Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrblar. ben de doktora giderek egzersizlere başladım şu an sadece işaret parmağını dene sonra eşininkini dene tekrar gel dedi.ilk ve ikinci boğuma kadar yeterliymiş. Acaba gittiğiniz doktorlar da böyle mi başlattı süreci. denemelere başladım fakat ilk boğumdan sonra bir yere takılıyor ve girmiyor et parçası gibi bişi. deneyenler de de aynı durum oluyor mu.

Artık aglamakta rahatlatmıyor beni aglayamıyorumda zaten sus pus oluyorum donuyorum zaman duruyor sanki beynim duruyor napcm nası olck böyle gitmez demekten kendimi tüketir oldum

sakın korkma canım zarına hiçbirey olmuyor iki parmakta bile birşey olmuyor sakınkorkma aynen böyle devam yapabilirsin :)

doktorlar haftada bir bogum olarak söylüyorlar normal de ve ilk kendi parmakların bitiyor sonra eşinin ki bir yere takılmıyor canıkm kastıgın için lastişk gibi bir yer var orada duruyorsun korktugun için dimi ilerleyemeyecekmiş gibi geliyor insana ama nefes egzersizi ve kegel yaptıgında orayı yaptıkca hissetmiyorsun bile

Ona bir de eldiven geçireceksin streç tırtıklı olmuştur tahriş etmiştir

heh tam olarak bu . 3 parmak egzersizi yaparken lastik gibi hissetmiştim.

Kızlar ben hala deniyorum ama olmuyor. 3 parmağımı alabiliyorum. O dar lastik gibi dediğiniz yeri de geçiyorum bir boşluğa ulaşıyorum. Eşimin parmaklarıyla denedik 2 tanesini aldım rahatça ama aklım almıyor buna rağmen nasıl kızlık zarı hasar almıyor, bozulmuyor? Penisle denediğimizde hiçbir zaman o duvarı geçemiyoruz. Canım sıkılıyor çok..

Canım p..sin iki parmaktan hiç farkı yok. Hatta daha kolay diyebilirim. Hangi pozisyonda demiyorsun bilmiyorum ama üstte sırtın eşine dönük deneyebilirsin. Gerçekten yönü kolay bulunuyor. Ve daha rahat oluyor. P..sin ucunu aldıktan sonra beklet hemen ilerletme. Nefes egzersizi ve kegel yap. Daha sonra ilerletirken nefes ver. Sürekli nefes egzersizi yap ilerletirken canım. 3 parmak alıyorsun. Eşinin parmağını da alıyorsun. Sen yenmiş sayılırsın canım. Parmaktan daha kolay p..s. Kayganlaştırıcı kullanmanı öneririm çok kolaylaştırıyor girişi

İlerlet canım birşey olmaz m.etme. Kadınların çoğunun zarı esnek. Benim hiç kanamam olmadı. P..s aldıktan sonra bile kanamam olmadı. Yavaş yavaş al içine nefes alıp verirken. Ve içeride beklet. Daha sonra git gel yap canım. Emin ol serçe parmak nasıl kolay oluyorsa onlar da kolay oluyor :)

Kızlar bende egzersizleri cok rahat yapabiliyordum ama is esli denemeye gelince o duvar dedigimiz yerde takilip kalıyordum.ne nefes egzersizi ne ıkınma hicbir şekilde başaramadım,doğru pozisyonu bulup kendimi tamamen bırakana kadar.kendimi resmen çuval gibi bırakıyorum ve derin derin nefes aliyorum,ne ıkınıyorum nede icime almaya çalışmiyorum.esim git-gel yapa yapa yavaş yavaş giriyor,bide ben altta oluyorum ama bacaklarını kaldırmadan dümdüz uzanıyorum(makas gibi).bu pozisyonda hemen giriyor,bacaklarımı kaldırdığım an titriyor bacaklarım ve kesiliyorum.
Gerçekten kendini tamamen bırakmak yeterli kızlar.her yolu denemiş biri olarak söylüyorum bunu

Kayganlaştırıcı kullanıyoruz, muayeneye gittiğim kadın doğum doktoru önermişti bir tane.. Eşim de diyor ki biz yönü bulamıyoruz galiba.. Eşim üstte deniyoruz, bir kere de ben üstte yüzüm dönük denemiştik.

canım bizde de pozisyon sorunu vardı. ben altta ve üstte denedik iksinde de olmadı. sonra yatak kenarında denediğimiz zaman oldu ilki. bugün 2.si de oldu :) bu defa hem yatak kenarında oldu hem de @Sosyaljo yukarda yazmış, onu okumuştum denemeden önce. sırt üstü uzanıp bacaklarımı kaldırmadan ama biraz V şekilde açıp denedik ve oldu. hatta daha rahattım ve epey uzun tuttuk diyebilirim. bu arada teşekkürler @Sosyaljo önerin işime çok yaradı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…