- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.461
aynen canım bende aynı sekilde 4 yıl cektim ve cok sukur bir ay olmadı ama bir sy olacak yeneli gercekten cok güzel farklılık katıyor insana en basında da kafan bir sorun kalmıyor artık kafan rahat eşinle mutlusun cok güzel bir duygu rabbim herkese yasatsın inşallah bizde tatile gidecegiz ekimde balayımızı yasayamadık sizde biz gibisiniz cok şükür inşallah ikimizde anne olabiliriz canım mutluluklar simdiden iyi tatiller canım :)Kızlar ne olur ama ne olur ertelemeyin.ben 3 yıllık evliyim evliliğinin tadına şu 1 aydır varıyorum.biz bu illeti astigimizdan beri inanılmaz değişimler oldu evliliginizde.
Birbirimize dokunmadan,sevmeden öpmeden duramıyoruz.her fırsatta sevdiğimizi söylüyor,öpüşüp koklasiyoruz...resmen 3 yıl sonra balayınızı yaşıyoruz,demekki evlilikte cinsellik gerçekten önemliymiş
Haftaya da vakayı tatiline çıkacağız yasayamadgimiz erteledigimiz ne varsa yaşayacağız inşllah.birde allahım evlat nasip ederse dahada artacak ınşallah mutluluğunuz.ayrica biz kayganlaştırıcıyida bıraktık çocuk çalışmalarına başladık.
Kızlar ne olur ben 3 yılımı heba ettim siz etmeyin,bu mutluluğu huzuru bir an once sizde yasayin.göreceksiniz hayatınızdaki degisimi
Serçe parmağı ikinci boğumuna kadar aldım bugün içinde yavaş yavaş hareket ettiriyorum :) devamı da gelecek inşallah ama eşim kızlık zarı bozulmasın deyince biraz tedirgin oldumvermez canım hiç korkma iki parmak p...s boyutunda oldugu için belki ama esnekse bişey olmaz h,iç korkma devm et egzersize nasıl gidiyor bu arada hangi asamadasın
katılıyorum sana bende yeni yendim 10.ayımıza girecez ve şuan inanılmaz mutluyuzKızlar ne olur ama ne olur ertelemeyin.ben 3 yıllık evliyim evliliğinin tadına şu 1 aydır varıyorum.biz bu illeti astigimizdan beri inanılmaz değişimler oldu evliliginizde.
Birbirimize dokunmadan,sevmeden öpmeden duramıyoruz.her fırsatta sevdiğimizi söylüyor,öpüşüp koklasiyoruz...resmen 3 yıl sonra balayınızı yaşıyoruz,demekki evlilikte cinsellik gerçekten önemliymiş
Haftaya da vakayı tatiline çıkacağız yasayamadgimiz erteledigimiz ne varsa yaşayacağız inşllah.birde allahım evlat nasip ederse dahada artacak ınşallah mutluluğunuz.ayrica biz kayganlaştırıcıyida bıraktık çocuk çalışmalarına başladık.
Kızlar ne olur ben 3 yılımı heba ettim siz etmeyin,bu mutluluğu huzuru bir an once sizde yasayin.göreceksiniz hayatınızdaki degisimi
gelecek tabiki canım benim hiç şüphen olmasın devam et iki parmakta olursa olur ama alışman için bunu yapman gerek ve olursa da bu seni,n kasıtlı yaptıgın birşey değil eşin birşey demesin anlat canım ona biliyorum herkes gibii o da onu yasamak istiyor ama mesela benimki gibi cok esnek olabilir vajinan ve hiç kanamayadabilir ne yapacak o zmana eşinSerçe parmağı ikinci boğumuna kadar aldım bugün içinde yavaş yavaş hareket ettiriyorum :) devamı da gelecek inşallah ama eşim kızlık zarı bozulmasın deyince biraz tedirgin oldum
Haklısın canım bugün konuşacağız konuyu. Parmak egzersizlerini yapabilmek beni gerçekten mutlu etti. Anlayışla karşılayacağını umuyorumgelecek tabiki canım benim hiç şüphen olmasın devam et iki parmakta olursa olur ama alışman için bunu yapman gerek ve olursa da bu seni,n kasıtlı yaptıgın birşey değil eşin birşey demesin anlat canım ona biliyorum herkes gibii o da onu yasamak istiyor ama mesela benimki gibi cok esnek olabilir vajinan ve hiç kanamayadabilir ne yapacak o zmana eşin
Yolunu bulamıyor sankide işte eşimde deneme çok yapmak istemiyor olmadı diye yine üzüleceksin diyor biraz sabretmek belki olur diyorum ama her başarısızlık daha da korkutur cinsellikle ya öyle olup daha kötü olmasında istemiyorumHayır canım öyle düşünme elinde öyle düşünmesin. O kısımda devam etmen lazım işte. Çünkü asıl önemli olan giriş onu yapmışsın zaten sadece milim milim ilerleteceksin. Azimli ol. O kısımdan sonra daha da azimli ol. Yavaş yavaş ilerlet. P..s parmaktan daha kolay kesinlikle. O kısıma kadar gelmek zaten büyük başarı yenmiş sayılırsın. Bende hep girişten korkardım. Yaptıkça göreceksin girdikten sonrası daha kolay
karsılar canım benim sonuçta onun için kendin için yapıyorsun bunu anlamalı yoksa yol katedemezsiniz o destek olmalı ki sana sende pes etmeden devam etmelisin egzersixlerine sen bilgilenirken eşini de bigilendirmeyi unutma canım onlar bilmeli sonra bu niye böle bu niye söyle muhabbeti olmz :)Haklısın canım bugün konuşacağız konuyu. Parmak egzersizlerini yapabilmek beni gerçekten mutlu etti. Anlayışla karşılayacağını umuyorum
Tamam canım teşekkürler :)karsılar canım benim sonuçta onun için kendin için yapıyorsun bunu anlamalı yoksa yol katedemezsiniz o destek olmalı ki sana sende pes etmeden devam etmelisin egzersixlerine sen bilgilenirken eşini de bigilendirmeyi unutma canım onlar bilmeli sonra bu niye böle bu niye söyle muhabbeti olmz :)
canım benim o zaman p.....s le ilişkiye daha hazır degilsin hem pes etme üzülmeyecegim cunku pes etmeden bastan bastan aylar sürse de bastan olacagını bilsem gene deneyecegim pes etmeyecegim de kocana hem kocana istel gelir hem sen cesaretlenirsin canım olmadıgında da üzülme sakın tedaviye basladın bu hasstalıgn sorunu ertelemek zaten sen tedavi olmaya karar verdikten sonra bu hastaıktan kurtulmaman için bir sebep yok yeter ki inatla sabırla üzerine g,t yenegim seni bu sefer ben kazanacagım de basarısızlıktan hiç korkma elbet basarcagın gün gelecek bunu unutma canım :)Yolunu bulamıyor sankide işte eşimde deneme çok yapmak istemiyor olmadı diye yine üzüleceksin diyor biraz sabretmek belki olur diyorum ama her başarısızlık daha da korkutur cinsellikle ya öyle olup daha kötü olmasında istemiyorum
önemli degil canım benim hadi egzersizlere baslayalım yenecegiz hiç merak etme yenmemek için hiç bir nedenimiz yok çünkü başarılar şimdiden canım :)Tamam canım teşekkürler :)
O zaten hep takdir ediyor çok seviniyorum senin egzersiz yaptıgını görünce vakit ayırdığını görünce diyor ama aynrn öyle daha hazır degilsin olmuyor diye düşünmeyeyim diye yapıyor ama bilemedimcanım benim o zaman p.....s le ilişkiye daha hazır degilsin hem pes etme üzülmeyecegim cunku pes etmeden bastan bastan aylar sürse de bastan olacagını bilsem gene deneyecegim pes etmeyecegim de kocana hem kocana istel gelir hem sen cesaretlenirsin canım olmadıgında da üzülme sakın tedaviye basladın bu hasstalıgn sorunu ertelemek zaten sen tedavi olmaya karar verdikten sonra bu hastaıktan kurtulmaman için bir sebep yok yeter ki inatla sabırla üzerine g,t yenegim seni bu sefer ben kazanacagım de basarısızlıktan hiç korkma elbet basarcagın gün gelecek bunu unutma canım :)
O zaten hep takdir ediyor çok seviniyorum senin egzersiz yaptıgını görünce vakit ayırdığını görünce diyor ama aynrn öyle daha hazır degilsin olmuyor diye düşünmeyeyim diye yapıyor ama bilemedim
Siz nasıl yendiniz acınız oldu muKızlar ne olur ama ne olur ertelemeyin.ben 3 yıllık evliyim evliliğinin tadına şu 1 aydır varıyorum.biz bu illeti astigimizdan beri inanılmaz değişimler oldu evliliginizde.
Müjdeler eşime aparatı verdim az önce al dedim yap ilk başta sıktım derdiniz gibi aynen böyle bekle aparatı sokma dedim durdu biraz sonra arkadaşın biri demişti poponun salık dursun diye o geldi aklıma saldım kendimi pıt diye tamamını aldım ve en önemlisi kontrol bende degildi aparatı eşim soktu yani sonra çok rahata git gel yaptı baya yarın da aparatı büyüyeceğiz inşallah böyle böyle eşime bırakmayı öğreneyim diye geliyor aklıma belki ondan korkuyorumCanım tekrardan parmak veya aparatla çalış istersen. Aparatların boylarını büyüt. İçinde beklet bide onkarı baya. İlişki denemeden öncede aparatı yarım saat beklet içinde hemen peşinden p..s dene canım
aynen canım bende aynı sekilde 4 yıl cektim ve cok sukur bir ay olmadı ama bir sy olacak yeneli gercekten cok güzel farklılık katıyor insana en basında da kafan bir sorun kalmıyor artık kafan rahat eşinle mutlusun cok güzel bir duygu rabbim herkese yasatsın inşallah bizde tatile gidecegiz ekimde balayımızı yasayamadık sizde biz gibisiniz cok şükür inşallah ikimizde anne olabiliriz canım mutluluklar simdiden iyi tatiller canım :)
Ay amin amin tek duam o zaten,bir an önce anne olabilmek.inslaalh herkes yenerde bir an önce hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.bu arada sizede ıyi balayilar canım ❤aynen canım bende aynı sekilde 4 yıl cektim ve cok sukur bir ay olmadı ama bir sy olacak yeneli gercekten cok güzel farklılık katıyor insana en basında da kafan bir sorun kalmıyor artık kafan rahat eşinle mutlusun cok güzel bir duygu rabbim herkese yasatsın inşallah bizde tatile gidecegiz ekimde balayımızı yasayamadık sizde biz gibisiniz cok şükür inşallah ikimizde anne olabiliriz canım mutluluklar simdiden iyi tatiller canım :)
Hayır canım acı falan yok inan bana,bende kendimi yıllarca acıyacak diye kandırdım.bende burdaki bir çoğu gibi egzersizle yendim,sen ne aşamadasın bilmiyorum ama kış gelmeden havalar soğumadan bir ana önce yenmelisin bu illeti. Kışın o soğuk gecelerde egzersiz yapmak o kadar zor ki,o yüzden bu gunlerim değerini bil ve degerlendir bence.sen hangi aşamadasın başladın değilmi egzersizlereSiz nasıl yendiniz acınız oldu mu
Ben egzersizlere basladıö. 2. Parmak alıyorum. Ama eşimin p....3 Parmak boyutunda onu sokmaya calsıyorım olmuyor. Bende asla girmez ufacık delik diyorumHayır canım acı falan yok inan bana,bende kendimi yıllarca acıyacak diye kandırdım.bende burdaki bir çoğu gibi egzersizle yendim,sen ne aşamadasın bilmiyorum ama kış gelmeden havalar soğumadan bir ana önce yenmelisin bu illeti. Kışın o soğuk gecelerde egzersiz yapmak o kadar zor ki,o yüzden bu gunlerim değerini bil ve degerlendir bence.sen hangi aşamadasın başladın değilmi egzersizlere
canım benim daha p....s hazır olmamak kötü birşey değil ki sadece daha cok egzersiz istiyor beyin demek ki cunkü sen egzersizi yaptıkca beynin rahatlıyor ve zaten kendin istiyorsun p....s korkmadan ama hiç dert etme olucak yapacaksı yeneceksin yenmemek için bir sebebin yok :)O zaten hep takdir ediyor çok seviniyorum senin egzersiz yaptıgını görünce vakit ayırdığını görünce diyor ama aynrn öyle daha hazır degilsin olmuyor diye düşünmeyeyim diye yapıyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?