Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kanama oldumu cnm

çok iyi canım. hep mi böyle oldu ilkinden beri yoksa başlarda uyuşturucu ve kayganlaştırıcı kullandın mı? bizim de 5 ilişki oldu. çok şükür :) eşimin son 2 ilişkide sertleşme sorunu halloldu şükür. ben de az da olsa emla ve kayganlaştırıcı kullanıyorum. emlayı da bırakmak istiyorum. bi de çok özel olacak ama eşin içine b.ş.aldığında hissediyor muusn boşaldığını? ben sanki anlamıyorum :) git-gel de yapıyor onda da sorun yok, hatta keyif alıyorum bile diyebilirim :)

tam ilişki yaşadığımdan beri kullanmıyorum canım hem bebek istiyoruz o yüzden bence bırakmaya çalış İnan öyle daha mutlu olacaksın ve daha çok zevk alacaksın hemende alışıyorsun evet hissediyorum boşalırken canım o kremleri kullanma sende hissedeceksin

canım merhaba. ben yatak kenarında yenmişti. ben yatağın kenarına oturdum tam ucuna. sonra başımın altına yastık koyup uzandım. yani sırtım yatakta bacaklarım aşağıda boşta. sonra eşim üzerime hafif eğildi ve ben bacaklarımı eşimin kollarına bıraktım, eşim kollarını dirseklerden kırarak tuttu. sonra ben elimle tutarak yerleştirdim ve eşim ilerledi. ben bunda çok rahattım ve öncesinde eşim aparatı yerlşetirdi git gel yaptı. bu da rahatlattı, çok kasmadım kendimi. ve ilk tamamı girdi. çıkardık tekrar girdi ve git gel yaptı, inan bence git gel girişten daha kolay ve rahat. tabi benim fikrim bu :) sana kolaylıklar ve öncseinde ayetel kürsi ve fatiha surelerini okuyorum ben. allahım işimizi kolaylaştır diyorum. çok şükür :)

Canim aynı şeyi tekrar tekrar dene.birak kendini ve derin nefes al göreceksin
Bende her ilişki öncesi mutlaka dua okuyorum.özellikle cima öncesi okunacak bir dua var onu okuyup "allahım ben kendimi sana emanet ettim sen bize yardımcı ol,işimizi kolaylaşır "diyorum.ve eşimede mutlaka besmele cektiriyorum.
Önce bol egzersiz sonra tevekkül,inşllah herkes yenecek rahata erişecek

Size bir şey tavsiye edeyim; birkaç sayfa önce birine yönelik "evli değilsin, bu sayfadaki egzersizlerle ne işin var" temalı bi atarınıza denk geldim. Atıf yaptığınız kadıncağız da "kime ne" demek yerine "ben evliyim" diye kendini savundu. Bakın başkalarının namus dedektifliği, ahlak bekçiliği biz kadınlara iyi gelen bir şey değil. İlla bi yerden patlak veriyor. Biraz bakış açınızı değiştirmelisiniz. Kimse size "neden bekarken yapmadınız" diye karışamaz ama sizin de diğer kadınlara laf etme hakkınız yok. İnternette yıllardır bu mevzu döner, sözlüklerde binlerce başlıkta suyu çıkan bi konu oldu artık, tartışmaktan hepimiz sıkıldık ama benim lafım sadece size değil; sizin gibi olup cinselliğinde bir değişime ihtiyaç duyanlara. Siz bana katılmayacak olabilirsiniz ama sizin vesilenizle bu sıkıntıyı yaşayan diğer kadınlara seslenmek isterim: "Belki tek doğru bu değildir" diyebilin, "belki başka bir bakış açısıyla bu da doğru olabilir" diyin, inanın ki hayatınız daha güzelleşir.

Anlamadim ne iliskisi? ikinci iliskiden bahsediyosunda,evli falan degilmisin yani yuhh sana

kasmiyorum rahatim aslinda ama kremde yakiyor olabilir bilmiyorum alismam zaman alcak sanirim
yakinda kremsiz denicem artik cünki bebis istiyorum
sen nasil yendin canim egz yaptinmi
canım eni ben parmak egzersizleri nefes ve kegel egzersizleriyle yendim daha düne kadar ayna da bakıp buradan p....s mi girecek sacma nasıl olacak bbu düyordum ama herkesin de yapabildigini biliyordum acı olan da buydu herkes yapıyor ama sen yapamıyorsun güven zaten yok o yüzden 4 yılım bu şekilde gecti ökadın dogumcu orayı o korkunc koltuga yatırıp hem anlattı hem motive etti beni cok motive olmuştum ve aynı haftasınnda işaret parmagımın tamamını almıştım sonra bi nedenden dolayı doktora gitmedim ve basa döndü,m sonra tekrar basına gectim ve yapabildiğimi, gördüm ama zaman da uzun oldugu için aile psikoloğundan destekle bu işi yendim hiç bir şekilde serce parmagımı sokamadım oraya ama sonra tuvalet pozisyo nunda cok rahat olabilecegi,ni fark ettim fazla kasılmadıgını gördüm serce işarat ve orta aynı saat içerisinde yaptım anestolve baska kremlerle aynı saat içerisinde anestolu bıraktım cunkü bu seferde psikolojikmen mi mi basardı diye düşünecektim bu yüzden bastan bıeraktım ve savas baltalarımı cıkardım atık mücadeleye hazırdım yaptıkca basardıkca basarasım geldi cünkü basarıya aç kalmıştım 4 yıldır pes eden ben bu sefer cok şükür etmemiştim hersey pes etmemekten geli,yor pes etmedikce yaptıkca egzersizleri kazanmaya basladım benim parmaklar bitti eşimink,ine gectik onda biraz zorlanmıştım ama ayakta oldugum pozisyonda yapında daha güvende hissettim kendimi ve o şekilde de eşimin parmaklkar oldu ve en son p....s dusumu aldım ve basına gectim ilk bi önsevişme baya uzun tuttuk çünkü kendi sıvımla ollmlıydı ne kayganlastırıcı ne krem hiiç birşey kullanmadık ve ben gene ayaktaki pozisyonda eş,im ayaklarını sandalyeye poposunu da yatagın ucunda olacak sekilde yaptık p...s yatak ve sandalye arasında olacak sekilde sonra ben p....s basını aldım cok rahat olacagını bişliyordumn ama sonrası yırtılacakmış gibi oldu sanki devamı olnmyacakmış gibi ama sonra sırt üstü yattım ve eşime bıraktım bel,ime yastık koydum ve eşim ilerletti nefes kegel derken hiç kanamadan hallettik cpok şükür p....s basını aldıktan sonra bacaklaırmı eşimin beline doladım o daha kolay oldu git gel falan benimki böyle oldu canım bölyle yendim pes etmemmek lazım işin formülü bu :)

Kızlar benim de 11 ilişki oldu. Rahatım Allah şükür. Hiç sorunum kalmadı diyebilirim. 3. İlişkiden sonra emla kullanmayı da bırakmıştım. Şimdi sadece bebek yağı kullanıyorum kayganlık için. Bebek yağının hamile kalmada bir riski var mı. Spermleri öldürüyor diye duydum. Ama hamile kalanlarda olmuş. Ben daha çok sperm yapısıyla falan oynar diye korkuyorum. Öyle bişey olur mu sizce

eşinnin parmakları da yaptınn mı canım hangi pozisyonda rahat hiissediyodan kendini o pozisyonda yapabilirsin ca nım

canı benim bebe yagına bile ihtiyacın yok ki artık senin kendi sıvınla yapabil,rsin canım önsevişmey, uzun tutun sonr a da p....s gecin canım inan hiç bir sorun olmayacak :)

D Defne1717 iyi akşamlar canım. Kadının üstte olduğu pozisyonlar daha rahat oluyor. Çünkü kontrol sende oluyor ve kasmıyorsun. Benim denediğim 2 tane var. Biri eşin yatakta yatsın sen sırtın eşine dönük şekilde otur. Girişte ıkın. Daha sonra derin nefes al verirken otur yavaş yavaş.
Diğer pozisyonda eşin yatağın ucuna kadar gelsin kalçası ve ayakları yatağın dışında kalsın vücudu yatakta uzansın. Rahat olması için kalçasının altına tabure koyabilir. Sende bu şekilde ayakta durur vaziyette bacaklarını iyice açarak öyle otur yavaş yavaş. Yine girişte ıkın girince derin nefes alıp ver canım. Çok kolay oluyor. İki parmaktan hiç farkı yok. Hatta p..s daha kolay. Denedikten sonra mutlaka yaz. Aklına takılan bişey varsa da sorabilirsin canım :)

canı benim bebe yagına bile ihtiyacın yok ki artık senin kendi sıvınla yapabil,rsin canım önsevişmey, uzun tutun sonr a da p....s gecin canım inan hiç bir sorun olmayacak :)

Bende ıslanma pek olmuyor gibi geliyor dışardan canım. İçeride oluyor mu bilmiyorum ama :) kuruntu yapıyorum belki de. Neyse yarın da öyle deneyeceğim bakalım :)

Bende ıslanma pek olmuyor gibi geliyor dışardan canım. İçeride oluyor mu bilmiyorum ama :) kuruntu yapıyorum belki de. Neyse yarın da öyle deneyeceğim bakalım :)
dene tatlım olurdur eşin fark etmiyor mu ıslaklıgı önsevişmeyi uzun tutun sonra vajina girişini elle ıslaklıgı hissedeceksin canım

kelebekadasi baskı çok normal canım zamanla geçecek. Parmağın girdikten sonra hemen ilerleme. Bekle girişte nefes ve kegel yap. Derin nefes al verirken ilerlet yavaşça. Yönü aşağı doğru yanş popoya. Ve bacaklarını iyice aç. Ikınmayı da unutma. Bayağı bir kısmı girdikten sonra içinde beklet uzun uzun sonra git gel yapmaya başla. Git gel yapmak çok önemli baskıyı tamamen kaldırıyor. O baskı gidecek hiç kalmayacak ilerde hiç merak etme. Şuan çok normal

dene tatlım olurdur eşin fark etmiyor mu ıslaklıgı önsevişmeyi uzun tutun sonra vajina girişini elle ıslaklıgı hissedeceksin canım

Aslında o olmuş tamam falan diyor bebek yağı sürmek istemiyor ama bende almışken şunu bitirelim bari diyorum :) - kuruntu işte:) ben dışardan pek hissedemiyorum. Neyse yarın ona odaklanacağım ve yağsız deneyeceğim canım teşekkür ederim ilgin için :)

önemli degil canım be im hiç merak etme kendi sıvın daha iyi olacak belki ,ilkinde olmnayabilir sonrasıında zevk bile alacaksın merak etme :) dene alışma ne olur ne olmaz bebe yagı spermlere zararı olabilir bilemeyiz o yüzdxen ben kremleri sadece egzersizde kullandım hiç ilk yaptıgım da bile krem yoktu rahat ol rahat yapacaksın eminim :) daha mutlu olacaksın daha hoşuna gidecek :)

Canım eşine yaptır egzersizi onu oradan uzak tutmaya çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…