Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım tam da dogru konuya parmak bastın hiç eşin yapmamış mıydı aparatları bu tedavi de eşin de yapmalı ki sen eşinden gelecek olan birşeye karsı koymayı bırak alış diye inşallah olacak canım tebrikler şimdiden eşin katsın aparatı ama kaygılanırsan dur bekle de nefes al ver verirken tekrar it de o yapsın ama kontrol sende olsun canım ama eşindeykende sorun olmuyorsa güzel ilerleme bu :)

Ay amin amin tek duam o zaten,bir an önce anne olabilmek.inslaalh herkes yenerde bir an önce hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.bu arada sizede ıyi balayilar canım ❤
sagol canım benim ben bunu yendim ama işte korkular hiç bırakmıyor peşimi dogumdan da korkuyoru ama vajinismus yenmek için beklediğim kadar beklemem korksam da yapıcam artık bu vajinismusu yenmek bi güven getirdi ya bana sana da öyle oldu mu artık kacmak istemiyorum :)

İlk
Başta çok kasımda sonra sadece dur diye komut verdim sonrada bıraktım canım parmağını almıştım eşimin ama yinede aparat daha farklı geldi

Canim inan ben hiç doğumdan falan korkmuyorum,hem onun çareleri var sezeryani var,epidural doğumu var illa normal doğum yapmak zoru da değilsin ki.hic takılma biz bunu yendikten sonra her şeyi başarırız alimallah.o ilk gece eşiyle birlikte olabilen kadınlar bizim kullandığımız o aparatları yapsinlarda bir göreyim,ablam 2 çocuk sahibi daha fitil takmaya korkuyor.bence biz artık 1 0 öndeyiz ✌

Ben egzersizlere basladıö. 2. Parmak alıyorum. Ama eşimin p....3 Parmak boyutunda onu sokmaya calsıyorım olmuyor. Bende asla girmez ufacık delik diyorum
O zman aparat dene canım.bende parmak yapamadım 2 parmaktan sonra çok itici geldi.bende aparat hazırladım.kendime boy boy hem aparatta yön vermeyi öğrenirsen pnste daha rahat edersin.elinle yapınca zaten yönü elin bulduğu için pnste yön bulmada zorlanabilirsin canim

Merhaba bende buraya uyeyim...fazla giremiyorum artik...haziran ayinda atlattim...cok goz yasi doktumm...sizin yasadiklarinizin hepsini yasadim...3.5 sene....sakin gayreti birakmayin ustune gidinnn.aşiliyor mutlakaaaa....moral olsun hepinize....

aynen cannım benim bence de 40 yasına gelip organını hiç görmemiş ne oldugunu bilmeyen insanlar var biz şimdiden ne oldugunu ne olacagımnı biliyoruz herseyden vardır bir hayır cok sükür yendişk daha da yenecek arkadaslarımız var inşallah :) sende hamilelik yok dimi daha

Tebrik ederim canım:) devamı gelecek inşallah. Kontrolün eşinde olması ve senin buna alışman çok önemli. Bu sana eşine karşı güven getirecek ve p..s denemesinde daha rahat olacaksın. Aparatın boyutunu büyütüp git gel yapsın eşin. Git gel yapmak çok önemli. Vajina esniyor içerdeki cisme uyum sağlıyor ve çok rahatlıyor. Girişler de çok kolay oluyor ondan sonra. Haberlerini bekliyorum canım :)

Ben daha serçe parmaktayım canım ama nefes verirken değilde nefes alırken yapabiliyorum biraz ıkınarak

Canım nefes alırken değil verirken ittir parmağını çok rahat olacak göreceksin. Ikınma aşamasını girişte yap. Girdikten sonra nefes yap. Nefes alırken karnını şişir derin nefes al verirken parmağını yavaşça içeri ittir. Her parmağını ittirmede nefes egzersizi yap. Böylesi daha kolay olur :)

Yok canım ya ben yeneli daha 25 gün falan oldu.artik diğer ay çalışmalara başlarız inşallah.hayırlısıyla nasip olur insllah
inşalah canım ya bende diger ay baslayacam kız yoksa ikimizin de aynı anda oluyormuş hamilelik hadi hayırlısı inşallah :) rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)

Kızlar artık korkunuzu yenin. Korkmuyorum diyin. Ne korkarsak başımıza geliyo. İlişkiden korktum vajinusmusmoldum. Alttan muayene smear testi korkuttu onlarıda oldum. Doğumdan alttan parmaklıyolar diyolardı fena olurdum lafından bile. Hamile kalmadan alttan ameliyat oldum ameliyat öncesi parmakta soktular. Artık doğumdan korkmuyorum. Çünkü korkulacak biley değil hiöbiri. İlişkide yeneli 6 ay oldu hala pat adiye alamıyom ilkini yanmada oluyo ama korkmuyom öğrendim çünkü sizde gayret edin. Ikının birde yaparken açılıyo orası

canı parmk muayenesi oldun mu kac parmak katıyorlar ve muayene olurken ne yaptın hiç acıdı mı bende yendim bu illeti muayeneden korkuyorum ama kacmak bitti cok şükür dediğinn gibbi dogumda el muayenesi yapıyormuş diye söylendiğinde ben de kötü oluyorum bu yüzden dogumdan korkuyorum

bendede yanma oluyor hatta yürümekte zorlaniyorum ilk bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…