- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.201
Allah bian once kurtulmayi nasip eder insallah cnm hepimizeBende senin durumundayim ayni seyleri yasiyorum.. Nasil devam edicem bilmiyorum..
Ayaklarını karnına doğru çekip belinin altına yastık koyma sakın öyle zor olur ve bizim vajinamız düz değil aşağı doğru eğilimli bu egzersiz yaptıktan sonra anladım belkide aylarca bu yüzden ilişki yaşayamadım zaten bu korkular tam olarak organımızı tanımadığımız için aparatı aşağı popoya eğilimli bi şekilde ilerlet ve gitmediği yerde dur derin derin nefes al ve ıkın inan o an pıt diye kayıp gidiyo kayganlaştırıcı vs lokal amestezili kremler kullanıyomusun canımYa bide egzersiz pozisyonun nasil olmali ya oturus pozisyonumu en iyi sonuc alabilecegim sekilde nasil yapabilirim egzrsizi
Herkezin yenme şekli farklıdır ilişkide pozisyonların kişiye göre farklı olduğu gibi siz yastıkla yenmişsiniz bu sizin için kolay olmuş benim için yerde rahat oldu yastık altımda olunca rahatsızlık duydum bence deneyecek olan arkadaşlar iki yöntemide deneyip hangi pozisyonda rahat ediyolarsa onu deneyip yapmaları. arkadaşlar önemli olan yastık olması olmaması değil sizin nasıl rahat edip yendiğiniz tez vakitte yenin inşallahHer nekadar çoğu arkadaş egzersizde poponun yerle temas etmesi gerektiğini söylesede malesef ben buna katılmıyorum.Benim için ve hatta burda eskilerden bir çok yenen arkadaş için pozisyon şudur.Öyle gardolabın önüne yere, halının üstüne yere, ne bilim yatak odasındaki yatağın üstünde falan değil.Egzersizlerinizi hani evlerimizde çekyatlar varya onların üzerinde yapın.
Çekyatın önüne bir sandalye koyun, sandalyenin üstüne 2 adet yastık koyun üst üste değil yanyana ve hemen önüne aynayı koyun bu bir...
Çekyatın üstüne çıkın ve aynanın önüne oturun tam aparatı soktuğunuz zaman popoyu çekyattan kaldırın popo havada kalsın..Şayet popo yerle temas ederse delik küçülüyor buda işi zorlaştırıyor.Her yorulmanızda popoyu çekyata koyun ve dinlenin.Çekyatın arka kısmına arkanızı mutlaka yaslayın.Yaslandığınız zaman bütün kasılmanız sırtınızda olacak.
Canım şimdi nasıl devam ediyo,kontrol tamamen eşinde olabiliyor mu? Ben ilk ilişkide Kontrolü eşime verdim daha da vermedim nedense
selam bana da yardımcı ola bilir misiniz nolur. Nasıl yendiniz?Vajinismusu bu forum sayesinde kendi başına doktorsuz yenmiş bir şahısım isteyen bütün arkadaşların sorularını cevaplayıp yardım edebilirim.Buraların tanınmış ve eski :) forum üyelerinden biri olarak yeni gelen arkadaşlar vajinismus hakkında ve tabiki kızlık zarı merakınız hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.Bu arada dipnot: Benim kabusum %90 kızlık zarıydı eskiden :)) Vajinismusu yenmiş ve vajinanın damar yollarına kadar öğrenmiş biri olarak her türlü kolay tüyolar verilir :)))
Ne durumdasın hiç egzersiz veya farklı bişey denedinmi biraz daha açıklayıcı anlatırsan burdaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar canım allah yardımcın olsunselam bana da yardımcı ola bilir misiniz nolur. Nasıl yendiniz?
Ben şuanda 8 aylık hsmileyim 1-2 kere olmaqla hamile kaldım ondan sonra olamadıq her yaklaşdığında titriyodum ağlıyodum 5 seans psikolaga gittim ama yine tam iyileşmedim. Şimdi ara bir oluyoruz ama cok acıyor. Bazende hiç girmiyor.Ne durumdasın hiç egzersiz veya farklı bişey denedinmi biraz daha açıklayıcı anlatırsan burdaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar canım allah yardımcın olsun
Hamile olduğun için krem falanda kullanamazsan aparat desem kasılırsın ne desem bilemedim ilişki esnasında eğer uç kısmı giriyorsa pe**sin girmediği noktada eşini durdur ve derin derin nefes alıp verip hafif ıkınırak orayı aç ama doğum yapar gibi değil sadece esnek bırak orayı kadma suan senin o bölgenin birazda açılmış olması lazım değilmi 8 aylık ya allah yardımcın olsun bebişini sağ salin kucağına al inşallahParmak egzersizi hiç yapmadım yapamıyorumda. Cocuğuma doğumda bir şey olur diye korkuyorum onun için biran önce iyileşmek istiyorum
Yarısına kadar belki ondan da biraz fazlası giriyor ama ordan o taraf cok acıtıyo. Ama bir kaç gündür yine girmiyor bazen oluyo bazen olmuyo. Cok TSK ederim tavsiyeleriniz için. acaba parmak egzersizi yapmayı da denemelimiyim?Hamile olduğun için krem falanda kullanamazsan aparat desem kasılırsın ne desem bilemedim ilişki esnasında eğer uç kısmı giriyorsa pe**sin girmediği noktada eşini durdur ve derin derin nefes alıp verip hafif ıkınırak orayı aç ama doğum yapar gibi değil sadece esnek bırak orayı kadma suan senin o bölgenin birazda açılmış olması lazım değilmi 8 aylık ya allah yardımcın olsun bebişini sağ salin kucağına al inşallah
Herkezin yenme şekli farklıdır ilişkide pozisyonların kişiye göre farklı olduğu gibi siz yastıkla yenmişsiniz bu sizin için kolay olmuş benim için yerde rahat oldu yastık altımda olunca rahatsızlık duydum bence deneyecek olan arkadaşlar iki yöntemide deneyip hangi pozisyonda rahat ediyolarsa onu deneyip yapmaları. arkadaşlar önemli olan yastık olması olmaması değil sizin nasıl rahat edip yendiğiniz tez vakitte yenin inşallah
selam bana da yardımcı ola bilir misiniz nolur. Nasıl yendiniz?
Evet 8 aylıkÇocuğuma zarar gelmesinden korkuyorum demişsin canım öncelikle hamilemisin?
Ayy tamam şimdi gördüm hamileymişsin gözün aydın canım.Ama zaten 8 aylıkmış, bu işe çocuk doğduktan sonra devam etsen daha iyi olur gibime geliyor.1 ayın kalmış doğuma zaten.. Aparat, parmak falan girme şimdi o işlere hamilelğin keyfini çıkar, kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok benceÇocuğuma zarar gelmesinden korkuyorum demişsin canım öncelikle hamilemisin?
Canım tabiki yardımcı oluruz.Egzersiz Yaptım ben 3 defa 4.de kendime inandım ve oldu çok şükür.parmak egzersizi yaptın mi hiç ? Eldiven ,vazelin ve anestol al istesen Yarin başlayalımselam bana da yardımcı ola bilir misiniz nolur. Nasıl yendiniz?
Canım tabiki yardımcı oluruz.Egzersiz Yaptım ben 3 defa 4.de kendime inandım ve oldu çok şükür.parmak egzersizi yaptın mi hiç ? Eldiven ,vazelin ve anestol al istesen Yarin başlayalım
Consuz beybi yağı istifate ediyoruz Eşimle birlikte olurkenArkadaş hamile :)) Bence dediklerini kullanmasın Allah Korusun anestol falan çok sakıncalı aklına sokmayalım şimdi böyle şeyler.8 aylıkmış zaten 1 ay daha ileri tarihe ertelese iyi olur egzersizini.
Canım hamilelikte zararlımı değilmi bilmiyorum ama senin gebeliğin küçük değil bence ilişki yasak olmadığı için bana göre parmak zarar vermez ama dediğim gibi iyice araştır ama mantıken ilişki yasak değilse bişey olmaz hakkında hayırlısı doğumu nasıl düşünüyosunYarısına kadar belki ondan da biraz fazlası giriyor ama ordan o taraf cok acıtıyo. Ama bir kaç gündür yine girmiyor bazen oluyo bazen olmuyo. Cok TSK ederim tavsiyeleriniz için. acaba parmak egzersizi yapmayı da denemelimiyim?
Ailem cok üsteme geliyordu biraz iyileşdim diye eşimle tamamen düzeldiyimizi söyledik doktorumda tam iyileşdiysen normal ola bilirsin dedi. Onun için normal doğum. Şimdide tam iyileşmedim diyemiyorum. Onun için iyileşmenin yolunu arıyorum.Canım hamilelikte zararlımı değilmi bilmiyorum ama senin gebeliğin küçük değil bence ilişki yasak olmadığı için bana göre parmak zarar vermez ama dediğim gibi iyice araştır ama mantıken ilişki yasak değilse bişey olmaz hakkında hayırlısı doğumu nasıl düşünüyosun
Ne desem bilmiyorum çok zor allah yardımcın olsun ben 1 hafta önce kürtaj oldum yanımda bi kız doğum yaptı o kadar kolay olduki herşeyi duydum evet çok kötü bişey ben bebeğimi kaybederken o kucağına alıyodu ama olsun takdiri ilahi kız sadece bi kaç kez ıkındı nefes alıp verdi 10 dakika gibi sürede doğurdu yani normal doğumdan korkma zaten orası çok güzel açılıyo rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla doğur inşallah istersen deneme yapma 1 ay sabret doğumunu yap doktorunla görüş ama ilişki yaşayamadığını sana güzel bi yol çizer doktorun allah yardımcın olsun bizede dua etAilem cok üsteme geliyordu biraz iyileşdim diye eşimle tamamen düzeldiyimizi söyledik doktorumda tam iyileşdiysen normal ola bilirsin dedi. Onun için normal doğum. Şimdide tam iyileşmedim diyemiyorum. Onun için iyileşmenin yolunu arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?