Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bol bol egzersiz yapın p...s yonunu parmaginizla önce bakın ayarlayın ve p...si Siz yonetin ve kayganlastirici kullanmanız faydaniza olur... belinize ve başınızın altına yastik koyun kalmanız açıkta kalsin eşiniz diz üstü durup p....si yonetebilirsiniz yada eşiniz biraz daha eğimli üzerinize uzanabilir siz bacaklarınızı eşinizin beline dolayabilirsiniz

Bende aynen birde benim 2 sene oldu artık bebek lafını duyunca bile gözlerim doluyor dayanamıyorum çok istiyorum ama olmadı ya yapamadım gerçi bu bile benim için büyükşehir k birşey ben yakın zamana kadar hiç yaklaştırmıyordum

kizlik zari eşiniz için cokmu önemli eşinizle konusun bu konuyu egzersiz sırasında hiç bisey olmayadabilir yada zedelenir yada bozulabilir eşiniz bunu keşke problem etmese yada siz... biz hiç problem etmedik ve hatta ben operasyon gecirdim zar esnek dar ve geride olduğu için böyle şeyleri eşinizle konusun

, ben evdeyken yap egzersizini diyor, hani birsey olursa bende görürüm zaten korkma diyor ama 1 seneyi geçince kendimi kötü hissediyorum benim bekar olduğumu kanıtlama gibi düşünceye kapıldım. Bulunduğum yerde psikolog yok. Kadin dogum yüzüme bakmadı senin pskolojik dedi geçti. Aile terapisti geliyordu özel klinige haftanın belirli günü, 5 seans gittim , kadin yap canin acısın nolcak ölünmüyor diyor. Kafayi yiyecegim.artik yardim edin allah rızası icin

Sizi çok iyi anliyorum emin olun ben ve burdaki bir çok kişi sizinle aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz... bu işin sirri egzersizden geçiyor önce parmaginizla vajinayi tanistirmaniz gerek yani oraya dokunun hissedin orayı biraz böyle zaman geçirin sonra parmak ve nefes egzersizi yapın bütün parmakları tek tek yaptıktan sonra iki parmaga geçin eliniz oraya alışır ve elinizle hissedince içeriye giriş ve yön bulma kolay olur ... parmak sonrası aparat a gec önceden klaina doğru devam ettir tabi kayganlastirici ile rahat yaparsınız bunun yolu bu.. tabi burda zevk almaya calisin kendinizi nasil mutlu edechinizi zevk noktalarınızi bulun... klitoris i uyarmaya calisin o zaman daha rahat olur

Ayrıca emin olun kesinlikle acı yok biz kendimizi sıktigimiZ için kaslarimiz kasikiyor ve açıyor zannediyoruz kendini rahat birakinca hiç kasilma olmuyor..bu kendini bırakma olayida egzersizle zamanla olacak merak etme

Kızlar egzersizlerle yapabiliyorsanız p... girmeden önce aparatı alın içinize. Onunla deneyin. Tabi nefes alarak alın içinize. Ve yavaş yavaş eğer acıyorsa bir dakika bekleyip tekrar ileri itin. Sonra baktınız aparat baya gidiyor geliyor içinizde, aparatı çıkarır çıkarmaz p.. alın içinize. İnanın hiç bir acı olmuyor. Biraz daha güvenin kendinize ve sakın pes etmeyin. Egzersiz inanın çok önemli. İster istemez hala bile kasıyorum kendimi o an duvar gibi hissediyorum yine vajinanın içinde, ve biraz bekledikten sonra devam edince duvar resmen kayboluyor

Ayrıca emin olun kesinlikle acı yok biz kendimizi sıktigimiZ için kaslarimiz kasikiyor ve açıyor zannediyoruz kendini rahat birakinca hiç kasilma olmuyor..bu kendini bırakma olayida egzersizle zamanla olacak merak etme
Ins o mutlu günün gelmesini bebek sahibi olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Eşimize cok seviyorum. Allah ihtiyacı olan herkese yardım etsin. Söylediklerinizi deneyecegim

Tebrik ediyorum sizi gerçekten nasıl başardınız sürecinizi anlatırmısınız nasıldınız ilk etapta ilk neyle başladınız pozisyonunuz nasıldı birde bu anestol hiç ama hiç işe yaramıyor

Anestol işe yaramasa da psikolojik olarak ona inandım açıkçası olacak diye şartlandırdım. Tabi ki korkum oldu yine ama sonradan girdiğini farkedince kasılmalarım azaldı.
Yatak ucu pozisyonunda denedik ben yatak ucuna uzandım belimin arkasına yastık koydum eşimde ayaktaydı bacaklarım da v şeklinde açıktı bu şekilde denedik kayganlastırıcı da kullandık.

Egzersizlere de ilk parmağımla başladım tabi bende ilk 3 4gün parmağımı sokmaya bile cesaret edemedim çok tuhaf geldi. Sonra bi gün cesaretlendim küçük parmağıma jel sürüp denedim oldu sonra işaret orta derken tamamladım. 2.parmağı beceremedim. Mum aldım onunla denedim ilk oda korkuttu ama yine cesaret edip mumuda yaptım sonra eşli denemeye geçtik hemen yapamadım amaç sadece burda kendini serbest bırakmakta ve doğru pozisyonu bulmakta.

Ilk boğumdan tek parmaktan öteye gidemiyorum malesef
Canım bence sen kastığın ve sıktığın için ileri gidemiyorsun. İlk boğum girdikten sonra bekle içerde. Kegel falan yap. Daha sonra burnundan derin nefes al verirken ilerlet parmağını. Yine yapamıyorum diyorsan emla krem kullanabilirsin. Tamamen uyuşturuyor. Hiç birşey hissetmiyorsun. Kremi yendikten sonra bırakırsın ben öyle yaptım. Kolay gelsin :)

Bi başarı haberi de benden sonunda oldu 4 ayrı boy da aparatlar ile egzersiz yaptım ve sonunda oldu eşim oldu demese farkında bile olmıcaktım o derece korkuyordum ama herşeyin başı inanmak inandım ve başardım. Rüyada gibiyim tüm kara günler geride kaldı. Özellikle kayganlaştırıcı çok işe yarıyor başlarda. Rabbime hamd olsun. Darısı başarmak isteyen herkese.

Tebrikler sizde ara vermeden devam edin diğer gunler iyice alisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…