- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.541
Dün tekrar denedik . Emla ve kayganlastırıcı sayesinde penisin yarısından çoğunu aldım. Yani eşim öyle dedi. Devam edemedik çünkü eşim erken boşaldı. Sizce yendim diyebilir miyim artık ?
Ben altta kasıyorum hala. Üstte denedim ve zor oluyor giriş. Yatak ucu pozisyon dısında önerebileceğiniz var mı ?Diyebilirsin tabi canım tebrik ederim :) bundan sonrası çok kolay olacak. Devamı gelecek hızlı bir şekilde merak etme. Sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
canım benim üstte cok rahat olursun aslında ayakta deneyebilirsin cunku güvende hissedebilirsin ayakların yere bastıgı için ssırt üstü denemelisin bence denedikce kasılman azalır sırt üstü de rahat çünküBen altta kasıyorum hala. Üstte denedim ve zor oluyor giriş. Yatak ucu pozisyon dısında önerebileceğiniz var mı ?
canım eni ben parmak egzersizleri nefes ve kegel egzersizleriyle yendim daha düne kadar ayna da bakıp buradan p....s mi girecek sacma nasıl olacak bbu düyordum ama herkesin de yapabildigini biliyordum acı olan da buydu herkes yapıyor ama sen yapamıyorsun güven zaten yok o yüzden 4 yılım bu şekilde gecti ökadın dogumcu orayı o korkunc koltuga yatırıp hem anlattı hem motive etti beni cok motive olmuştum ve aynı haftasınnda işaret parmagımın tamamını almıştım sonra bi nedenden dolayı doktora gitmedim ve basa döndü,m sonra tekrar basına gectim ve yapabildiğimi, gördüm ama zaman da uzun oldugu için aile psikoloğundan destekle bu işi yendim hiç bir şekilde serce parmagımı sokamadım oraya ama sonra tuvalet pozisyo nunda cok rahat olabilecegi,ni fark ettim fazla kasılmadıgını gördüm serce işarat ve orta aynı saat içerisinde yaptım anestolve baska kremlerle aynı saat içerisinde anestolu bıraktım cunkü bu seferde psikolojikmen mi mi basardı diye düşünecektim bu yüzden bastan bıeraktım ve savas baltalarımı cıkardım atık mücadeleye hazırdım yaptıkca basardıkca basarasım geldi cünkü basarıya aç kalmıştım 4 yıldır pes eden ben bu sefer cok şükür etmemiştim hersey pes etmemekten geli,yor pes etmedikce yaptıkca egzersizleri kazanmaya basladım benim parmaklar bitti eşimink,ine gectik onda biraz zorlanmıştım ama ayakta oldugum pozisyonda yapında daha güvende hissettim kendimi ve o şekilde de eşimin parmaklkar oldu ve en son p....s dusumu aldım ve basına gectim ilk bi önsevişme baya uzun tuttuk çünkü kendi sıvımla ollmlıydı ne kayganlastırıcı ne krem hiiç birşey kullanmadık ve ben gene ayaktaki pozisyonda eş,im ayaklarını sandalyeye poposunu da yatagın ucunda olacak sekilde yaptık p...s yatak ve sandalye arasında olacak sekilde sonra ben p....s basını aldım cok rahat olacagını bişliyordumn ama sonrası yırtılacakmış gibi oldu sanki devamı olnmyacakmış gibi ama sonra sırt üstü yattım ve eşime bıraktım bel,ime yastık koydum ve eşim ilerletti nefes kegel derken hiç kanamadan hallettik cpok şükür p....s basını aldıktan sonra bacaklaırmı eşimin beline doladım o daha kolay oldu git gel falan benimki böyle oldu canım bölyle yendim pes etmemmek lazım işin formülü bu :)
kalmayacak tabiki de canım benim rabbim bize en güzel kayganlastırıcı olrak kendi sıvımızı vermiş hemsinden daha iyi ve daha saglıklısı :)uzun uzun yazdigin icin tsk cnm emla ile p...si basini alabildim baslarda kremle devam etmek istiyorum umarim yakinda benimde kreme ihtiyacim kalmicak =)
orta parmak üstte altta da işaretle yüzük parmagı birleşecek o ssekilde yapabilirsinArkadaşlar merhaba bi sorum olacakti 3 parmak nasl oluyo yani nasil yapmaliyim 3 parmak egzersizi
canım bence geç kalmadan egzersizlere başla. 3 günde çözen yerler de varmış ama hipnoterapi fln diye okudum. bence gerek yok. evde düzenli egzersiz yaparsan 1 ayda bile çözersin. sıkılmadan, pes etmeden istikrarla ve eşini dahil ederek.Merhaba ben altı gün sonra tam bir aylık evli olacağım ve biz ilk gecemizi henüz yaşayamadık ilk deneyisimiz de çok heycan yaptım ve kendimi kastım ve eşimi istemeden kendimden iterek uzaklaştırdm normaldir diye düşündük ve diğer denemelerimizde de yine aynısı oldu jel ile de denedik ama yine olmadi en son ve 5. Deneyisimiz de hüsran doktora gittim vajinamda herhangi bir sorun olmadığını söyledi kayganlasitirici jel kullanmamiza da gerek olmadığını her şeyin kafam da bittiğini söyledi zaten bende biliyorum bunu ama bir türlü kendime söz geçiremiyorum eşimle birbirimizi severek evlendik kendisi bu konuda çok anlayışlı ama ben belli etmesem de çok üzülüyorum forumda bir çok kişinin başarı hikayesini okudum ama tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok doktora gitmeyi düşünüyoruz ama çok fazla para istiyorlar
bir arkadaşa özel mesaj olarak yazmışım burda da paylaşayım daha çok kişiye faydası olur belki..canım bence geç kalmadan egzersizlere başla. 3 günde çözen yerler de varmış ama hipnoterapi fln diye okudum. bence gerek yok. evde düzenli egzersiz yaparsan 1 ayda bile çözersin. sıkılmadan, pes etmeden istikrarla ve eşini dahil ederek.
istersen bir kadın doğumcudan kızlık zarının yapısını öğren canım. esnekse sıkıntı yok. ha bir de buradaki vajinismuslu kadınların çoğu zaten ilişki yaşayamamış oluyor. Ben kızlık zarını hiç dert etmedim, eşim de. hatta benimki eşle denemeler sırasında hafif kanadı. sonuçta eşin durumunu biliyor anlayışla karşılayacağını düşünürüm, yani egzersizler sırasında kanasa bile.demek istediğim kafanda bir de onun kaygısı olmasın. ama başka arkadaşlar ne önerir bilmem. bu benim nacizane önerim :)Peki ben alıştırmaları denicem ama kızlık zarında sorun oluşturur mu çünkü ben hala ilişki yaşamadım eşimle
canım benim doktora gitmene hiç gerek psikolojikmen destek alayım diyorsan sen bilirsin devlet hastanelerindeki doktorlardan alabilirsin para bayılmana gerek yok yeni evli oldugun için avantajın da cok buradaki denilen egzersizleri uygula parmak egzersizlerini de yap zaten o doktorlara da gitsen aynı seyler olacak en azından maddi olarak gitmesin heee herseyi yaptın elinden gelen herseyi yaptım olmuyor dersn ki elinden gelen herseyi yapmışsan olmaması için sebep yok o zaman gitmek istersen gidersin aam kanının son damlasına kadar mücadele et her yolu dene ondan sonra git bence burada bizler yardımcı oluruz sana eger istersenMerhaba ben altı gün sonra tam bir aylık evli olacağım ve biz ilk gecemizi henüz yaşayamadık ilk deneyisimiz de çok heycan yaptım ve kendimi kastım ve eşimi istemeden kendimden iterek uzaklaştırdm normaldir diye düşündük ve diğer denemelerimizde de yine aynısı oldu jel ile de denedik ama yine olmadi en son ve 5. Deneyisimiz de hüsran doktora gittim vajinamda herhangi bir sorun olmadığını söyledi kayganlasitirici jel kullanmamiza da gerek olmadığını her şeyin kafam da bittiğini söyledi zaten bende biliyorum bunu ama bir türlü kendime söz geçiremiyorum eşimle birbirimizi severek evlendik kendisi bu konuda çok anlayışlı ama ben belli etmesem de çok üzülüyorum forumda bir çok kişinin başarı hikayesini okudum ama tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok doktora gitmeyi düşünüyoruz ama çok fazla para istiyorlar
Malesef tek dayanamadigim nokta haksizliktir benim aciklamalarimdan sonra arkadastan kusura bakmayin yanlis anladim galiba gibi bi cevap bile gelmedi kendisi de benim onceden oldugum gibi vajinismus hastasi hala burayi okuyup takip ediyorum bana herhangi bi sekilde ozur dilemedigi icin ona yardimci olmaya calismiyorum acik ve net..Size bir şey tavsiye edeyim; birkaç sayfa önce birine yönelik "evli değilsin, bu sayfadaki egzersizlerle ne işin var" temalı bi atarınıza denk geldim. Atıf yaptığınız kadıncağız da "kime ne" demek yerine "ben evliyim" diye kendini savundu. Bakın başkalarının namus dedektifliği, ahlak bekçiliği biz kadınlara iyi gelen bir şey değil. İlla bi yerden patlak veriyor. Biraz bakış açınızı değiştirmelisiniz. Kimse size "neden bekarken yapmadınız" diye karışamaz ama sizin de diğer kadınlara laf etme hakkınız yok. İnternette yıllardır bu mevzu döner, sözlüklerde binlerce başlıkta suyu çıkan bi konu oldu artık, tartışmaktan hepimiz sıkıldık ama benim lafım sadece size değil; sizin gibi olup cinselliğinde bir değişime ihtiyaç duyanlara. Siz bana katılmayacak olabilirsiniz ama sizin vesilenizle bu sıkıntıyı yaşayan diğer kadınlara seslenmek isterim: "Belki tek doğru bu değildir" diyebilin, "belki başka bir bakış açısıyla bu da doğru olabilir" diyin, inanın ki hayatınız daha güzelleşir.
böyle yapmayın arkadaslarr yanlış anlamıştır kmilerimiz evet bi< özür bekliyoruz ama kimilerimizde buna gerek duymuyor herkesin kendi karakteri sonucta sen yardımcı olacaksan da bu durumu yasadıgın için ne cektigini bildigin için oluyorsun o böyle yaptı diye sende böyle yapma bence sen burada hala yazıyorsun birilerine faydam olsun diye yazıyorsun dimi evet haklısın kullandıgı kelimeler ve cümle kesinlikle yanlış ama bence sende böyle yapma belki de kimseden değil senin yazdıgın senin önerecegin birşey onu bu sıkıntıdan kurtaracak haksızlıga kimse gelemez ama önemli olan hosuna gitmeyen birşeyi söyleyeyn kişiye hala da elini uzatman zor olan da budur zaten ama gene de sen bilirisn canım senin düşüncen ben sadece olmasın böyle seyler aynı seyleri yasayan birileri olarak o sunu söyledi bende yardım etmem demeyelim :)Malesef tek dayanamadigim nokta haksizliktir benim aciklamalarimdan sonra arkadastan kusura bakmayin yanlis anladim galiba gibi bi cevap bile gelmedi kendisi de benim onceden oldugum gibi vajinismus hastasi hala burayi okuyup takip ediyorum bana herhangi bi sekilde ozur dilemedigi icin ona yardimci olmaya calismiyorum acik ve net..
kalmayacak tabiki de canım benim rabbim bize en güzel kayganlastırıcı olrak kendi sıvımızı vermiş hemsinden daha iyi ve daha saglıklısı :)
krem sorun olmaz canım doktor verdiyse neden sorun olsun ki ben zeytinyagı bebeyagı kullananlar için dedim ama zamanla tabi sende bırak kremi kendi sıvımız daha iyi :)acaba krem gebe kalmaya engel olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?