Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim olmadıkça isteksizlesiyosun ama bunu yine kendin degistirebilirsin esin icin mutluluğunun için istekli olmaya calis kendini iyi hissettirecek şeyler yap esinle konus nelerden mutlu olursan sana o şekilde yaklassin yada en iyisi bi cinsel terapisti gitmeniz yada psikolga en azından kendi kafamdaki problemleri atlatirsan esinlede cozersin herşeyi... aparatlari devam et calismaya ilişki oncesi biraz kendine odaklan zevk almaya calis bunu yapmalisin çünkü aparatlari yapıp p ...s yapmamak olmaz çünkü artık herşeyi aşmış oluyosun .. p.s denemesinde kayganlastirici sur ve biraz mutlu olmaya kendini bırakmaya calis

Su ara cok iyiyiz hep istedigi seyleri yapiyorum, kavgadan kaciniyorum o da cok iyi oldu, eskiden kizdigim pek cok seyi yapmiyor hatta olumlu pek cok davranis gelistirdi. Inaniyorum ki bu mesele asilinca cok daha iyi olucaz. Insallah bu tatilde kurtulucam bu illetten. Dua ediyorum ve 1 hafta surekli aparat yapicam.

Sürekli dene ve parmaginlada vajinaya dokunun sadece parmaginizi gezdirin oraya biraz alis ve kayganlastirici ile dene esinle denerkende ve ikinmayi unutma giriş sirasinda

E

eczanede aparat satılıyor mu bilmiyordum ne kadar aldınız ve cinsi nasıl yani sert mi yüzeYi tahriş eder diye korkuyorum bende
Valla fiyat 60 internette de var ve yüzeyi saydam kayganlaştırıcı ile çok kolay oluyor kendi halinde gidiyor. Tavsiye ediyorum. Ben 4 günde p.ns aşamasına geldim bugün de onu denicem inşallah işe yaramıştır. Derin nefes alıp korkmuyorum diye kendinizi odaklayıp derin nefes alarak yapın aparat egzersizini

Ben tam 7 ay eşimle birlikte olamadım çok zor bir dönemdi benim için 8 aydır da hiç sorun yaşamıyorum.

vajinusmusu yenmiş biri olarak birkaç tavsiye size;

1. Parmak egzersizi yapın

2. Evde etek giyin ve altına çamaşır giymeyin bu şekilde çıplaklıkla yada utanmaya oluşan sıkıntılarınızı giderirsiniz

3. Adet döneminde tampon kullanın inanın bu benim çok işime yaradı

Teşekkür ederim inşallah başarırsınız

Kızlar karın ve kasık agrısı hamillk belirtisi olablir mi adetim ayın 28 i normlde fakat adet gbi agrm var yinede çok heveslnmk istemiyorum çünkü bulantım yok sadece agrı

Canım acım oldu mu peki of ya ben tutulacak mış gibi sığmayacak gibi hissediyorum oraya

Az önce deneme yapalım dedik sonuç yine hüsran ne zaman bende bu yenenler gibi mutluluğumu paylaşacak bi yazı yazabilicem acaba evet daha iyi kasılmam az ama yinede yapamıyoruz kafayı yemek üzereyim

Az önce deneme yapalım dedik sonuç yine hüsran ne zaman bende bu yenenler gibi mutluluğumu paylaşacak bi yazı yazabilicem acaba evet daha iyi kasılmam az ama yinede yapamıyoruz kafayı yemek üzereyim

Kesinlikle pes etme bende yapamadım uzun bi süre. Ama kendime yapacağım ne olursa olsun dedim egzersizlerle yendim.
İnanki hiç acı yok

Kesinlikle pes etme bende yapamadım uzun bi süre. Ama kendime yapacağım ne olursa olsun dedim egzersizlerle yendim.
İnanki hiç acı yok
Tebrik ediyorum sizi gerçekten nasıl başardınız sürecinizi anlatırmısınız nasıldınız ilk etapta ilk neyle başladınız pozisyonunuz nasıldı birde bu anestol hiç ama hiç işe yaramıyor

Kızlar o...şimdi hiç vajinaya yaklaştırmıyordum bile.ama bugün baya uğraştık bacaklarım nasıl titredi ama ona rağmen pes etmedim ıkımdım nefes yaptım hem üstte hem altta denedik ama bir türlü girmedi anlamadım girmiyor bir türlü kendimde çok uğraştım olmadı ne yapmak lazm

Inan bende öyleyim canim çok yoruldum arrik 1 seneyi gecti her günüm bunu düşünmekle geçiyor. Parmagimin ilk boğumuna kadar girebiliyorum ve hic acımıyor. Ama kizligimi bozacağım korkusu ile devamını getiremiyorum. Penis aşamasını da yapamiyorum.girmiyor bir türlü. Hakimiyeti eskimese bırakmıyorum. Mutsuz bir insan oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…