- 15 Nisan 2017
- 13.683
- 16.124
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.161
Amin canım.Allah kapalı Kapıları açsın inş dua edicem kendimle beraber sizlere deÇalışmalara devam canım :) ben hiç korunmadım zaten vajinismusu yenmeden öncede şırınga yöntemini falanda denemiştim hiç biri ile hamile kalamadım. Ama eşimde de sorun çıktı benim belkide o yüzden kalamadım ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah faydası olurda hamile kalabilirim. Yıllarca vajinismus yaşadım tam bitti bebek hayali kurdum aylar geçti olmadı eşimde sorun çıktı... yani hiçte kolay değilmiş hamile kalmak. Rabbim sevdiğine dert verirmiş bizde demek ki sevdiği kullarıyız canım. Sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bebeklerimiz olur
8 aylık Evliyiz canım... 3.ayımda yendim.herhangi bişey kullanmıyorum.Vajinal muayene de oldum bişey yok dedi şimdilik bakalım.Folik asit de içiyorum bir aydır.Regl bitince başlayalım kesinlikle dedim ama bakalım.Tabi Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı birer evlat versin kucaklarımıza
Doktor bunu yazmıştı,içiyorum günde bir tane tok..reçetesinden de veriyorlarmışCanm bana hangi folik asit kullandigini markasini yazar misin bende bebek icin baslycamda
Canım şimdi nasıl devam ediyo,kontrol tamamen eşinde olabiliyor mu? Ben ilk ilişkide Kontrolü eşime verdim daha da vermedim nedenseVajinismusu bu forum sayesinde kendi başına doktorsuz yenmiş bir şahısım isteyen bütün arkadaşların sorularını cevaplayıp yardım edebilirim.Buraların tanınmış ve eski :) forum üyelerinden biri olarak yeni gelen arkadaşlar vajinismus hakkında ve tabiki kızlık zarı merakınız hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.Bu arada dipnot: Benim kabusum %90 kızlık zarıydı eskiden :)) Vajinismusu yenmiş ve vajinanın damar yollarına kadar öğrenmiş biri olarak her türlü kolay tüyolar verilir :)))
İlk penis yerleştirmesini genelde ben yapıyorum, geri kalan pozisyonlarda kontrol eşimde.Canım şimdi nasıl devam ediyo,kontrol tamamen eşinde olabiliyor mu? Ben ilk ilişkide Kontrolü eşime verdim daha da vermedim nedense
Benim de öyleİlk penis yerleştirmesini genelde ben yapıyorum, geri kalan pozisyonlarda kontrol eşimde.
Benim de öyle
Vajinismusu bu forum sayesinde kendi başına doktorsuz yenmiş bir şahısım isteyen bütün arkadaşların sorularını cevaplayıp yardım edebilirim.Buraların tanınmış ve eski :) forum üyelerinden biri olarak yeni gelen arkadaşlar vajinismus hakkında ve tabiki kızlık zarı merakınız hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.Bu arada dipnot: Benim kabusum %90 kızlık zarıydı eskiden :)) Vajinismusu yenmiş ve vajinanın damar yollarına kadar öğrenmiş biri olarak her türlü kolay tüyolar verilir :)))
Ve ben hiçbir zaman hazır olmuyorumÇok üstünde durulcak bir mesele değil bence, vajinismus olmayanlarda ilk girişi çoğu zaman kendi yapıyor.Bu aslında korkudan değilde birazda vajinanın durumunu hissetmek istemekten kaynaklanıyor, çok fazla ıslandığını anlayamıyoruz bazen.Hazır olmadığımız zaman eşin giriş yapmaya çalışması dahada bir kasar insanı.
Canım bak bunlar çok normal.Sen itersin ,bazen içerden bişey de seni iter :) sakin Can'ını Sıkma dur orda başka Şeyler düşün bikaç dk ,derşn nefes al Yavaşça ver gevşet kendini sınra tekrar devam et kaldığın yerden.Açını kontrol et oynat aparatı.Kegel yap bi de ,kegel yolu Açıyor ıkınmayı da unutmaKizlar banada yardim edin lutfen ben suan aparatla yapiyorum parmak inceliginde ve iki bogum kadar yapabiliyorum ilerisi yok bende ilerleyemeiyorum hep ayni yerde sayiyorum ilerletmeye calisiyorum fakat ilerleniyor geri cikiyor sanki ilerlettikce bacaklarimi acamiyorum ve kasilmasina engel olamiyorum nefes egzersizinide yapiyorum kegel flan ama olmuyo
Kizlar banada yardim edin lutfen ben suan aparatla yapiyorum parmak inceliginde ve iki bogum kadar yapabiliyorum ilerisi yok bende ilerleyemeiyorum hep ayni yerde sayiyorum ilerletmeye calisiyorum fakat ilerleniyor geri cikiyor sanki ilerlettikce bacaklarimi acamiyorum ve kasilmasina engel olamiyorum nefes egzersizinide yapiyorum kegel flan ama olmuyo
Slm Ben 5-6 kere parmak Ve kendi yaptigim hafif kalin cubuklar‘la denedim. Dün esli denedik korkum Okadar büyük ki penis oraya deydigi an aglamya basladim. Kendimi kastim Ve bir türlü girmedi ucu bile girmedi. Ne yapiyim Nasil yapiyim. Parmakla oluyor. Parmakla yaptigim zaman aynaya bakarak yapiyorum, esli yaptigim zaman glrmüyorum acaba onunla da ilgisi olabilir mi?
Ya hepsini yapiyorum inan ama 10 gindur ilerleyemedim hep uerimde sayiyorum gitmiyo kendimi birakiyorum belimin altina yastik koyuyorum geri cikiyoCanım bak bunlar çok normal.Sen itersin ,bazen içerden bişey de seni iter :) sakin Can'ını Sıkma dur orda başka Şeyler düşün bikaç dk ,derşn nefes al Yavaşça ver gevşet kendini sınra tekrar devam et kaldığın yerden.Açını kontrol et oynat aparatı.Kegel yap bi de ,kegel yolu Açıyor ıkınmayı da unutma
1.Egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun ?Slm Ben 5-6 kere parmak Ve kendi yaptigim hafif kalin cubuklar‘la denedim. Dün esli denedik korkum Okadar büyük ki penis oraya deydigi an aglamya basladim. Kendimi kastim Ve bir türlü girmedi ucu bile girmedi. Ne yapiyim Nasil yapiyim. Parmakla oluyor. Parmakla yaptigim zaman aynaya bakarak yapiyorum, esli yaptigim zaman glrmüyorum acaba onunla da ilgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?