Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım aparattan çok korkuyorum ben de. Kulak çöpü ve eş parmağı bile denemedim sadece kendi parmaklarımla deniyorum. Aparat aşamasını yapınca Bilgi verir misin.
Aparata eldiven geçirip Kayganlaştırıcı sürersen kotkmszsın bence korkacak hiçbişey yok

Canım aparattan çok korkuyorum ben de. Kulak çöpü ve eş parmağı bile denemedim sadece kendi parmaklarımla deniyorum. Aparat aşamasını yapınca Bilgi verir misin.
Aparat yaptım denedim ama başarılı olamadım ilk etapta hiç yapamadım yapamıycam dedim sonra biraz zorladım kendimi daha iyiydim ama yine alamadım içime nasıl olucak bilmiyorum

Canım ben pek dokunmadan bakmaya çalıştım ama bir şey anlamadım görüntü olarak pek farklı gelmedi aynı. Sabah da kahverengi akıntı gibi peçeteye silince geldi ama kesildi artık. Sence bozulmuş mudur?
Bozulunca aynadan bakınca çok bariz şekilde fark görülüyo Bayağı Bayağı geniş görünüyo ıkınınca..adet belirtisi yaşamıyorsan belki azıcık bozulmuş olabilir tamamı boxulmuş olsa belli olur ben ilk ilişkide hemfn bakmıştım fark çoktu

kızlar bu ıkınınca nohut kadar olan delik cidden o kadar genişliyo mu ya...insanın aklı almıyo doğrusunu bilmesine rağmen...bolca bebe yağıyla bu işi halledemez miyim

Aparatı incelt o halde
Üç boy yaptım ztn ama çok sinirlendim parmaktan sonra ilk aparatı deniyim dedim yaklaştıramadım bile sinirlendim en büyük aparatı aldım elime yarım saat fln uğraştım ara vere vere orayı alıştırmak amaçlı dediğim gibi ilerletemedim ama biraz sert oldukları için tahriş ediyorlar penisle yapmak en kolayıdır ama işte ne yazık ki beceremiyorum kendim yapmak istiyorum artık bunu

Şöyle birşey var o duvar kısmına gelince sabredip daha fazla ıkınıp ilerletebilsem kayıp gidicek ztn aparat ama o kısma gelince tıkanıp kalıyorum

Şöyle birşey var o duvar kısmına gelince sabredip daha fazla ıkınıp ilerletebilsem kayıp gidicek ztn aparat ama o kısma gelince tıkanıp kalıyorum
O kısma gelince biraz bekle, hemen ilerlemeyin. Yavaş yavaş alışıyor kaslarında gelişiyor sonra rahat girebiliyorsun biraz daha

Ben de egzersilere devam ediyorum eczaneden klinikte kullanılan apartlara benzer aparat aldım 4 boy 3. ye kadar rahat geldim ama eşim yapınca kasılmam oluyo biraz cesareti zor topluyorum (. 4. Aşamaya da yarın geçeceğim perşembe de büyük gün dua edin kızlar

Anlamadığım bi nokta var diyelim ki zar duruyor. Peki parmak egzersizini nasıl yapicaz zar duruyorsa elimizlr zafaf vermiş olmaz miyiz
Egzersiz asla zarar vermez parmak zarı bozmaz bunu aklından çıkar önce ben doktorla yendim bende aynı senin gibi zarar verir diye düşünüyordum ama doktorum böyle birşeyin mümkün olmadığını ikna etti ve kendim yaparakya bunu anladım 3 parmak bile soktum asla öyle birşey olmaz.penis aparatı dahi bozmaz zaten aparata geçtin zaman çöl ilerletmene gerek kalmayan sadece girdiğini hissetsen bunu alışsan yeter.benim doktorum bir kere aparat soktu parmak egzersizlerim sonunda sonra oldu .

E
eczanede aparat satılıyor mu bilmiyordum ne kadar aldınız ve cinsi nasıl yani sert mi yüzeYi tahriş eder diye korkuyorum bende

Kızlar bence iki parmağınızı aldıktan sonra eşli denemeye geçin. Aparatlardan çok daha kolay oluyor p...s Baktınız olmuyor öyle geçersiniz aparatlara. Yeteri kadar uyuştuğunda ve kayganlaştığında ilk ilişki oluveriyor. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Sıkmayın kendinizi kasmayın. Gerçekten çok kolay. Aparatlar inanın daha zor.

arkadaslar destege ihtiyacim var. Iki yil gecti evliligim sallantida. Tam iyi bir yol katettim, egzersizleri yapiyordum, ilerliyordum, babami kaybettim aylarca aci cektim psikolojim harap oldu, hicbir ilerleme yok. 1 hafta sonra esimle tatile gidicez, 1 haftada egzersizlerle ne yapabilirim tatilde kesin yenmek istiyorum. Bir de ben parmak yapamıyorum aparat yapabiliyorum. Parmak sart mi yenmek icin?

Esinin parmaklarini denedin mi?

Merhaba arkadaşlar
Bende yendim çok şükür ki dün yendim üstümden büyük bi yük kalktı
Ben önce bir parmakla denedim daha sonrasında 2 parmağa geçince yapamadım. Mum aldım onunla deneme yaptım. Mumla oluyordu ama eşli denemede yapamıyordum inanılmaz bi kasma oluyordu bacağımı dahi açamıyordum. Eşim de hemen pes ediyordu
Dün tekrar denedik yine korku sardı ama öncesinde de çok az anestol sürdüm ve inandım açıkçası
Oldu şok oldum eşime soruyorum oldu mu diye evet dedi havalara uçtum. Sevinctten uyuyamadım bugün tekrar deneyeceğiz inşallah tam anlamıyla bitmiş olur. Hiç korkum yok
Allah herkesi bu dertten kurtarsın üstümden büyük bi yük kalktı hafiflemiş hissediyorum..

parmak illa şart değil aparatin hangi boyunu yapabiliyosunuz
Eğer parmak yapmak istemezseniz aparatla çalışmaya devam edin aparat boyu büyüdükçe yapın ve yaptıkça rahatlıkla p...ara yaparsiniz egzersizegzersizleri yapiyomusunuz nefes kegel falan

Esimin parmağı itici geliyor kendi parmağımi bile yapamiyorum onu hic yapamam herhalde. Nefes egzersizleri ve kegel burdan ogrendigim kadar yapiyorum aparat calisirken. Aparati ittirirken muma ufler gibi nefes veriyorum burundan alip agizdan veriyorum ve aparati almaya calisirken bol bol kegel yapiyorum sık birak seklinde. Aparat boylarinda da 10 cm uzunluk ve neredeyse penis kalinligindayim. Fakat penis boyunu bir turlu yapamadim girmiyor resmen. Duvar var sanki. Penis basini da bir kez aldim ama ilerletemedik.

Asil sorunum asiri isteksizlestim. Esimle cok buyuk sorunlar yasadik. Bu konu hic gundem olmadi ama temelinde bu konunun yarattigi cinsel gerilimin olduguna eminim. Esim halen istekli yani sertlesebiliyor fakat evin icinde arkadas gibiyiz. Canim hic sevismek istemiyor. Psikolojimde kalici hasar mi biraktim acaba istemeye istemeye olmadikca aglaya aglaya. Gerçekten yardima ihtiyacım var boyle bir isteksizlik yasayan oldu mu ve bunu nasil asti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…