Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben tam tersi aynasız daha rahat oluyordum. o zaten kendi yolunu buluyor. bulamazsan gitmez. yani yanlış bir yer diye bişey yok aslında. girdiği yer doğru :) o değidği yer girişte. onu geçince kayıp gidiyor. oraya geldiğine hafifce bastır ve ittir bak nasıl kayacak. tabi sanırım kayganlaştırcı kullanıyorsun di mi. ya da zeytin yağı. bebe yağı. ben zeytinyağını bir sprey şişeye koymustum çok rahat oluyordu. hem vajina girişine hem de parmak ya da aparata sıkıyordum :)

Deligin ustunde dimi o beze gibi bisey.. iceride degil dimi..bilniyorum ki o ne bilen var mi?? Benimde var ama buyuk değil minicik

kızlar bu delik kurşun kalemin arkası kadar bişey di mi.. ıkınınca o boyutta yani.. peki parmakla yapınca ya da p.. ile yapınca o kadar açılacak mı aklım almıyo sanki o girişteki yer açılmayacak gibi.. bi türlü atamadım kafamdan fiziğe aykırı gibi geliyo:) (doğrusunu bilsem de) bana bişeyler söyleyin rahat açılıyor mu sizde ilk girişteki yuvarlak delik.. ıkınınca nohut kadar olan diyim artık

Canim evet aciliyor orasi genisliyor ne girerse onun halini aliyor esnek sekli var oranin

canımsın en rahatlatan şey ne biliyor msun. inşallah ilerde ordan sağlıkla bir bebek çıkacak :) sen düşün yani :) fizike aykırı olsa olur muydu böyle. ben aynaya bakmadan daha rahat yaptım egzrsizleri. çünkü gördükçe insan acaba girer mi, açılır mı diye düşünebiliyor. o yüzden yerini öğrendikten sonra aynaya bakmadan çalış bence. daha rahat olursun. tabi bu benim kendimce yöntemimdi

Canım hiç mi acı yok girerken deliği zorlamıyor mu

işin ilginci biliyorum ama beynimi yönetemiyorum:) inşallah kolay olacak uğraşıcaz bi süre ama sonu iyi.. hepimizin istediği olur inşallah..

canım benim prmaklarınlarınla her bir yerinin ne oldugunu ve ne işe yaradıgının anomisine hem bak hemde dokun alışıcaksın dokunmadan neyin ne oldugunu bilmeden olmaz ac internetten anotomimis,ini görterdiği yerlere hem dokun hem de ne oldugunu ögren bence bilmiyorsun hiçbirini anladıgım kadarıyla bende bilmiyordum bi kadın dogumcu yATırdı beni o koltuga ve surda su var burdan zevk alırsın surda bu var surda su falan filan anlattı biraz dsha rahatlamıştıjm o zmaan cünkü bilmediğin için korkulu rüyan oluyor ne geliyorsa zaten basımıza ya bilgi eksikliğinden geldi ya da cok bilmiş insanların anlattıklarından :) o yüzden oayı cok iyi bilmeliyiz dediğimi yap bence rahatlayacaksın eminim :)

aynen canım aynen tam da dediğin gibi oluyor ve nasıl p....s olacak diyorsun ama oluyor hem de cok rahat oluyor orası o kadar esnek ki kalem ktsan kalem kadar p.....s katsan p....s kadar oluyor bunları işte egzersiz yaparak sileceksin kafan dan inan ilk serce parmagımı yptıgım da da aynı boyut p.....s le de aaynı boyut sadece bizim basımızdaki bağcık gibi düşün ya küçücük bagcıklar bakıyorsun kac defa dolanabilir ki sacıma bir kerelik galiba diyorsun ama iki parmagını kattıgında iki parmaklık acılıyor ve sacımızı baglıyoruz yanlış mıyım vajina öyle birşey küçük görünüyor ama cok esnek egzersizler, yap bol bol nasıl esnek oldugunu inan bana göreceksin canım

canım beni,m bak kendin söylüyorsun bir oldu diye cok sevindim diye daha birçok bogumlar alacaksın ve kendine güvenin gelecek ve ertelemek bitecek cunkü basardıgını göreceksin vazgecme tedaviye basla ve pes etme zate o zaman kazanmaya baslayacaksın o bogumu tekrar al ve bu sefer cıkarma nefes al ver kaygılandıgında burnundan al agzından ver karnın şisecek bunları yaparken dogru nefes alıp vermek cok önemli canım bir de kegel bunları dogru yaptıgın müddetce ve organınla ilgili bilgileri bildigi,n orayı iyi tanidigi,n müddetce basarısız olman imkansız yapacaksın yapacagım de yenecegim yenecegim ve ben de anne olacagım :) basarabilirsin canım yeterki pes etme milim milim ilerleyecegini de b,lsen yap yaptıkca yapasın gelecek zaten biliyorum yıpratıcı b,ir sürec ama bu süreci sonlandırmakta elimizde unutma bir an önce düzenli egzersizlere basla yorgunlugunu bahane etme bir saat ugrassan bile yeter canım ertelemelere son egzersizler baslasın o zmaan hadi baaklım sorun varsa sorabilirsin canım yardımcı olurum :)

Vajina içindeki etlerden biri galiba dokununca acıyor mu ki
acı da yok canım hem de hiç yok sarıl sarıl kan yok oranın küçük göründüğüne bak cok hünerli orası kanma küçük olduguna sakın oraya ne kadarsan onun seklıni alıyor :) arkadas vjina dısındaki büyük ihtimal idrar deliğinin üst kısmındaki et parcasını diyor iç dudagın birleşim olan et kısmını diyor hiç korkm a bunlarda oralara dokunarak cok halledilbilcek sorunlR

Can'ım çok saol milim milim de olsa ilerlicez dimi:)

Canım zaten aparatla alışınca büyük şeyleri almaya pıt diye açılıyor başta resmen kapalı gibiydi benim daha yenmedim ama yinede egzersizden sonra açık açık kalıyor bi süre

Ay evet evet iceride degil deligin üzerinde. Büyük degil minicik. Parmagim deyince tuaf oluyorum
Oraya dokunsana dene yani oraya degmeyi sakin sakin oranın içinde klitoris var zevki oralardan alacaksın egzersizden önce oraya yavaş yavaş dokun

Kızlar aparatın boyunu büyüttükçe karnımda rahmimde iki gündür agrı oluyordu bugün ve dün yapmadım ağrılarım hala devam etti bugün önce aparat sonra eşli denemek istiyorum birde bu internetteki rabır dilatör hakkında ne düşünüyorsunuz evdeki aparattan dolayı mı oldu dedim ağrılarım çünkü streçledim film içine yapışıyor gibi oldu içinden çok zor çıkardım evde streçle yaptıgım aparatı

Kızlar serçe parmağın tamamını alabiliyorum az önce işaret parmağı denedim Çünkü günlerdir korkuyordum işaret ve orta parmaktan. işaret parmağımın da orta parmağımın da ilk boğumunu alabiliyorum. Derin nefes alıp vererek sorunsuz girdi:) pek mutlu oldum... ama ilerleyemedim çünkü kızlığıma bişey olur diye korktum saçma dimi? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…