Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bnim ilk bas organını cok iyi tanıman lazım sonra aynayla inceleme n lazım bak oraya dokan parmagınla alıştır falan dokunulmaya alışsın kayganlastırıcı veya kremle yapabilirsin egzersizleri hergün en az yirm,i dk nefes egzersiz bu cok önemli burnundan alıp agzından yavasca vereceksin canım kegel egzersizi yani lavaboya girdiğinde ,idrarını yaparken tut bırak tut bırak her girdiginde serceden basla zile basar gibi yap deliğe dogru sonra ilerlet ve kaygılanırsan nefes egzersizi yap verirken nefesini ilerlet bogum bogum gideceksin diye birşey yok canım hazır oldugun müddetce aynı günde tüm parmakları bile yapabilirsin kesinlikle korkma canım baska sorun varsa sorabilirsin yardımcı olurum basaracaksın sakın canını sıkma moralini yüksek tut ve bu egzersizler rahat pozisyondan dene canım :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için Tavsiyelerinizi uygulayacağım mutlaka.

baskıdan acidan ilk giristen sonrası olmuyorrr ne yapsamda olmuyor çok mutsuzum cokkk ilerisi yok olmuyor napicam ben ya.. burda cok yardimci oluyosunuz biliyorum ama herseyi yapiyorum gerisi yokkkk

harika 6. denemeye gelmişsiniz. her gün deniyor musunuz? emla vs kullanıyor musun ve kayganlaştırıcı da? son olarak biraz özel ve açık olacak ama eşin ilaç kullanıyor mu?
Evet 6 denemeye geldik çok şükür. Esli deneme aşamasında her gece yaptim yenene kadar,simdi 2 gecede 1 yapıyoruz.1 ay böyle devam edeceğim inşllah sonra rutine biner.ilk 3 ilişkide anestol ve kayganlaştırıcı kullandık,son 3 iliskide ise sadece kayganlaştırıcı.esimde uzun ilişki sağlayan bir prezervatif kullanıyor sadece sanırım ilaçlı çünkü uzun süre hiç sönmüyor canim

anestolün faydası oldu mu acaba..

baskıdan acidan ilk giristen sonrası olmuyorrr ne yapsamda olmuyor çok mutsuzum cokkk ilerisi yok olmuyor napicam ben ya.. burda cok yardimci oluyosunuz biliyorum ama herseyi yapiyorum gerisi yokkkk
canım benim bir yerde muhakkak bir yanlışlık vardır çünkü olmaması için bir sebep yok vajinanda bildiğim kadarıyla bir sorun yok sen egzersizleri yaptın nefes kegel de tamamsa olmaması için sebep yok hangi pozisyonları denedin ister özelden anlat bana ister buradan neler yapıyorsunuz bastan zona yaptıklarınızı anlatsana bi p....s basına gecesiye kadar ve gectiğinizde neler yapıyorsunuz neler oluyor anlatır mısın bana senin için mahsuru olmazsa

Ben ben ben ah araya neler girdi hastalandım yani hastanelik oldum egzersizden diye bırakmıştım bilmiyorum o yüzden mi sonrada başlayamadım korkumdan kızlar egzersiz falan hak getire bi haftadır egzersizi bıraktıktan iki gün sonra eşli deneme yaptım emin olun ilk günlerdeki aglama krizlerine geri döndüm bırakıverdim ne olacak napıcam hiç bilmiyorım sıkıldım yani ben bu kadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim olmadı resmen hiç bi ilerleme yok tek ilerleme parmağımın aparatın girmesi bi arkadaş var cinsel terapist normal arkadaş gbi görüşücem onunla zaten adetimde çok yakın inanılmaz bi yogunluk geç saatte yorgun şekilde eve geliyoruz yani banada resmen unutturmak için fırsat oluştu

Ben ben ben ah araya neler girdi hastalandım yani hastanelik oldum egzersizden diye bırakmıştım bilmiyorum o yüzden mi sonrada başlayamadım korkumdan kızlar egzersiz falan hak getire bi haftadır egzersizi bıraktıktan iki gün sonra eşli deneme yaptım emin olun ilk günlerdeki aglama krizlerine geri döndüm bırakıverdim ne olacak napıcam hiç bilmiyorım sıkıldım yani ben bu kadar uzun süreceğini hiç düşünmemiştim olmadı resmen hiç bi ilerleme yok tek ilerleme parmağımın aparatın girmesi bi arkadaş var cinsel terapist normal arkadaş gbi görüşücem onunla zaten adetimde çok yakın inanılmaz bi yogunluk geç saatte yorgun şekilde eve geliyoruz yani banada resmen unutturmak için fırsat oluştu

Canım bu erteleme hastalığı. Ertelemeyin üstüne gidin. Üstüne gidince olacak. Eve gelip geç giden misafirler bile beni caydırmadı egzersizlerden. Hep yaptım uzun uzun hemde. Hepiniz aşacaksınız. Çünkü çok doğal bişey kesinlikle acı yok. Bende yaşadım yaşadığın şeyleri. Çok iyi anlıyorum seni. İnatçı ol. Kafana koy yapıcam de sakın vazgeçme. Bir an önce egzersizlere başla yine. İstediğin saatte her şeyi sorabilirsin.

Canım yapayım ama bundan sonrası yine egzersizlik mi yani onunla mı çözülür bilmiyorum çünkü istedigim zaman başını alabiliyorum sonrası gelmiyor eskisi kadar kötü degilim ama sonrasında ne yapacağımı kestiremiyorum o beni üzüyor moralimi bozuyor hani cesaret edip yaptım egzersizi sonuçta acaba hiç mi faydası olmadı diyorum ama oldu özgüvenimi bile etkiledi yani ama sonrası belirsiz nasıl olacak bilmiyorum

Canım kesinlikle bir faydası oldu. Hepimize hemde. Özgüvenimiz geldi korkumuz geçti.
Başını alabiliyorsan hiç birşey kalmamış. Başı girdiği zaman rahat ol kasma hiç. İçeride kalsın biraz. Sonra nefes verirken kendini sal iyice yavaş yavaş gerekirse milim milim ilerlesin. Her ilerleme de içinde beklet. İlişkiden hemen önce egzersiz yapıp vajinanı açabilirsin biraz. Bu p..s girişini rahatlatır baya. İnan başını aldıysan gerisi çok kolay. Takıldığı bir yer olmuyor hiç. Takılıyo gibi geliyorsa kasıyorsun farkında olmadan kasma hiç rahat ol. Ya da yukarıda dene. Yukarıdayken kasma hiç olmuyo daha rahat oluyo

Yukarıda olurken ben rahat olamıyorum canım oturamıyorum tam istedigim gibi belimin altına yastık koyuyorum ama başından sonrası kalıyor eşimde daha hazır degilsin diyır devam edersem olmazsa yine üzüleceksin diyor

Kızlar ne olur ama ne olur ertelemeyin.ben 3 yıllık evliyim evliliğinin tadına şu 1 aydır varıyorum.biz bu illeti astigimizdan beri inanılmaz değişimler oldu evliliginizde.
Birbirimize dokunmadan,sevmeden öpmeden duramıyoruz.her fırsatta sevdiğimizi söylüyor,öpüşüp koklasiyoruz...resmen 3 yıl sonra balayınızı yaşıyoruz,demekki evlilikte cinsellik gerçekten önemliymiş
Haftaya da vakayı tatiline çıkacağız yasayamadgimiz erteledigimiz ne varsa yaşayacağız inşllah.birde allahım evlat nasip ederse dahada artacak ınşallah mutluluğunuz.ayrica biz kayganlaştırıcıyida bıraktık çocuk çalışmalarına başladık.
Kızlar ne olur ben 3 yılımı heba ettim siz etmeyin,bu mutluluğu huzuru bir an once sizde yasayin.göreceksiniz hayatınızdaki degisimi

Hayır canım öyle düşünme elinde öyle düşünmesin. O kısımda devam etmen lazım işte. Çünkü asıl önemli olan giriş onu yapmışsın zaten sadece milim milim ilerleteceksin. Azimli ol. O kısımdan sonra daha da azimli ol. Yavaş yavaş ilerlet. P..s parmaktan daha kolay kesinlikle. O kısıma kadar gelmek zaten büyük başarı yenmiş sayılırsın. Bende hep girişten korkardım. Yaptıkça göreceksin girdikten sonrası daha kolay

o zaman egzersiz yapacaksın canım bol bol egzersiz yapacaksın inan hiçbirşey yok yaparsın basarabilirisn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…