- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.501
canım benim tebrik ederim sizi eşinin erken bısalma sorununu da su egzersizi yaparak gecebbilir eşin mastürbasyon yapsın ve bosalacagında bosalmasın ve parmagıyla p....s basını baskı yapsın tekrar mastürbasyon yapsın tekrar gelince gene basına baskı yapsın birkac defa hergün yapsın bunu düzelecektirKızlar ben o kadar alıştım ki artık 9 ilişki oldu ve ne uyuşturucu krem ne kayganlaştırıcı hiç birşey kullanmadan oldu eşiminde sertleşme sorunuda çözüldü onunda psikolojikmiş demekki sadece erken boşalma var
acaba ilişki de farkında olmadan cok mu kasıyorsunuz ondn mı böyyle oluyor cünkü iki hafta oldu bende yeneli ve hiç ne yanma ne baska birşey ne de yürümem de sorun ooldu kasıyor olabilirsin canımbendede yanma oluyorhatta yürümekte zorlaniyorum ilk bas
acaba ilişki de farkında olmadan cok mu kasıyorsunuz ondn mı böyyle oluyor cünkü iki hafta oldu bende yeneli ve hiç ne yanma ne baska birşey ne de yürümem de sorun ooldu kasıyor olabilirsin canım
Aminnnnnn aminnnnn allah isteyeninşalah canım ya bende diger ay baslayacam kız yoksa ikimizin de aynı anda oluyormuş hamilelik hadi hayırlısı inşallah :) rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)
Allah allah yürüyememe kadar büyük bir problem olmamalı aslında.bende yeni yendim sadece baskı oluyor,ağrı yada yanma olmadı. insallah düzenli canımbendede yanma oluyorhatta yürümekte zorlaniyorum ilk bas
Aminnnnnn aminnnnn allah isteyen
Allah allah yürüyememe kadar büyük bir problem olmamalı aslında.bende yeni yendim sadece baskı oluyor,ağrı yada yanma olmadı. insallah düzenli canım
Canım ben ameliyarit oldum sadece rahim ağzı yumuşadın diye işaret parçağıyla ilaç soktu orayaama öyle acımadı. Acımıyo alttan muayene rahat ol. Ben birazdan gidip yine muayene olcam meselacanı parmk muayenesi oldun mu kac parmak katıyorlar ve muayene olurken ne yaptın hiç acıdı mı bende yendim bu illeti muayeneden korkuyorum ama kacmak bitti cok şükür dediğinn gibbi dogumda el muayenesi yapıyormuş diye söylendiğinde ben de kötü oluyorum bu yüzden dogumdan korkuyorum
İlk yanma oluyo ama sonra geçiyo b nin. Bide bir aydır yapmamıştık etkisi varmı bilmembendede yanma oluyorhatta yürümekte zorlaniyorum ilk bas
İlk yanma oluyo ama sonra geçiyo b nin. Bide bir aydır yapmamıştık etkisi varmı bilmem
2 parmağa geçemiyorum arkadaşlar baskı hissediyorumtavsiyesi olan?
teşekkür ederim canım bunu hiç duymamıştım deniyelim bınucanım benim tebrik ederim sizi eşinin erken bısalma sorununu da su egzersizi yaparak gecebbilir eşin mastürbasyon yapsın ve bosalacagında bosalmasın ve parmagıyla p....s basını baskı yapsın tekrar mastürbasyon yapsın tekrar gelince gene basına baskı yapsın birkac defa hergün yapsın bunu düzelecektir
emla krem kullan canim ilk baslarda
Ben piskologa gidiyorum(almanya). benim icin namus ve kizlik zari cok önemliydi. spor dersinde bile bacagimi fazla acmazdim,aman yirtilir diye.Yüzmede falan cok dikkat ettim. ben baski altinda büyütülmedim ama tabiki namus degerini anlatti annecim bana. bendeki sorunda, bekaretligimi koruma ve adetimk ben 10 yasinda oldum. cokkkk kan gelirdi ve cok sancim olurdu. okula gidemezdim o derece yani. piskolog sayesinde ben parmak egsersizine baslayabildim ve 2 parmagimi kolaylikla aliyorum.Dün eşli deneme yapmaya çalıştık ve ben neden olmadığının farkına vardım. Bunun adı ilişki korkusu falan değil kendimce... çok istekli olmama rağmen penis vajinaya girmeye çalıştığı anda kendimi koruma içgüdüsüne kapılıyorum. Bekaretimi korumalıymışım gibi zarar görecekmiş gibi kendimi geri çekiyorum. Parmak egzersizi gibi şeyler benim gibi arkadaslar için çözüm mü değil mi bilmiyorum ama ben Bir kez daha anladım ki bu psikolojik bi süreçmiş eğer tüm denemelerimden sonuç alamazsam psikolog ile bunu çözmeyi deneyeceğim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?