- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.101
kizlik zari eşiniz için cokmu önemli eşinizle konusun bu konuyu egzersiz sırasında hiç bisey olmayadabilir yada zedelenir yada bozulabilir eşiniz bunu keşke problem etmese yada siz... biz hiç problem etmedik ve hatta ben operasyon gecirdim zar esnek dar ve geride olduğu için böyle şeyleri eşinizle konusunInan bende öyleyim canim çok yoruldum arrik 1 seneyi gecti her günüm bunu düşünmekle geçiyor. Parmagimin ilk boğumuna kadar girebiliyorum ve hic acımıyor. Ama kizligimi bozacağım korkusu ile devamını getiremiyorum. Penis aşamasını da yapamiyorum.girmiyor bir türlü. Hakimiyeti eskimese bırakmıyorum. Mutsuz bir insan oldum resmen
, ben evdeyken yap egzersizini diyor, hani birsey olursa bende görürüm zaten korkma diyor ama 1 seneyi geçince kendimi kötü hissediyorum benim bekar olduğumu kanıtlama gibi düşünceye kapıldım. Bulunduğum yerde psikolog yok. Kadin dogum yüzüme bakmadı senin pskolojik dedi geçti. Aile terapisti geliyordu özel klinige haftanın belirli günü, 5 seans gittim , kadin yap canin acısın nolcak ölünmüyor diyor. Kafayi yiyecegim.artik yardim edin allah rızası icinkizlik zari eşiniz için cokmu önemli eşinizle konusun bu konuyu egzersiz sırasında hiç bisey olmayadabilir yada zedelenir yada bozulabilir eşiniz bunu keşke problem etmese yada siz... biz hiç problem etmedik ve hatta ben operasyon gecirdim zar esnek dar ve geride olduğu için böyle şeyleri eşinizle konusun
Sizi çok iyi anliyorum emin olun ben ve burdaki bir çok kişi sizinle aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz... bu işin sirri egzersizden geçiyor önce parmaginizla vajinayi tanistirmaniz gerek yani oraya dokunun hissedin orayı biraz böyle zaman geçirin sonra parmak ve nefes egzersizi yapın bütün parmakları tek tek yaptıktan sonra iki parmaga geçin eliniz oraya alışır ve elinizle hissedince içeriye giriş ve yön bulma kolay olur ... parmak sonrası aparat a gec önceden klaina doğru devam ettir tabi kayganlastirici ile rahat yaparsınız bunun yolu bu.. tabi burda zevk almaya calisin kendinizi nasil mutlu edechinizi zevk noktalarınızi bulun... klitoris i uyarmaya calisin o zaman daha rahat olur, ben evdeyken yap egzersizini diyor, hani birsey olursa bende görürüm zaten korkma diyor ama 1 seneyi geçince kendimi kötü hissediyorum benim bekar olduğumu kanıtlama gibi düşünceye kapıldım. Bulunduğum yerde psikolog yok. Kadin dogum yüzüme bakmadı senin pskolojik dedi geçti. Aile terapisti geliyordu özel klinige haftanın belirli günü, 5 seans gittim , kadin yap canin acısın nolcak ölünmüyor diyor. Kafayi yiyecegim.artik yardim edin allah rızası icin
Ayrıca emin olun kesinlikle acı yok biz kendimizi sıktigimiZ için kaslarimiz kasikiyor ve açıyor zannediyoruz kendini rahat birakinca hiç kasilma olmuyor..bu kendini bırakma olayida egzersizle zamanla olacak merak etme, ben evdeyken yap egzersizini diyor, hani birsey olursa bende görürüm zaten korkma diyor ama 1 seneyi geçince kendimi kötü hissediyorum benim bekar olduğumu kanıtlama gibi düşünceye kapıldım. Bulunduğum yerde psikolog yok. Kadin dogum yüzüme bakmadı senin pskolojik dedi geçti. Aile terapisti geliyordu özel klinige haftanın belirli günü, 5 seans gittim , kadin yap canin acısın nolcak ölünmüyor diyor. Kafayi yiyecegim.artik yardim edin allah rızası icin
Imkansız hiç bisey yok pes etmicek ertelemiceksin ... egzersizi bırakma... hangi asamadasin su anBunları Bende hissetmeyi ne cok isterdim. Imkansizlasti git gide
Ins o mutlu günün gelmesini bebek sahibi olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Eşimize cok seviyorum. Allah ihtiyacı olan herkese yardım etsin. Söylediklerinizi deneyecegimAyrıca emin olun kesinlikle acı yok biz kendimizi sıktigimiZ için kaslarimiz kasikiyor ve açıyor zannediyoruz kendini rahat birakinca hiç kasilma olmuyor..bu kendini bırakma olayida egzersizle zamanla olacak merak etme
Ilk boğumdan tek parmaktan öteye gidemiyorum malesefImkansız hiç bisey yok pes etmicek ertelemiceksin ... egzersizi bırakma... hangi asamadasin su an
Krem falan kullaniyomusun.... nefes al burnundan karnini sisirerek ve parmagini getir vajinaya ve nefes verirken ikin ve parmagini ilerletIlk boğumdan tek parmaktan öteye gidemiyorum malesef
Daha yolun basimdasin merak etme parmak adimini atmissin bu büyük bir adım zaten devamı da gelecek azimle merak etmeIlk boğumdan tek parmaktan öteye gidemiyorum malesef
Tebrik ediyorum sizi gerçekten nasıl başardınız sürecinizi anlatırmısınız nasıldınız ilk etapta ilk neyle başladınız pozisyonunuz nasıldı birde bu anestol hiç ama hiç işe yaramıyor
Canım bence sen kastığın ve sıktığın için ileri gidemiyorsun. İlk boğum girdikten sonra bekle içerde. Kegel falan yap. Daha sonra burnundan derin nefes al verirken ilerlet parmağını. Yine yapamıyorum diyorsan emla krem kullanabilirsin. Tamamen uyuşturuyor. Hiç birşey hissetmiyorsun. Kremi yendikten sonra bırakırsın ben öyle yaptım. Kolay gelsin :)Ilk boğumdan tek parmaktan öteye gidemiyorum malesef
tebriklerKizlllaarrr basardimmm olduuuusuan oyle mutluyum ki ne diyecegimi bilemiyorumm..Sadece sunu soyliyeyim kendinizi bayilmis gibi bırakın kasmayinn o yolunu buluyor..Rabbim herkesin yardimcisi olsun..
TebriklerBi başarı haberi de benden sonunda oldu4 ayrı boy da aparatlar ile egzersiz yaptım ve sonunda oldu eşim oldu demese farkında bile olmıcaktım o derece korkuyordum ama herşeyin başı inanmak inandım ve başardım. Rüyada gibiyim tüm kara günler geride kaldı. Özellikle kayganlaştırıcı çok işe yarıyor başlarda. Rabbime hamd olsun. Darısı başarmak isteyen herkese.
Acınız oldu mu kızlarKizlllaarrr basardimmm olduuuusuan oyle mutluyum ki ne diyecegimi bilemiyorumm..Sadece sunu soyliyeyim kendinizi bayilmis gibi bırakın kasmayinn o yolunu buluyor..Rabbim herkesin yardimcisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?