Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar bebekten sonra yeniden geldim son ilişkim bebekmiş. ondan sonra yine vaji kabusu geri döndü tam 2 sene oldu yeniden baslıcam egzersizlere. nasıl baslıyım 1 parmak alabiliyorum aslına ama gerisi gelmiyoo.
Aaaa niye ki ? Doğum normal doğum muydu ? Yener yenmez mi hamile kaldın ?

Arkadaşlar selam bi kaç yazınızı okuyabildim çok fazla okuyamadım bende tam 9 ay ilişki giremedim 9 ay sonunda rabbime şükürler olsun kendi kendime yendim ve kendime söz vermiştin yendiğimde bi çoğu kişeye yardımcı olucaktım şuan 1,5 yıllık evliyim sizede moral olsun ilişkiye girdiğim 3 ay hamile kaldım sonucu kötü oldu bebeğimi kaybettim ama buda benimle alakalı bi durum sizler yenip hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğurursunuz inşallah sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum

Canım geçmiş olsun Hoşgeldin eskileri özlemişim :) şimdi ne durumdasın ? Çalışmalar devam mi ?

Canım geçmiş olsun Hoşgeldin eskileri özlemişim :) şimdi ne durumdasın ? Çalışmalar devam mi ?
Hoşbulduk canım. Ben bursada yaşıyorum ailemin yanına gelmiştim doktora gittik bebeğimi görmeye ama ölmüştü 8+3 günlükken kürtaj oldum 3 gün oldu kürtaj olalı daha evime gitmedim psikolojim düzeldiğinde bursaya dönücem inşallah tekrar devam edicem çalışmalara korunmayı düşünmüyorum rabbim burdaki bütün herkeze hastalığını yenip hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım ya üzmemeye çalış kendini bir can doğmak nasipse bizlerden hiçbişey engel olmadan doğacaktır inş.Allah bir daha o üzüntüyü yaşatmasın.En azından doğurgan olduğunu öğrendin.En kısa zamanda Rabbim yine nasip etsin Sağlıcakla al kucağına bebişini

Amin canım sağol . sen vajinusmusun yoksa yenip bebiş mi bekliyosun

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm bebeğini kaybetmene. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur

N
Vajinusmusu yeneli 5 ay oldu bebiş çalışmalarına başlayamadım hala,eşimin ertelemeleri Yüzünden.nick ve Avatar değiştirdim azimli8080
yenmene çok sevindim canım kaç yıllık evlisiniz kaçıncı ayında yendin valla benim eşimde bende çok istiyoduk oldu ama rabbim nasip etmedi doğmadı yavrum her zaman hayırlısı olsun geç olsun da sağlıklı sıhhatli olsun eşinin istememe sebebi ne zaten inan bebişler nazlı oluyo hemen gelmiyo benden demesi başlayın siz bi an önce

inşallah amin canımmm isteyen herkeze inşallah sen istiyomusun yoksa vaji misin yada bebiş varmı
Yok kız şükür mart ayında yendim ya o günden beri bebiş çalışıyorum ama nasip olmadı henüz var demek ki vakti zamanı. Gerçekten isteyince hemen olmuyormuş topiklerde yıllarca uğraşanlar var hiç sorun olmadığı halde hamile kalamayan. Rabbim büyük yoktan var eden elbet vardır onun da yazdığı bir saat.

8 aylık Evliyiz canım... 3.ayımda yendim.herhangi bişey kullanmıyorum.Vajinal muayene de oldum bişey yok dedi şimdilik bakalım.Folik asit de içiyorum bir aydır.Regl bitince başlayalım kesinlikle dedim ama bakalım.Tabi Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı birer evlat versin kucaklarımıza

Canım ya tez vakitte Allah kucaklarınmızı doldursun inşallah.en başından beri korunmadın değil mi ?

B
ben senden yaklaşık 1 ay sonra yenmişim 28 nisanda yendim ağustos ayında hamile kaldım hemen şükür ama işte onuda kaybettim ne yazıkki o yüzden geç olsun güç olmasın canım rabbim hayırlı bi şekilde hamile kalıp doğurmanı nasip etsin yani üzülme bazen hemen olsada her gebelik yürümüyo sonuna kadar ama o kafaya takma olayı doğru ben 3 ay çok stres yaptım günüm gelmeden testler yapıyodum belirti yaşıyodum ovülasyon testi yumurtlama hesplama herşeyi yaptım ama hep kırmızı kart yedim o ay tatile çıktım hesaplıyamadım çok yoğundum misafirlerim vardı hiç boş günüm yoktu süpriz o ay hamile çıktım o yüzden şimdide kafaya takmıycam inşallah yine hamile kalırım sağlıklı bi şekilde doğururum

Çok hızlı yenmişsin bu çok güzel bişey ben 8 aylık evliyken bebek bana hayal gibi geliyodu canın allah sağlıklı sıhhatli çocuklar doğurmayı nasip etsin isteyen herkeze amin

Iyiyim canım şu bebiş sorununu da çözersek daha iyi olcam inş Tabi Allah kısmet etsin en önemlisi sen nasılsın canım nasıl gidiyo ?
Çalışmalara devam canım :) ben hiç korunmadım zaten vajinismusu yenmeden öncede şırınga yöntemini falanda denemiştim hiç biri ile hamile kalamadım. Ama eşimde de sorun çıktı benim belkide o yüzden kalamadım ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah faydası olurda hamile kalabilirim. Yıllarca vajinismus yaşadım tam bitti bebek hayali kurdum aylar geçti olmadı eşimde sorun çıktı... yani hiçte kolay değilmiş hamile kalmak. Rabbim sevdiğine dert verirmiş bizde demek ki sevdiği kullarıyız canım. Sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bebeklerimiz olur

Canım ben hamile kaldığım ay eşime 1 kilo keçiboynuzu kaynattım içirdim ve hiç bi sınıntısı yoktu sperm testi yaptırmış. Ama bu keçiboynuzu bi mucize denemelisin işe yarar inşallah eşinin sıkıntısı ne acaba yardımcı olurum bende kür uyguladım çok şırıngayı bende denedim de hiç bişe olmadı ondan vajinusmusken yapıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…