- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.481
aynen canım tam da dogru konuya parmak bastın hiç eşin yapmamış mıydı aparatları bu tedavi de eşin de yapmalı ki sen eşinden gelecek olan birşeye karsı koymayı bırak alış diye inşallah olacak canım tebrikler şimdiden eşin katsın aparatı ama kaygılanırsan dur bekle de nefes al ver verirken tekrar it de o yapsın ama kontrol sende olsun canım ama eşindeykende sorun olmuyorsa güzel ilerleme bu :)Müjdeler eşime aparatı verdim az önce al dedim yap ilk başta sıktım derdiniz gibi aynen böyle bekle aparatı sokma dedim durdu biraz sonra arkadaşın biri demişti poponun salık dursun diye o geldi aklıma saldım kendimi pıt diye tamamını aldım ve en önemlisi kontrol bende degildi aparatı eşim soktu yani sonra çok rahata git gel yaptı baya yarın da aparatı büyüyeceğiz inşallah böyle böyle eşime bırakmayı öğreneyim diye geliyor aklıma belki ondan korkuyorum
sagol canım benim ben bunu yendim ama işte korkular hiç bırakmıyor peşimi dogumdan da korkuyoru ama vajinismus yenmek için beklediğim kadar beklemem korksam da yapıcam artık bu vajinismusu yenmek bi güven getirdi ya bana sana da öyle oldu mu artık kacmak istemiyorum :)Ay amin amin tek duam o zaten,bir an önce anne olabilmek.inslaalh herkes yenerde bir an önce hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.bu arada sizede ıyi balayilar canım ❤
Ben egzersizlere basladıö. 2. Parmak alıyorum. Ama eşimin p....3 Parmak boyutunda onu sokmaya calsıyorım olmuyor. Bende asla girmez ufacık delik diyorum[/QUOT
canım benim iste bu düşünce oldugu için kafanda ve hazır olmadıgın için daha p....s ondan olmuyor daha düne kadar serce parmagı girecek büyüklükte bile değildi delik ama simdi iki parmaga kadar tek parmakları alıyorsun haksız mıyım bunlar olduysa onlarda olur kendine yenecegim basaracagım yenmemek için sbebim yok yapacagım de sen böyle dersen olacaksa da gec olur ama insan kebndisini ne kadar motive ederse o kadar iyi faydası oluyor inan bana iki parmaktan cok daha kolay giriyor p....s girse bile orası gene aynı görünüyor canınm küçüklüğü vss değişmiyor aynı yani oranın öyle göründüğüne bakma aldanma ona sen şimdi hangi aşamadasın ? :)
Başta çok kasımda sonra sadece dur diye komut verdim sonrada bıraktım canım parmağını almıştım eşimin ama yinede aparat daha farklı geldiaynen canım tam da dogru konuya parmak bastın hiç eşin yapmamış mıydı aparatları bu tedavi de eşin de yapmalı ki sen eşinden gelecek olan birşeye karsı koymayı bırak alış diye inşallah olacak canım tebrikler şimdiden eşin katsın aparatı ama kaygılanırsan dur bekle de nefes al ver verirken tekrar it de o yapsın ama kontrol sende olsun canım ama eşindeykende sorun olmuyorsa güzel ilerleme bu :)
sende olsun kom ut zaten aparatları büyütün eşin yapsın canım sen komut ver eminim dü<elecek düşüncelerin değişecek ve yapacaksın :)İlk
Başta çok kasımda sonra sadece dur diye komut verdim sonrada bıraktım canım parmağını almıştım eşimin ama yinede aparat daha farklı geldi
Canim inan ben hiç doğumdan falan korkmuyorum,hem onun çareleri var sezeryani var,epidural doğumu var illa normal doğum yapmak zoru da değilsin ki.hic takılma biz bunu yendikten sonra her şeyi başarırız alimallah.o ilk gece eşiyle birlikte olabilen kadınlar bizim kullandığımız o aparatları yapsinlarda bir göreyim,ablam 2 çocuk sahibi daha fitil takmaya korkuyor.bence biz artık 1 0 öndeyiz ✌sagol canım benim ben bunu yendim ama işte korkular hiç bırakmıyor peşimi dogumdan da korkuyoru ama vajinismus yenmek için beklediğim kadar beklemem korksam da yapıcam artık bu vajinismusu yenmek bi güven getirdi ya bana sana da öyle oldu mu artık kacmak istemiyorum :)
O zman aparat dene canım.bende parmak yapamadım 2 parmaktan sonra çok itici geldi.bende aparat hazırladım.kendime boy boy hem aparatta yön vermeyi öğrenirsen pnste daha rahat edersin.elinle yapınca zaten yönü elin bulduğu için pnste yön bulmada zorlanabilirsin canimBen egzersizlere basladıö. 2. Parmak alıyorum. Ama eşimin p....3 Parmak boyutunda onu sokmaya calsıyorım olmuyor. Bende asla girmez ufacık delik diyorum
Egzersizlerle mi yendin canımMerhaba bende buraya uyeyim...fazla giremiyorum artik...haziran ayinda atlattim...cok goz yasi doktumm...sizin yasadiklarinizin hepsini yasadim...3.5 sene....sakin gayreti birakmayin ustune gidinnn.aşiliyor mutlakaaaa....moral olsun hepinize....
Egzersizlerle mi yendin canım
Egzersizlerle mi yendin canım
Ben daha serçe parmaktayım canım ama nefes verirken değilde nefes alırken yapabiliyorum biraz ıkınarakAma sana tavsiyem penis kalinligina gelene kadae sabah aksam egzersiz yap...nefes alirken karni sisir ..nefes verirken aparati ittir
aynen cannım benim bence de 40 yasına gelip organını hiç görmemiş ne oldugunu bilmeyen insanlar var biz şimdiden ne oldugunu ne olacagımnı biliyoruz herseyden vardır bir hayır cok sükür yendişk daha da yenecek arkadaslarımız var inşallah :) sende hamilelik yok dimi dahaCanim inan ben hiç doğumdan falan korkmuyorum,hem onun çareleri var sezeryani var,epidural doğumu var illa normal doğum yapmak zoru da değilsin ki.hic takılma biz bunu yendikten sonra her şeyi başarırız alimallah.o ilk gece eşiyle birlikte olabilen kadınlar bizim kullandığımız o aparatları yapsinlarda bir göreyim,ablam 2 çocuk sahibi daha fitil takmaya korkuyor.bence biz artık 1 0 öndeyiz ✌
Müjdeler eşime aparatı verdim az önce al dedim yap ilk başta sıktım derdiniz gibi aynen böyle bekle aparatı sokma dedim durdu biraz sonra arkadaşın biri demişti poponun salık dursun diye o geldi aklıma saldım kendimi pıt diye tamamını aldım ve en önemlisi kontrol bende degildi aparatı eşim soktu yani sonra çok rahata git gel yaptı baya yarın da aparatı büyüyeceğiz inşallah böyle böyle eşime bırakmayı öğreneyim diye geliyor aklıma belki ondan korkuyorum
Ben daha serçe parmaktayım canım ama nefes verirken değilde nefes alırken yapabiliyorum biraz ıkınarak
inşalah canım ya bende diger ay baslayacam kız yoksa ikimizin de aynı anda oluyormuş hamilelik hadi hayırlısı inşallah :) rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)Yok canım ya ben yeneli daha 25 gün falan oldu.artik diğer ay çalışmalara başlarız inşallah.hayırlısıyla nasip olur insllah
canı parmk muayenesi oldun mu kac parmak katıyorlar ve muayene olurken ne yaptın hiç acıdı mı bende yendim bu illeti muayeneden korkuyorum ama kacmak bitti cok şükür dediğinn gibbi dogumda el muayenesi yapıyormuş diye söylendiğinde ben de kötü oluyorum bu yüzden dogumdan korkuyorumKızlar artık korkunuzu yenin. Korkmuyorum diyin. Ne korkarsak başımıza geliyo. İlişkiden korktum vajinusmusmoldum. Alttan muayene smear testi korkuttu onlarıda oldum. Doğumdan alttan parmaklıyolar diyolardı fena olurdum lafından bile. Hamile kalmadan alttan ameliyat oldum ameliyat öncesi parmakta soktular. Artık doğumdan korkmuyorum. Çünkü korkulacak biley değil hiöbiri. İlişkide yeneli 6 ay oldu hala pat adiye alamıyom ilkini yanmada oluyo ama korkmuyom öğrendim çünkü sizde gayret edin. Ikının birde yaparken açılıyo orası
Kızlar artık korkunuzu yenin. Korkmuyorum diyin. Ne korkarsak başımıza geliyo. İlişkiden korktum vajinusmusmoldum. Alttan muayene smear testi korkuttu onlarıda oldum. Doğumdan alttan parmaklıyolar diyolardı fena olurdum lafından bile. Hamile kalmadan alttan ameliyat oldum ameliyat öncesi parmakta soktular. Artık doğumdan korkmuyorum. Çünkü korkulacak biley değil hiöbiri. İlişkide yeneli 6 ay oldu hala pat adiye alamıyom ilkini yanmada oluyo ama korkmuyom öğrendim çünkü sizde gayret edin. Ikının birde yaparken açılıyo orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?