Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim Anestol diye bi krem ve Vemcaıne sprey var onlari kullaniyorum.orta parmagimi yaptim
Tmm cok guzel iki parmak yapaniliyorsan yap..küs isareti yap orta ve isaretle. Eger olmyacak gibiyse.ki bn cok zorlnmistim..esinin parmaklrini yap auni sekilde esin yapsin egzwrsizleri sana vee parmaklri iceride uzun sure bklesin gir cik yapsin.derin nefes al ağzından ver ve gerilme rahat bırak kndini.bunlari bi dene canim..

Evet canim aynen bugun esimin parmagini deniyeyim sonra direk penise mi gecelim yoksa bi kac gun egzersiz mi yapalim
O size bagli ben hemen gectim.. parmak egzersizinde esinle yptgnda yeteri kadar acilirsa hmn pns e gec..zaten şöyle anlarsin parmak rahat girer cikar hafif poponu kldr daha rahat giriyor oyle giris yaoarken.gir cik yaparken genislmemis rahatlamus hissediyorsan bilki hazirsin.. bu arada ben esimin orta parmagindan hemen sonra aldim p.ns ii

kızlar benimde yardıma ihtiyacım var sanırım , 10 günlük evliyim ama henüz eşimle birlikte olamadık , iki kez denedik ama başarısız oldu. Ben bacaklarımı kasıyorum sanırım itiyorum kendisini ve içime biraz girince ilerlemeye çalışırken yanma ve acı hissediyorum korkudan bacaklarım bile titriyor. Ne yapıcam hiç bilmiyorum .

Canım ozelden uzunca yazicam sana

Kızlar deneyımlılere bir soru sormak istiyorum. Bu ay reglm gecıktı.Normalde cok duzenlıydı en fazla 1 gün gecikirdi. Suan 6 gün gecti dün sabah evde test yaptım negatıf sonra kan testi yaptırdım beta 1,20 cıktı.Anladıgım kadarıyla hamile degılım ama cok akıntı oluyor ve midem yanıyor bu kadar gecikmesi normalmi aslında doğal yöntemle korunuyoruz da (geri cekilme) ama yinede kafam cok karıstı hıc bu kadar gecikmemisti. Hic adet belirtimde yok

Valla siz konusunca bölmek istemedik yoksa vaji derdinden cok ne var
Olurmu canım hemen yardımcı olalım ki sizde Yenin ve bebek muhabbetlerine birlikte devam edelim inşallah
Ben bu dertle 5 yıl uğraştım kızlar belki eski yazılarımı okumuşsunuzdur size kısaca anlatayım. Öncelikle asla bahane bulup ertelemeyin ben 5 yıl erteledim eşimde anlayışlı olunca böyle yaşarız dedik. Ne egzersiz yaptım ne doktora gittim. Sonra baktım arkadaşlarım evleniyor çocuk sahibi oluyor bende bebek istemeye başladım ve o istekle yendim. Ama Sıpa gelemedi daha var demekki vakti zamanı hayırlı sağlıklı olsunda geç olsun ne yapalım.
5 yıllık süreçte 2-3 Sefer dener gibi yapmışımdır egzersiz. Sonra bebek için üstüne boşalma şırınga yöntemlerini denedim baktım aylar geçiyor olmadı birgün sabah uyandım ağladım neden yapamıyorum ben diye eşime doktora gideceğim dedim herhangi bir jinekolog a gitmiştim.ilk defa eşim ve benim haricimde birisine vajinismus olduğumu anlattım çünkü ailem arkadaşlarım kimse bilmiyor hep içimde yaşadım. Sağolsun doktorla odada yalnız konuştuk çok şefkatli sevgi dolu yaklaştı gel bi Zara bakalım dedi ilk alttan muayenemi oldum evet korktum ama beni rahatlattı zar duruyor problem Yok dedi kalın olabiliyor bazı kişilerin bende o yüzden merak etmiştim. Anestol yaZdı birde psikiyatri söyledi oraya gitmemi önerdi. Sonra eve geldim. Kadın öyle güzel ilgilendi konuştuki cesaret geldi 2 gün sonra anestol ve bebe yağı ile yatak odasına gittim eşime sen gelme dedim. Kendim peçeteden aparatlarda hazırlamıştım. Hem parmak hem aparat çalıştım ama en çok parmakla yendim ben herkesin yapısı farklıdır bu yüzden sizde bence her ikisiyle çalışın hangisi rahatsa onunla devam edin kendi 2 parmağımı aldım aparat 7 cm lik aldım 9cm lik alamadım nedense. Sonra eşimi çağırdım onun tek parmağını sonra 2 parmağını aldım içerdeyken oynattım sonra kendi 3 parmağımı aldım. Eşim p... deneyelim mi dedi tamam dedim ben üstteyken p... girdi gitti anlamadım bile. Kırmızıları görmesem girdiğini anlamıcaktım sevinçten ağladım
Yani bunca yıl böyle şevketli bir doktorun yaklaşımını beklemişim demek ki. O kadar çok doktora gittim ki insani yaklaşımları sıfır. Zaten devlet hastaneleri odada doktor hasta haricinde bir sürü kişi.
Benim gittiğim doktor bana vajinismus bilgi verdi mi hayır egzersiz yaptımı hayır dedim ya vajinismus doktoru değil zaten ama ben aslında yapacakmıştım bazen bir işaret beklersinşz ya benim de işaretim o doktor oldu. Hala dua ediyorum ona Allah razı olsun. Kocaman boş yere geçirdiğim 5 yılı tam hatırlamıyorum ama sanırım 2-3 saat içerisinde bitirdim. İlk birkaç ilişki anestol kullandım sonra onuda bıraktım vajina ağzında acıyan etler var ya nerdeeeee sıfır acı şimdi. He şuan p... alırken o duvar kısmı hala var p... ben yerleştiriyorum ama kafası girince eşim ben nefes verirken milim hareketlerle git gel yapınca o duvar falan kalmıyor orası genişliyor.
İnşallah bı yazdıklarım sizler içinde bir işaret olur yenmenize yardımcı olur arkadaşlar. Lütfen ertelemeyin. Sorularınızı sorun utanmayın bazen acaba ayıp mı diye sormuyoruz öyle düşünmeyin ayıp diye düşündüğümüz için bu haldeyiz.

Canım benimde bu ay 8 gün sonra geldi birkaç kişi daha okudum geciken galiba havalardan. İnşallah seninki geç döllenme falan olur bebiştir diyelim

Benimde 4 buçuk yil oldu psikolojim bozuldu artik inşallah bende atlatirim sayenizde

Bana yardımcı olur musunuz ben. Yenemiyorum girmiyor bi türlü kücücük delik

canım anestol iyi geldi mi sana ? benim yanma ve acı oluyo orda , biraz da olsa hafifletsin istiyorum acıyı yoksa acıdan bacaklarım titriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…