- 15 Nisan 2017
- 13.683
- 16.124
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.061
Aparata eldiven geçirip Kayganlaştırıcı sürersen kotkmszsın bence korkacak hiçbişey yokCanım aparattan çok korkuyorum ben de. Kulak çöpü ve eş parmağı bile denemedim sadece kendi parmaklarımla deniyorum. Aparat aşamasını yapınca Bilgi verir misin.
Aparat yaptım denedim ama başarılı olamadım ilk etapta hiç yapamadım yapamıycam dedim sonra biraz zorladım kendimi daha iyiydim ama yine alamadım içime nasıl olucak bilmiyorumCanım aparattan çok korkuyorum ben de. Kulak çöpü ve eş parmağı bile denemedim sadece kendi parmaklarımla deniyorum. Aparat aşamasını yapınca Bilgi verir misin.
Bozulunca aynadan bakınca çok bariz şekilde fark görülüyo Bayağı Bayağı geniş görünüyo ıkınınca..adet belirtisi yaşamıyorsan belki azıcık bozulmuş olabilir tamamı boxulmuş olsa belli olur ben ilk ilişkide hemfn bakmıştım fark çoktuCanım ben pek dokunmadan bakmaya çalıştım ama bir şey anlamadım görüntü olarak pek farklı gelmedi aynı. Sabah da kahverengi akıntı gibi peçeteye silince geldi ama kesildi artık. Sence bozulmuş mudur?
Aparatı incelt o haldeAparat yaptım denedim ama başarılı olamadım ilk etapta hiç yapamadım yapamıycam dedim sonra biraz zorladım kendimi daha iyiydim ama yine alamadım içime nasıl olucak bilmiyorum
Üç boy yaptım ztn ama çok sinirlendim parmaktan sonra ilk aparatı deniyim dedim yaklaştıramadım bile sinirlendim en büyük aparatı aldım elime yarım saat fln uğraştım ara vere vere orayı alıştırmak amaçlı dediğim gibi ilerletemedim ama biraz sert oldukları için tahriş ediyorlar penisle yapmak en kolayıdır ama işte ne yazık ki beceremiyorumAparatı incelt o halde
O kısma gelince biraz bekle, hemen ilerlemeyin. Yavaş yavaş alışıyor kaslarında gelişiyor sonra rahat girebiliyorsun biraz dahaŞöyle birşey var o duvar kısmına gelince sabredip daha fazla ıkınıp ilerletebilsem kayıp gidicek ztn aparat ama o kısma gelince tıkanıp kalıyorum
10 dk sonra canımSürdükten kaç dk sonra denediniz?
İnşallah bakalım bir hafta boyunca denemeye çalışıcam bu aparatları tez vakitte inşallah hepimiz aşarız bu durumuO kısma gelince biraz bekle, hemen ilerlemeyin. Yavaş yavaş alışıyor kaslarında gelişiyor sonra rahat girebiliyorsun biraz daha
Egzersiz asla zarar vermez parmak zarı bozmaz bunu aklından çıkar önce ben doktorla yendim bende aynı senin gibi zarar verir diye düşünüyordum ama doktorum böyle birşeyin mümkün olmadığını ikna etti ve kendim yaparakya bunu anladım 3 parmak bile soktum asla öyle birşey olmaz.penis aparatı dahi bozmaz zaten aparata geçtin zaman çöl ilerletmene gerek kalmayan sadece girdiğini hissetsen bunu alışsan yeter.benim doktorum bir kere aparat soktu parmak egzersizlerim sonunda sonra oldu .Anlamadığım bi nokta var diyelim ki zar duruyor. Peki parmak egzersizini nasıl yapicaz zar duruyorsa elimizlr zafaf vermiş olmaz miyiz
eczanede aparat satılıyor mu bilmiyordum ne kadar aldınız ve cinsi nasıl yani sert mi yüzeYi tahriş eder diye korkuyorum bendeBen de egzersilere devam ediyorum eczaneden klinikte kullanılan apartlara benzer aparat aldım 4 boy 3. ye kadar rahat geldim ama eşim yapınca kasılmam oluyo biraz cesareti zor topluyorum(. 4. Aşamaya da yarın geçeceğim perşembe de büyük gün dua edin kızlar
Esinin parmaklarini denedin mi?arkadaslar destege ihtiyacim var. Iki yil gecti evliligim sallantida. Tam iyi bir yol katettim, egzersizleri yapiyordum, ilerliyordum, babami kaybettim aylarca aci cektim psikolojim harap oldu, hicbir ilerleme yok. 1 hafta sonra esimle tatile gidicez, 1 haftada egzersizlerle ne yapabilirim tatilde kesin yenmek istiyorum. Bir de ben parmak yapamıyorum aparat yapabiliyorum. Parmak sart mi yenmek icin?
parmak illa şart değil aparatin hangi boyunu yapabiliyosunuzarkadaslar destege ihtiyacim var. Iki yil gecti evliligim sallantida. Tam iyi bir yol katettim, egzersizleri yapiyordum, ilerliyordum, babami kaybettim aylarca aci cektim psikolojim harap oldu, hicbir ilerleme yok. 1 hafta sonra esimle tatile gidicez, 1 haftada egzersizlerle ne yapabilirim tatilde kesin yenmek istiyorum. Bir de ben parmak yapamıyorum aparat yapabiliyorum. Parmak sart mi yenmek icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?