim yani bende. 4 kere ilişki denedik yendikten sonra hepsi de oldu Allaha şükür :)
Gerçekten hiç bir zorluğu acısı yok. Allah herkese tez zamanda yenmeyi nasip etsin inşallah

Canım parmak egzersizi yapmadan önce ayna al karşına iyice ıkın incele vajinanı ve uzun uzun dokun .nefes egzersizi ve kegel egzersizi yapmayı ihmal etme. Kegel egzersizi vajina kaslarını sıkmak. Cisimizi yaparken tutuyoruz yani hani. Öyle kaslarını sık bırak. Sonra kayganlaştırıcı sür yine ıkınmaya başla. Delik açılacak göreceksin. Daha sonra işaret parmağının ucunu sok. Daha sonra cesaretib gelecek. Burnundan derin nefes al ağzından ver
Verirken parmağını ilerlet. Her parmağı ilerletme aşamasında derin nefes alıp ver canım. Çok kolay oluyor. Parmak girdikten sonra içeride beklet. Parmak içerdeyken de kegel egzersizi ve nefes egzersizi yapmayı ihmal etme. Daha sonra yavaş yavaş git gel yapmaya çalış canım. Başaracaksın inan. Acı kesinlikle yok. Bizde aynı yollardan geçtik güven bize canım. Sonuçlarını kesin yaz bize
Her şeyi sorabilirsin :)

ilişki sırasında mı başlıyor kanama acaba bittikten sonra mı oluyor. ilişki sırasında oluyorsa korkar insan o yüzden soruyorum?

Inşallah bizde yeneriz canım ve buraya yazariz ne kadar boşa zaman harcamışız boşa beklemişiz aslinda hic korkulacak bisey degilmiş diye böyle teselli ediyorum kendimi :) Bi başarsak zaten benim omuzlarımdan büyük bir yük kalkacak. Ben hic doktora bile gitmedim. Çok tembelim zaten ama artık beklemek ve geçiştirmek yok ya olacak ya olacak :)

Bu arada tebrik ederim seni bir kez yapmissiniz:)))
çok teşekkür ederim canım.
Tamam canim cok tesekkür ederim mutlaka denicem rahatlamak icin.Sen kac senedir evlisin?
2 parmak egsersizinden sonra mi gectin iliskiye? Prmak egsersizinde kizlik zarimi bozcagimdan korkuyorum 2 parmagi sorunsuz git gel yapabiliyorun
merhaba canım. 3 yıllık evliyim ben. canım ben parmak ve aparat egzersizleri yaptım. ama püf nokta en son eşimi de dahil ettikten sonra tam anlamıyla başardım. bunun altını çizmek istiyorum çünkü eşime kendimi bırakmayı öğrendim galiba. başta bi kasılma oluyor ama kontrol edebiliyorum. kızlık zarından hiç korkma. ben parmak egzersilzeri aparat, penis kısmi giriş yaptıktan sonra hafif bir kanama oldu. doktora muayene oldum sadece zara baktı. bir iki çentik oluşmuş dedi. her seferinde o çentik büyücek. yani hemen bir seferde hepsi yırtılmayabilir. her seferinde az az kanayabilir. biz başardıktan sonra bile hafif kanama oldu. onu hiç dertme sana tavsiyem.

Bu arada tebrik ederim seni bir kez yapmissiniz:)))
çok teşekkür ederim canım.
Tamam canim cok tesekkür ederim mutlaka denicem rahatlamak icin.Sen kac senedir evlisin?
2 parmak egsersizinden sonra mi gectin iliskiye? Prmak egsersizinde kizlik zarimi bozcagimdan korkuyorum 2 parmagi sorunsuz git gel yapabiliyorun
merhaba canım. 3 yıllık evliyim ben. canım ben parmak ve aparat egzersizleri yaptım. ama püf nokta en son eşimi de dahil ettikten sonra tam anlamıyla başardım. bunun altını çizmek istiyorum çünkü eşime kendimi bırakmayı öğrendim galiba. başta bi kasılma oluyor ama kontrol edebiliyorum. kızlık zarından hiç korkma. ben parmak egzersilzeri aparat, penis kısmi giriş yaptıktan sonra hafif bir kanama oldu. doktora muayene oldum sadece zara baktı. bir iki çentik oluşmuş dedi. her seferinde o çentik büyücek. yani hemen bir seferde hepsi yırtılmayabilir. her seferinde az az kanayabilir. biz başardıktan sonra bile hafif kanama oldu. onu hiç dertme sana tavsiyem.

canım parmak egzersizine baslamalısın ve pes etmeden devam etmelisin pes etmediğin müddetçe basarın kacınılmaz unutma vakit kaybetmeden basla :)

canım benim hiç vakit kaybetme sen de basaracaksın tabiki hiç birşey yok inan bana basla ve pes etme basaracaksın canım sorun olursa yazablirsin yardımcı olurum canım :)

ilişki sırasında mı başlıyor kanama acaba bittikten sonra mı oluyor. ilişki sırasında oluyorsa korkar insan o yüzden soruyorum?
canım benim korkma kanama cok olmaz sadece kimi zarlar da ilk zamanlar da her ilişki de gelebilir bu da sarıl sarıl akmayacak bir kac damla birşey belkş de bizimki gibi hiç kanamayacak seninki de :) korkutma kendini herkesin organının yapısı farklı

aynen canım işte böyle ya neden olmasın ki sende bir bayansın ve kadın olacaksın pes etmek yok hadi egzersizlere baslayalım o zman vakit kaybetmeden :) :)

Arkadaslar ben ayna önünde 2 parmakla git gel yapabiliyorum. Aynasiz ama yapamiyorum. Sanki parmagimi yanlis biyere koycamdan korkuyorum
Cünkü parmak egsersizinde parmagim vajinanin üst tarafinda biyere degiyor,orasi bi tuaf. Ne oldugubu cözemedim böyle bezelye kadar büyük. tirsiyorum parmagim
oraya degisince buyüzden de degdirmemek icin aynasiz yapamiyorum...

Erteleme işinden vazgeçersem söylediklerini yapıcam canım. Erteliyorum nedenini bilmiyorum. Parmak en son yaptığımda 2 dk dan fazla yapamadım ilk boğumu girince sevinmiştim giriyo diyip çekmiştim elimi. Zaten aksam iş yorgunluğuyla halim kalmıyor başarısızlık düşüncesi hevesimi kaçırıyor...

Vajina içindeki etlerden biri galiba dokununca acıyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…