- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.421
yanliz degilsin canim. Ben hala isteyim. Aksam 7 gibi evde olucam.Ev temizligi. Yarin da misafirim var. Benimde hic vaktim olmuyor ya.Selam egzersiz yapmaya üşenenler burda mı
İki gündür yapamıyorum bugün de akşam temizlik yapacağım ama bi fırsat bulup geç de olsa deneyeceğim tekrar işaret ve orta ile alıştırma yapacağım inşallah
biliyoru canım benim seni cok iyi aanlıyorum ama eşin de senin bildiğin bilgileri bilmeli her kadın farklı zara sahip oldugunu ve bazılarının kanamadıgını anlatmalısın hiç anlattın mı hiç takma kafana canım benim yeneceksin tabiki hiçç şüphem yok her zamn diyorum ben ne dokunabiliyordum ne bakabiliyordum herseyi gec organımı bilmiyordum bu kadar bilgisizdim düşün idrarı adetimizi ve p....s girdiği yeri aynı yer sanıyordum bununla kalmayıp idrar deliğini vajina sanıyordum düşün sen gerisini nerelerden nerelere geldim ki ben bu duruma gelebildiysem herkes gelir allahın izniyle eminim :) sadece pes etme zorluk gördüğünde kacma savaş zafer senin olacak eminim :)egzersiz falan yapıyor muydun ?haklisin canim ama ister istemez insan düsünüyor tabi bekaretini onca yil koruyunca...
esimde acikcasi önem verdigi icin biraz tedirgin olmadim degil...aslinda birlesme olsunda gerisi benim pekde umrumda degil vajiyi yenim baska birsey istemiyorum inan...
baskı hissi normal o herkeste oluyor ama kasıklarımda agrı hiç olmadı şimdiye kadar acaba fark etmeden cok mu kastıjn ya da sen baskıyı agrı sanıyor olabilir misin canımKızlar bende yendimde şimdi rahatım aöa ilişki olurken kasıklarıma baskı hissi oluyor ağrı kasığımda oluyor sizce neden
sen nette anotomilerine bak zarların resimleri var onlara bak sonra aynayı altına al ve çömel bak anlarsın anlayamazsan da bi doktora git bu kadar tedirgin ediyorsa seni hemögrenmiş olursun için daha cok rahatlar :)Kızlar çok sağolun dediğiniz pozisyonları denemeye çalışacağım bu akşam bakalım.
Kızlık zarı muayenesi olmuştum evliliğin ilk aylarında doktor duruyor dedi sadece, herhangi bir yorum yapmadı nasıl olduğuna dair..
delik bu pozisyonda bile açılıyosa açılır zaten teşekkür ettim canım deniycemEşinin bacak arana girebileceği kadar açıyorsun canım.esinde üzerine uzanıyor,bacaklari senin bacaklarinin arasinda oluyor sen elinle pnsi doğru yere koydugun zaman eşin yavaş yavaş git-gel yapinca hemen girdiğini hissediyorsun zaten.duzduz yatıyorum sadece başımda yastık oluyor.belki bu pozisyon sizin için uymaz deneyerek bulmanız lazım ama bizim için en ideali bu sanırım çok kolay oluyor
bu çuval gibi bırakma olayını mutlaka yapıcam canım teşekkürler@Manolyam7891 Sen elinle deliğe koyacaksın pnsi canım.sonrasi esine kaliyor tüm iş,o yavaş yavaş girecek.tek yapman gereken kendini bırakmak ben resmen çuval gibi bırakıyorum kendimi.bacaklar yerde olduğunuzun kasılma falan olmuyor hiç,bacaklarımı kaldırıp denediğimde bacaklarım titremeye başlıyor resmen
bunu yaparken sadece bebek yağı işe yarar mı..Eşinin bacak arana girebileceği kadar açıyorsun canım.esinde üzerine uzanıyor,bacaklari senin bacaklarinin arasinda oluyor sen elinle pnsi doğru yere koydugun zaman eşin yavaş yavaş git-gel yapinca hemen girdiğini hissediyorsun zaten.duzduz yatıyorum sadece başımda yastık oluyor.belki bu pozisyon sizin için uymaz deneyerek bulmanız lazım ama bizim için en ideali bu sanırım çok kolay oluyor
bilmiyorum ki tuhaf bir his oluyorbaskı hissi normal o herkeste oluyor ama kasıklarımda agrı hiç olmadı şimdiye kadar acaba fark etmeden cok mu kastıjn ya da sen baskıyı agrı sanıyor olabilir misin canım
harika 6. denemeye gelmişsiniz. her gün deniyor musunuz? emla vs kullanıyor musun ve kayganlaştırıcı da? son olarak biraz özel ve açık olacak ama eşin ilaç kullanıyor mu?Ne demek canim ışine yaradiysa ne mutlu bana.ben pozisyonun adını tam bulamamıştım ' v ' tam yerinde bir tespit olmus.bu pozisyon gerçekten bana çok uydu,bu gece 6. deneme oldu ve her seferinde gayet rahat oluyor.baska pozisyonda mümkün değil yapamıyoruz.
canım ben o pozisyonda kendim oraya koyuyorum eşim öyle ilerletiyor.ay bende egzlerde hepsini basardim esli denemeye gecicem regl oldum bitince denicem hemen...umarim sorun yasamam ama v sekli yani bacaklarini kaldirmadan nasil oluyor onu anlamadim daha zor olmuyormu es icin deligi bulmasi
kızlar napın edin zaman ayırmaya çalışın bence. ben egzersizlre ilk başladığım zamanlarda, daha doğru yapamazken, evde yatılı misafirlerim varken onlar uyuyunca odama geçer gece 2ye kadar çalışırdım. ertelememenizi tavsiye ederim :)Yanliz
yanliz degilsin canim. Ben hala isteyim. Aksam 7 gibi evde olucam.Ev temizligi. Yarin da misafirim var. Benimde hic vaktim olmuyor ya.
Is güc derken esimi bile göremiorum hahaha
tebrikler, darısı başımıza :)Arkadaşlar hepinize merhaba epeydir foruma giremiyordum bende bundan 5-6 ay öncesine kadar bu konunun müdavimiydim. Bir buçuk senelik evliyim bende yaklaşık 1 sene vajinismus tedavisi gördüm ve bu hastalığı yeneli 5 veya 6 ay oluyor. Hala kasılmalarım tam anlamıyla geçmiş değil hala ilk giriş problem oluyor ama vajina ağzı alışınca gerisi geliyor. Bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Darısı hepinizin başına inşallah. Allah yardımcınız olsun
Canım kimisi bir haftada bütün egzersizleri tamamlayıp p.s denemesine geçiyor, kimisi daha uzun tutuyor. ben uzun çalışanlardandım. hem parmak hem de aparatla çalıştım.Kızlar merhaba evleneli 25 gün oldu ama çok korkuyorum. Her denememizde p..s oraya değdiği anda kaçıyorum kasılıyorum. Parmak egzersizlerine ben de başlamak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı ne sıklıkta yapacağımı bilmiyorum. Ve parmağımla yapmaktan bile korkuyorum. Egzersiz yapan arkadaşlardan ricam nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Mesela kaç günde ikinci boğuma diğer parmaklara geçebildiniz. Şimdiden teşekkürler
Çok çok teşekkür ederim cevapladığınız için. İnşallah ben de yapabilirim. İyi ki varsınızCanım kimisi bir haftada bütün egzersizleri tamamlayıp p.s denemesine geçiyor, kimisi daha uzun tutuyor. ben uzun çalışanlardandım. hem parmak hem de aparatla çalıştım.
ilk olarak işaret parmağı 1. boğum: 5dk içerde kasıp gevşet, 5 dk her 10 snde bir gir çıkar yap, 5dk her 5snde bir gir çıkar yap ve son olarak 15 dk içerde hareketsiz beklet. bu toplam yarım saatlik çalışmayı 4 gün boyunca yap ve her gün kendini nasıl hissettiğini not al, 10 üzerinden notlar ver günlük tutar gibi. ya da bu yarım saatlik denemeyi aparat alırsan en küçük boyu ile yap.
4 gün sonunda sıkıntısız yapıyorsan işaret p. 2. boğuma geç ve aynı şekilde 4 gün boyunca yarım saatlik çalışma yap.
yine kendini iyi hissedersen orta parmak 1. boğumla aynı şekilde 4 gün çalış.
sonra orta parmak 2. boğum aynı şekilde 4 gün çalış.
son olarak iyiysen ve rahatsan iki parmak 1. boğum 4 gün yarım saat, sonra iki parmak 2. boğum 4 gün boyunca yarım saat.
bunları çalışırken kayganlaştırıcı, bebe yağı, zeytn yağı seni rahatlatır. tabii en başta rahat olmak ve nefese dikkat etmek önemli. ayna çalışması, deliği keşfetme...yazması kolay yukardakileri ama yapması alışana kadar zor gibi duruyor. bir alışınca ben bu dediklerimi 2 günde takır takır geçiyordum.
sormak istediğin bir şey olursa yine yaz canım.
rica ederim, mesaj da atabilrsin istediğinde canım. sen de iyi ki varsın ve inan aşılamayacak bir sorun değil(miş). 3 yıllık evliyken çözdüm, sen hemen farketmiş ve çözmeyi istemişsin ayrıca tebrik ederim.Çok çok teşekkür ederim cevapladığınız için. İnşallah ben de yapabilirim. İyi ki varsınız
İlk günden beri çok mutsuzum o yüzden çözmek için acele ediyorum. Tekrar teşekkürler Cesaret verdinizrica ederim, mesaj da atabilrsin istediğinde canım. sen de iyi ki varsın ve inan aşılamayacak bir sorun değil(miş). 3 yıllık evliyken çözdüm, sen hemen farketmiş ve çözmeyi istemişsin ayrıca tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?