Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yatak kenarındaki pozisyonu da deneyebilirsin canım. Yön çok kolay bulunuyor öyle de. Eşin kalçasının altına bir tabure koyup yatağa uzansın. Sende yüzün eşine dönük ya sa sırtın dönük deneyebilirsin. Ayaklar yere değdiği için çok rahat oluyor

Ne demek canim ışine yaradiysa ne mutlu bana.ben pozisyonun adını tam bulamamıştım ' v ' tam yerinde bir tespit olmus.bu pozisyon gerçekten bana çok uydu,bu gece 6. deneme oldu ve her seferinde gayet rahat oluyor.baska pozisyonda mümkün değil yapamıyoruz.

heh tam olarak bu . 3 parmak egzersizi yaparken lastik gibi hissetmiştim.
aynen canım orası egzeesizi yaptıkca yaptıkca sonra hissetmiyorsun p.....s te hiç hissetmedi orayı mesela :) eşinde parmagı katsın o da hisseder sen üç parmagı alıyorsun dimi şimdi eşinin parmakları da bittiyse denesenize hazııır hissediyrsan kendini canım eminim olacak inşallah :)

canım benim herkesin kızlık zafrı farklıdır kimisi cok esnek oldugu için kanama dahil olmaz kimisi kalındır normalden cok azcık fazla gelir kimisinin dardır normaldir bir kac damla kan gelir kimi zarlar da ameliyatlıktır bunlar da nadir kişlerde olur kana ve zara bu kadar takılma kimisi dogumda hasar görür onu da o sancıyla hiç hissetmezsin emin ol

ay bende egzlerde hepsini basardim esli denemeye gecicem regl oldum bitince denicem hemen...umarim sorun yasamam ama v sekli yani bacaklarini kaldirmadan nasil oluyor onu anlamadim daha zor olmuyormu es icin deligi bulmasi

Hazır hissedip hissetmediğimden emin değilim

bacaklarını açmadan dümdüz uzatıyo musun anlayamadım canım

omuz genişliğinde mi açıyoruz bacakları yoksa daha mı fazla..bi de dümdüz uzatıyor muyuz canım

benimde cok ufacik bi kan haric baska kanamam olmadi bende sasirdim baskalarinda daha fazla geldigini biliyorum sanirim benimkide esnek...
canım benim onlara kulak asma zaten böyle seylere kulak asa asa bu duruma gemedik mi bundan sonra dogru bilgiyi dogru kişilerden ögrenmemiz gerek ben bu durumdan bunu anladım mkimseye kulak da asmamak lazım

haklisin canim ama ister istemez insan düsünüyor tabi bekaretini onca yil koruyunca...
esimde acikcasi önem verdigi icin biraz tedirgin olmadim degil...aslinda birlesme olsunda gerisi benim pekde umrumda degil vajiyi yenim baska birsey istemiyorum inan...

canım benim onlara kulak asma zaten böyle seylere kulak asa asa bu duruma gemedik mi bundan sonra dogru bilgiyi dogru kişilerden ögrenmemiz gerek ben bu durumdan bunu anladım mkimseye kulak da asmamak lazım

haklisin canim ama ister istemez insan düsünüyor tabi bekaretini onca yil koruyunca...
esimde acikcasi önem verdigi icin biraz tedirgin olmadim degil...aslinda birlesme olsunda gerisi benim pekde umrumda degil vajiyi yenim baska birsey istemiyorum inan...

Selam egzersiz yapmaya üşenenler burda mı
İki gündür yapamıyorum bugün de akşam temizlik yapacağım ama bi fırsat bulup geç de olsa deneyeceğim tekrar işaret ve orta ile alıştırma yapacağım inşallah

Kızlar çok sağolun dediğiniz pozisyonları denemeye çalışacağım bu akşam bakalım.

Kızlık zarı muayenesi olmuştum evliliğin ilk aylarında doktor duruyor dedi sadece, herhangi bir yorum yapmadı nasıl olduğuna dair..

omuz genişliğinde mi açıyoruz bacakları yoksa daha mı fazla..bi de dümdüz uzatıyor muyuz canım
Eşinin bacak arana girebileceği kadar açıyorsun canım.esinde üzerine uzanıyor,bacaklari senin bacaklarinin arasinda oluyor sen elinle pnsi doğru yere koydugun zaman eşin yavaş yavaş git-gel yapinca hemen girdiğini hissediyorsun zaten.duzduz yatıyorum sadece başımda yastık oluyor.belki bu pozisyon sizin için uymaz deneyerek bulmanız lazım ama bizim için en ideali bu sanırım çok kolay oluyor

aynen ben de bunu merak ediyorum daha zor bulunmaz mı delik
M Manolyam7891 Sen elinle deliğe koyacaksın pnsi canım.sonrasi esine kaliyor tüm iş,o yavaş yavaş girecek.tek yapman gereken kendini bırakmak ben resmen çuval gibi bırakıyorum kendimi.bacaklar yerde olduğunuzun kasılma falan olmuyor hiç,bacaklarımı kaldırıp denediğimde bacaklarım titremeye başlıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…