- 5 Temmuz 2017
- 375
- 156
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.381
tabiki tatlım milim milim d eoldugunu bilsen beklemekten iyidir vbeklemenin ertelemenin faydası yok o yüzden pes etmeden egzersize devam :)Can'ım çok saol milim milim de olsa ilerlicez dimi:)
canım benim ümitsizliğe kapılma sen nerdesin suan hangi asamadasınArtık aglamakta rahatlatmıyor beni aglayamıyorumda zaten sus pus oluyorum donuyorum zaman duruyor sanki beynim duruyor napcm nası olck böyle gitmez demekten kendimi tüketir oldum
sakın korkma canım zarına hiçbirey olmuyor iki parmakta bile birşey olmuyor sakınkorkma aynen böyle devam yapabilirsin :)Kızlar serçe parmağın tamamını alabiliyorum az önce işaret parmağı denedim Çünkü günlerdir korkuyordum işaret ve orta parmaktan. işaret parmağımın da orta parmağımın da ilk boğumunu alabiliyorum. Derin nefes alıp vererek sorunsuz girdi:) pek mutlu oldum... ama ilerleyemedim çünkü kızlığıma bişey olur diye korktum saçma dimi? :/
bu egzersizleri yaparken krem kayganlastırcı kullanabilirsin bunlarla yap ilk egzersizleri zatenÇok çok az bir mercimek tanesi kadar kayganlaştırıcı ile denedim
doktorlar haftada bir bogum olarak söylüyorlar normal de ve ilk kendi parmakların bitiyor sonra eşinin ki bir yere takılmıyor canıkm kastıgın için lastişk gibi bir yer var orada duruyorsun korktugun için dimi ilerleyemeyecekmiş gibi geliyor insana ama nefes egzersizi ve kegel yaptıgında orayı yaptıkca hissetmiyorsun bileMrblar. ben de doktora giderek egzersizlere başladım şu an sadece işaret parmağını dene sonra eşininkini dene tekrar gel dedi.ilk ve ikinci boğuma kadar yeterliymiş. Acaba gittiğiniz doktorlar da böyle mi başlattı süreci. denemelere başladım fakat ilk boğumdan sonra bir yere takılıyor ve girmiyor et parçası gibi bişi. deneyenler de de aynı durum oluyor mu.
Ona bir de eldiven geçireceksin streç tırtıklı olmuştur tahriş etmiştirKızlar aparatın boyunu büyüttükçe karnımda rahmimde iki gündür agrı oluyordu bugün ve dün yapmadım ağrılarım hala devam etti bugün önce aparat sonra eşli denemek istiyorum birde bu internetteki rabır dilatör hakkında ne düşünüyorsunuz evdeki aparattan dolayı mı oldu dedim ağrılarım çünkü streçledim film içine yapışıyor gibi oldu içinden çok zor çıkardım evde streçle yaptıgım aparatı
Ya öylemi eni geniş olunca eldiveni yapmamıştım tamam canımOna bir de eldiven geçireceksin streç tırtıklı olmuştur tahriş etmiştir
doktorlar haftada bir bogum olarak söylüyorlar normal de ve ilk kendi parmakların bitiyor sonra eşinin ki bir yere takılmıyor canıkm kastıgın için lastişk gibi bir yer var orada duruyorsun korktugun için dimi ilerleyemeyecekmiş gibi geliyor insana ama nefes egzersizi ve kegel yaptıgında orayı yaptıkca hissetmiyorsun bile
Bnde 2pçtyi streçledm bi karışa yakın bi boyut oldu hepsni aldım ama esli denemde ne olur bilmiyorum.yanma kısmı ilk etapta egzrszde oluyo snra olmuyo bendeaparatin en kaliniyla basardim esli denemeye gecicem artik yipiiiaparatli denemelerde sizdede yanma oluyormu? bu normalmidir?1-2 güne geciyor
Kızlar ben hala deniyorum ama olmuyor. 3 parmağımı alabiliyorum. O dar lastik gibi dediğiniz yeri de geçiyorum bir boşluğa ulaşıyorum. Eşimin parmaklarıyla denedik 2 tanesini aldım rahatça ama aklım almıyor buna rağmen nasıl kızlık zarı hasar almıyor, bozulmuyor? Penisle denediğimizde hiçbir zaman o duvarı geçemiyoruz. Canım sıkılıyor çok..
Kızlar serçe parmağın tamamını alabiliyorum az önce işaret parmağı denedim Çünkü günlerdir korkuyordum işaret ve orta parmaktan. işaret parmağımın da orta parmağımın da ilk boğumunu alabiliyorum. Derin nefes alıp vererek sorunsuz girdi:) pek mutlu oldum... ama ilerleyemedim çünkü kızlığıma bişey olur diye korktum saçma dimi? :/
Kayganlaştırıcı kullanıyoruz, muayeneye gittiğim kadın doğum doktoru önermişti bir tane.. Eşim de diyor ki biz yönü bulamıyoruz galiba.. Eşim üstte deniyoruz, bir kere de ben üstte yüzüm dönük denemiştik.Canım p..sin iki parmaktan hiç farkı yok. Hatta daha kolay diyebilirim. Hangi pozisyonda demiyorsun bilmiyorum ama üstte sırtın eşine dönük deneyebilirsin. Gerçekten yönü kolay bulunuyor. Ve daha rahat oluyor. P..sin ucunu aldıktan sonra beklet hemen ilerletme. Nefes egzersizi ve kegel yap. Daha sonra ilerletirken nefes ver. Sürekli nefes egzersizi yap ilerletirken canım. 3 parmak alıyorsun. Eşinin parmağını da alıyorsun. Sen yenmiş sayılırsın canım. Parmaktan daha kolay p..s. Kayganlaştırıcı kullanmanı öneririm çok kolaylaştırıyor girişi
canım bizde de pozisyon sorunu vardı. ben altta ve üstte denedik iksinde de olmadı. sonra yatak kenarında denediğimiz zaman oldu ilki. bugün 2.si de oldu :) bu defa hem yatak kenarında oldu hem de @Sosyaljo yukarda yazmış, onu okumuştum denemeden önce. sırt üstü uzanıp bacaklarımı kaldırmadan ama biraz V şekilde açıp denedik ve oldu. hatta daha rahattım ve epey uzun tuttuk diyebilirim. bu arada teşekkürler @Sosyaljo önerin işime çok yaradıKayganlaştırıcı kullanıyoruz, muayeneye gittiğim kadın doğum doktoru önermişti bir tane.. Eşim de diyor ki biz yönü bulamıyoruz galiba.. Eşim üstte deniyoruz, bir kere de ben üstte yüzüm dönük denemiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?