Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya hepsini yapiyorum inan ama 10 gindur ilerleyemedim hep uerimde sayiyorum gitmiyo kendimi birakiyorum belimin altina yastik koyuyorum geri cikiyo
Kendini bıraktığını sanıyorsundur.Tam içeri girerken farkında olmadan kasıyorsundur.istersen 1-2 gün ara var moralin yerine gelsin ..sonra egzersize oturacağında önce duş al ,Sakız çiğne ben bunu yapmiştim tv aç ya da müzik

Meditasyon muzigi aciyorum oda ise yarar demislerdi ama cok acicakmis gibi geliyo ve ilerletmeye cesaret edemiyorum

Yani tam bilemiyorumda bas parmak kalinliginda flan rimel kutusundan yaptim doktor eldivnine gecirdim onla yapiyorum calismalarimi

Sana net olarak şunu söyliyeyim kasların henüz penis alacak kadar gevşememiş.Aparatın çevresini 12 cm olacak şekilde kalınlaştır.Ve çok önemli bir ayrıntı daha söyliğim kesinlikle ama kesinlike egzersizini normal ayna ile yapma asla bu yanlışa düşmeyin.Hatta senin vasıtanla herkese söylüyorum egzersize başlıyacak yada eşli denemeye geçmemiş arkadaşlar egzersizlerinizi normal aynayla değil... Nesneleri büyük gösteren ayna ile yapın.İnanılmaz derecede kendinizi iyi hissediceksiniz bilhassa egzersizlere kızlık zarı sebebiyle başlayamayanlara söylüyorum.Nesneleri büyük gösteren aynayla kızlık zarını göreliyorsunuz, ve onun bir zar değilde aslında oldukça esnek bir et parçası olduğunu büyük gösteren ayna yardımıyla resmen göreceksiniz.

12 cm aparatmı tanrım o nasl gircek oraya ufacık yer of

Ya buyuk biseyle denemede kanama olur diye korkuyorum esim bu konuda anlayisli ama ben ilk onla olsun istiyrum gakat hic cesaretim yok

Ve ek olarak aparatla egzersiz yapanlar yada parmak egzersizine başlayanlar sok çıkar sok çıkar yapmayın bu sizi sadece yerinizde saydırır ilerletmez.Aparatı yada parmağı daire çizer gibi vajinanın içinde döndürün .

Kaslatimi tam gevsetmem icin nelwr yapmam lazim peki

Kaslatimi tam gevsetmem icin nelwr yapmam lazim peki

Kendine boy boy aparat yap 3 cm, 6 cm, 9, 12 cm çaplarında. En küçük aparatla başla, tahminime göre 9 cm civarında zorlanacaksın.Tam o aparatı yapcağın zaman kaslarında acıyı hissedene kadar hafif nefes tutarak kendini sık, kendini sıktığını bacak üstü baldırlarında resmen hisset.Öyle bir sıkkı kendini bacak baldırların hafif ağrısın...Ve 9 cm aparata geç bundan sonra istesende kendini kasamayacaksın.Kasmak istesende olmıyacak. Kaslar senin tekrar kendini kasmana izin vermicek.

Şuda var her zaman bir üst aparata geçmek istediğin zaman vajinadan önceki aparatı sakın çıkarma.
Örnek 3 cm aparatı yaptın sonra egzersize ara verip gidip evde dolaşıp gelip direk 6 cm aparatı sokmaya çalışma.Hemen aparat daha içerdeyken arka arkaya aparatları sok..

Meditasyon muzigi aciyorum oda ise yarar demislerdi ama cok acicakmis gibi geliyo ve ilerletmeye cesaret edemiyorum
Canım inanki orada acıyacak bir Yapı yok.Bunu yaşayarak öğrendik biz de.Orası damağın gibi,ayak tabanın gibi açılmayan bir yapı.Bir Çorap düşün,dar Görünür ama girdikçe açılır yırtılmadan açılır.vajen de öyle.Elastik bir özelliğe sahip.Hiç korkma minik minik ilerlet.İstersen anestol sür aparata ya da parmağa ..içeri girdikçe hafiften uyuşturur ve güven verir sana

Ya aslinda boyuttan cok ilerletmede sikinti var bende 3 veya 4 cmden ilerisine gidemiyorum
Aparatı soktuktan sonra tam ileriye gitmediği yerde dur aparatı dışarı çıkarma ileri ileri itmeyede çalışma.O anda bekle ve sakin ol ve aparat vajina deliği içindeyken hafifçe ama çok hafif popo tarafına doğru ey ve eydikten sonra tam ittireceğin zaman tıpkı gaz çıkarır gibi poponu serpest bırak.o an hayal gücünü çalıştır tam o esnada gazın olmasa dahi kendini gaz çıkarıyormuşcasına şartlandır.Pıt diye giricek.

Cok tesekur ederim cnm deneyecem

Ya arkadaslar gercekten soyledikleriniz cok guzel moral oluyor herkese ayri ayri tesekur ederim oz llikle yenen arkaslar nasil yendigini anlatiyot ya insana bi cesaret geliyo allah razi olsun hepinizden insallah bende yenerimde buraya yazarım

Tamam cnm cok teşekürler

Derin nefes alıp ıkınırak yavaş yavaş ilerlet çok rahat girer aparat yada parmak fark etmez biraz kayganlaştırıcı kullanın ama asla kuruyanl kremleri kullanmayın işi zorlaştıryor ben hakiki zeytinyağıyla yapmıştım aparat çalışmalarımı ve ıkındığın zaman pıt diye giriyo o ilerlemeyen yerde biraz ıkınınca geri kalan kısmı kendiliğinden kayıp gidiyo resmen başarılar canım

Bende senin durumundayim ayni seyleri yasiyorum.. Nasil devam edicem bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…