Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim aldığım neydi ki acaba spekülüm mü,ultrason mu spekülüm yerleştirip ultrason çekti diye düşünüyorum ama kalın değildi fazla,gri plastik bişeydi ilki,ikinciye bakmadım zaten bilmiyorum o nasıldı.İçine sinen habgisiyse ona gitmelisin canım

Canım spekulum ördek gagası gibi birşey plastik oluyor genelde muhtemelen onu almışsın. Ultrasonda uzun Demir ucunda kamera var. Yumurta takibi için gitmiştim ultrasonla bakıldı.inşallah gerek kalmadan hamile kalırımda ama gerek kalırsa birde spekulumla baktırmaya giderim artık.

İnşallah canım amin.Ultrasonu karından mi çektiler

İnşallah canım amin.Ultrasonu karından mi çektiler
Yok canım vajinadan. Zaten evli olunca genelde vajinadan bakıyorlar ultrasona. Ben bi Sefer adetli iken devlet hastanesine gittim hormon testi yaptırmak için doktor alttan bakmam lazım dedi bende istemedim doktor testte yapamam o zaman dedi geri döndüm geldim eve ne sinir olmuştum

Ben özelde aferin 3.günü kan testiyle bakmışlardı hormonlara .Hatta bdn sormuştum alttan mi diye.afet iken alttan bakamam kü Demişti

Ay inşallah gönlümüze göre verir Allah ..egzersizler nasıl gidiyo kızlar ,sustunuz

Ben özelde aferin 3.günü kan testiyle bakmışlardı hormonlara .Hatta bdn sormuştum alttan mi diye.afet iken alttan bakamam kü Demişti
Bilmiyorumki canım her doktor değişiyor belkide. Uygun değilim test yaptırsam olmazmı dedim olmaz dedi. Oysaki birkaç ay öncesinde başka bir doktora gitmiştim ona uygun değilim dedim tamam dedi sadece hormon testi yapmıştı. Hepsi farklı tabi. Vajinal muayeneler için özele gidiyorum sırf test için o kadar para vermeyim diye devlete gitmiştim.
Hayırlısı bakalım canım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür. Sayfada hiç vajinismus kalmadı galiba kimsenin sesi çıkmıyor :) Rabbim herkesi kurtarsın bu illetten

Valla siz konusunca bölmek istemedik yoksa vaji derdinden cok ne var

Valla siz konusunca bölmek istemedik yoksa vaji derdinden cok ne var

Vajinismusu ortalama 1 ayda yendim.İlk zamanlar hastayken burdan bana cesaret vermek için ayy ne var neden korkuyorsun, kızlık zarından korkulurmu, şunu yap bunu yap derlerdi.

O zamanın psikolojisiyle bazen bilgisayar başında çok kızardım kolay sanki yapması diye, ben farklıyım, beni kimse anlamıyor diye bazı zamanlar içten içe sinirlenirdim.

Hep burdakilerin uzun uzun yazmasını beklerdim.Birisi uzun bir vajinismus bilgisi yazdığı an dünyalar benim olurdu.Kısa cümleler hiçbir zaman beni tatmin etmedi, cesaretlendirmedi.Birisi bana hissetmiceksin, acı yok bişey yok dediği zaman bana hiç inandırıcı gelmezdi.Yok bu yalan söylüyor, beni rahatlatmak için gerçeği söylemiyor çok acıycak, yıkılcam, şoka gircem, acile kaldırılcam diye yüzlerce senaryo kurdum kendi kendime.Bu yazımı okuyan ve bu hastalığı içinde yaşayan arkadaşlarında şuan benim gibi hissettiğine eminim.

Ben yaptıysam herkes yapar şeklinde klasik bir laf söylemicem ancak şunu net söylüyorum uğraştığım o 1 ay için bile çok pişmanım.Kulak çubuğuyla başladığım egzersiz seruveninin, şuan hamilelik çalışmaları ile devam etmiş olması zaten şahane bir duygu.Yerinizde olsam değil 1 ay 3 gün bile ertelemezdim.Kafanızda kendi kendinize sürekli bahaneler kurmayın, başım ağrıyor, boğazım ağrıyor, ay dizim var bu gece egzersiz yapmıyım diyerek kendinizi sakın kandırmayın.

Bana şuan küçük boy aparatmı yoksa penismi deseler, net penisi seçerim.O kullandığınız aparatlar, vajinaya soktuğunuz kemikli parmakları ilişkiye girdikten sonra görmek dahi istemiceksiniz.Ertelemeyin, hayat geçiyor, insanlar arkanızdan aptal aptal dalga geçercesine çocuğu olmuyor, kısır bunlar diyor.Kolu komşu , akrabalarınızın genç gelinleri peş peşe doğururken bir güzelde havasını basarken, sizin neden boynunuz bükülsün.

Yapmayın bu kötülüğü kendinize, Biliyorum bebek olayı nasip, kısmet ancak hiç çaba sarfetmedende bebek olurmu hiç ...

Şimfiye kadar kimseye doktor önermedim ama sen sanırım bu işi doktor eşliğinde yeneceksin canım en son neler yaptın bu arada ? Hiç uğramadın da Çoktandır

Emla eşliğinde 2 parmak hatta 3 parmak alıyorum ama devamı gelmiyor. Penis başı hatta basından fazlasını da aldım ama tam anlmıyla olmadı. Bir kurtulsam

Işte sonra haberler cikiyor doktor hemsire dayak yedi diye bazen insani cildirtmayi basariyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…