Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese gunaydin.dayanamadim sabah sabah ise giderken yazayim dedim.kizlar 2 ay im bitecek evleneli en son gecen ay egzersizlere bslmstm ama bazi sebeplerden ara verdim 1 ay kadar.
Dun gece tekrar basladim zaten parmakları alabiliyordm.kendim bikac parmak egzersizi yptiktn sonra esimin orta parmağını aldim yaklasik yarim saat iceride bkletti gir cik yaptii..

Bu arada sadece bebeyagi kullandim...

Esim parmagini cikarip direkt p..s denedi ve resmen parmak gibi hoopp kayıp gitti.ama ben daha onceden yaklsnca bile korktgum p.n i parmak gibi dsndum veee kendimi olabildigince gevsek biraktimmm..
Bir baktim ki yaridan cogu girmis ikimizde sok olduk..epey bir gir ciktan sonra esim bos...ı bn bile belli belirsiz keyf aldim..
Biraz kanamam oldu cok az ve acı yok baski varr...o zmn nefes ypip ikinin bolca..
Sukurler olsun ben yapabildim, darisi bu derdi cekenlerin basina..
Isteyen herkese yardimci olabilirim elimden gldigince yazar anlatirim..
Yeter ki ertelemeyin ve cesaret edin.. bu yolda bna yardim eden anlatan uzun uzun yazan herkese cok tesk.ederim.hepiniz iyi ki varsiniz

Canım bak istersen şöyle yap ben yapmiştim.aparatı vajene paralel olacak şekilde dokundur.ben bunu pns le yapmıştım.dokundur bir süre ve onun parmaktan farkı olmadığını bil incelikten başla.hazır aparat mi kullanıyorsun .ben peçeteden yapmiştim eldivene geçirmiştim çok sert olmuyo öyle

Canım bak istersen şöyle yap ben yapmiştim.aparatı vajene paralel olacak şekilde dokundur.ben bunu pns le yapmıştım.dokundur bir süre ve onun parmaktan farkı olmadığını bil incelikten başla.hazır aparat mi kullanıyorsun .ben peçeteden yapmiştim eldivene geçirmiştim çok sert olmuyo öyle

Yok hazır kullanmıyorum kendim yaptım bende peçeteden rulo yaptım streçledim ama eldiven geçirmedim ben jelledim işte öyle yapmaya çalıştım oraya değdirebiliyorum hafif ilerletiyorum ama o duvar denen kısım gibi yere geliyo gerisini yapamıyorum çok zor durumdayım eşim ilk zamanlara göre çok daha iyisin diyo bana destek oluyo ama sonuça ulaşamıyoruz ne farkediyoki diyorum bende bol bol dua ediyorum artık bunu yenmek istiyorum hayırlısıyla

Alkol de midemi bulandırıyor bugun deneyeyim dedim onu da beceremedim ben artık yeminle intihar düşünür oldum
canım benim lütfen böyle seyler düşünme bizde yaşadık aynı seyleri bunaldık sinirlendik yetersiz hissettik kısacası yasadıgın herseyi bizde yasadık ben de dört yıl boyunca yasadım bu işte önemli olan inatla azimle egzersizleri yapmak dogru nefes dogru pozisyon cok önemli ve yeterince egzersiz yapmak cok önemli yönünü bilmek ve dogru yerde ve dogru zamanda bunları yapabilmek cok önemli yapabilirsin de inan buna önemli olan basına gecebilmek egzersiz yapmaya baslamak bi kere basladın mı basardıkca yapasın gelecek güvenin artacak inan bana :)

Ameliyat eldiveninin parmağını geçirip yaparsan çok daha kolay olur her şey.takıldığı yerde aparatı oynat ıkın kegel filan nefes hepsini yap girer o

Y
Ameliyat eldiveninin parmağını geçirip yaparsan çok daha kolay olur her şey.takıldığı yerde aparatı oynat ıkın kegel filan nefes hepsini yap girer o
yapıyorum o esnada nefes alışverişlerini ama başaramıyorum nasıl olur bilmiyorum ama inş başaranlardan oluruz

Canım nerelerdeydin sessiz kaldı forum:)

selam kızlar bebekten sonra yeniden geldim son ilişkim bebekmiş. ondan sonra yine vaji kabusu geri döndü tam 2 sene oldu yeniden baslıcam egzersizlere. nasıl baslıyım 1 parmak alabiliyorum aslına ama gerisi gelmiyoo.

Kızlar gleitgelen kayganlaştırıcı kullanan varmı,esim hicbir eczanede bulamadı.eczacida bu pek kullanılan bisey değil bulunmaz falan demis
Canım sen yenmişmiydin vajinismusu? Eğer yendiysen ve bebek düşünüyorsan diğer bütün kayganlaştırıclar zararlı. Presed jel var bir tek o zararsız hemde bebek olmasına yardımcı. Bende ilk yendiğim zamanlar kayganlaştırıcız yapamıyordum bebek düşündüğüm için doktora sordum kullanabilirsin dedi. Yalnız Önerim eczaneden alma pahalı oluyor. G... gidiyor sitesinden al daha uygun orda fiyatlar.

Evet canım yendim.ama kayganlastirici olmassa kuruluk oluyor kasıyorum biraz.evet o markayida duydum sendeki hangi rengi peki

Evet canım yendim.ama kayganlastirici olmassa kuruluk oluyor kasıyorum biraz.evet o markayida duydum sendeki hangi rengi peki
Ben tek renk diye biliyorum canım kutusu pembeli maviliydi. Zaten Google presed jel diye yaz g... gidiyor sitesine git hemen çıkıyor tek çeşit var orda fiyat 123.50 yazıyordu hatta.

Ben de yendim artık! :)
1 buçuk aylık evliyim daha ilk geceden bir şey olduğunu anlayıp araştırmaya başladım
Parmak egzersizi vs yapmadım kısmen kegel egzersizi yaptım diyebilirim
Cem keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabının yarısına kadar okudum tamamen o bana psikolojik olarak destek sağladı ve yavaş yavaş kendimi hazırlayarak bugün tamamen bu hastalıktan kurtuldum
Darısı hepinizin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…