- 24 Ağustos 2017
- 72
- 23
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.561
krem sorun olmaz canım doktor verdiyse neden sorun olsun ki ben zeytinyagı bebeyagı kullananlar için dedim ama zamanla tabi sende bırak kremi kendi sıvımız daha iyi :)
bende de kanama olmadı canım muayene oldum kızlık zarımın esnek olduğunu Doğumda yırtılır dediay insallah gebe kalirim ama kafama takilan bisey var oda bende hic kanama olmamasi
bende de kanama olmadı canım muayene oldum kızlık zarımın esnek olduğunu Doğumda yırtılır dedi
aynen canım git bir muayene olbende doktora gidicem cnm ögrenip kafamdaki soru isaretini enazindan gidercem
aynen canım git bir muayene ol
ben bir kaç ay uğraştım egzersizlerle tedavi de oldum hatta ama hiç üstüne düşmedim diyorum ki keşke daha öncesinde düşseydim üstüne ama olsun kurtuldum ya çok mutluyum herşeyde vardır bir hayır . bizde bu ay bebek için çalışmalar yaptık bakalım bekliyoruz şimdi 8 gün var adete inşallah tutmuştur bebişbende bu vajinismus illetinden kurtuldum diyebilirim galiba bukadar kolay olcagini bisleydim daha önceden baslardim egzleresimdi bebek calismalarina baslicaz insallah
rabbim gönlümüze göre versin insallah
insallah cnm aynen hersey nasip kismet bende üstüne düsmedim ugrasmak istemedim ve cok korktum acir diye ama söyledikleri gibi aci yokmus bosyere zaman kaybetmisim simdi diyorum keske daha önceden cesaret etseymisimben bir kaç ay uğraştım egzersizlerle tedavi de oldum hatta ama hiç üstüne düşmedim diyorum ki keşke daha öncesinde düşseydim üstüne ama olsun kurtuldum ya çok mutluyum herşeyde vardır bir hayır . bizde bu ay bebek için çalışmalar yaptık bakalım bekliyoruz şimdi 8 gün var adete inşallah tutmuştur bebiş
aynen canım neyse kader kısmet yendik ya ona bakalıminsallah cnm aynen hersey nasip kismet bende üstüne düsmedim ugrasmak istemedim ve cok korktum acir diye ama söyledikleri gibi aci yokmus bosyere zaman kaybetmisim simdi diyorum keske daha önceden cesaret etseymisim
Günaydın arkadaşlar. Müjde vermeye geldim.egzersizlerimin 3. gününde vajinismusu yenmiş bulunmaktayım :)
Şimdi ayrıntılı anlatıma geçiyorum dediğim gibi yardımı olsun diye ayrıntılı anlatıcam
Ben daha yeniyim dediğim gibi 3. günümdü. Parmak egzersizlerinde sizde biliyorsunuz eşimin iki parmağını da alabiliyordum. Dün gece yine parmakla başladık önce kendi parmaklarım sırayla ve iki parkimak.sonra eşimin parmaklarıyla da iki parmak yaptık. 20 dakika falan sürdü. Daha sonra eşim p...s denemek istedi kırmadım. Cesaretim de vardı aklımdaydı zaten. Sırt üstü yattım belime yastık koydum bacaklarımı iyice açtım vajina girişine yerleştirdim daha sonra ıkınmaya başladım eşimde ıkındığım anda yavaşça itti. Baş kısmı çok rahat girdi resmen pıt diye anında girdi :) acı da yok. Daha sonra ilerlemeye başladı eşim yavaş yavaş bende nefes egzersizi yapıyorum sürekli. Tabi o meşhur baskı başladı bende de ama acı değil kesinlikle. Baskı olduğu anda içimde beklettim kegel egzersizi nefes falan yaptım. Ben nefes verirken eşim yavaş yavaş itti. Tamamını aldım eşim git gel yapmaya başladı yavaş yavaş. Ben bu sıra da baskıyı azaltmak için başka şeyler düşündüm. Eşimle öpüştük bu gerçekten çok iyi geliyor aklımı çok güzel dağıttı dikkatimi oraya verdim :) size de tavsiye ederim. Eşim git gel yaptı baya sonra tekrar deneyelim dedik. Gir çık yaptı yine oldu. Tam birleşme yaşadık hatta eşim bo...dı.
İnanın hiç zor değil arkadaşlar kesinlikle acı yok. Ben giriş kısmına emla sürüyorum dünde sürdüm ama içine değil sadece girişe. Yavaş yavaş onu da bırakcam inşallah. Ve bebek yağı da kullanıyorum.
İyi ki sizi bulmuşum iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Hep buralardayım bundan sonra. İsteyen herkese yardımcı olurum. Kendinize inanın arkadaşlar. Çok kolay yapamayacak kimse yok. Allah herkese nasip etsin inşallah :)
Bende aynenArkadaşlar bütün parmak ve aparat egzersizlerini yapip hala p...s yapamayan varmi bendemi sorun
canım bende de olmadı bu zarımız ne kadar cok esnek oldugunu gösterir benim de kanamadı cok rahatım hiç bir sorun yok :)ay insallah gebe kalirim ama kafama takilan bisey var oda bende hic kanama olmamasi
canım benim kanaman olmamış neden yanma olsun ki rahat mı bırakmıyorsun kendii acaba sen ne zamna tam olarak yendinbide bende kremsiz deneyince yanma oluyor esim gitgel yapinca
cnm cesaret veriyorsun msjlarinla allah razi olsun =)
bide bende kremsiz deneyince yanma oluyor esim gitgel yapinca
Hayır canım gusül gerektirmez bendede oluyoKızlar belki çok özel olacak ama yenen arkasalara bir sorum olacak. Eşimle ilişki sonrası ayağa kalkınca spermler akıyor zaten,bende iyice yıkanip gusül abdestimi alıyorum.ama banyodan çıktıktan yarim saat sonra falan bakıyorum bir miktar meni yine akmış oluyor.bu sizdede oluyormu ve tekrar gusül alman gerekiyormu
bunu bi hoca ya sor benceKızlar belki çok özel olacak ama yenen arkasalara bir sorum olacak. Eşimle ilişki sonrası ayağa kalkınca spermler akıyor zaten,bende iyice yıkanip gusül abdestimi alıyorum.ama banyodan çıktıktan yarim saat sonra falan bakıyorum bir miktar meni yine akmış oluyor.bu sizdede oluyormu ve tekrar gusül alman gerekiyormu
Dün gece 3 kere aldım emin olamadım ama geliştirmiyormuş galiba.sagol canimHayır canım gusül gerektirmez bendede oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?