- 15 Nisan 2017
- 13.683
- 16.124
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.261
Benim aldığım neydi ki acaba spekülüm mü,ultrason muBen spekulumu alamadım bir türlü hatta o kötü davranan doktor öyle korkuttuki bağırmalarımı dışardan eşim duymuş. Sadece ultrasonu alabiliyorum. Bir daha kendi doktoruma gidersen spekulumu almaya çalışacağım o daha anlayışlı davranıyor.
Canım spekulum ördek gagası gibi birşey plastik oluyor genelde muhtemelen onu almışsın. Ultrasonda uzun Demir ucunda kamera var. Yumurta takibi için gitmiştim ultrasonla bakıldı.inşallah gerek kalmadan hamile kalırımda ama gerek kalırsa birde spekulumla baktırmaya giderim artık.Benim aldığım neydi ki acaba spekülüm mü,ultrason muspekülüm yerleştirip ultrason çekti diye düşünüyorum ama kalın değildi fazla,gri plastik bişeydi ilki,ikinciye bakmadım zaten bilmiyorum o nasıldı.İçine sinen habgisiyse ona gitmelisin canım
İnşallah canım amin.Ultrasonu karından mi çektilerCanım spekulum ördek gagası gibi birşey plastik oluyor genelde muhtemelen onu almışsın. Ultrasonda uzun Demir ucunda kamera var. Yumurta takibi için gitmiştim ultrasonla bakıldı.inşallah gerek kalmadan hamile kalırımda ama gerek kalırsa birde spekulumla baktırmaya giderim artık.
Yok canım vajinadan. Zaten evli olunca genelde vajinadan bakıyorlar ultrasona. Ben bi Sefer adetli iken devlet hastanesine gittim hormon testi yaptırmak için doktor alttan bakmam lazım dedi bende istemedim doktor testte yapamam o zaman dedi geri döndüm geldim eve ne sinir olmuştumİnşallah canım amin.Ultrasonu karından mi çektiler
Ben özelde aferin 3.günü kan testiyle bakmışlardı hormonlara .Hatta bdn sormuştum alttan mi diye.afet iken alttan bakamam kü DemiştiYok canım vajinadan. Zaten evli olunca genelde vajinadan bakıyorlar ultrasona. Ben bi Sefer adetli iken devlet hastanesine gittim hormon testi yaptırmak için doktor alttan bakmam lazım dedi bende istemedim doktor testte yapamam o zaman dedi geri döndüm geldim eve ne sinir olmuştum
Ay inşallah gönlümüze göre verir Allah ..egzersizler nasıl gidiyo kızlar ,sustunuzYok canım vajinadan. Zaten evli olunca genelde vajinadan bakıyorlar ultrasona. Ben bi Sefer adetli iken devlet hastanesine gittim hormon testi yaptırmak için doktor alttan bakmam lazım dedi bende istemedim doktor testte yapamam o zaman dedi geri döndüm geldim eve ne sinir olmuştum
Bilmiyorumki canım her doktor değişiyor belkide. Uygun değilim test yaptırsam olmazmı dedim olmaz dedi. Oysaki birkaç ay öncesinde başka bir doktora gitmiştim ona uygun değilim dedim tamam dedi sadece hormon testi yapmıştı. Hepsi farklı tabi. Vajinal muayeneler için özele gidiyorum sırf test için o kadar para vermeyim diye devlete gitmiştim.Ben özelde aferin 3.günü kan testiyle bakmışlardı hormonlara .Hatta bdn sormuştum alttan mi diye.afet iken alttan bakamam kü Demişti
Bilmiyorumki canım her doktor değişiyor belkide. Uygun değilim test yaptırsam olmazmı dedim olmaz dedi. Oysaki birkaç ay öncesinde başka bir doktora gitmiştim ona uygun değilim dedim tamam dedi sadece hormon testi yapmıştı. Hepsi farklı tabi. Vajinal muayeneler için özele gidiyorum sırf test için o kadar para vermeyim diye devlete gitmiştim.
Hayırlısı bakalım canım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür. Sayfada hiç vajinismus kalmadı galiba kimsenin sesi çıkmıyor :) Rabbim herkesi kurtarsın bu illetten
Yeni gördüm cnm evet egzersiz yaparken ilerletirken biraz yanma ve sinek isirigi gibi bisey oluyorEgzersizde acı mi hissediyorsun ?
Valla siz konusunca bölmek istemedik yoksa vaji derdinden cok ne varBilmiyorumki canım her doktor değişiyor belkide. Uygun değilim test yaptırsam olmazmı dedim olmaz dedi. Oysaki birkaç ay öncesinde başka bir doktora gitmiştim ona uygun değilim dedim tamam dedi sadece hormon testi yapmıştı. Hepsi farklı tabi. Vajinal muayeneler için özele gidiyorum sırf test için o kadar para vermeyim diye devlete gitmiştim.
Hayırlısı bakalım canım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür. Sayfada hiç vajinismus kalmadı galiba kimsenin sesi çıkmıyor :) Rabbim herkesi kurtarsın bu illetten
Valla siz konusunca bölmek istemedik yoksa vaji derdinden cok ne var
Arkadaşlar susunca meydan bize kaldı diyelimKonu daha cok bebis olunca vajililer sustu..
Kimler ne durumda sesiniz cikmiyor kızlarrhadii canlaninn
Kalsin canim tabiki de ama onlar da susmasin herkes yensin bunu..eminim bicogu sessizce takip ediyor ama yazamiyor.Arkadaşlar susunca meydan bize kaldı diyelim
Şimfiye kadar kimseye doktor önermedim ama sen sanırım bu işi doktor eşliğinde yeneceksin canımen son neler yaptın bu arada ? Hiç uğramadın da Çoktandır
Işte sonra haberler cikiyor doktor hemsire dayak yedi diyeBen vajinal muayene ilk defa olcam vaji geçmişim var ben işaret yapınca başlar mısınz dedim ,doktor olan benim dedi vajinusmus bölümünden randevu al sorununu hallet öyle gel dedi.Ben artık vaji Değilim ama dedim.Bu öneriyi sunuyorsan vajisin dedi.Ya dedim sadece yavaş olacaksınız ben ıkınacam öyle yani..ok dedi ama dediğimi yapmadi neyse ki idare ettim durumu sırf beni savsaklamasına izin vermemek için .
Bi tanesine de demiştim ki aparatımı getirsem sokar mısınz eşim yanaşmıyo? Eşinin pns soksana işte ne uğraşıyor aparatla demesin mi ? Kahkaha Attı bi de ..Oturup onlara birer ders vermeli
Hangi parmagini canim?? Sonra kndine bi aparat yap yada es parmagina gec canim..bu arada jel vs.kullaniyor musunBen suan parmagimi sokabiliyorum sonra neler yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?