- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.041
Tebrikler tamamı da gelecek inş..arayı sakin açmaKizlar sanirim oldudun gece berbat bi deneme sonrası sabaha kadar ağladım.. sonra esimle akşam uzeri hadi dedigin egzersizi yapalim dedi. Serce parmagi orta parmak sonra hadi iki parmak da deneyelim hazır cesaretim.gelmisken dedim ve az agrilı da olsa o da oldu. Sonra dedim durmayalim 6 aydır bu dertten mahvoldum..simdi gercek deneme zamani dedim ve esimle yarıdan cogu oldu hepsı 1 saatte. Aslunda sunu da söýleyim bu konuları konusmayı sevmiyorum.lakin ben de bu sayfayi okudum diger hanimlarin söyledikleriyle moral buldum. Umarım diger kardeslerimizi de yüreklendirmis olurum. Diyecegim su ki korkudan endisede kuruluk oluyor kayganlastirici bi jel muhakkak kullanın. Ve kesinlikle sanki uyur gibi cok yorulmussun da yataga serilmissin gibi hafif ol rahat ol. Sıktıkca acır. Acimaması icin biŕak kendini ve esinden cok minik hareket etmesini söýle. Tamamen olmasa da büyük bi cogunlyğunu yendim.. elhamdullillah nasıl agladim..inanamadım. bu arada bu 1 saatte cok hizli oldu sercw orta ve esim derken ara ara panik oldum canim acıdikca nefes egzersizi yapip kalca ve bacaklarımı sıkmamaya birakmaya kendimi telkin etmeye basladim. Esim de oyle sagolsun. Rabbim.butün kızlarin yardimcisi olsun.insallah tam olarak da gerceklesir acimadan olur... bunları yaziyorum.cünkü biliyorum.ben gibi her gün derdinden kıvranıp derman arayanlar var.
İlk sürünce bende de yanma oluyor hafif. Ama geçiyor canım. Hep az sürüp denediğim için uyuşmamış. Çok sürünce güzel uyuştu. Bir de vajinanın içine kayganlaştırıcı sür canım. Gör bak olacak
Egzersiz yapmıyor musun ? Kesinlikle yapmalısın ben ds anestol sürmüştüm ben dokununca his yok pns değince ovvvvv ! Dediğin gibi Sanki sürmedim..Istemsiz kasılan o kaslarını eğitmelisin,egzersizle eğitenilirsin ancak.Bir başla Devamını getirmeyi kendin isteyeceksin emin ol..Olmuyor olmuyor... yapamıyoruz. Eşim denediği anda acı ve baskı hissediyorum onu hissedince de otomatik olarak kasılıyorum girişe izin veremiyorum. Zorla durduruyorum eşimi. Kayganlaştırıcı kullandık. Emla sürmüştüm yarım saat öncesinde. Uyuştuğunu hissetmiştim ama denerken hiç de uyuşuk gibi değildi sürmemişim gibiydi... ağlamaktan yoruldum.. 2 ay oldu... nerede yanlış yapıyorum
Tek parmakları komple alabiliyorum hem de hemen oluyor zorlanmadan. İki parmak zorladı üstüne düşmedim... bol kayganlastırıcıyla eşli aşamaya geçmek istedim ıkındım da ama kasılıyorum kasılıyorum kasılıyorum.... o an çok canım yanıyor gibi oluyo ve beyin otomatik olarak vücuda dur komutu veriyo.Egzersiz yapmıyor musun ? Kesinlikle yapmalısın ben ds anestol sürmüştüm ben dokununca his yok pns değince ovvvvv ! Dediğin gibi Sanki sürmedim..Istemsiz kasılan o kaslarını eğitmelisin,egzersizle eriteceksin
Tek parmakları komple alabiliyorum hem de hemen oluyor zorlanmadan. İki parmak zorladı üstüne düşmedim... bol kayganlastırıcıyla eşli aşamaya geçmek istedim ıkındım da ama kasılıyorum kasılıyorum kasılıyorum.... o an çok canım yanıyor gibi oluyo ve beyin otomatik olarak vücuda dur komutu veriyo.
Ben tek parmaktan sonra ikiliyi denedim beceremedim aparat Yaptım kendime.peçeteyi rulo yap,streçle sar ,eldiven geçir jelle,emla da sür aparatın etrafına.inceden başla pns boyutuna ulaşıncaya kadar kalınlaştır.Tek parmakları komple alabiliyorum hem de hemen oluyor zorlanmadan. İki parmak zorladı üstüne düşmedim... bol kayganlastırıcıyla eşli aşamaya geçmek istedim ıkındım da ama kasılıyorum kasılıyorum kasılıyorum.... o an çok canım yanıyor gibi oluyo ve beyin otomatik olarak vücuda dur komutu veriyo.
Sinek ısırığı gibi bişey hissetmiş miydin Eşli deneme sırasında ?Kızlar şaka gibi. Canım acıyor diyip bıraktık. 15 dk sonra ben duşa girdim çıktım çamaşırımı giydim Kan geldi damla damla. Peçeteyle sildim yine geliyor. Daha adetime 15 gün var. Hala yanma varmış gibi hissediyorum. Sizce Kızlık zarı mı? Ne oldu yani şimdi
Onu sürekli hissettiğim için anlamadım canımSinek ısırığı gibi bişey hissetmiş miydin Eşli deneme sırasında ?
Sinek ısırığı hissettiysem bozulmuştur.Aynadan bak önceki haliyle karşılaştır bakalım farklı oluyo önceki hali sonraki haliOnu sürekli hissettiğim için anlamadım canımhala yanma var gibi
2 parmak oluyor , penis yok. Çok yoruldum tükendim. 1.5 yıl oldu. yeter artık. Emla ve kayganlastırıcı ile deniyorum. Neden ilerleyemiyorum. Üstte denedim. Eşim de erken boşalıyor. Tükendim.....
Teşekkür ederim bunların hepsini yapıyorum o esnada nefes alış verişi ıkınmayı demekki kendimi tam anlamıyla bırakamadığım için rahat olamıyorum tek parmak tamamıyla alabiliyorum içime aparat yapıcam kendime bugün peçeteden ertelemekten yoruldum artıkBen tek parmaktan sonra ikiliyi denedim beceremedim aparat Yaptım kendime.peçeteyi rulo yap,streçle sar ,eldiven geçir jelle,emla da sür aparatın etrafına.inceden başla pns boyutuna ulaşıncaya kadar kalınlaştır.
Bu arada eşinle denemeye karar verdiğinde kontrol kimdeydi ?kontrolü ele alırsan belkide başaracaksın.Tek parmak egzersizi yap yine,parmağa eldiveni geçir hem jel hem emla sür parmağı içerde beklet 10 dk kadar.o Sırada daireler çiz,git gel yap içerde.sonra da eşini çağır ön sevişme olmadan direkt pns almayı dene.Egzersiz sonrası açık oluyo vajen ve kaslar kendini bırakıyor.Üste geç eşine doğru Eğil kendin yerleştir nefes kegel ıkınma ile bitlikte Yavaşça pns al içine.olur da Üstte alamazsan bil ki açıyı ayarlayamadın.alta geç o halde pns elinde olsun derin nefes al verlrken ıkın eşin sen nefes verirken milim milim gelsin.olur da bi duvara denk gelirseniz bil kü hafiften kastın.sakın geri adım atma,kegel yap 3 defa iyice de bir ıkın eşine yol açmış oluyorsun böyltlikle.parmdk yaparken kegel yaptıysan ıkındıysan bunları yaparken vajende Genişleme olduğunu farketmişsindir.
Bunları mıtlaka uygula.eğer olmuyor dersen Eşli denemelere ara ver aparata başlayalım
D Derin34_ canim sen de ayni şekilde
Canım aparattan çok korkuyorum ben de. Kulak çöpü ve eş parmağı bile denemedim sadece kendi parmaklarımla deniyorum. Aparat aşamasını yapınca Bilgi verir misin.Teşekkür ederim bunların hepsini yapıyorum o esnada nefes alış verişi ıkınmayı demekki kendimi tam anlamıyla bırakamadığım için rahat olamıyorum tek parmak tamamıyla alabiliyorum içime aparat yapıcam kendime bugün peçeteden ertelemekten yoruldum artık
Sinek ısırığı hissettiysem bozulmuştur.Aynadan bak önceki haliyle karşılaştır bakalım farklı oluyo önceki hali sonraki hali
Merhaba canim... önce moralini bozma kesinlikle ve egzersizlerini bırakma özellikle aparat egzersizini bırakma aparat yapmaya başlayınca güven geliyor insana ve sonra p...s olayı kafada bitiyor... eşiniz içinde gec boşalmasını sağlayacak biseyler uygulayabilirisniz... bizimde o problemimiz vardı ve tam ugrasiyodum giriş olsunderken bosalma oluyordu yarıda kaliyordu ama bi tane ilaç kullandi esim tek seferlik ve p...s dık kalabildigi icin ve geciktirdiği için uğraştık uğraştık oldu2 parmak oluyor , penis yok. Çok yoruldum tükendim. 1.5 yıl oldu. yeter artık. Emla ve kayganlastırıcı ile deniyorum. Neden ilerleyemiyorum. Üstte denedim. Eşim de erken boşalıyor. Tükendim.....
İlacın adını özelden yazar mısın ?Merhaba canim... önce moralini bozma kesinlikle ve egzersizlerini bırakma özellikle aparat egzersizini bırakma aparat yapmaya başlayınca güven geliyor insana ve sonra p...s olayı kafada bitiyor... eşiniz içinde gec boşalmasını sağlayacak biseyler uygulayabilirisniz... bizimde o problemimiz vardı ve tam ugrasiyodum giriş olsunderken bosalma oluyordu yarıda kaliyordu ama bi tane ilaç kullandi esim tek seferlik ve p...s dık kalabildigi icin ve geciktirdiği için uğraştık uğraştık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?