Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dün tekrar denedik . Emla ve kayganlastırıcı sayesinde penisin yarısından çoğunu aldım. Yani eşim öyle dedi. Devam edemedik çünkü eşim erken boşaldı. Sizce yendim diyebilir miyim artık ?

Dün tekrar denedik . Emla ve kayganlastırıcı sayesinde penisin yarısından çoğunu aldım. Yani eşim öyle dedi. Devam edemedik çünkü eşim erken boşaldı. Sizce yendim diyebilir miyim artık ?

Diyebilirsin tabi canım tebrik ederim :) bundan sonrası çok kolay olacak. Devamı gelecek hızlı bir şekilde merak etme. Sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

Diyebilirsin tabi canım tebrik ederim :) bundan sonrası çok kolay olacak. Devamı gelecek hızlı bir şekilde merak etme. Sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
Ben altta kasıyorum hala. Üstte denedim ve zor oluyor giriş. Yatak ucu pozisyon dısında önerebileceğiniz var mı ?

Ben altta kasıyorum hala. Üstte denedim ve zor oluyor giriş. Yatak ucu pozisyon dısında önerebileceğiniz var mı ?
canım benim üstte cok rahat olursun aslında ayakta deneyebilirsin cunku güvende hissedebilirsin ayakların yere bastıgı için ssırt üstü denemelisin bence denedikce kasılman azalır sırt üstü de rahat çünkü

uzun uzun yazdigin icin tsk cnm emla ile p...si basini alabildim baslarda kremle devam etmek istiyorum umarim yakinda benimde kreme ihtiyacim kalmicak =)

Merhaba ben altı gün sonra tam bir aylık evli olacağım ve biz ilk gecemizi henüz yaşayamadık ilk deneyisimiz de çok heycan yaptım ve kendimi kastım ve eşimi istemeden kendimden iterek uzaklaştırdm normaldir diye düşündük ve diğer denemelerimizde de yine aynısı oldu jel ile de denedik ama yine olmadi en son ve 5. Deneyisimiz de hüsran doktora gittim vajinamda herhangi bir sorun olmadığını söyledi kayganlasitirici jel kullanmamiza da gerek olmadığını her şeyin kafam da bittiğini söyledi zaten bende biliyorum bunu ama bir türlü kendime söz geçiremiyorum eşimle birbirimizi severek evlendik kendisi bu konuda çok anlayışlı ama ben belli etmesem de çok üzülüyorum forumda bir çok kişinin başarı hikayesini okudum ama tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok doktora gitmeyi düşünüyoruz ama çok fazla para istiyorlar

canım bence geç kalmadan egzersizlere başla. 3 günde çözen yerler de varmış ama hipnoterapi fln diye okudum. bence gerek yok. evde düzenli egzersiz yaparsan 1 ayda bile çözersin. sıkılmadan, pes etmeden istikrarla ve eşini dahil ederek.

bir arkadaşa özel mesaj olarak yazmışım burda da paylaşayım daha çok kişiye faydası olur belki..

Size ilk önerim bunun aşılabilir bir durum olduğunu kafanıza yer etmeniz. Yani pes ettiğiniz, moralinizin bozulduğu zamanlar olabilir ama asla vazgeçmeyin, toparlanın ve devam edin.

2. önerim, kesinlikle çok uzun aralar vermeyin çalışmalarınıza. Düşünün ki, istemeden yapacağınız egzersizler bile (ki bazen insan her gün yapmaktan usanıyor) size o kadar çok yol katettirecek ki. o yüzden uzun aralar vermeyin. en kötü ihtimalle bir gün boş bir gün dolu şeklinde gün aşırı çalışın.

3. önerim çalışma derken neyi kastediyorum. Hangi aşamadasınız bilmiyorum ama önce internetten bir vajina yapısı görüntüsüne bakın. Zar nerde, vajina nasıl bir şey. yumurtalık rahim nerde gibi. bu tabii naçizane önerim. biliyor olabilirsiniz de, ben şahsen hiç açıp bakmamıştım ve hep hayali şeylerdi aklımdakiler.

4. önerim zar ile ilgili. çok dert etmeyin kanamayı vs...zar vajina girişinden sonra hemen yakın. 2-3 cm içerde sanırım.(hala öğrenememişim:)) çalışmalar sırasında da çentiklenebilir eşle deneme sırasında da. Ama şunu bilin ki kanama dediğimiz şey bir kaç damladan fazla olmuyor. zar bence en son düşüneceğiniz şey olsun.

5. önerim ayna çalışması. mutlaka yapın. vajinanıza bakın, dokunun. birkaç gün bunu yapın. vajinanın da vücudunuzdaki diğer organlardan bir farkı olmadığını ve onundan kendine özgü bir vazifesi olduğunu, normal bir parçanız olduğunu ve bilakis aslında çok daha duygusal bir organ olduğunu tekrar edin kendinize. çünkü düşünsenize sevdiğin adamla bir bütün olmanıza aracı, aşkınızın meyvesini dünyaya getirmenize aracı, fizyolojik bir olay olan cinsel birlikteliği yaşamanıza ve keyif almanıza aracı. bence gayet duygusal :) onu sevin.

6. önerim. dokunma çalışmasını eşinizle yapın. eğer hiç izin veremiyorsanız eşinizin elini tutun ve siz yönlendirin. daha sonra alıştıkça eşiniz kendisi dokunsun ve çevresinde elini gezdirsin.

7. önerim yine ayna karşısıda. vajinanıza bakarak bir öksürün. bi daha öksürün, kuvvetlice. orada anüsün biraz yukarısında siz öksürdükçe açılan bir delik göreceksiniz. hiç bir şey yapmanıza gerek yok, öksürün ve her seferinde görün. işte orası giriş noktası :)

8. sonra o deliğin üzerine kulak çöpü, işaret parmağınız ya da aparatın en küçük boyunu koyun. ama burada önemli olan doğru yere koyduğunuzdan amin olun, kaçırmayın yani. öksürün aynada görün ve hemen koyun. sonra burundan nefes alıp ağızdan içli bir şekilde nefesinizi verirken hafifçe ittirin. her nefes alış verişinizde biraz daha ilerletin. inanın acımayacak. bu aşamada kayganlaştırıcı, bebe yağı ya da zeytin yağı kullanabilrsiniz. ıkınabilirsiniz de. ıkınırken de gönderebilrsiniz. gerçekten acımıyor. orası açılan ve ne verseniz alan bir yapı. bebek çıkıyor. penisi dert etmeyin, büyüklüğü falan aklınıza gelip korkunc hayaller kurmayın. neden? çünkü eğer böyle korkunc bir şey olsa, giremese falan yani, ne yapmamız lazım gelirdi? evlenmeden önce penisle vajina uyumlu mu, aman çapları tutuyor mu? :)) ama hayır gerek olmadı, çünkü vajina ne versen alıyor :) tabi bunu biizm kaslarımız hallediyor, kasılmıyoruz ve gevşeyerek, kontrol ederek alıveriyor :)

9. bir önceki adımda bahsettiğim gibi sırayla aparatları büyütün, parmaklarda boyun hepsini almaya çalışın, 2. boğuma kadar yani. sonra iki parmak ve diğer boyda aparatla diye gidiyor.

10. bütün bunları yaparken nefes çok önemli, kegel çok önemli. gün içinde bunlara da çalışın. arada eşinizle birbirinize masajlar yapın.

şimdilik bu kadar ama devamı gelecek :))) buraya kadar sormak istediğiniz bir şey olursa severek cevaplarım. çok uzattıysam kusura bakmayın. ben her şeyi en ufak ayrıntısına kadar merak ederdim. her adımım yavaş oldu ama inanın egzersiz kısmı yani parmak ve aparat her ikisini de yaptım ben, çok hızlı ilerledim. bir sonraki aşama penis denemesi...)

Peki ben alıştırmaları denicem ama kızlık zarında sorun oluşturur mu çünkü ben hala ilişki yaşamadım eşimle
istersen bir kadın doğumcudan kızlık zarının yapısını öğren canım. esnekse sıkıntı yok. ha bir de buradaki vajinismuslu kadınların çoğu zaten ilişki yaşayamamış oluyor. Ben kızlık zarını hiç dert etmedim, eşim de. hatta benimki eşle denemeler sırasında hafif kanadı. sonuçta eşin durumunu biliyor anlayışla karşılayacağını düşünürüm, yani egzersizler sırasında kanasa bile.demek istediğim kafanda bir de onun kaygısı olmasın. ama başka arkadaşlar ne önerir bilmem. bu benim nacizane önerim :)

canım benim doktora gitmene hiç gerek psikolojikmen destek alayım diyorsan sen bilirsin devlet hastanelerindeki doktorlardan alabilirsin para bayılmana gerek yok yeni evli oldugun için avantajın da cok buradaki denilen egzersizleri uygula parmak egzersizlerini de yap zaten o doktorlara da gitsen aynı seyler olacak en azından maddi olarak gitmesin heee herseyi yaptın elinden gelen herseyi yaptım olmuyor dersn ki elinden gelen herseyi yapmışsan olmaması için sebep yok o zaman gitmek istersen gidersin aam kanının son damlasına kadar mücadele et her yolu dene ondan sonra git bence burada bizler yardımcı oluruz sana eger istersen

Malesef tek dayanamadigim nokta haksizliktir benim aciklamalarimdan sonra arkadastan kusura bakmayin yanlis anladim galiba gibi bi cevap bile gelmedi kendisi de benim onceden oldugum gibi vajinismus hastasi hala burayi okuyup takip ediyorum bana herhangi bi sekilde ozur dilemedigi icin ona yardimci olmaya calismiyorum acik ve net..

böyle yapmayın arkadaslarr yanlış anlamıştır kmilerimiz evet bi< özür bekliyoruz ama kimilerimizde buna gerek duymuyor herkesin kendi karakteri sonucta sen yardımcı olacaksan da bu durumu yasadıgın için ne cektigini bildigin için oluyorsun o böyle yaptı diye sende böyle yapma bence sen burada hala yazıyorsun birilerine faydam olsun diye yazıyorsun dimi evet haklısın kullandıgı kelimeler ve cümle kesinlikle yanlış ama bence sende böyle yapma belki de kimseden değil senin yazdıgın senin önerecegin birşey onu bu sıkıntıdan kurtaracak haksızlıga kimse gelemez ama önemli olan hosuna gitmeyen birşeyi söyleyeyn kişiye hala da elini uzatman zor olan da budur zaten ama gene de sen bilirisn canım senin düşüncen ben sadece olmasın böyle seyler aynı seyleri yasayan birileri olarak o sunu söyledi bende yardım etmem demeyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…