Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim tebrik ederim sizi eşinin erken bısalma sorununu da su egzersizi yaparak gecebbilir eşin mastürbasyon yapsın ve bosalacagında bosalmasın ve parmagıyla p....s basını baskı yapsın tekrar mastürbasyon yapsın tekrar gelince gene basına baskı yapsın birkac defa hergün yapsın bunu düzelecektir

acaba ilişki de farkında olmadan cok mu kasıyorsunuz ondn mı böyyle oluyor cünkü iki hafta oldu bende yeneli ve hiç ne yanma ne baska birşey ne de yürümem de sorun ooldu kasıyor olabilirsin canım

kasmiyorum rahatim aslinda ama kremde yakiyor olabilir bilmiyorum alismam zaman alcak sanirim
yakinda kremsiz denicem artik cünki bebis istiyorum
sen nasil yendin canim egz yaptinmi

inşalah canım ya bende diger ay baslayacam kız yoksa ikimizin de aynı anda oluyormuş hamilelik hadi hayırlısı inşallah :) rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)
Aminnnnnn aminnnnn allah isteyen
bendede yanma oluyor hatta yürümekte zorlaniyorum ilk bas
Allah allah yürüyememe kadar büyük bir problem olmamalı aslında.bende yeni yendim sadece baskı oluyor,ağrı yada yanma olmadı. insallah düzenli canım

Selam kizlar,
kendimden bahsetmistim. 2 parmaga gectim ve acisiz kasilmasiz git gel yapabiliyorum Hafta sonu esimle iliskiye girmeyi denemek istiyorum artik.
Bana önerebilceginiz birsey varmi?kasilmamam icin vs vs. Gecenlerde biriniz yazmistinizki,yatak kenarinda ve erkek altda yatmasi gerektigini. Ama kim yazmisti bilmiyorum. Bana tekrar söyleyebilirmisiniz. Ben mi üstde olmam gerek? Yatak kenarinda nasil olcak?:)

Canım ben ameliyarit oldum sadece rahim ağzı yumuşadın diye işaret parçağıyla ilaç soktu orayaama öyle acımadı. Acımıyo alttan muayene rahat ol. Ben birazdan gidip yine muayene olcam mesela

teşekkür ederim canım bunu hiç duymamıştım deniyelim bınu

Dün eşli deneme yapmaya çalıştık ve ben neden olmadığının farkına vardım. Bunun adı ilişki korkusu falan değil kendimce... çok istekli olmama rağmen penis vajinaya girmeye çalıştığı anda kendimi koruma içgüdüsüne kapılıyorum. Bekaretimi korumalıymışım gibi zarar görecekmiş gibi kendimi geri çekiyorum. Parmak egzersizi gibi şeyler benim gibi arkadaslar için çözüm mü değil mi bilmiyorum ama ben Bir kez daha anladım ki bu psikolojik bi süreçmiş eğer tüm denemelerimden sonuç alamazsam psikolog ile bunu çözmeyi deneyeceğim arkadaşlar.

Kızlar ben jeli bırakamıyom aslında dün baktım bende dün ıslanma olmuş ama yetmiyo sanki yetmiyo. Ne tavsiye edersiniz

Kizlar bende parmakla basladim sonra aparata gectim. Pns boyutunu zar zor aliyorum ikinarak. Bi kücük aparatlada git gel yapiyorum. Sira iliskiye gelince deligi bile tutturamiyorum. Her pozisyonuda denedim. Koskoca aparati alip pnsi alamamamda ayri bi beceri. Öncelerden es parmagi alabilmistim. Kasmistim kendimi acimisti. Sonrasinda @Sosyaljo arkadasiminda dedigi gibi salmistim kendimi sirtüstü yatip. Bacaklarimida acmistim biraz ve o ara esim parmagini sokmustu ve ben şaka yapiyosun herhalde demistim yani hicmi hic anlamamistim. O olay ama iki sene önce falandi unutmustum o isi, sayenizde hatirlamam iyi oldu insallahhh ise yarar. Egzersizi ne kadar yapabilsemde iliskide sudan cikmis baliga dönüyorum her seferinde. Insallah bu sefer biter artik. Hepimizde tez vakitte kurtulalim insallah su sacma sapan hastaliktannn

Ben piskologa gidiyorum(almanya). benim icin namus ve kizlik zari cok önemliydi. spor dersinde bile bacagimi fazla acmazdim,aman yirtilir diye.Yüzmede falan cok dikkat ettim. ben baski altinda büyütülmedim ama tabiki namus degerini anlatti annecim bana. bendeki sorunda, bekaretligimi koruma ve adetimk ben 10 yasinda oldum. cokkkk kan gelirdi ve cok sancim olurdu. okula gidemezdim o derece yani. piskolog sayesinde ben parmak egsersizine baslayabildim ve 2 parmagimi kolaylikla aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…