- 12 Eylül 2017
- 169
- 109
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.341
kesinlikle mtluuuuu arkadasimin soylediklerine katiliyorumm..canım benim öncelikle orayı tanımalısı vajine esnek bir yapıya sahir ister serce parmagını kat ister p.....s o sekli alıyor ayna da baktıgında küçük görüyor olabilirsin ve bu da seni korkutuyor olabilir ama kesinlikle korkma inan ki p....s girip cıktıktan sonra da aynı boyutta oluyor büyümüyor yani :) zar dediğimiz sey küçücük bi et parcası biz bile anlamaıyoruz bazen o yüzden zarı büyütme gözünde içimiz parcalanıp patlayacak yırtılacak birşey degil zar zaten vajina agzında anotomisini arastır nette bak i,ncele ögren aynayı al karsına hatta tuvalet poziyonuna gec bak rahat hisset kendini, kötü seyler aklına getirme sadece bak seyret hafif hafif dokunuşlar yap parmakalrınla dudaklarına olsun oraya olsun yada önemli olan sey nefes egzersizi ve kegel hergün burnundan alıp agzından ver yavasca bunu sürekli boş kaldıgında yap canım her tuvalete girdiginde idrarını tut bırak sonraki önemli olan sey en rahat oldugun pozisyon ister tuvalet pozisyonunda deneyebilirsin ben ilk böyle yapmıştım böyle daha kolaydı bana göre krem veya bebe yagıyla serce parmagına sür ve oraya zile basar gibi sadece baskı uygula ilerletme bunu yap ki parmagın değişine alışsın orası sonra ilerlet baktın kaygılandın nefes al ver yavasca sakinleştirir bu seni dogru yaptıgın müddetce diyafram şişecek karnın sisecek gögüsten alma nefesi cok faydası olacak göreceksin bunları bi yap ilk bas gene konuşuruz ilk baş tedaviye karar vermel,isin canım ilk basını atlattıgıda gerisi corap söküğü gibi gelecek emi ol buna ve eşin anlayışlı cok iyi ama benim eşimde böyleydi ve dört yıl sonra yendim bence böyle yapmayın olur gider hiöç demeyin zaten bu hastalıgın mevzusu olur gider demekle baslıyor biliyor parmak bir o kadar iti ve korku verici görünüyor suan gözüne ama bi yapmaya basladgında almaya basladıgında daha da yapmak isteyeceksin eminim ve basaracaksın rabbim orayı p....s göre yaratmıs allahın izniyle sende basaracaksın hadi bakalım egzersize baslayım yenicez unutma beraber basaracagız :)
Tam benim sorularıma cevap olmuş senin bu geceki denemem canım.bende çok bırakmak istiyorum ama bir yandanda korkuyordum,inşllah yarın gece kremsiz deneyecegim.umit oldun bana...peki kayganlaştırıcı kullandınız,yoksa onuda mı biraktiniz
Tebrik ediyorum seni güzelim. Sen kac sene evlisin?
Aynen yazdiklarinla beni anlattin ayni ayni yasadiklarim. Sen kac parmak egsersizi yaptikdan sonra iliski kismina gectin? Esin parmak egsersizi sende yaparken zevk aldinmi?? Yoksa iliskiden mi bahsediyorsun::)
ben de aynı düşünüyorum.kendim yenebilirim biliyorum. doktor falan iş uzuyor ve daha çok psikoloji bozuyor. benim de 3 sene oldu artık bir gün bile beklemeyelim. yazın bana da cesaret verdi. gelen yardımları benimle de paylaşırsan sevinirim.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve daha ilişki hiç gerçekleşmedi. Hep bi olur olur diye diye 2 yılı devirdim eşimede haksizlik yapiyorum cok anlayışlı ama nereye kadar. Parmak egzersizi yaptim bir kac defa ama bıraktım daha fazlasina ilerleyemedim Banada yardımcı olursaniz sevinirim. En cok istedigim şey bu illeti kendim yenmek. Artik bebek istiyorum
Aynen yazdiklarinla beni anlattin ayni ayni yasadiklarim. Sen kac parmak egsersizi yaptikdan sonra iliski kismina gectin? Esin parmak egsersizi sende yaparken zevk aldinmi?? Yoksa iliskiden mi bahsediyorsun::)
Merhaba evet kasılıyorum sanırım:) parmak ucu girerken rahatım ama ilerletince kasılıyorum kendiliğinden çıkıyor. Nefes egzersizi yapmayı bilmiyorum sanırım ya da o an aklıma gelmıyo:) ıkınmaya çalıştım parmağımı sokmadan önce. Ikınırken vajina yukarı doğru kalkıyor gibi oldu. artık bunu aşmak istiyorum ben, sen ne durumdasın parmak egzersizlerinde misin?
ilişki sırasında mı başlıyor kanama acaba bittikten sonra mı oluyor. ilişki sırasında oluyorsa korkar insan o yüzden soruyorum?Arkadaşlar bnde yendim iki gün önce, tam anlamıyla anlamıyla p.. içeri alabildim. Çok şükür ama ilşki sonrası kanama oldu. Ve tuvalette büyük tuvaletimi yaparkende kan geliyor o yırtılan büyüyen yerden. Ne zamana düzelir. Bi sıkıntı varmı sizce? Yenen kızlık zarı yırtılan arkadaşlar lütfen fikir verin.
ben de aynı düşünüyorum.kendim yenebilirim biliyorum. doktor falan iş uzuyor ve daha çok psikoloji bozuyor. benim de 3 sene oldu artık bir gün bile beklemeyelim. yazın bana da cesaret verdi. gelen yardımları benimle de paylaşırsan sevinirim.
Bittikten sonra canım. Zaten öle çok bi kanama olmuyo korkacak kadar.ilişki sırasında mı başlıyor kanama acaba bittikten sonra mı oluyor. ilişki sırasında oluyorsa korkar insan o yüzden soruyorum?
çok teşekkür ederim canım.Bu arada tebrik ederim seni bir kez yapmissiniz:)))
merhaba canım. 3 yıllık evliyim ben. canım ben parmak ve aparat egzersizleri yaptım. ama püf nokta en son eşimi de dahil ettikten sonra tam anlamıyla başardım. bunun altını çizmek istiyorum çünkü eşime kendimi bırakmayı öğrendim galiba. başta bi kasılma oluyor ama kontrol edebiliyorum. kızlık zarından hiç korkma. ben parmak egzersilzeri aparat, penis kısmi giriş yaptıktan sonra hafif bir kanama oldu. doktora muayene oldum sadece zara baktı. bir iki çentik oluşmuş dedi. her seferinde o çentik büyücek. yani hemen bir seferde hepsi yırtılmayabilir. her seferinde az az kanayabilir. biz başardıktan sonra bile hafif kanama oldu. onu hiç dertme sana tavsiyem.Tamam canim cok tesekkür ederim mutlaka denicem rahatlamak icin.Sen kac senedir evlisin?
2 parmak egsersizinden sonra mi gectin iliskiye? Prmak egsersizinde kizlik zarimi bozcagimdan korkuyorum2 parmagi sorunsuz git gel yapabiliyorun
çok teşekkür ederim canım.Bu arada tebrik ederim seni bir kez yapmissiniz:)))
merhaba canım. 3 yıllık evliyim ben. canım ben parmak ve aparat egzersizleri yaptım. ama püf nokta en son eşimi de dahil ettikten sonra tam anlamıyla başardım. bunun altını çizmek istiyorum çünkü eşime kendimi bırakmayı öğrendim galiba. başta bi kasılma oluyor ama kontrol edebiliyorum. kızlık zarından hiç korkma. ben parmak egzersilzeri aparat, penis kısmi giriş yaptıktan sonra hafif bir kanama oldu. doktora muayene oldum sadece zara baktı. bir iki çentik oluşmuş dedi. her seferinde o çentik büyücek. yani hemen bir seferde hepsi yırtılmayabilir. her seferinde az az kanayabilir. biz başardıktan sonra bile hafif kanama oldu. onu hiç dertme sana tavsiyem.Tamam canim cok tesekkür ederim mutlaka denicem rahatlamak icin.Sen kac senedir evlisin?
2 parmak egsersizinden sonra mi gectin iliskiye? Prmak egsersizinde kizlik zarimi bozcagimdan korkuyorum2 parmagi sorunsuz git gel yapabiliyorun
canım parmak egzersizine baslamalısın ve pes etmeden devam etmelisin pes etmediğin müddetçe basarın kacınılmaz unutma vakit kaybetmeden basla :)Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve daha ilişki hiç gerçekleşmedi. Hep bi olur olur diye diye 2 yılı devirdim eşimede haksizlik yapiyorum cok anlayışlı ama nereye kadar. Parmak egzersizi yaptim bir kac defa ama bıraktım daha fazlasina ilerleyemedim Banada yardımcı olursaniz sevinirim. En cok istedigim şey bu illeti kendim yenmek. Artik bebek istiyorum
canım benim hiç vakit kaybetme sen de basaracaksın tabiki hiç birşey yok inan bana basla ve pes etme basaracaksın canım sorun olursa yazablirsin yardımcı olurum canım :)ben de aynı düşünüyorum.kendim yenebilirim biliyorum. doktor falan iş uzuyor ve daha çok psikoloji bozuyor. benim de 3 sene oldu artık bir gün bile beklemeyelim. yazın bana da cesaret verdi. gelen yardımları benimle de paylaşırsan sevinirim.
canım benim korkma kanama cok olmaz sadece kimi zarlar da ilk zamanlar da her ilişki de gelebilir bu da sarıl sarıl akmayacak bir kac damla birşey belkş de bizimki gibi hiç kanamayacak seninki de :) korkutma kendini herkesin organının yapısı farklıilişki sırasında mı başlıyor kanama acaba bittikten sonra mı oluyor. ilişki sırasında oluyorsa korkar insan o yüzden soruyorum?
aynen canım işte böyle ya neden olmasın ki sende bir bayansın ve kadın olacaksın pes etmek yok hadi egzersizlere baslayalım o zman vakit kaybetmeden :) :)Inşallah bizde yeneriz canım ve buraya yazariz ne kadar boşa zaman harcamışız boşa beklemişiz aslinda hic korkulacak bisey degilmiş diye böyle teselli ediyorum kendimi :) Bi başarsak zaten benim omuzlarımdan büyük bir yük kalkacak. Ben hic doktora bile gitmedim. Çok tembelim zaten ama artık beklemek ve geçiştirmek yok ya olacak ya olacak :)
Erteleme işinden vazgeçersem söylediklerini yapıcam canım. Erteliyorum nedenini bilmiyorum. Parmak en son yaptığımda 2 dk dan fazla yapamadım ilk boğumu girince sevinmiştim giriyo diyip çekmiştim elimi. Zaten aksam iş yorgunluğuyla halim kalmıyor başarısızlık düşüncesi hevesimi kaçırıyor...Canım parmak egzersizi yapmadan önce ayna al karşına iyice ıkın incele vajinanı ve uzun uzun dokun .nefes egzersizi ve kegel egzersizi yapmayı ihmal etme. Kegel egzersizi vajina kaslarını sıkmak. Cisimizi yaparken tutuyoruz yani hani. Öyle kaslarını sık bırak. Sonra kayganlaştırıcı sür yine ıkınmaya başla. Delik açılacak göreceksin. Daha sonra işaret parmağının ucunu sok. Daha sonra cesaretib gelecek. Burnundan derin nefes al ağzından ver
Verirken parmağını ilerlet. Her parmağı ilerletme aşamasında derin nefes alıp ver canım. Çok kolay oluyor. Parmak girdikten sonra içeride beklet. Parmak içerdeyken de kegel egzersizi ve nefes egzersizi yapmayı ihmal etme. Daha sonra yavaş yavaş git gel yapmaya çalış canım. Başaracaksın inan. Acı kesinlikle yok. Bizde aynı yollardan geçtik güven bize canım. Sonuçlarını kesin yaz bize
Her şeyi sorabilirsin :)
Vajina içindeki etlerden biri galiba dokununca acıyor mu kiArkadaslar ben ayna önünde 2 parmakla git gel yapabiliyorum. Aynasiz ama yapamiyorum. Sanki parmagimi yanlis biyere koycamdan korkuyorum
Cünkü parmak egsersizinde parmagim vajinanin üst tarafinda biyere degiyor,orasi bi tuaf. Ne oldugubu cözemedim böyle bezelye kadar büyük. tirsiyorum parmagim
oraya degisince buyüzden de degdirmemek icin aynasiz yapamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?