Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım anestol iyi geldi mi sana ? benim yanma ve acı oluyo orda , biraz da olsa hafifletsin istiyorum acıyı yoksa acıdan bacaklarım titriyor.
Ben anestol sayesinde yendim canım. Burda önceki yazılarımda da söyledim herkesin yapısı farklıdır bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Bu yüzden denemek lazım bence hepsini. Ben önce wemcaine sprey ile denedim o çok yaktı ve uyuşukluğunun geçmesi uzun sürdü onunla hiç yapamadım oysaki onunla yenen bir sürü arkadaşımız vardı ama demek ki bana uygun değilmiş. Sonra anestol aldım ilk sürerken evet oda sızlattı ams sanki sinek ısırığı gibi birde ben sürünce beklemedim. Elime ameliyat eldiveni geçirdim sonra ellerimi yıkadım sonra parmağıma nohut büyüklüğünde anestol aldım vajina içine çevresine sürdüm hiç beklemeden hemen bebe yağı sürdüm belki kayganlaştırıcı sürdüğüm için hemen acısı saniyeler içinde geçti. Egzersizler arasında birkaç sefer daha anestolden nohut büyüklüğünde alıp vajinama sürdüm. Toplamda 4-5 sefer sürmüşümdür. Ha bu arada anestol sürüp p.. denemesi yaparsan eşinde prezervatif kullansın.
Eğer anestol fayda sağlamasaydı emlayı kullanacaktım. Yenemeyen arkadaşlar sayfada yazan hepsini uygulasınlar aaa ben bunu yapamam geç bunu demesin. Ben ilk okuduğum zamanlar parmakta ne ya iğrenç asla yapamam diyordum ama en çokta parmakla yaparak yendim. Ben parmakla yaptım ama belki bir başkası aparatla kolay yapar. Siz hepsini hazır bulundurun vücudunuz zaten size söyler. İnşallah tüm arkadaşlarım yenersiniz dualarım sizinle

Çokk sağol canım bakim bi alayım o ilaçtan öle deneyeyim

Bana yardımcı olur musunuz ben. Yenemiyorum girmiyor bi türlü kücücük delik

Canım o küçücük dediğin delikten hergün binlerce kadın bebek doğuruyor.Merak etme sana öyle geliyor küçük değilçok esnek acayip esneyen ve kocaman açılan bir yapısı var.Hatırladığım kadarıyla sen 2 parmağını yapabiliyorsun.2 parmak genişliğinde evde bir tane aparat yap ve onu içinde hiç çıkarmadan 15 dakika beklet.Bu işlemi bir kaç sefer yapınca vajina artık yavaş yavaş aparatın büyüklüğünü almaya başlıyor.

balbocegi35 canım uğuşturucalar hakkında master yapan biri olarak söylüyorum:)) hangisini alacağının kararını sen ver bu söylediklerim herkeste geçerlidir çünkü ilaçların içindeki maddeleri dahi tek tek incelemiştim.

Anestol : Anında uğuşturan sprey bir yapıdır.Cidden anında uğuşturuyor fakat şu varki etkisi 15 dakika içinde kayboluyor.Yani egzersizlerde biraz ağırsan sen hazırlanana kadar spreyin etkisinin büyük bir kısmı geçiyor.15 dakikada Anlık, hemen olacak ilişkiler için anestol tercih edebilirsin.Yada 15 dakika egzersiz yapıcam dersen bunu kullanabilirsin.Etkisi geçtikten sonra vajinada gıcık bir yanma hissi bırakıyor ve tekrar egzersiz yapmak istediğin zaman hafif canın yanabiliyor..

Emla : Krem formundadır.Vajinanın içine doğru kulak çubuğuyla sürmen yeterlidir.Yumuşak yapısından dolayı vajinada hemen yayılıyor.Hemen uğuşturmaz sürdükten sonra yarım saat ayaklarını hafif havaya kaldırıp beklemen lazım.Yarım saat sonra vajinayi tamamen uğuşturuyor ve etkisi hemen değil en az 1 saat sonra geçiyor.Egzersizlerini yavaş yavaş yapan kişiler kesinlikle emla kullanmalı.

Uğuşturma etkisi açısından ortalama ikiside aynı, her ikisindede uğuşuyorsun.Tek fark etki süreleri.

Süpersin ya

Ve kayganlaştırıcılara gelelim: Bebeyağı, zeytinyağı, vazelin ve benzeri şeyler vajinadan hemen temizlenmiyor.Buda vajinanın içinde tortu olarak kalıp gibi kalan bizim görmediğimiz ancak parmak sokunca hissettiğimiz ince bir yapı bırakıyor.Bu bıraktığı yapı oranın tamamen yapısını bozuyor özellikle çocuk düşünenler bunlardan şiddetle uzak durmalı.Özellikle şu zeytin yağını doğal bişey olmaz diye kulananalar.Yani diğcek bişey bulamıyorum zeytin yağı içilir, oraya buraya sürülmez :))

Peki ne kullanmalıyız : Marka olarak veriyorum isteyen bütcesine göre seçim yapabilir. Gleitgelen su bazlı jel, Sxtiva su bazlı jel ve doktorların özel olarak kullandığı ultrason jeli.

Durex,okey ve benzeri özel markalarda parfüm oranı çok yüksek olduğu için zamanla acı bir his bırakıyor.Ve çok çabuk kuruyup vajinada yapış yapış bir his bırakıyorlar.Ve dakikalar geçtikçe vajinadan süt beyazı kıvamında küçük tortular oluşturuyorlar.

Karar sizin,

Çok güzel açıklamışsın kuzum çok sağol ya ben hemen benimkine siparişi vereyim...

Vemcaine pump sprey nasıl peki kuzum emla nın fiyatı bayaa uçmuş gitmiş

Vemcaine pump sprey nasıl peki kuzum emla nın fiyatı bayaa uçmuş gitmiş

Anestol ile aynı özelliğe sahip hemen uğuşturan ve etkisinin çabuk geçtiği bir ürün.Diş doktorları damak uğuşturması için kullanıyor..Bence sen bir dene belki uğuşturucunun verdiği hissi sevmiceksin ve kullanmıcaksın.Bu yüzden şimdilik en ucuzunu dene o duyguyu bir tat.

ya nebilim o acıyı kessin yeterli , acıyı hissedince backlarım titremeye başlıyo ama biraz içeriye giriyo , benim sorunum acıyla , sonra da başlıyorum eşimi itmeye , benim altta olduğum pozisyonda ise hiç yatamıyorum kaçmaya çalışıom hep sanırım bu da vajinusmus oluyor

Tam olarak nerenin acıdığını biliyormusun.

Emla eşliğinde 2 parmak hatta 3 parmak alıyorum ama devamı gelmiyor. Penis başı hatta basından fazlasını da aldım ama tam anlmıyla olmadı. Bir kurtulsam
Aparata geç istesen ..pns kalınlığına getir Aşama Aşama.pns başı alıyorsan gerisi kolay aslında ..egzersixin hemfn arkasından ön Sevişme yapmadan hazır vajen açıkken pns almayı dene.Takıldığı yerde sen kegel yapacaksın eşin de hafiften git gel yapacak bu kadar.eşin ilerlerken sıkıyorsundur vajeni,Sıkma ıkın devamlı ..acısız sızısız olacak bitecek ..hadi artık canım eskilerdensin sen yen de yaz artık hikayeni sen de buraya

Pns senin elinde olsun sen yerleştir nefes al verlrken ıkın eşin de milim milim gelsin sana dığru ..olmazsa da egzersl yap

Vajinismus yeneli 5 Ay oluyo..geçrnlerde merak ettim en son yaptığım aparatı bi daha bi yapayım dedim öylesine :))) pns çooookkkk daha kolay bi daha test etmiş oldum.Kızlar parmak kolay,aparat daha kolay,pns en kolayi bunu bilin

Aynen mantar ihtimaline karşı vajiyi yendikten sonra doktor bana krem verdi sabah akşam vajinanın içine sür dedi.Bende bazen parmaklarımla bazende aparatla sürüyordum.Ayyy amanın hayattan soğudum.Hatta eşime takılıyordum ya Allah aşkına şunu sen penise sürde daldır içeriye diye:))).Cidden o ne öyle ya taş gibi aparatlar, parmaklar.

Ay gerçekten böyle mi düşünüyorsun eşimi çok itiyorum ben

Ay gerçekten böyle mi düşünüyorsun eşimi çok itiyorum ben
Kesınlıkle bende arkadasıma katılıyorum.Bende yenelı 6 ayı gectı neredeyse bakıyorum aparatlara cidden en kolayı penıs hıc korkmayın kafanızdan acıtıcak olayını cıkarın cunku gercekten acı yok acı beynımızdeymıs egzersizlerle yenecegınıze eminim yendıkten onra sızde bıze aa gercektende boyleymıs dıyeceksınız emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…