Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bu vajinismus illetinden kurtuldum diyebilirim galiba bukadar kolay olcagini bisleydim daha önceden baslardim egzlere simdi bebek calismalarina baslicaz insallah
rabbim gönlümüze göre versin insallah
ben bir kaç ay uğraştım egzersizlerle tedavi de oldum hatta ama hiç üstüne düşmedim diyorum ki keşke daha öncesinde düşseydim üstüne ama olsun kurtuldum ya çok mutluyum herşeyde vardır bir hayır . bizde bu ay bebek için çalışmalar yaptık bakalım bekliyoruz şimdi 8 gün var adete inşallah tutmuştur bebiş

insallah cnm aynen hersey nasip kismet bende üstüne düsmedim ugrasmak istemedim ve cok korktum acir diye ama söyledikleri gibi aci yokmus bosyere zaman kaybetmisim simdi diyorum keske daha önceden cesaret etseymisim

cnm cesaret veriyorsun msjlarinla allah razi olsun =)

bide bende kremsiz deneyince yanma oluyor esim gitgel yapinca

Yanma bende de oluyordu canım. Kremsiz denemeyi sakın bırakma. Eşin gel git yaptıkça yanma geçiyor. Bacaklarını açabildiğin kadar aç. Bide bacaklarını koyabileceğin bir yer varsa yanlarda iyi olur. Destek alırsın kasma da olmaz. Kendini çok rahat bırak.

Tedavi olduğum doktor demişti ki poponun altına yastık koy ve bacaklarını kendine çek öyle deneyin demişti o zaman kaslarını kasmazmışsın gerçektende öyleoldu bende ilk zamanlar öyle denedik ve alıştım artık hiç kasmıyorum

Kızlar belki çok özel olacak ama yenen arkasalara bir sorum olacak. Eşimle ilişki sonrası ayağa kalkınca spermler akıyor zaten,bende iyice yıkanip gusül abdestimi alıyorum.ama banyodan çıktıktan yarim saat sonra falan bakıyorum bir miktar meni yine akmış oluyor.bu sizdede oluyormu ve tekrar gusül alman gerekiyormu

Hayır canım gusül gerektirmez bendede oluyo

bunu bi hoca ya sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…