- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.221
Doktorum hala vaginizimsen normal olamazsın diyordu. Çocuğun zarar gorur. Kaç tane internetede doktorla konuştum çoğu normal yapamazsın dedi. Ama Allah büyük bu çocuğu mucize gibi verdi. Doğumdada Allah yardımcım olucaq İnşallah. Sizin sorununuz nedir?Ne desem bilmiyorum çok zor allah yardımcın olsun ben 1 hafta önce kürtaj oldum yanımda bi kız doğum yaptı o kadar kolay olduki herşeyi duydum evet çok kötü bişey ben bebeğimi kaybederken o kucağına alıyodu ama olsun takdiri ilahi kız sadece bi kaç kez ıkındı nefes alıp verdi 10 dakika gibi sürede doğurdu yani normal doğumdan korkma zaten orası çok güzel açılıyo rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla doğur inşallah istersen deneme yapma 1 ay sabret doğumunu yap doktorunla görüş ama ilişki yaşayamadığını sana güzel bi yol çizer doktorun allah yardımcın olsun bizede dua et
AbovvvvvArkadaş hamile :)) Bence dediklerini kullanmasın Allah Korusun anestol falan çok sakıncalı aklına sokmayalım şimdi böyle şeyler.8 aylıkmış zaten 1 ay daha ileri tarihe ertelese iyi olur egzersizini.
Ben 9 ay vajinusmusluk sorunu çektim çok şükür 9 ayın sonunda yendim yendiğim 3 ay hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu yeni kürtaj oldhm 3 gün oldu rabbim bebeğini sana bağışlasın sağ salim doğur ama gerçekten doğumdakıza sakın kasılma bebeğin boğulurdediler kız sürekli nefes alıp veriyodu derin derin kendini kasmamab lazım anladığım kadrıyla bebeğie zarar vercekse bu durum ki allah korusun sezaryan ol en iyisini doktorlar bilir canım allah yar ve yardımcın olsunDoktorum hala vaginizimsen normal olamazsın diyordu. Çocuğun zarar gorur. Kaç tane internetede doktorla konuştum çoğu normal yapamazsın dedi. Ama Allah büyük bu çocuğu mucize gibi verdi. Doğumdada Allah yardımcım olucaq İnşallah. Sizin sorununuz nedir?
Allah yardımcın olsun sizinde İnsallah yakın zamanda yine hamile kalırsın. Sizde sağ salim kucağına alırsınız. Bebiyin kalbi neden durduğu bellimi peki? Tedavi oluyor musunuz?Ben 9 ay vajinusmusluk sorunu çektim çok şükür 9 ayın sonunda yendim yendiğim 3 ay hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu yeni kürtaj oldhm 3 gün oldu rabbim bebeğini sana bağışlasın sağ salim doğur ama gerçekten doğumdakıza sakın kasılma bebeğin boğulurdediler kız sürekli nefes alıp veriyodu derin derin kendini kasmamab lazım anladığım kadrıyla bebeğie zarar vercekse bu durum ki allah korusun sezaryan ol en iyisini doktorlar bilir canım allah yar ve yardımcın olsun
Hamile olduğu Gözümden kaçtı ayni anda bikaç yeni üye ayni seviyede vaji olduğunu yazınca :) yani evet bence de doğumdan sonraya kalması daha iyi olur bu işin ..Arkadaş hamile :)) Bence dediklerini kullanmasın Allah Korusun anestol falan çok sakıncalı aklına sokmayalım şimdi böyle şeyler.8 aylıkmış zaten 1 ay daha ileri tarihe ertelese iyi olur egzersizini.
Canım eşimde varikosel çıktı ama sperm sonuçları idare eder bununla bebek olabilir dedi doktor ilaç verdi onları kullandı. Keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmezinide içiriyorum şimdide zeytinyağına incir kürünü duydum onu yapıp yedirmeyi düşünüyorum eşime. Bakalım Rabbim den ümit kesilmez demek ki henüz vakti gelmemiş.Canım ben hamile kaldığım ay eşime 1 kilo keçiboynuzu kaynattım içirdim ve hiç bi sınıntısı yoktu sperm testi yaptırmış. Ama bu keçiboynuzu bi mucize denemelisin işe yarar inşallah eşinin sıkıntısı ne acaba yardımcı olurum bende kür uyguladım çok şırıngayı bende denedim de hiç bişe olmadı ondan vajinusmusken yapıyodum
Sağol canım Rabbim isteyen herkese versinAmin canım.Allah kapalı Kapıları açsın inş dua edicem kendimle beraber sizlere de
11 aydır cok zorluklarımız oldu eşimle. Bu kezde yalan söyledik tam iyileşmedik dersek aileler arasında da kavgalar cok büyük olacak. Onun için iyileşmenin yollarını arıyorum. Ama benim gibi vaginizm olub normal doğum yapanlarda var. Siz vaginizmi nasıl yendiniz? Anlata bilir misiniz rica etsemAllah yardımcın olsun sizinde İnsallah yakın zamanda yine hamile kalırsın. Sizde sağ salim kucağına alırsınız. Bebiyin kalbi neden durduğu bellimi peki? Tedavi oluyor musunuz?
Sizce doğumu normal yapa bilir miyim?Hamile olduğu Gözümden kaçtı ayni anda bikaç yeni üye ayni seviyede vaji olduğunu yazınca :) yani evet bence de doğumdan sonraya kalması daha iyi olur bu işin ..
Dediğim gibi daha 4 gün oldu kürtaj olalı patoloji sonucunu bekliyorum genetik test ilk bebek ölümlerinde bakmıyolar malesef çok saçma insanların canı 2,3 kez yanıcakki yapsınlar test doktorun dediği down sendromlu çocuklar 6,7 haftada gelişimini durdururmuş %90 nu anne karnında ölür %10 yaşayabilir sadece dedi benim içinde rabbimin intihanı rabbim bidaha yaşatmasın inşallah cennetteki meleğim kardeşini hemen yollar diyorum kendi kendime sen kaö aylık evlisin canın bebeğinin cinsiyeti ne rabbim sizi sağ salim kavuştursun inşallah bizede dua et canımAllah yardımcın olsun sizinde İnsallah yakın zamanda yine hamile kalırsın. Sizde sağ salim kucağına alırsınız. Bebiyin kalbi neden durduğu bellimi peki? Tedavi oluyor musunuz?
Canım benim eşimin sperm sayısı 138 milyon çıkmıştı ama ben yinede içirmiştim valla hareketliliği daha hızlı olsun ditw sonuçta ilaç değil ya bitki zarar gelmez diye düşünmüştüm rabbim sağlıcakla versin bebeğini bana da inşallah isteyenleredeCanım eşimde varikosel çıktı ama sperm sonuçları idare eder bununla bebek olabilir dedi doktor ilaç verdi onları kullandı. Keçiboynuzu kürü yaptım canım pekmezinide içiriyorum şimdide zeytinyağına incir kürünü duydum onu yapıp yedirmeyi düşünüyorum eşime. Bakalım Rabbim den ümit kesilmez demek ki henüz vakti gelmemiş.
Öyle tabi canım keçiboynuzu zararı yoktur bencede. Pekmezinide karı koca içen bir sürü kişi var. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bebişler versinCanım benim eşimin sperm sayısı 138 milyon çıkmıştı ama ben yinede içirmiştim valla hareketliliği daha hızlı olsun ditw sonuçta ilaç değil ya bitki zarar gelmez diye düşünmüştüm rabbim sağlıcakla versin bebeğini bana da inşallah isteyenlerede
İnsallah tezlikle hamile kalırsınız. Sapa salam olur. Allah üreyinize gore versin. Her gün sizin için dua edicem. 11 aylık evliyim. Bebeğimin cinsşyyeti erkek İnşallah Allah her kese qismet etsinDediğim gibi daha 4 gün oldu kürtaj olalı patoloji sonucunu bekliyorum genetik test ilk bebek ölümlerinde bakmıyolar malesef çok saçma insanların canı 2,3 kez yanıcakki yapsınlar test doktorun dediği down sendromlu çocuklar 6,7 haftada gelişimini durdururmuş %90 nu anne karnında ölür %10 yaşayabilir sadece dedi benim içinde rabbimin intihanı rabbim bidaha yaşatmasın inşallah cennetteki meleğim kardeşini hemen yollar diyorum kendi kendime sen kaö aylık evlisin canın bebeğinin cinsiyeti ne rabbim sizi sağ salim kavuştursun inşallah bizede dua et canım
Et canım bol bol dua et bende ederim inşallah sana canım hurma doğumu kolaylaştırıyo dite duydum meryem suresindede geçiyo hatta bi araştırsın istersen ama son hafta yeniliyo sadece diye biliyorum araştır istersenİnsallah tezlikle hamile kalırsınız. Sapa salam olur. Allah üreyinize gore versin. Her gün sizin için dua edicem. 11 aylık evliyim. Bebeğimin cinsşyyeti erkek İnşallah Allah her kese qismet etsin
Normal doğum yapan kadınlar diyorlar ki ,o doğum anında hissettiğin tek şey doğum sancısıymış.Çocuğun çıkışını filan anlamıyormuşsun.Ben nedense cesaretli hissediyorum kendimi bu konuda ama tabi doktora da danışmak Lazım.fakat Vajinismus hakkında bilgi sahibi olan bir doktora..bazıları uzaylı görmüş gibi duruyo Vajinismus sorunundan bahsederkenSizce doğumu normal yapa bilir miyim?
Nefes egzersizleri spor yapıyorum.tavsiye için cok sağ ol yicem hurma da. Parmak egzersizi nasıl yapılıyor?Et canım bol bol dua et bende ederim inşallah sana canım hurma doğumu kolaylaştırıyo dite duydum meryem suresindede geçiyo hatta bi araştırsın istersen ama son hafta yeniliyo sadece diye biliyorum araştır istersen
Parmak egzersizi yapmak istiyosan doktorunda bişey olmaz diyosa ben kendim kayganlaştırıcı kremler zararlı olduğu için ben hakiki zeytinyağı kullandım enfeksiyon falan olmasındiye sonra aynanın karşısında nefes alıp vererek çok sakin bi şekilde yavaş yavaş sokuyodum parmağımı ama 2 parmak hiç çalışmadım çok korktum sonra aparata başladım 10 günde yendim canım istersen doğumdan sonra denemeye başla inan en fazla 2 haftada yenersin şimdi bişey demek istemiyorum hamilesin diye ailelerinize neden söylediniz bu durumu keşke aranızda gizli kalsaydı canım yaNefes egzersizleri spor yapıyorum.tavsiye için cok sağ ol yicem hurma da. Parmak egzersizi nasıl yapılıyor?
Bazı doktorlar alaycı bi şekilde karşılıyo gerçekten vajinusmus konusu üzernde uzmanlığı olan yada eğitmini almış bi doktor şart ben ne doktorlar gördüm çok doktor gezdim her doktor anlayışlı değil malesefNormal doğum yapan kadınlar diyorlar ki ,o doğum anında hissettiğin tek şey doğum sancısıymış.Çocuğun çıkışını filan anlamıyormuşsun.Ben nedense cesaretli hissediyorum kendimi bu konuda ama tabi doktora da danışmak Lazım.fakat Vajinismus hakkında bilgi sahibi olan bir doktora..bazıları uzaylı görmüş gibi duruyo Vajinismus sorunundan bahsederken
Ben türk diyelim. Azeriyim. Bizde düğün gecesi olmadıysa ondan sonraki günler mutlaka olmalı her gün soruyorlardı. Evlenlikden 1 ay sonra giniqolaga gittim zor olsa da kızlık zarıma baktı. Sonra Eşimle ilaç içdik onu içdiyimiz gün çok zorda olsa olduk ama ondan sonra yine evvelki gibi oldum ve hiç birşey diyemedim. Hamile olmadıkça da sorgular basladı. Mecbur demek zorunda kaldım. Doktorum ilişkiye girmek de bir sorun olmadığını söyledi. Bende eşimle olmağa calışdığımızda yağ kullanıyoruz acıtmasın diyeParmak egzersizi yapmak istiyosan doktorunda bişey olmaz diyosa ben kendim kayganlaştırıcı kremler zararlı olduğu için ben hakiki zeytinyağı kullandım enfeksiyon falan olmasındiye sonra aynanın karşısında nefes alıp vererek çok sakin bi şekilde yavaş yavaş sokuyodum parmağımı ama 2 parmak hiç çalışmadım çok korktum sonra aparata başladım 10 günde yendim canım istersen doğumdan sonra denemeye başla inan en fazla 2 haftada yenersin şimdi bişey demek istemiyorum hamilesin diye ailelerinize neden söylediniz bu durumu keşke aranızda gizli kalsaydı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?