- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.121
Canım bak istersen şöyle yap ben yapmiştim.aparatı vajene paralel olacak şekilde dokundur.ben bunu pns le yapmıştım.dokundur bir süre ve onun parmaktan farkı olmadığını bil incelikten başla.hazır aparat mi kullanıyorsun .ben peçeteden yapmiştim eldivene geçirmiştim çok sert olmuyo öyleÜç boy yaptım ztn ama çok sinirlendim parmaktan sonra ilk aparatı deniyim dedim yaklaştıramadım bile sinirlendim en büyük aparatı aldım elime yarım saat fln uğraştım ara vere vere orayı alıştırmak amaçlı dediğim gibi ilerletemedim ama biraz sert oldukları için tahriş ediyorlar penisle yapmak en kolayıdır ama işte ne yazık ki beceremiyorumkendim yapmak istiyorum artık bunu
Canım bak istersen şöyle yap ben yapmiştim.aparatı vajene paralel olacak şekilde dokundur.ben bunu pns le yapmıştım.dokundur bir süre ve onun parmaktan farkı olmadığını bil incelikten başla.hazır aparat mi kullanıyorsun .ben peçeteden yapmiştim eldivene geçirmiştim çok sert olmuyo öyleÜç boy yaptım ztn ama çok sinirlendim parmaktan sonra ilk aparatı deniyim dedim yaklaştıramadım bile sinirlendim en büyük aparatı aldım elime yarım saat fln uğraştım ara vere vere orayı alıştırmak amaçlı dediğim gibi ilerletemedim ama biraz sert oldukları için tahriş ediyorlar penisle yapmak en kolayıdır ama işte ne yazık ki beceremiyorumkendim yapmak istiyorum artık bunu
Yok hazır kullanmıyorum kendim yaptım bende peçeteden rulo yaptım streçledim ama eldiven geçirmedim ben jelledim işte öyle yapmaya çalıştım oraya değdirebiliyorum hafif ilerletiyorum ama o duvar denen kısım gibi yere geliyo gerisini yapamıyorum çok zor durumdayım eşim ilk zamanlara göre çok daha iyisin diyo bana destek oluyo ama sonuça ulaşamıyoruz ne farkediyoki diyorum bende bol bol dua ediyorum artık bunu yenmek istiyorum hayırlısıylaCanım bak istersen şöyle yap ben yapmiştim.aparatı vajene paralel olacak şekilde dokundur.ben bunu pns le yapmıştım.dokundur bir süre ve onun parmaktan farkı olmadığını bil incelikten başla.hazır aparat mi kullanıyorsun .ben peçeteden yapmiştim eldivene geçirmiştim çok sert olmuyo öyle
Tesekkurler canım. Tabiki yenersin ve buraya yazarsin bizde okuruz seni tebrik ederizArkadaşlar tebrik ediyorum sizleri gerçekten inşallah bi gün bizde en kısa zamanda yeneriz
Amin cnm inşallah tez vakitteTesekkurler canım. Tabiki yenersin ve buraya yazarsin bizde okuruz seni tebrik ederizRabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah..
canım senin girişin oluyor mu p...s girişi basını alabiliyor musunNiye kimse bana cevap yazmiyor
canım benim lütfen böyle seyler düşünme bizde yaşadık aynı seyleri bunaldık sinirlendik yetersiz hissettik kısacası yasadıgın herseyi bizde yasadık ben de dört yıl boyunca yasadım bu işte önemli olan inatla azimle egzersizleri yapmak dogru nefes dogru pozisyon cok önemli ve yeterince egzersiz yapmak cok önemli yönünü bilmek ve dogru yerde ve dogru zamanda bunları yapabilmek cok önemli yapabilirsin de inan buna önemli olan basına gecebilmek egzersiz yapmaya baslamak bi kere basladın mı basardıkca yapasın gelecek güvenin artacak inan bana :)Alkol de midemi bulandırıyor bugun deneyeyim dedim onu da beceremedim ben artık yeminle intihar düşünür oldum
Ameliyat eldiveninin parmağını geçirip yaparsan çok daha kolay olur her şey.takıldığı yerde aparatı oynat ıkın kegel filan nefes hepsini yap girer oYok hazır kullanmıyorum kendim yaptım bende peçeteden rulo yaptım streçledim ama eldiven geçirmedim ben jelledim işte öyle yapmaya çalıştım oraya değdirebiliyorum hafif ilerletiyorum ama o duvar denen kısım gibi yere geliyo gerisini yapamıyorum çok zor durumdayım eşim ilk zamanlara göre çok daha iyisin diyo bana destek oluyo ama sonuça ulaşamıyoruz ne farkediyoki diyorum bende bol bol dua ediyorum artık bunu yenmek istiyorum hayırlısıyla
yapıyorum o esnada nefes alışverişlerini ama başaramıyorum nasıl olur bilmiyorum ama inş başaranlardan oluruzAmeliyat eldiveninin parmağını geçirip yaparsan çok daha kolay olur her şey.takıldığı yerde aparatı oynat ıkın kegel filan nefes hepsini yap girer o
Canım nerelerdeydin sessiz kaldı forum:)canım benim lütfen böyle seyler düşünme bizde yaşadık aynı seyleri bunaldık sinirlendik yetersiz hissettik kısacası yasadıgın herseyi bizde yasadık ben de dört yıl boyunca yasadım bu işte önemli olan inatla azimle egzersizleri yapmak dogru nefes dogru pozisyon cok önemli ve yeterince egzersiz yapmak cok önemli yönünü bilmek ve dogru yerde ve dogru zamanda bunları yapabilmek cok önemli yapabilirsin de inan buna önemli olan basına gecebilmek egzersiz yapmaya baslamak bi kere basladın mı basardıkca yapasın gelecek güvenin artacak inan bana :)
Canım sen yenmişmiydin vajinismusu? Eğer yendiysen ve bebek düşünüyorsan diğer bütün kayganlaştırıclar zararlı. Presed jel var bir tek o zararsız hemde bebek olmasına yardımcı. Bende ilk yendiğim zamanlar kayganlaştırıcız yapamıyordum bebek düşündüğüm için doktora sordum kullanabilirsin dedi. Yalnız Önerim eczaneden alma pahalı oluyor. G... gidiyor sitesinden al daha uygun orda fiyatlar.Kızlar gleitgelen kayganlaştırıcı kullanan varmı,esim hicbir eczanede bulamadı.eczacida bu pek kullanılan bisey değil bulunmaz falan demis
Evet canım yendim.ama kayganlastirici olmassa kuruluk oluyor kasıyorum biraz.evet o markayida duydum sendeki hangi rengi pekiCanım sen yenmişmiydin vajinismusu? Eğer yendiysen ve bebek düşünüyorsan diğer bütün kayganlaştırıclar zararlı. Presed jel var bir tek o zararsız hemde bebek olmasına yardımcı. Bende ilk yendiğim zamanlar kayganlaştırıcız yapamıyordum bebek düşündüğüm için doktora sordum kullanabilirsin dedi. Yalnız Önerim eczaneden alma pahalı oluyor. G... gidiyor sitesinden al daha uygun orda fiyatlar.
Ben tek renk diye biliyorum canım kutusu pembeli maviliydi. Zaten Google presed jel diye yaz g... gidiyor sitesine git hemen çıkıyor tek çeşit var orda fiyat 123.50 yazıyordu hatta.Evet canım yendim.ama kayganlastirici olmassa kuruluk oluyor kasıyorum biraz.evet o markayida duydum sendeki hangi rengi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?