- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.401
Yatak kenarındaki pozisyonu da deneyebilirsin canım. Yön çok kolay bulunuyor öyle de. Eşin kalçasının altına bir tabure koyup yatağa uzansın. Sende yüzün eşine dönük ya sa sırtın dönük deneyebilirsin. Ayaklar yere değdiği için çok rahat oluyorKayganlaştırıcı kullanıyoruz, muayeneye gittiğim kadın doğum doktoru önermişti bir tane.. Eşim de diyor ki biz yönü bulamıyoruz galiba.. Eşim üstte deniyoruz, bir kere de ben üstte yüzüm dönük denemiştik.
Ne demek canim ışine yaradiysa ne mutlu bana.ben pozisyonun adını tam bulamamıştım ' v ' tam yerinde bir tespit olmus.bu pozisyon gerçekten bana çok uydu,bu gece 6. deneme oldu ve her seferinde gayet rahat oluyor.baska pozisyonda mümkün değil yapamıyoruz.canım bizde de pozisyon sorunu vardı. ben altta ve üstte denedik iksinde de olmadı. sonra yatak kenarında denediğimiz zaman oldu ilki. bugün 2.si de oldu :) bu defa hem yatak kenarında oldu hem de @Sosyaljo yukarda yazmış, onu okumuştum denemeden önce. sırt üstü uzanıp bacaklarımı kaldırmadan ama biraz V şekilde açıp denedik ve oldu. hatta daha rahattım ve epey uzun tuttuk diyebilirim. bu arada teşekkürler @Sosyaljo önerin işime çok yaradı:)
aynen canım orası egzeesizi yaptıkca yaptıkca sonra hissetmiyorsun p.....s te hiç hissetmedi orayı mesela :) eşinde parmagı katsın o da hisseder sen üç parmagı alıyorsun dimi şimdi eşinin parmakları da bittiyse denesenize hazııır hissediyrsan kendini canım eminim olacak inşallah :)heh tam olarak bu . 3 parmak egzersizi yaparken lastik gibi hissetmiştim.
canım benim herkesin kızlık zafrı farklıdır kimisi cok esnek oldugu için kanama dahil olmaz kimisi kalındır normalden cok azcık fazla gelir kimisinin dardır normaldir bir kac damla kan gelir kimi zarlar da ameliyatlıktır bunlar da nadir kişlerde olur kana ve zara bu kadar takılma kimisi dogumda hasar görür onu da o sancıyla hiç hissetmezsin emin olKızlar ben hala deniyorum ama olmuyor. 3 parmağımı alabiliyorum. O dar lastik gibi dediğiniz yeri de geçiyorum bir boşluğa ulaşıyorum. Eşimin parmaklarıyla denedik 2 tanesini aldım rahatça ama aklım almıyor buna rağmen nasıl kızlık zarı hasar almıyor, bozulmuyor? Penisle denediğimizde hiçbir zaman o duvarı geçemiyoruz. Canım sıkılıyor çok..
aynen canım orası egzeesizi yaptıkca yaptıkca sonra hissetmiyorsun p.....s te hiç hissetmedi orayı mesela :) eşinde parmagı katsın o da hisseder sen üç parmagı alıyorsun dimi şimdi eşinin parmakları da bittiyse denesenize hazııır hissediyrsan kendini canım eminim olacak inşallah :)
bacaklarını açmadan dümdüz uzatıyo musun anlayamadım canımKızlar bende egzersizleri cok rahat yapabiliyordum ama is esli denemeye gelince o duvar dedigimiz yerde takilip kalıyordum.ne nefes egzersizi ne ıkınma hicbir şekilde başaramadım,doğru pozisyonu bulup kendimi tamamen bırakana kadar.kendimi resmen çuval gibi bırakıyorum ve derin derin nefes aliyorum,ne ıkınıyorum nede icime almaya çalışmiyorum.esim git-gel yapa yapa yavaş yavaş giriyor,bide ben altta oluyorum ama bacaklarını kaldırmadan dümdüz uzanıyorum(makas gibi).bu pozisyonda hemen giriyor,bacaklarımı kaldırdığım an titriyor bacaklarım ve kesiliyorum.
Gerçekten kendini tamamen bırakmak yeterli kızlar.her yolu denemiş biri olarak söylüyorum bunu
omuz genişliğinde mi açıyoruz bacakları yoksa daha mı fazla..bi de dümdüz uzatıyor muyuz canımNe demek canim ışine yaradiysa ne mutlu bana.ben pozisyonun adını tam bulamamıştım ' v ' tam yerinde bir tespit olmus.bu pozisyon gerçekten bana çok uydu,bu gece 6. deneme oldu ve her seferinde gayet rahat oluyor.baska pozisyonda mümkün değil yapamıyoruz.
aynen ben de bunu merak ediyorum daha zor bulunmaz mı delikay bende egzlerde hepsini basardim esli denemeye gecicem regl oldum bitince denicem hemen...umarim sorun yasamam ama v sekli yani bacaklarini kaldirmadan nasil oluyor onu anlamadim daha zor olmuyormu es icin deligi bulmasi
canım benim onlara kulak asma zaten böyle seylere kulak asa asa bu duruma gemedik mi bundan sonra dogru bilgiyi dogru kişilerden ögrenmemiz gerek ben bu durumdan bunu anladım mkimseye kulak da asmamak lazımbenimde cok ufacik bi kan haric baska kanamam olmadi bende sasirdim baskalarinda daha fazla geldigini biliyorum sanirim benimkide esnek...
canım ne kadar acarsan hem eşin hem sen rahat olursunuz sırt üstü yat beline yastık koy o zaman eşin için de rahat bence senin için deomuz genişliğinde mi açıyoruz bacakları yoksa daha mı fazla..bi de dümdüz uzatıyor muyuz canım
hayır neden zor olsun ki her pozisyonda yapar eş sen yeter ki rahat ol zaten ilk basları yaptı mı p....s kendisi buluyor yolunu :)aynen ben de bunu merak ediyorum daha zor bulunmaz mı delik
canım benim onlara kulak asma zaten böyle seylere kulak asa asa bu duruma gemedik mi bundan sonra dogru bilgiyi dogru kişilerden ögrenmemiz gerek ben bu durumdan bunu anladım mkimseye kulak da asmamak lazım
canım bizde de pozisyon sorunu vardı. ben altta ve üstte denedik iksinde de olmadı. sonra yatak kenarında denediğimiz zaman oldu ilki. bugün 2.si de oldu :) bu defa hem yatak kenarında oldu hem de @Sosyaljo yukarda yazmış, onu okumuştum denemeden önce. sırt üstü uzanıp bacaklarımı kaldırmadan ama biraz V şekilde açıp denedik ve oldu. hatta daha rahattım ve epey uzun tuttuk diyebilirim. bu arada teşekkürler @Sosyaljo önerin işime çok yaradı:)
Yatak kenarındaki pozisyonu da deneyebilirsin canım. Yön çok kolay bulunuyor öyle de. Eşin kalçasının altına bir tabure koyup yatağa uzansın. Sende yüzün eşine dönük ya sa sırtın dönük deneyebilirsin. Ayaklar yere değdiği için çok rahat oluyor
canım benim herkesin kızlık zafrı farklıdır kimisi cok esnek oldugu için kanama dahil olmaz kimisi kalındır normalden cok azcık fazla gelir kimisinin dardır normaldir bir kac damla kan gelir kimi zarlar da ameliyatlıktır bunlar da nadir kişlerde olur kana ve zara bu kadar takılma kimisi dogumda hasar görür onu da o sancıyla hiç hissetmezsin emin ol
Eşinin bacak arana girebileceği kadar açıyorsun canım.esinde üzerine uzanıyor,bacaklari senin bacaklarinin arasinda oluyor sen elinle pnsi doğru yere koydugun zaman eşin yavaş yavaş git-gel yapinca hemen girdiğini hissediyorsun zaten.duzduz yatıyorum sadece başımda yastık oluyor.belki bu pozisyon sizin için uymaz deneyerek bulmanız lazım ama bizim için en ideali bu sanırım çok kolay oluyoromuz genişliğinde mi açıyoruz bacakları yoksa daha mı fazla..bi de dümdüz uzatıyor muyuz canım
M Manolyam7891 Sen elinle deliğe koyacaksın pnsi canım.sonrasi esine kaliyor tüm iş,o yavaş yavaş girecek.tek yapman gereken kendini bırakmak ben resmen çuval gibi bırakıyorum kendimi.bacaklar yerde olduğunuzun kasılma falan olmuyor hiç,bacaklarımı kaldırıp denediğimde bacaklarım titremeye başlıyor resmenaynen ben de bunu merak ediyorum daha zor bulunmaz mı delik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?